Nieuw

Moslimkolonist die dochter van Duitse EU-Collaborateur verkrachtte, zat eerder vast in Griekenland voor poging tot moord

We berichtten eerder al dat:

Maria, de dochter van een belangrijke EU-collaborateur, werd verkracht en verzopen door één van de als het nieuwe Herrenvolk door de EU bejubelde en binnengehaalde mohammedaanse stormtroepen.

De 19 jaar oude medicijnenstudente was zelf vrijwilliger bij één van de vele ‘liefdadigheidsorganisaties’ die hun eigen verkrachters en toekomstige slavenhouders welkom heten. Het is niet duidelijk of ze de verkrachtlim al persoonlijk kende voor de fatale welkomst initiatie.

De Duitsers werden woedend toen bleek dat het journaal het niet belangrijk genoeg vond om uit te zenden:

Naamloos.png

De ouders van de studente zamelden op de begrafenis van het meisje nota bene nog geld in om hier nog meer verkrachtlims naar toe te halen.

Nu blijkt dat de crimigrant in Griekenland op 26 mei 2013 al tot tien jaar cel veroordeeld werd voor poging tot moord en beroving. Op 30 oktober 2015 kreeg hij proefverlof en moest zich eens per maand melden bij het politiebureau in zijn verblijfplaats. Toen hij niet op kwam dagen vaardigde de Griekse politie een nationaal opsporingsbevel uit. De Grieken hielden er blijkbaar geen rekening mee dat de sekskolonist hun lekke grenzen zou oversteken. Als de Grieken een internationaal opsporingsbevel uitgevaardigd zouden hebben, dan zou deze islamitische vergrijzingsoplossing in Duitsland tegen de lamp gelopen zijn als ze hem daar gecontroleerd zouden hebben. De Duitse minister van Binnenlandse Zaken doet het enigszins voorkomen alsof dat heel waarschijnlijk is, maar is dan zeker vergeten dat de Duitsers zelf aan het begin van dit jaar nog 600.000 invasiërs kwijtraakten.

We kunnen een fijne rel verwachten tussen de Duitsers en de Grieken, en het waren al zulke goeie vriendjes.

Video via Vlad Tepes >>

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6834 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Moslimkolonist die dochter van Duitse EU-Collaborateur verkrachtte, zat eerder vast in Griekenland voor poging tot moord

 1. Laat die rel maar lekker uitbreken tussen Duitsland en Griekenland.
  Die Duitsers hebben zitten slapen want ze hadden bij iedere immigrant die binnengekomen is aan het land van eerste binnenkomst kunnen vragen of er nog bijzonderheden bekend waren over de persoon.
  Dat hebben ze op orders van heks Merkel natuurlijk niet gedaan en doen ze nu nog niet.

  Like

 2. polderboy // december 17, 2016 om 06:17 //

  Een “asielzoeker” krijgt een zware straf van 10 jaar!! Reeds na 2,5 jaar komt hij vrij, op proef voor 5 jaar, waarbij hij zich eenmaal in de maand moet melden bij de politie??!!
  Hij smeert hem. Griekenland heeft geen internationaal opsporingsbevel uitgevaardigd.

  De vraag is of dat de Duitsers bij alle door Merkel uitgenodigde “zielige asielzoekers” alle gangen nagaat? Dat doen ze niet volgens de Duitse politie, want dat is financieel onmogelijk:
  https://www.rt.com/news/345361-germany-refugees-checks-terrorism/
  M.a.w. een internationaal opsporingsbevel had toch niks opgeleverd en een moordenaar van buiten de EU was toch niet in Duitsland gepakt, zeker als hij zich voordoet als “zielige asielzoeker zonder papieren”.
  We hebben dat ook al gezien met terroristen die in Frankrijk bloedbaden aanrichten onder Europese burgers: lui die in diverse EU-landen al asiel hadden aangevraagd.

  De EU is grenzeloos en heeft daarnaast een bestuur dat grenzeloos laks is: een combinatie die nog vele onschuldige kinderen het leven zal kosten.
  We moeten als verantwoordelijke ouders zo snel mogelijk bestuurders kiezen die competent zijn, i.p.v. ons te laten regeren door het soort dat je normaal nog niet de organisatie van een bejaardenbingo-avond toevertrouwt.

  Liked by 1 persoon

 3. Naast Sau Merkel zijn ook de ras opportunisten Ludwig A,, Jezus K. en Aleksander P, mede verantwoordelijk voor de golf van seksueel geweld en moord en doodslag, die over over West Europa raast.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: