Nieuw

Woede dat ARD verkrachting en moord van tienermeisje niet belangrijk genoeg vindt om uit te zenden

De Duitsers zijn kwaad op de ARD omdat die weigerde te vermelden op het journaal dat er een invasiër opgepakt is vanwege de verkrachting en moord op een tienermeisje, omdat het slechts ‘regionaal’ nieuws zou zijn, terwijl het nieuws over de hele wereld de krantenkoppen domineert.

naamloos

 

Het hele land ontstak in woede over de beslissing van de  correctnieuws-bazen van het journaal.

Maria, de dochter van een belangrijke EU-collaborateur, werd verkracht en verzopen door één van de als het nieuwe Herrenvolk door de EU bejubelde en binnengehaalde mohammedaanse stormtroepen.

De 19 jaar oude medicijnenstudente was zelf vrijwilliger bij één van de vele ‘liefdadigheidsorganisaties’ die hun eigen verkrachters en toekomstige slavenhouders welkom heten. Het is niet duidelijk of ze de verkrachtlim al persoonlijk kende voor de fatale welkomst initiatie.

 

01.jpg

De jammermensjes hielden een mars nadat het bekend werd dat er een Afghaan gearresteerd was voor de moord. Vroeger rookten we Afghaan, maar de tijden zijn veranderd.

Ondanks de wijdverspreide woede weigerde de Tagesschau, het Duitse journaal, om over de zaak te berichten. Het zou een geïsoleerd incident geweest zijn.

Waarop een kwaaie journaalkijker het volgende zei: “Het haalt zelfs de Washington Post, maar voor de Tagesschau is het niet belangrijk genoeg.”

Een andere schreef op twitter: “Het is wel van nationaal belang als er een asielzoekerskamp afbrandt, maar wanneer de inwoners daarvan een misdaad als deze begaan dan … “.

Nog een ander zei: “Niet van nationaal belang? Maria Ladenburger was de dochter van een top-EU-figuur.”

naamloos

De kwaaie reacties dwongen Tagesschau baas Dr Kai Gniffke tot een verklaring om de keuze van het programma te verdedigen.

Hij schreef: “Onze beslissing wordt momenteel veel bediscussieerd en bekritiseerd en “iedere moord is verschrikkelijk”, maar we brengen zeer zelden specifieke misdaden als nieuws.”

“Tagesschau bericht over relevante zaken op sociaal, nationaal en internationaal vlak. Een moord valt daar niet onder.”

Dr Gniffke voegde er aan toe dat ze de kwestie wel besproken hadden, maar beslist hadden er geen melding van te maken in het journaal.

Net als dat de sociaal mediaas ontploften over deze beslissing, zo spraken ook politici zich er over uit en die bekritiseerden Angela Merkel om haar ‘kom allemaal maar binnen’ politiek.

Rainer Wendt, hoofd van de Duitse politie zei:  “Dit en vele andere slachtoffers zouden er niet zijn als we voorbereid geweest waren op de massale immigratie.” De vieze hypocriet. De Duitse politie heeft de afspraak om misdaden door invasiërs onder de pet te houden en zoveel mogelijk extreem-rechts geweld te noteren.

naamloos168.png

Dat komt omdat ze alleen misdaden willen registreren als ze die ‘extreem-rechts’ in de schoenen kunnen schuiven:

Terwijl de massale seksaanvallen onder tafel geveegd worden in Noordrijn-Westfalen, hebben de autoriteiten in Brandenburg vorige maand een nieuwe methode aangekondigd die er voor moet zorgen dat er zoveel mogelijk “extreem-rechtse misdaden” opgeslagen worden in de politiestatistieken.

De SPD politicus legde uit: “De politie zal elke aanval tellen, waarin er geen bewijs is dat de dader geen extreem-rechtse motivatie had, [als een extreem-rechtse haatmisdaad] in de statistieken.

En de reden is simpel. De overheid voert oorlog tegen het eigen volk.

 

“En terwijl de nabestaanden rouwen en de slachtoffers onnoemlijk lijden, zijn de vertegenwoordigers van de welkomstcultuur stil.”

Dat klopt niet helemaal (Fub), want de ouders van dit misleidde meisje, hielden op haar begrafenis een collecte om meer verkrachtlims het land binnen te laten. Video van InfoWars:

“Geen woord van medelijden, geen twijfel, alleen maar de arrogante bevestiging van het eigen nobele gelijk. De wrede gevolgen van deze politiek komen bij de slachtoffers terecht en politie en gerecht zijn er niet op voorbereid. Het gevolg is dat het alleen maar erger zal worden.”

Stephan Mayer van de CSU, de Beierse zusterclub van de CDU, die wel vaker wat stoere praatjes verkoopt maar nooit voet bij stuk houdt, zei: “We moeten nu niet denken dat alle immigranten zo zijn, maar in de toekomst moeten we Afghanen misschien wat sneller terugsturen.”

“Daarom ben ik heel blij dat de overheid een afspraak gemaakt heeft met de regering van Afghanistan om dit jaar 50 Afghanen terug te vliegen.” Van de 12.500 die er binnengewandeld zijn.

naamloos

Heinz Buschkowsky, voormalig burgemeester van Berlijn Neuköln zei: “Als deze misdadiger het land niet binnengekomen zou zijn, dan zou het slachtoffer nog in leven zijn. Maar zouden er geen misdaden in Duitsland gepleegd worden als we geen immigranten binnen gelaten zouden hebben? Waarschijnlijk niet.”

“Het is duidelijk dat de overtreders uit een brute patriarchale samenleving komen waar ze denken dat ze met vrouwen kunnen doen wat ze willen. Het zal generaties duren voor deze houding zal veranderen.” Onzin, kijk maar naar de derde en vierde generatie, juist die radicaliseren, Fub. Leger, politie, onderwijs, politiek, journalistiek, alles is gevuld met idioten.

De SPD socialist Sigmar Gabriel zei doodleuk dat het niks te maken had met de asieltsunami; “Zulke moorden gebeurden altijd al. We zullen demagogie niet tolereren. Het doet er niet toe wie zulke daden begaat die brengen we voor het gerecht.”

De 17-jarige Afghaan, die als kindvluchtelingetje naar het land kwam, werd gearresteerd omdat die met zijn DNA had lopen knoeien op de plaats delict en moet volgend jaar terecht staan

 

 

Bron:

http://www.express.co.uk/news/world/740008/Maria-Ladenburger-murder-German-State-media-Tagesschau-report-migrant-killing-story

De vertaling is hier en daar ingekort (er missen hele stukken), hier en daar aangepast (omdat ik er doorheen lul), hier en daar staan er complete delen van andere websites tussen. Dat je me er niet van kan betichten dat het een letterlijke vertaling zou zijn …

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

23 Comments on Woede dat ARD verkrachting en moord van tienermeisje niet belangrijk genoeg vindt om uit te zenden

 1. Lul er maar gewoon doorheen, jouw commentaar is smakelijker dan dat van de nette nieuwsgaarders.

  Like

 2. Sorrie, ik bedoelde niet dat jij géén nette nieuwsgaarder zou zijn.

  Like

 3. Weer verkeerd. Een nieuwsgaarder is iemand die een stukje nieuws vindt, daar dan al naar de gewenste smaak wat kruiden, onwaarheden en eventueel een toefje slagroom in doet en het dan opdient. Soms pist ie er ook nog in.

  Liked by 1 persoon

 4. Of laat ’t nieuws zo gaar worden dat je d’r gaar van wordt. MSM en de politiek zijn er groot mee geworden.

  Like

 5. Het gaat maar door de golf van verkrachtingen en moorden door de kolonisten.
  Sadiste Sau Merkel heeft een bloedhekel aan knappe jonge Duitse vrouwen.
  http://nieuws.tpo.nl/2016/12/07/weer-gruwelijke-verkrachtingen-duitsland-weer-wijst-dna-asielzoeker-als-dader-aan/

  Like

 6. Duchesne // december 7, 2016 om 10:58 //

  Het selectief nieuws brengen cq verzwijgen is een vorm van manipulatie van de bevolking die doorwerkt in hun stemgedrag.
  We kunnen stellen dat de mainstream media bewust een wereld en/of lokaal beeld voorschoteld dat op zijn zachtst gezegd niet correct is. Dat is en manier om dit soort journalisitek te beschrijven.

  Persoonlijk vind ik het een misdrijf tegen de eigen bevolking, en mijns inziens moeten journalisten en uitgevers die dit soort “persvrijheid” bedrijven gewoon een nekschot krijgen.
  Ze creeeren met hun leugens en hun verzwijgen een verdraaid beeld van de werkelijkheid en dekken een falend overheidsbeleid toe met als resultaat een steeds onveiligere samenleving en een verval van normen en opgebouwde structuur. De pers pleegt verraad aan het eigen volk door willens en wetens de politiek te beschermen. Hierdoor kunnen vele misdrijven tegen burgers doorgang vinden en word er niet juist op gereageerd. Het probleem van noord Afrikanen en hun leidende rol in criminaliteit bijvoorbeeld is al 40 jaar aan de gang en word enkel erger, en toch zijn er nog mensen die deze groep beschermen en ieder die commentaar heeft vervolgen, met overheids steun. Moet ik nog uitleggen wat je met dat soort verraders moet doen?

  Ik als burger in dit land heb nooit gevraagd om meer immigranten, niet om meer noord afrikanen, niet om een multi culti samenleving, alles wat ik ooit heb gevraagd is een samenleving die goed willenden beschermd en kwaad willenden uitsluit. Een samenlving die de eigrn wetten in gelijkheid uitvoerd ennniet naar willekeur. Ik heb mijn stem laten horen in de stembus, ze werd genegeerd, ik heb in twee referenda gestemd en mijn stem werd genegerrd terwijl ik bij de meerderheid zat. Ik heb mijn recht om politiek te bedrijven genomen, werd verkozen en ik werd aangevallen, bedreigd en uitgeloten, door onder andere zittende partijen en onze geliefde noordafrikanen, bescherming van de politie werd mij geweigerd.
  Ik ben vervolgd omdat ik mijzelf wilde beschermen, ik ben vernederd, uitgescholden , ge GHB’d, met een pistool op het hoofd afgesnauwd door lieden die een eed hebben afgelegd de grondwet en mijn rechten te respecteren. Over schijtbakken gesproken…..Gewoon omdat het kan en het vrijwel onmogelijk is jezelf als burger hiertegen te verdedigen. In het beste geval krijg je anderhalf jaar na een klacht te horen dat de zaak is geseponeerd wegens bewijs, maar meestal word de klacht niet eens in behandeling genomen. Een zaak tegen overheidspersoneel winnen is vrijwel onmogelijk, het is alsof je Holleerder zijn eigen bewijzen laat leveren om veroordeeld te worden.

  Toen ik klein was leerden we op school over concentratie kampen en over oorlogsmisdadigers, en de vraag werd gesteld hoe het kon dat mensen meewerkten aan executies en martelingen. Wel, nu begrijp ik hoe dat kan, het vraagt een mentaliteit van overtuigd zijn van het eigen gelijk, het krijgen van en uniform cq macht over anderen en de mogelijkheid meer geld te kunnen verdienen en aanzien te krijgen. Het vraagt blinde volgzaamheid en het wegduwen vn het eigen geweten, terwijl het juist het ego zou moeten zijn dat geparkeerd werd.
  Geef daarbij bescherming vanuit de hogere macht en beloon loyaal volgzaam gedrag en je hebt je toekomstige moordenaars en folteraars. Vooral bij de lieden die ergens op een dood spoor in hun carriere zitten. Ze zitten er niet voor niets maar zelf zien ze dat anders.

  Zelfrespect, een sociale instelling, maatschappelijk begrip en de wens deel te zijn van een samenleving en deze te beschermen zijn de woorden uit de folder voor het werven van gemotiveerde mensen. Met deze oogkleppen cq overtuiging lopen vele agenten rond, maar slechts weinigen melden ook de misstanden die onder de eigen rangen plaatsvinden, want het gevolg is uitsluiting. De verrotte omgeving doet de rest en motivatie veranderd in meeloop gedrag dat men zelf anders benoemt.
  De beste agenten zijn hen die uit omvrede men de zaken ontslag hebben genomen omdat ze hun geweten als mens niet konden wegstoppen in de excuuszak van werk en plicht. En die vertrokken agenten zijn een verlies voor ons allemaal.

  De enige manier die nog open staat voor de mensen die in vrijheid en met wederzijds respect willen leven en iets willen opbouwen is om te emigreren, want hier is alles rot gemaakt en hen die de wetren moeten handhaven en uitvoeren zijn net zo rot. Het streven naar Emigreren, je moet het financieel kunnen want anders rest hier in Nederland slechts de keus tussen kruipen of vechten.

  Liever sterven met trots dan meekruipen met de slaven. Slaaf willen zijn, je moet het maar kunnen…

  Duchene, wants gun, will travel.

  Liked by 1 persoon

 7. Heeft die EU-commisar eigenlijk nog andere dochters?
  DAN KAN DIE DIE OOK OFFEREN OP HET ALTAAR VAN DE MULTICULTIWAANZIN,

  Kijk, dat zo’n linkse flikker zijn eigen kinderen LACHEND offert is een, maar dat hij dat ook wenst te doen MET ANDEREN hun dochters….. DAT steekt mij het meest (in figuurlijke zin dan, in letterlijke zin steekt een moslim die mij moet doden van allah mij het meest).

  Like

 8. @Duchene
  Breinbrouwsels wants gun, will travel, maar waar kan ik heengaan? Naar België? Daar zong 40 jaar of zo geleden ook al iemand over. Het Goede doel meende “..Is er leven op Pluto
  Kun je dansen op de maan…” maar niemand wist waar ze heen moesten gaan. Kennelijk was het overal kudt. En dus zal het wel gewoon een gun of wat worden.

  Like

 9. Esperanza // december 7, 2016 om 14:42 //

  We worden gemanipuleerd, belogen en bedrogen.

  Poisoning the minds of the electorate …

  Like

 10. Duchesne // december 7, 2016 om 15:23 //

  Duchesne, wants gun…

  Wapens zijn in veel ex oostblok landen vrij eenvoudig te kopen,en ook Slovenie en Andorra zijn kleine paradijsjes….Andorra heeft een wet die de politie verplicht in tijden van nood de burgers die geen wapen hebben te voorzien van een wapen….over bescherming gesproken.

  In Bulgarije is de grondwet zo dat artikel 1 iedere burger het recht geeft een wapen te bezitten, was ongeveer de eerste wet die ze bedachten nadat de Russen weg waren….
  In toeristenoorden zoals Sunny Beach zijn vuurwapens verboden maar verder is het bezit (juni 2012) en dragen van een vuurwapen toegestaan mits vergunning die ergens rond de 30 euro kost….voor toeristen die langer blijven en een adres hebben (buiten de resorts) kan de politie ook een vergunning uitschrijven, en voor naar ik hoorde 100/150 euro bonus schrappen ze de registratie na een paar weken…
  Voor bijvoorbeeld een Pools 9mm pistool of een russische Grach betaal je dan een paar honderd euro, voor een Bulgarian AK ben je een 600 kwijt. Hoe de wet nu is weet ik niet, maar misschien een topic waarbij lezers uit andere delen van Europa wat meer info kunnen verzorgen…
  In Rusland is een vuurwapen vrij te koop sinds een jaar, met een wachttijd van 5/10 dagen voor de vergunning. Putin vond dat birgers het recht moesten hebben zich te kunnen verdedigen.

  In de VS zijn meer staten overgegaan tot ruimere wapenwetten en als je woont in een stast waar een vuurwapen word gefabriceerd mag je die ook bezitten…..wat inhoud dat een .50 sniper in verschillende staten legaal is.

  In Belgie zijn ze na de marrokaan (sorry, iemand van het nieuwe ras ) die amok ging op blanken en ruim 100 mensen met een AK neerschoot in Luik en een Belgische jongen met problemen die een vrouw en kind neerschoot in Antwerpen gek geworden en is bijna alles verboden…zelfs de afbeelding van een pistool op een olieflesje in een etalage was goed voor een boete….

  ..maar toch, een Zwitsers zwartkruit geweer in goede staat is vrij te koop voor rond de 400 euro bij o.a. Cornet in Brussel,( wet wapens voor wapenrekken) ffgoogle…..munutie niet maar tot op heden kun je de componenten halen in o.a Duitsland behalve het kruit, wat echter wel te vinden is en anders zelf te maken, met wat zoekwerk naar de ingredienten….en anders is er nog internet….
  Waag je niet aan “demil” wapens met de intentie deze goed te maken want die zijn nu dus danig vernield dat je er echt niks meer mee kunt behalve doen alsofje een wapen hebt, wat in mijn ogen redelijk stom is…niet kopen dus of je muur moet nog wat decoratie hebben.
  En dan Nederland, waar een aantal wapens vrij te koop is onder de noemer vrijgestelde wapens….het betreft dan oude zwartkruit wapens waar je met wat moeite wel iets van munutie voor zal kunnen vinden maar waarvan je moet afvragen hoeveel risico er is dat iets na 75 tot 150 jaar nog veilig een kogel kan afvuren….zonder uit elkaar te klappen (metaalmoeheid)
  Een rolling block is de beste keuze in wat er nog vrijgesteld is, of een Martini Henry systeem of een toplever kaliber 12 of 16…redelijk solide qua constructie en dikte…meestal.
  ( let op het verschil in moderne hagel partonen en oude, die korter zijn dan de moderne. Dat een partoon past in een hagelgeweer wil niet zeggen dat het veilig is, een hagelpartoon rolt namelijk uit en word langer, en als dat uitrollen geen ruimte heeft krijg je zware overdruk en een heel lelijk gezicht. En als iets is toegestaan dan is dat niet voor niets, voor de staat vormen deze soort wapens geen gevaar in geval van opstand…

  Verder zijn er massa’s wapens in omloop maar het kopen daarvan vergt een getinte of donkere huidskleur en een ander geloof en onverstaanbaar gebrabbel, in die groep stikt het van de wapens, net als drugs en hoeren trouwens. Ook in de drugswereld gaan hopen wapens rond, blijkbaar heeft bijna iedere wietkweker een pistool tegenwoordig als ik de krant mag geloven, dus misschien is de growshop of de coffeeshop een plek waar je een wapen kunt kopen, maar je moet het willen…..

  Duchesne, wants gun houd dan ook in dat ik het een grondrecht vind dat je als mens hebt. En dito verantwoording, dat ook. Maar het is vooral een menselijk recht en ik wil een wapen in de winkel te kunnen kopen voor een normale prijs, niet als gunst van de stast maaar als geschreven recht van ene vrij mens.
  Als recht om als mens over eigen lijk en leven te kunnen beschikken, en deze te kunnen beschermen, 112 houd geen mes of kogel tegen, noch stopt het enig geweld.

  Nee, het recht van ieder mens is het recht op zelfbescherming. In mijn geval heeft de staat heel zwaar in gefaald in zijn stukje beloofde en opgelegde bescherming. Het is relatief, ligt er enorm aan welke politieke lijn je volgt en hoe de belangen van de officier van justitie en het hoofd van de politie liggen….en nu is in Nederland het hoofd van de politie….juist ja, een politiek benoemde partijgenoot van de machtigste partijen. Die zien je liever dood dan dat ze je beschermen. Dat is wat het geweldsmonopolie van de staat echt inhoud, de macht iemand machteloos en rechtenloos te maken.
  In mijn optiek moet je iets goed doen of zwijgen, maak dan je politieke tegenstanders gewoon af. Altijd wel een loyaal onderdaan te vinden die voor een vetleren medaille en een hogere loonschaal het vaderland wil dienen.

  De Nederlandse regegingen vanaf 1994 zitten onrechtmatig in de kamer en hun wetten zijn onrechtmatig tot stand gekomen omdat hun macht onrechtmatig is verkregen.
  Als partijen verkiezingen houden en een deel van de bevolking uitsluiten van stemmen cq hun vertegenwoordigers aan hun lot overlaten en de andere kant opkijken als er geweld tegen die vertegenwoordigeres is of zelfs dat geweld aansturen dan is er geen sprake meer van legetieme verkiezingen. Dat er tegenwoordig veel bedreigingen zijn tegen politici van diezelfde partijen die destijds geweld aanstuurden en bedreven is karma, het janken om hoe onrechtvaardig het wel niet is word dagelijkse kost.
  Eerlijk verdient damesen heren politici, gevolg van die steen in die vijver die jullie zelfhebben gegooid. Nu klagen over geweld tegen politici is dan ook hypocriet, jullie partijen bestaan door soortgelijk geweld.
  Tot de politiek gezuiverd is van het oude gezwel dat men ervaren politici noemt en zaken zijn rechtgezet is er niets en zal er ook niets van toekomst komen. Enkel geprust en ontlopen van verantwoording.

  Je kunt geen huis bouwen in een zelfgecreeerd moeras, en spreken over normen en waarden terwijl je over de kadavers van die woorden op je preekstoel klimt om je misdaad te bevestigen en jezelf te zalven.

  De huidige staat waar in de politiek verkeerd is volledig te danken aan het met twee maten meten in het verleden, het totale gebrek aan visie en empathisch vermogen, het ondemocratisch afspraken maken buiten het parlement om in achterkamertjes en kinderbordelen en de enorme egotripperij van lieden, maar misschien is wel het meest tekenend de instelling die perfect word weergegeven in het wapen van Nederland: ” ik zal handhaven” ….al is het over de lijken van alle burgers, groot en klein. Over volksvijand gesproken.

  ..en dan te bedenken dat het Engelse motto van het koningshuis de lijfspreuk van de politiek behoortte zijn…..” ich dien”.

  Liked by 1 persoon

 11. Duchesne // december 7, 2016 om 20:07 //

  http://www.presseportal.de/blaulicht/pm/6337/3234755

  ik werd ziek van dit stukje nieuws, we moeten al die asieleisers zo snel mogelijk terugtrappen naar hun wereld. niet normaal! En de Gütmenschen ook, gelijk mee die kant op, liefst met zware verwondingen. Klootzakken. Ik snap niet dat er nog mensen van hier zijn die ” vluchtelingen” hierheen halen, het is een grote berg smeerlapperij,

  Liked by 1 persoon

 12. @ Duchesne
  Het streven naar Emigreren, je moet het financieel kunnen want anders rest hier in Nederland slechts de keus tussen kruipen of vechten.

  Pensioen van 800 usd is genoeg voor een pensionada visa in Ecuador.
  Dat is financieel toch een koud kunstje?

  Like

 13. Duchesne // december 7, 2016 om 20:46 //

  Dat word 2035 dan, rest mij nog de vraag wat mijn kinderen moeten….het word vechten, er is geen andere weg.

  Like

 14. @ Duchesne,
  25000 usd investering is ook genoeg als je nog niet op leeftijd bent

  Like

 15. Duchesne // december 7, 2016 om 20:58 //

  Helaas, een honderdste lukt nog wel, twee tot drie honderdste ook, mijn budget voor een wapen en kogels mocht ik erover struikelen, maar daar eindigt mijn weg naar de vrijheid. Ik kan nergens heen maar ik ga verdomme niet zo leven als schaap. Liever dood.

  Like

 16. I feel sorry for that girl. But why was she helping Muslims????? Did she love them? And this becomes world news because her father is rich? Fuck off.

  Like

 17. delamontagne // december 8, 2016 om 00:26 //

  De moordenaar van de Zuid Duitse Medisch Studente.
  Hij zou 17 jaar zijn ????

  Hussein Khavari, l’assassin de Maria.

  Like

 18. 20:

  Like

 19. Duchesne // december 8, 2016 om 22:38 //

  ” De SPD socialist Sigmar Gabriel zei doodleuk dat het niks te maken had met de asieltsunami; “Zulke moorden gebeurden altijd al. We zullen demagogie niet tolereren. Het doet er niet toe wie zulke daden begaat die brengen we voor het gerecht.”

  En op deze manier is iedere discussie bij voorbaat afgesloten. Het probleem weigeren te benoemen en alles over een kam scheren. doet me denken aan de term ” vluchteling” , in ons collectief geheugen uitgemergelde kindertjes etend uit vuilnisbakken aan het einde en net na de tweede wereldoorlog….

  Maar de ene ” vluchteling ” is de andere niet en het verschil tussen lieden die komen om te roven en te plunderen en ondertussen geld en miele te eisen zijn geen vluchtelingen, ze zijn onbeschofte ongewenste gasten van een ander.

  Like

 20. Ik zou het echt fantastisch vinden als er zo`n massale volkswoede ontstond dat ze dat hele teringgebouw van studio Berlin tagesschau in de hens zouden zetten en al het linkse schorum wat er nog uit probeert te kruipen doodslaan. Hoop het echt!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Ophef in Duitsland: ‘minderjarige’ vluchteling die meisje verkrachtte en wurgde, blijkt 33 jaar oud te zijn

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s