Nieuw

Politie geeft gratis buskaartjes aan zwartrijdende asielparasieten

Door mohammedanen onder handen genomen bus in Londen.

Een steward die anoniem wil blijven zegt tegen RTV Drenthe dat de politie soms zelfs gratis kaartjes weggeeft aan mensen ‘om van het gedonder af te zijn’.

Wanneer asielzoekers de bus uit worden gezet omdat ze geen kaartje hebben, wachten ze volgens de steward op een gaatje bij een volgende bus. Het uitdelen van boetes helpt ook niet: ”Die verscheuren ze gelijk”, aldus de steward. Telegraaf >>

De politie beloont zwartrijden met een kaartje en moedigt dus wangedrag aan. We hadden een contract afgesloten met de overheid, dat we het geweldsmonopolie aan die overheid gunden onder de afspraak dat die overheid over onze veiligheid zou waken.

Op het moment dat die overheid onze zelfverklaarde vijand importeert en zijn wandaden aanmoedigt heeft de overheid dat contract verscheurd. Ik eis mijn geweldsmonopolie terug!

‘Het is dagelijks raak,’ zegt een chauffeur tegen RTV Drenthe over de ongeregeldheden veroorzaakt door Noord-Afrikaanse asielzoekers. Ze reizen zonder kaartjes, reageren agressief als ze daarop worden aangesproken en hebben in verscheidene gevallen buschauffeurs bedreigd. Elsevier >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Politie geeft gratis buskaartjes aan zwartrijdende asielparasieten

 1. En dat te bedenken dat ik meerdere keren de bus ben uitgezet omdat ik niet snel genoeg mijn buskaart kon laten zie vanwege mijn spasme.
  Waar: in dat fantastische linkse bolwerk Nijmegen e.o.

  Liked by 1 persoon

 2. Gerrit Tienkamp // december 6, 2016 om 03:29 //

  Voor dit soort onwillige parasieten kan de gaskamer gerust weer open.

  Like

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 // december 6, 2016 om 10:58 //

  Ik eis mijn land terug!
  Het land van voor de boeven Den Uyl, Lubbers, Van Mierloo, Terlouw, Van Agt, Wiegel, Kok!

  Liked by 1 persoon

 4. copywriter // december 7, 2016 om 13:58 //

  O dus als ik in dat achterlijke gehucht mijn auto ergens parkeer zonder te betalen dan krijg ik van de plaatselijke koddebeier een gratis parkeerkaartje.
  Handig om te weten mocht ik in die negorij ooit eens verdwaald raken.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s