Nieuw

Het wordt tijd voor een nieuwe evolutie

Rommel struint in dit leven al weer zo’n beetje een halve eeuw mee op deze planeet en kan zich eerlijk gezegd niet meer zo druk maken over alle wereldse rampvoorspellingen waar we mee overspoeld worden. Wetenschappers en onderzoekers moeten met theorieën en voorspellingen van catastrofes komen omdat ze anders geen centjes krijgen. Politici willen zich daadkrachtig en heldhaftig voordoen en distribueren massaal andermans geld in deze doomsday fantasten, en benoemen ontelbare commissies om voor een riante subsidie ook een stukje naargeestig mee te denken. Terwijl journalisten en hun mediaconcerns het vuurtje graag mogen opstoken om ook een paar centen aan de ellende te verdienen, onder het moto – angst verkoopt en controleer nooit een verhaal, anders mocht het wel is niet waar zijn.

In de media werd in de jaren 50 al gewaarschuwd voor een op handen zijnde afkoeling van de aarde en deze waarschuwingen werden in de jaren 70 steeds luider. Rond 1975 was “afkoeling” zelfs een synoniem voor “dood en verderf” geworden. Dit beeld van een aanstaande wereldwijde catastrofe vertoont een opvallende gelijkenis met het huidige beeld dat in de media wordt geschetst van het gevaar van opwarming van de aarde.

In de jaren 60 werd de mensheid bedreigd met een totale vernietiging van een nucleaire wereldoorlog. We waren met 3 miljard mensen op deze planeet en de bevolkingstoename was catastrofaal en zou onze ondergang worden. Door gebrek aan voedselbronnen zouden we allemaal de hongerdood sterven, DDT zou het laatste plantje voor zijn rekening nemen, en de olie was zo goed als op.

In de jaren 70 werd het oude thema uit de jaren 50 van de afkoeling van de aarde een beetje opgepoetst en weer als nieuw verkocht. Onderzoekers en wetenschappers “bewezen” met statistieken en rapporten dat de temperatuur op aarde in de afgelopen 30 jaar in een snel tempo aan het zinken was. In honderd jaar liggen we allemaal onder een gletsjer. De olie was niet op maar er was ondertussen wel een oliecrises, en we voerden discussies over geboortecontrole, om een beetje onze planeet van de mensheid te ontlasten, met 3,7 miljard op onze aardbol.

In de jaren 80 dreigde de aarde door asteroïden verpletterd te worden, we gingen allemaal dood aan Aids en met een beetje geluk werd iedereen verslaafd aan de heroïne. Het regenwoud was aan het afsterven en zou binnenkort de woestijn in je tuin brengen. Zure regen viel uit de hemel en zorgde voor een totale ontbossing in Europa. De ijsbeer was bijna uitgestorven en van de olie was nog minder over, en met 4,4 miljard op moeder aarde begonnen we toch een paniekerig om ons heen te kijken.

In de jaren 90 werden we bijna levend gegrild door het gat van de ozonlaag, of bijna dood door verkeerde xtc en met geestverruimende middelen van het dak van het Hilton springen. Van de olie was nog maar een druppel over en ondertussen zijn we op de 5,3 miljard beland. De muur is gevallen en het communisme is dood, iedereen viert feest, niet wetend dat er weer een nieuw probleem over de oosterse horizon verschijnt.

Het nieuwe millennium 2000, nu gaan we allemaal dood aan klimaatrampen of vogel- en varkensgriep, de olie is nog steeds bijna op en we zijn onderhand naar de 6 miljard gegroeid. Wat schijnbaar nog steeds niet teveel is.

2016 – Nu worden we bedreigd door de Russen en globale opwarming, maar de massale immigratie van ongeschoolde analfabeten uit de islamitische wereld zal ons redden en plotseling blijkt dat er ook nog genoeg olie over is. Zodanig dat olieproducenten hun productie naar beneden schroeven om de prijs omhoog te drukken.

Binnenkort passeren we de 7,5 miljard inwoners op deze beklagenswaardige planeet. Hoe ziet het er over honderd jaar uit? Nemen we moeder aarde in onze ondergang mee?

Het wordt tijd voor een nieuwe evolutie. Desnoods de kakkerlakken. Laat moeder aarde opnieuw beginnen. Geef het een kans en sterf zo snel mogelijk uit.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

26 Comments on Het wordt tijd voor een nieuwe evolutie

 1. Nou ik wil nog twintig jaar van mijn pensioen genieten, ben 67 jaar en geniet al 10 jaar nu.

  Like

 2. Egoïst.
  Maak is plaats voor een nieuwe generatie.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // december 6, 2016 om 01:53 //

  Met de klimaat”experts” heb ik van het begin af aan niet veel gehad, zeker het zou zo kunnen zijn dat het klimaat verschuift, dat is in de geschiedenis van de aarde al vaker voorgekomen en dat zou zomaar weer kunnen gebeuren. Wat ik niet geloof is dat wij daar schuld aan hebben noch dat we bij machte zijn dat te stoppen of te beïnvloeden, we zullen er mee moeten leren leven. Wat ik wel steeds meer begin te geloven is dat de wereld overbevolkt raakt in een ongekend tempo. In het verleden was het nog zo dat de natuur dan ingreep, er brak een ziekte uit die de populatie stevig uitdunde. Nu zijn de doktoren steeds knapper, een ziekte is nog maar net uitgebroken of zij vinden wel weer een middel dat het neutraliseert, maar het lijdt voor mij geen twijfel, of de natuur komt straks met een razend besmettelijke ziekte waar onze wetenschappers geen antwoord op hebben of de wereld gaat ten onder aan overbevolking. Vergeet niet, al die miljarden mensen moeten eten drinken zeiken schijten. Moeilijk voor te stellen voor mensen die nu nog in minder dichtbevolkte gebieden wonen maar de bevolking van een compleet continent is op drift geraakt en men doet niks, men grijpt niet in, men wacht het af. En die houding zou weleens catastrofaal kunnen zijn.

  Like

 4. Helaas! Door die enorme geboortegolven van onze derde-wereld bewoners (die zich nu met behulp van onze wereldleiders massaal in het westen vestigen), en die nog geen dubbeltje aan de economie bijdragen (integendeel), zullen, door de hierdoor ontstane hongersnood, ook de kakkerlakken uitsterven, Die schijnen nogal veel proteïne te bevatten! 😦

  Like

 5. Esperanza // december 6, 2016 om 02:04 //

  Liked by 1 persoon

 6. Esperanza // december 6, 2016 om 02:22 //
 7. Republikein // december 6, 2016 om 02:32 //

  Oh, eerder moesten we al aan de sprinkhaan.

  Like

 8. Esperanza // december 6, 2016 om 02:41 //

  Aan Spaanse costa wordt m’n verblijf nogal eens door die engerds onveilig gemaakt en het ongedierte is lastig te bestrijden. Verhaal gaat dat het tuig zelfs een nucleaire aanval overleeft.

  The cockroach survival theory surfaced in the wake of the 1945 atomic bombings at Hiroshima and Nagasaki, when reports began to circulate that the only signs of life remaining between the two cities were cockroaches scurrying among the ruins. With that kind of evidence, it’s reasonable enough to infer that even more nuclear weapons won’t be enough to keep them down, but it always helps to test a hypothesis:

  http://mentalfloss.com/article/49752/could-cockroaches-really-survive-nuclear-war

  Like

 9. Esperanza // december 6, 2016 om 02:42 //

  Let’s see what happens.

  Like

 10. Republikein // december 6, 2016 om 03:03 //

  Allemaal kakkerlakkies.

  Like

 11. De linkse rat herbergt veel proteïne, maar niet teveel eten, want deze rattensoort is erg giftig.

  Like

 12. De overbevolking , vooral in Afrika en het Midden-oosten is het grootste probleem
  Daar is in die streken geen werk en voedsel genoeg voor en dus komen ze hier heen
  met alle gevolgen van dien.
  Dit gaat op termijn niet goed komen.

  Like

 13. D. G. Neree // december 6, 2016 om 11:40 //

  Mooi overzicht van wat ik noem de Angstindustrie. Deze lijst is nog aan te vullen met honderden kleinere “angstmemes”. Angst voor drugs, angst voor verkeerd eten, angst voor roken, angst voor de russen, angst voor vogelpest, angst voor de buren, angst voor buitenlanders, angst voor extreem rechtse populisten, angst voor ziektes, etcetera etcetera. De lijst is eindeloos en wordt voortdurend aangevuld. Als de ene dreiging niet meer werkt wordt er een andere opgeklopt
  Zolang de mensen in angst leven, en zich voortdurend zorgen moeten maken over hoe het hoofd boven water te houden, hebben de machthebbers er geen kind aan. Angst is hét instrument om machthebbers macht te geven. Zorg daarbij dat iedere ontstane rijkdom afgeroomd wordt en zet de mensen tegen elkaar op, zodat iedere vorm van georganiseerde weerstand onmogelijk wordt gemaakt en het duizendjarige rijk gloort aan de horizon… maar niet heus.

  Liked by 1 persoon

 14. D. G. Neree // december 6, 2016 om 12:02 //

  90% van de angsten die mensen hebben zijn aangepraat en het overgrote merendeel van de zorgen die mensen zich maken zijn zorgen voor abstracte mogelijke/denkbeeldige scenario’s ver de toekomst.

  Geen zin om op te zoeken wie het zei, maar
  “De mens lijdt het meest
  Door het lijden dat hij vreest,
  Maar dat nimmer op komt dagen”.

  Like

 15. Weet je wat pas echt eng is? Enge buren.

  Like

 16. Duchesne // december 6, 2016 om 12:54 //

  Na een halve eeuw te zijn voorgelogen ben ik mijn stukje rek en begrip kwijt. Als er niks meer te eten is zijn er nog altijd moslims, schoon vlees met veel honing en weinig conserveringsmiddelen. Als ik nu genetisch gemodificeerd vreten krijg en ham die is geïnjecteerd met water en allerlei troep om er iets van smaak aan te geven, dan is een stuk moslim in de oven of met roomboter misschien wel gezonder. Nee, mij zal het aan mijn reet roesten als er niks meer is, zolang het beweegt kun je het eten.

  Angst, tja, ik heb dingen die ik niet leuk vind, maar angst, enkel de frustratie om machteloos te zijn. Nou ja, ik ben wel ergens bang voor, voor Duchesne wanneer die zijn normen laat varen….

  Like

 17. Republikein // december 6, 2016 om 13:25 //

  Iedereen heeft zijn grens.

  Like

 18. Esperanza // december 6, 2016 om 16:12 //
 19. Esperanza // december 6, 2016 om 16:17 //

  Om ’t simpel te houden.

  Like

 20. Esperanza // december 6, 2016 om 16:26 //

  ‘Van masturbatie wordt je doof.’

  http://www.sexualfables.com/the_great_masturbator.php

  Liked by 1 persoon

 21. Wat zeg je?

  Like

 22. Esperanza // december 6, 2016 om 17:00 //

  🙂

  Like

 23. Republikein // december 6, 2016 om 17:18 //

  Haar op je vingers.

  Like

 24. Ha ha, wat een treffend geschreven artikel.
  Denk nog steeds wel dat het er niet zo rooskleurig eruit ziet, maar wat heb je nu eigenlijk aan die kennis.
  Een hele hoop dingen varen aan je voorbij zonder dat je ze ziet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s