Nieuw

Erste Islamisten-Partei in Europa fordert Sonderrechte für Muslime und „Rassismus-Polizei“

„Selbstredend muss sich nach einem Wahlsieg von Denk die niederländische Obrigkeit für Sklaverei und Kolonialismus offiziell entschuldigen, wohingegen die Sklaverei in arabischen Staaten oder in der Türkei mit keinem Wort erwähnt wird. Im Gegenteil – die Anerkennung des türkischen Völkermordes an den Armeniern wird ausgesetzt und in einer „unabhängigen“ Kommission neu verhandelt.“

Auszüge aus einem Artikel der Welt:

„Auch sollen islamische Schulen, die oft den Koran auf Arabisch lehren und strenge Geschlechtertrennung vorschreiben, per Federstrich den niederländischen Schulen gleichgestellt werden.
 
Die Sprachen der Herkunftsländer sollen vermehrt in Hollands Schulen auf dem Lehrplan stehen. In Krankenhäusern und Altersheimen wird es nach dem Willen der neuen Partei „kultursensibel“ zugehen, was bedeutet: Anpassung an islamischen Verhaltenskodex und an religiöse Speiseverbote.
Zo worden we als Nederland weer eens te kakken gezet en deze keer niet eens door Mark Rutte maar door het islamitische  ‘denk sekte’ gebroed.

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Erste Islamisten-Partei in Europa fordert Sonderrechte für Muslime und „Rassismus-Polizei“

 1. ieznogoedh // december 2, 2016 om 13:33 //

  Klopt, maar helaas is dit artikel bij lange na niet bezeiden de waarheid.
  In ieder geval is het dan weer wel positief dat men bij De Welt wel herkent dat het hier om een mislimische partij gaat.
  We gaan het zien bij de volgende verkiezingen, hoe goed de allahtonen al geïntegreerd zijn in Nederland, Een soort lakmoesproef zeg maar.
  In ieder geval heeft “denk” ons een verhelderend inkijkje gegeven in hoe de mislimische geest werkt en dat is toch wel heel erg als een veroveringsgeest, die niet onderdoet voor de turkse geest die destijds voor de poorten van Wenen stond.

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // december 3, 2016 om 13:17 //

  De kloof zal verdiepen, want een islamiet mag niet integreren van Allah, maar moet de rest integreren in de islam.
  En het zittende bestuur begrijpt het niet, en is te dom en arrogant om hun best te doen het te leren begrijpen.

  Zo zegt een burgemeester in Rüdesheim, dat hij niks van die intolerantie begrijpt onder christenen die geen stand ter promotie van de islam op een christelijke kerstmarkt wensen. De intolerantie is echter heel logisch, als je weet dat islam leert dat christenen godslasteraars zijn, omdat ze christus de zoon van Allah noemen, waar een zware sharia straf op staat.
  http://metro.co.uk/2016/12/03/muslims-forced-to-leave-christmas-market-after-setting-up-islam-information-stand-6298753/

  Christenen worden gedoogd in islamitische landen, maar hun leven hangt continue aan een zijden draadje. Een islamiet heeft maar even een zondebok nodig, omdat hij de dag ervoor niet genoeg kon neuken, of ergens wat jatten, of de boel intimideren en hij leeft zijn frustratie uit op een christen door te roepen, dat die de Koran heeft ontheiligd. Meteen stormen de straten vol met moskeetroepen, om er eens lekker als een stel volleerde Nazi’s op los te beuken, moorden en plunderen.

  De mensen in Rüdesheim weten dat en moeten alleen nog een bestuurder kiezen, die niet de hele dag zijn eigen lul staat te bewonderen voor de spiegel: eentje die niet voor lul staat dus, maar zijn best doet voor het volk.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Islamisten-Partei? | Eliten Absetzen!!!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: