Nieuw

Nederlandse nieuwskanalen steunen terroristen actief met fakenews en bewuste weglatingen!

Op 5 december 2016 plaatst de Telegraaf een artikel over Bana Alabed, een Syrisch meisje dat in vlekkeloos Engels twitterberichten de wereld in zou sturen over de misdragingen van het Syrische en Russische leger in Aleppo. Wat de Telegraaf bewust niet vertelt is dat dit meisje gebruikt wordt door de terroristen van El Nusra om hun “ Fake News “ lees, propaganda, wereldwijd te verspreiden.

De mainstream media lijken maar niet te leren van hun fouten. Keer op keer gebruiken ze kanalen waarbij elke vorm van integriteit ontoetsbaar is, sterker nog, deze keer komen de berichten uit Oost Aleppo waarvan iedereen weet dat de mensen aldaar al jaren onder erbarmelijke toestanden leven net door die terroristen. Toch nemen ze deze berichten over en verkopen ze als waarheid. Wat zegt dit over de mainstream kanalen?

Bovendien >>

h/t Adriaan Jansens

Doe mee met 8.229 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6492 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Nederlandse nieuwskanalen steunen terroristen actief met fakenews en bewuste weglatingen!

 1. Maar goed dat ik nu eens eerst kijk alvorens een artikel te plaatsen hadden we weer een dubbele post gehad haha

  Liked by 1 persoon

 2. bert boudewijn // december 17, 2016 om 21:35 //

  Wat zo grappig was! Ik had mij “rechtstreeks” in contact gesteld met dit meisje (en haar moeder). Daarbij een vrijgeleide naar Turkije aangeboden waarbij ik verder mij garant zou stellen voor hun verblijf. Gelukkig nul komma nul reactie, want na later bleek leefde zij niet hulpeloos met haar moeder, maar zat er een hele familie aangeplakt.
  Voor mij was de gele situatie een echte media-fake, zoals zoveel uit die hoek.
  Gelukkig dat de zogenaamde gevreesde agressors, Putin en Trump, JUIST voor vrede zorgen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: