Nieuw

Iedereen is gelijk, maar sommigen zijn meer gelijk dan anderen

Oud marinier doet aangifte wegens bedreiging PVV

1

En dat pikken we niet dus aangifte:

1

Bovenstaand artikel werd eerder geplaatst in Het Noord Hollands Dagblad. Voor het volledige artikel zie tekst hieronder en via Jowitteroos blog verspreid en tezamen met artikel van haar met toestemming overgenomen voor plaatsing op Fenxx.

Onderstaande tekst betreft de letterlijk overgenomen tekst uit het hierboven getoonde krantenbericht van het Noord Hollands Dagblad.

Aangifte wegens bedreiging PVV

DEN HELDER – Oud-marinier Cees Raven heeft op het Helderse politiebureau aangifte gedaan wegens haatzaaien en het aanzetten tot geweld tegen Geert Wilders.

Door Arie Booy 

,,Ik stoor mij vreselijk aan de drempels die het openbaar ministerie via de politie opwerpt bij het doen van aangifte tegen politiek getinte uitspraken op internet”, stelt de Julianadorper die al jaren Partij Voor de Vrijheid stemt.

,,Voor het aangifte doen tegen Wilders lagen voorgedrukte aangiftebiljetten klaar op het politiebureau en kon iedereen daar persoonlijk aangifte doen. Ik wil aangifte doen tegen twee mannen die Wilders bedreigen, maar moest dat doen bij het meldpunt Discriminatie. Pas na veel moeite kon ik een afspraak maken op het bureau in Den Helder. Dat is meten met twee maten.”

Raven doet aangifte tegen een man die op Twitteraar die stelt: ,,Misschien moeten we de hele aanhang van Wilders uitroeien om onze naoorlogse vrijheid terug te krijgen teneinde zonder angst te kunnen leven.’’

De tweede aanklacht is gericht tegen een Facebookgebruiker die schrijft: ,,Ik ben geen terrorist maar juich wel bij de veroordeling van Wilders! (En die kogel komt heus nog wel een keer).’’

De oud-marinier voelt zich bedreigd door deze uitlatingen: ,,Ze zetten aan tot haat en geweld. Ook wordt er suggestief aangespoord een democratisch gekozen volksvertegenwoordiger van mijn partij te stoppen met een kogel. Ik heb me 38 jaar als militair ingezet voor Nederland en voel me bedreigd.” De politie Noord-Holland-Noord heeft een aangifte opgenomen van belediging.

 .
Onderstaande oproep is ingezonden door Jolanda om aandacht te schenken aan betreffende Facebookgroep onder beheer van Cees Raven.
.

Naar aanleiding van deze column ben ik deze community begonnen…het wordt tijd dat wij trotse PVV stemmers vreedzaam actie gaan ondernemen (bijvoorbeeld door aangifte te doen tegen de dagelijkse doodsbedreigingen die onze volksvertegenwoordiger bereiken via social media)

Kun je dat zelf niet uit angst je baan te verliezen dan doe IK het voor jou

ALLE TIPS ZIJN WELKOM!

En nee ik ga niet voorgedrukte aangifte biljetten in kerken uitdelen….en nee….ik ga niet in optocht met burgemeesters en wethouders naar politiebureaus…MAAR ik waarschuw wel iedere keer de pers…het wordt tijd voor vreedzame actie in plaats van alleen maar klagen op social media (zie deze Opinie)….het is nu of nooit…de verkiezingen staan voor de deur

Om deze startende community te promoten heb ik vele PVV sympathisanten uit mijn vriendenlijst uitgenodigd deze pagina te liken…..
Ik wil jullie vragen hetzelfde te doen bij jullie PVV vrienden zodat deze community zich als een olievlek uitbreid en straks duizenden bereikt waardoor we MSM berichten breed gedragen kunnen gaan ontzenuwen………

MAAR niet alleen dat…ik wil jullie ook vragen er regelmatig op te kijken voor nieuws wat je niet snel zult horen aan de deugtafels van DWDD en Pauw… EN ook om informatie aan te dragen

Ik zal na 9 december als Geert Wilders eventueel schuldig zou worden bevonden al jullie hulp nodig hebben om de vele haat zaaiende berichten op social media tov Nederlanders aan te reiken aan mij zodat ik dan aangifte kan doen wegens discriminatie….want na een eventuele veroordeling is er jurisprudentie

Dan is een nationaliteit een ras en wij Nederlanders dus ook….dan accepteer ik geen racistische uitingen meer over ons ras ….en ga ik dagelijks aangifte doen als wij Nederlanders op internet racistisch worden bejegend

SAMEN STAAN WE STERK

Aanvulling : Om even te bekijken hoe zo een aangifte in zijn werk gaat het onderstaande verslag van deze aangifte ingediend door Cees Raven, de oud marinier die ons via Jolanda toestemming heeft gegeven dit op Fenixx te plaatsen.

Toch nog maar even een apart bericht maken van het artikel wat vandaag in het Noord Hollands Dagblad staat….maar meer nog van de aanloop naar de aangifte….

Het stoorde mij dat toen ik afgelopen zaterdag het nummer van de politie belde en vertelde dat ik aangifte wilde doen men mij door wilde verwijzen naar meldpunt discriminatie Ik vertelde dat ik toch echt de beelden op tv had gezien van tientallen mensen die fysiek op het politiebureau hun aangifte deden tegen Wilders Daar is niets mis mee want dat is hun goed recht maar wel gelijke monniken gelijke kappen vind ik

Tot 2 X toe werd mij op voorhand gezegd dat aangifte doen “geen nut had” want “het OM doet er toch niets mee” “Uw aangifte heeft dus geen zin” Ik bleef staan op mijn recht om fysiek op het bureau aangifte te doen Daar maandag uiteindelijk terecht gekomen werd er ook nog op me ingepraat in de trant van “we moeten kijken of we er wel een aangifte van kunnen maken” Ik stond er echter op en uiteindelijk kon ik aangifte doen “wegens belediging” Heb expliciet in de aangifte laten vermelden dat ik aangifte wilde doen wegens haat zaaien en het oproepen tot geweld maar dat dit dus niet mogelijk was 

Bizar dat het me allemaal zo moeilijk werd gemaakt waar bij de aangifte tegen Wilders bij wijze van spreken de rode loper was uitgerold en de voorgedrukte aangifte biljetten al gereed lagen Ik vermoed dat Dhr Knoops wiens kantoor ik hiervan afgelopen zaterdag al in kennis heb gesteld er een bevestiging in zal zien dat er inderdaad met 2 maten wordt gemeten 

Cees Raven

Nee hoor er wordt niet met twee maten gemeten in Nederland…….. Ik vond dit in elk geval wel de moeite waard om een en ander op Fenixx te plaatsen aangezien de meeste lezers hier waarschijnlijk ook wel van mening zijn dat het openbaar ministerie niet met twee maten meet en voor de gerechtelijke macht en de dienstdoende veldwachters elke Nederlander gelijk is en er dus ook met elke aangifte gelijk omgegaan wordt, of toch niet? Mag U beste lezer helemaal zelf invullen.

Als hulp denk ik dat onderstaande film uit 1954 wel kan helpen om het cynisme in mijn woorden te begrijpen.

Bolo

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

24 Comments on Iedereen is gelijk, maar sommigen zijn meer gelijk dan anderen

 1. Henk der Niederlánder // december 2, 2016 om 11:47 //

  Eens kijken hoe lang het duurt voordat men er op het Politie bureau achter komt dat de aangifte is kwijt geraakt of hoe lang het duurt voordat deze persoon geintimideert gaat worden via de hermandad.
  Duidelijk is voor mij dat er in ieder geval van alles zal worden gedaan om de aangifte als ongeldig te bestempelen

  Liked by 2 people

 2. Bolo zie email!!!!

  Like

 3. aangepast

  Liked by 1 persoon

 4. Klopt Henk der Nierlanden, net zoals de aangiften tegen Samson en Spekman. Dat kostte me 2 uur!! Vervolgens met een kul-antwoord van het OM ( neerkomend op context van hetgeen die heren S en S zeiden) dat aangifte verder niet werd behandeld ofzoiets……

  Like

 5. bedonderde burger nr 16.000.001 // december 2, 2016 om 12:46 //

  Prima moeten we ook doen met Joop van Riessen, ‘ze zouden Wilders moeten MOLLEN en zijn achterban het land uitschoppen’, woorden van die strekking sprak deze oud politiecommissaris bij Pauw en Witteman op televisie!
  Pauw en Witteman gingen hier geloof ik niet tegen in, dus dan ook aangifte tegen hen, vanwege principe ‘wie zwijgt stemt toe’, en eveneens tegen de toen nog wat haar op zijn hoofd hebbende Diederik Samson die ook bepaald niet veel moeite deed om de woorden van deze moordlustige en politiek onacceptabele oud politiecommissaris te ontkrachten.
  Ten info:
  Op donderdag, 20 september 2007, in een live-uitzending van het veel bekeken tv-programma Pauw & Witteman, pleitte oud-hoofdcommissaris van Politie Amsterdam, Joop van Riessen, voor het mollen van Geert Wilders en het deporteren van zijn aanhang (toen 540.000 mensen).

  Liked by 1 persoon

 6. Een aangifte tegen mocrocouch wegens het “wegzetten” (ook al weer zo’n mooit woord, lieten die allahtonen zich maar wegzetten, het liefst naar een zandbak ver weg) van een groep mensen, PVV-aanhangers.
  Nee, anders dan marokkanen zijn PVV-aanhangers géén apart ras.

  Like

 7. In welk laatje zal deze aangifte terecht komen?.

  Like

 8. delamontagne // december 2, 2016 om 16:03 //

  Liked by 2 people

 9. Duchesne // december 2, 2016 om 16:29 //

  democratie word absolute dictatuur. wetten die open staan voor willekeur en klassejustitie, wetten die polieke oppositie bij voorbaat al de mond kunnen snoeren.

  tijd voor de hooivork of de slavenketting.

  is er een manier om sites zoals fenixx in het deep web te krijgen en hoe kom ik daar?

  iemand die een cursus kan geven in totaal anoniem surfen en ophouden te bestaan als vrij vindbaar mens?
  Inmiddels op Linux puppy overgeschakeld maar nog niet in staat een random ip te gebruiken, ik loop wat achter op mijn pc kennis.

  Liked by 1 persoon

 10. Linux puppy is wel heel erg uitgekleed t.o.v. Linux Ubuntu.
  Maar ik heb verder geen idee of jij nog op 486 pc zit te werken of iets uit deze tijd.

  Like

 11. Duchesne // december 2, 2016 om 16:56 //

  linux puppy was klein en ik heb wat oude spullen van een variatie aan herkomst en van het beste heb ik een pc gemaakt met xp erop en nu linux puppy. Het is een Acer notebook van 2007 en pc met xp en celeron 2 , draait snel genoeg voor you tube met puppy.
  ipad 3 is gesneuveld door een val van 10 cm hoog, op het glas.

  gezien de variatie aan soorten en maten tablets en laptops en de software die constant moet worden gefixt en de kosten van een apple blijf ik voorlopig ook maar afzien van een aankoop.

  Ik zit op een hotspot, van de staat vermoed ik, want toen ik mijn internet heb opgezegd had ik ineens gratis internet. verder heb ik gebruik van pc’s op verschillende lokaties, maar dat wil ik een beetje stoppen.

  handig zou zijn als het ip adres van waar ik surf niet te vinden is en er geen toegang is tot mijn pc etc van buitenaf. Het moet de linux niet hinderen.

  bankieren en mail gaat vanaf morgen via een ander medium.

  tips zijn welkom, groet Duchesne

  Like

 12. Ik heb nog een oude Asus pc staan uit 2004, 1,7GHz, 1,5GB, 128Mb video, 1 processor, en die snapt al dat dat soort linux versies wel.
  Ik bekijk ze wel eens door het er even op te zetten en hoe het er uit ziet.

  Like

 13. Ik moet meer weten van jou Acer notebook uit 2007 om er iets zinnigs over te kunnen zeggen.
  Ik moet weten wat er in zit, onderdelen.

  Like

 14. De burgemeesters liepen voorop om aangifte tegen Wilders te doen. Bruls (CDA) van Nijmegen bv. en Blase (PvdA) van Vlaardingen. En omdat de burgemeester tevens baas van de politie is, deden de korpschefs alles om het de mensen makkelijk te maken.

  Like

 15. Duchesne // december 2, 2016 om 19:53 //

  Readactie: kunne jullie zien of mijn artikel in jullie spam zit? Twee uur bezig geweest, gewoon weg in het niks

  Like

 16. Helaas. Ik kan niets vinden. Het is niet aangekomen op de site. Niet in Trash, niet in Spam of Pending.

  Like

 17. @Duchesne // december 2, 2016 om 19:53 //
  Is natuurlijk zonde van de moeite.
  Heb het ook wel eens gehad. Daarom van mij de tip, maak de tekst in een aparte editor en bewaar regelmatig het bestand. Klaar? Copy-paste.

  Like

 18. Esperanza // december 3, 2016 om 18:05 //

  FF wat afleiding.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: