Nieuw

Waarom haten ze ons?

Video – Afghanen schoppen in Berlijn een weerloze vrouw van een trap naar beneden. In Zweden plegen Afghanen groepsverkrachtingen, in Freiburg werd onlangs een 19-jarige vrouw verkracht en verdronken door een Afghaanse man. Waarom haten ze ons?

De linksmensen demonstreren dat de Afghanen moeten blijven, terwijl politici en de media zwijgen over hun cultuur van geweld. Natuurlijk zijn een deel van hen goede mensen, maar het wordt er niet beter op als problemen verborgen worden gehouden. Dat deze cultuur ons opgedrongen wordt is een oorlogsverklaring van incompetente politici.

Bron:

http://www.bild.de/regional/berlin/koerperverletzung/maedchen-treppe-runter-gestossen-49095948.bild.html

Doe mee met 2.523 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5213 Articles)
Altijd in oppositie.

14 Comments on Waarom haten ze ons?

 1. Duchesne // december 7, 2016 om 23:42 //

  Wanneer de tijd daar is zal dit tienvoudig terug komen bij de moslim asieleisende honden. Tot pulp zullen ze gaan.

  Aan de politici die dit mogelijk maken en hun helpers via de NGO’s, jullie zullen opdraaien voor de schade die jullie speeldiertjes aanrichten aan onschuldige mensen.

  Bid maar dat Wilders aan de macht komt, want anders gaat het hek van de hel open voor jullie. Nooit meer een regering aan de macht die dit soort tuig binnen trekt en geen enkel stukje respect voor de verraders die hieraan meewerken. Bid maar voor een Wilders, want van mij geen splinter aan medelijden als de rekening word gepresenteerd.
  Ik denk dat ik met deze woorden voor honderduizenden Nederlanders spreek die het ook zat zijn, mogelijk miljoenen Duitsers. We zijn het compleet beu. Dit en andere landen waren leefbaar voordat jullie lafheid en kruiperigheid de boel verziekte.

  Verzwijgen is in jullie logica misschien handig, maar het is slechts uitstel en geen afstel. De tijd van discussie is over, we gaan nu aftellen tot de grote klap.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // december 8, 2016 om 00:00 //

  “Hun weerzin tegen onze westerse cultuur is grotendeels gestoeld op hun eigen onvermogen om in dergelijke maatschappijen succesvol te zijn.”
  Ton Nijhof
  (hoor je het ook eens van een ander)

  Like

 3. polderboy // december 8, 2016 om 09:59 //

  Vermoed dat het vier asielkinderen waren, die grote moeite hebben de cursus omgang met vrouwen te voltooien, zodat veel meer subsidie voor de stakkers moet worden vrijgemaakt.

  Mogelijk betrof het vier vrijwilligers van de sharia politie, die niet met van die intimiderende “shariapolice” hesjes wilden rondlopen, en de vrouw met het correctieve tikje op de rug alleen maar wilde wijzen op de gevaren, die horen bij zo laat alleen over straat gaan, wat natuurlijk niet hoort als het aan Allah ligt, omdat een vrouw thuis rond die tijd in de mand onder het aanrecht ligt en alleen vieze ongelovige hoeren zo laat alleen lopen op straat?

  Liked by 1 persoon

 4. ieznogoedh // december 8, 2016 om 12:06 //

  “Hun weerzin tegen onze westerse cultuur is grotendeels gestoeld op hun eigen onvermogen om in dergelijke maatschappijen succesvol te zijn.”
  Ton Nijhof

  Tsja, dat klopt natuurlijk. Maar helaas (voor hen) bakken ze er in hun eigen maatschappij nou ook bepaald niet veel van. En als ze dan zien dat die zo gehate Joden in staat zijn tot heel grote prestaties, dan doet dat zeer, heel erg zeer. En als je dan tot een ras behoort (Ja, want inmiddels zal er ook wel een mislimisch ras zijn) dat van hun god hoort dat ze de besten zijn en, om zich heen kijkend moeten vaststellen dat daar bepaald niet veel van te merken is, dan frustreert dat enorm.
  Overigens, daar waar we allemaal kunnen zien dat die arme vrouw gewoon een keiharde trap in haar rug krijgt, wordt het in de telegraag “van de trap afduwen” genoemd. Laakbaar, zeer laakbaar.

  Like

 5. Ik weet niet waar ik het neer moet zetten. Dus enigszins off-topic.

  Ik heb me nogal opgewonden tijdens het Wilders-proces omdat er een wetsverzinsel werd aangehaald: “het oproepen tot intolerantie”. Dit verzinsel zou per arrest van de Hoge sharia Raad in 2014 in het leven geroepen zijn.

  Nu blijkt echter dat dit al gebeurd is in 1993 door de sharia Raad van Europa.
  http://www.elsevier.nl/opinie/achtergrond/2016/12/hoe-in-straatsburg-politici-het-zwijgen-wordt-opgelegd-414080/

  Liked by 1 persoon

 6. Waarom ze ons haten?
  Omdat ze thuis allemaal een verschrikkelijk lelijk wijf hebben zitten en iets anders loopt er ook niet rond om uit te kiezen.

  Liked by 1 persoon

 7. Ze haten ons omdat dat van hun boekje moet. Ze haten ons omdat er in hun boekje staat dat zij geweldig en de besten zijn. Maar in dat boekkie staat ook dat ze niet na mogen denken omdat alles wat gebeurt, de wil van hun allalalala is. En wie er anders over denkt: kop af. Dus zitten ze nog steeds in de middeleeuwen en bakken helemaal nergens wat van.Dus zijn zij helemaal niet de grootsten maar de ongelovige honden hebben het het verst geschopt. Dat steekt.

  Verder doen ze “thuis” niet veel anders dan hun idiote stammentwisten uitvechten en dan ook nog hun idiote godsdiensttwisten. Dus het enige waar ze goed in zij, is sissen hoerrrr, kankerhoerrrr en met zijn allen een paar o zo gehate blanken in elkaar te meppen als ze in hun eentje lopen. Liefst ouwe dametjes want dat is hun stijl.

  En ze haten ons ook omdat ze het mogen door links-liberale-confessionele idioten die zeggen dat ze humaan zijn. En wetgeving verzinnen om dat geteisem te beschermen.

  Liked by 1 persoon

 8. Sorry, alweer off-topic:
  Deens parlementslid lanceert krachtdadig plan:
  schiet op bootjes (nou ja, bootjes: er zitten gauw 50 haters op)
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27188871/___Schiet_op_vluchtelingenboot___.html

  Like

 9. De EU neemt ons al vele jaren in de boot, gaarne die boot eerst lek schieten.

  Like

 10. Kan helaas geen betere hiervan vinden.

  Like

 11. update 09-12-2016.
  Inmiddels is zelfs in de telegraag de duw in een trap veranderd.
  Lezen ze daar deze site ook?
  Je zou het bijna denken

  Like

 12. HetZalWeIWeer // december 9, 2016 om 08:04 //

  Camera’s ophangen waar ze niets scherp mee kunnen weergeven, zou dit gedaan zijn om hufters te beschermen, of ga ik nu een beetje in complot mode?

  Like

 13. “Natuurlijk zijn een deel van hen goede mensen” ??
  Het is het grootste smerigste racistische baggervolk gezamenlijk met paki`s en somaliërs wat er rondkruipt op Aarde. Geen 1 en werkelijk geen 1 deugt er! Geen compromis meer als het aankomt op deze strontvarkens!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. MENA-immigranten die op kerstnacht een dakloze man in brand staken zijn gearresteerd – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: