Nieuw

Dankzij Donald Trump blijven werkgevers in de Verenigde Staten

Eén van Donald Trump’s verkiezingsbeloftes was dat hij er alles aan gaat doen om werkgevers te overtuigen in de Verenigde Staten te blijven en niet hun werkzaamheden naar het buitenland verhuizen. Onlangs is op deze site vermeld dat een Ford-fabriek beloofd heeft in de V.S. te blijven. Nu heeft ook een ander bedrijf toegezegd in de V.S. te blijven, dankzij de verkiezingsoverwinning van Trump.

Het bedrijf Carrier met 1400 werknemers in de staat Indiana, eigendom van een concern dat militaire uitrusting produceert, was al enige tijd van plan om zijn werkzaamheden naar Mexico te verhuizen. Donald Trump heeft in het verleden samengewerkt met het bedrijf en is erin geslaagd het te overtuigen in Indiana te blijven. De verplaatsing naar Mexico zou het bedrijf jaarlijks 55 miljoen dollar personeelskosten besparen. Dankzij de verkiezingsoverwinning van Trump, waar hij de Amerikaanse werknemers voorrang geeft voor de globalisering, heeft Carrier besloten in Indiana te blijven, wat goed nieuws is voor de werknemers en hun gezinnen.

Chuck Jones, de leider van een grote vakbond, heeft zich optimistisch uitgedrukt over deze ontwikkeling. Zelfs Bernie Sanders is waarschijnlijk ook blij met dit initiatief van Donald Trump, aangezien Sanders net zoals Trump de Amerikaanse arbeiders en hun werkgelegenheid wil beschermen. En waarachtig doet ook de gevestigde Amerikaanse media een eerbetoon aan Trump voor zijn inzet voor de arbeidersklasse.

Bron:

http://nypost.com/2016/11/30/donald-trump-is-already-helping-the-working-class/

Doe mee met 8.229 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4129 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

23 Comments on Dankzij Donald Trump blijven werkgevers in de Verenigde Staten

 1. 50% van de Amerikanen heeft overgewicht tot zelfs obesitas, dus ze zullen eerst 50 kilo ofzo moeten afvallen voordat ze een echt produktieve werknemer worden waar de werkgever blij mee is. De arbeiders in de lage lonenlanden zijn per definitie mager en dolblij dat ze eindelijk uit de armoede kunnen komen en zijn bereid om voor 50 cent per uur, 12 uur per dag te pezen. Het idee van Trump lijkt leuk, doch er zal een forse omslag gemaakt moeten worden, vrees ik.

  Like

 2. Mager en dolblij zijn met 50 cent per werkuur. Ya Ya Yippee Yahoo.
  Dan lijkt het idee van Trump me toch een stuk leuker.

  Liked by 1 persoon

 3. trebor2110 // december 2, 2016 om 01:10 //

  en dolblij dat ze eindelijk uit de armoede kunnen komen en zijn bereid om voor 50 cent per uur, 12 uur per dag te pezen

  Wim lees nog eens goed wat je tikt , uit de armoede komen met 50 cent per uur ?????
  Wel een beetje realistisch blijven he .

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // december 2, 2016 om 01:15 //

  De arbeiders in de lagelonenlanden zijn niet de verantwoording van Trump, Amerikaanse werknemers zijn dat wel. Wat obesitas ermee van doen heeft weet ik niet, wat ik wel weet is dat ontslagregels zo die al bestaan werkgevers ruim baan geven om werknemers die niet voldoen te ontslaan dus dat probleem lost zichzelf op.

  Like

 5. Dikke vrouwen met overgewicht tot zelfs obesitas moeten inderdaad eerst 50 kilo ofzo afvallen voordat ze in mijn bed mogen kruipen.
  Daar ben ik het dan wel weer mee eens.

  Like

 6. Republikein // december 2, 2016 om 01:43 //

  Ik ben sociaal akkoord en ga over tot de orde van de dag.
  Volgende punt voorzitter, pliez.

  Like

 7. trebor2110 // december 2, 2016 om 01:43 //

  Rommel bij obesitas moet je vlug denken aan een kilootje of 150 , ik denk niet dat jij met een 100 kilo zware vrouw naar bed wil ,jij bent meer van de dartelende hertjes 🙂

  Liked by 1 persoon

 8. Het is niet wat ik wil maar wat piemel wil. En helaas heeft die een eigen mening waar ik weinig over te zeggen heb. Hij leidt een eigen leven en doet alles wat die tegenkomt. Soms word ik midden in de nacht wakker zonder piemel. Is die op stap. Naar de buurvrouw ofzo. Of die loopse hond op de hoek. Ligt die totaal uitgeput leeg naast mijn bed in de ochtend en moet ik hem weer boven mijn ballen duwen om aan te hechten. Echt waar.

  Liked by 1 persoon

 9. Republikein // december 2, 2016 om 02:12 //

  December 01, 2016 “Information Clearing House” – “WP” – President-elect Donald Trump has chosen retired Marine Gen. James N. Mattis to be secretary of defense, according to people familiar with the decision, nominating a former senior military officer who led operations across the Middle East to run the Pentagon less than four years after he hung up his uniform.

  Like

 10. Esperanza // december 2, 2016 om 02:26 //

  @Rep 02:12 ‘to run the Pentagon less than four years after he hung up his uniform.’

  Wie ’t weet mag ’t zeggen maar volgens krantenbericht in link hieronder ( waar overigens op andere kandidaten gegokt wordt) kan dat niet omdat een militair zeven jaar uit actieve dienst van het leger zou moeten zijn om departement van Defensie te kunnen leiden.

  https://www.nrc.nl/nieuws/2016/11/09/wie-worden-de-ministers-in-trumps-kabinet-5219764-a1531071

  Like

 11. Republikein // december 2, 2016 om 02:28 //

  Dat klopt Esp., hier is het bericht waarin dat ook genoemd werd.
  http://www.informationclearinghouse.info/article45957.htm

  Like

 12. Republikein // december 2, 2016 om 02:36 //

  Skeeter:
  Die compounds worden straks vernietigd, wat ik je bromsnor.

  Like

 13. Republikein // december 2, 2016 om 02:46 //

  Even lachen en niet lachen, off topic.
  Manuel is deud.

  Like

 14. Misschien kan Trump de pvda uit het slop trekken?, linke lodewijk en domme didi gaat dat niet lukken.

  Like

 15. Johnny Mattis wordt minister van Defensie USA.

  Like

 16. @Wim Vreeswijk // december 2, 2016 om 00:43 //

  Dat is inderdaad een goeie.
  Die Obesitas daar kunnen de Amerikanen echter zelf een hoop aan doen door de Voedselpiramide (
  http://media.npr.org/assets/img/2016/01/12/usda_food_pyramid-1408dcbc856700b6bdd9e4314e7a064e2e840436-s700-c85.jpg )
  die in 1992 is opgesteld, dat is de VS versie van de Schijf van 5, aan de kant te gooien en terug te gaan naar de 1956 versie of de hoeveelheden in de onderste regionen op zijn minst door 2 te delen.
  Zie http://www.npr.org/sections/thesalt/2016/01/13/462821161/illustrating-diet-advice-is-hard-heres-how-usda-has-tried-to-do-it
  En vergelijk de hoeveelheden van 1956 met die van 1980 en later.
  De gestimuleerde graanlandbouw moest natuurlijk voldoende afname van producten hebben dus is de hoeveelheid te eten graanproducten met een factor 2 of meer toegenomen.
  Vind je het gek dat obesitas dan een probleem is.

  Like

 17. We gaan het zien. Eerst zien dan geloven. Want de VS is al enorm verziekt en het zal nog een hele klus worden voor Donald om die negatieve spiraal te doorbreken

  Like

 18. Esperanza // december 2, 2016 om 15:55 //

  Hoop dat Trump in leven blijft.

  Like

 19. Presidentschap van Trump: gevaarlijke deceptie

  Het duurt nog maar twee maanden voordat President Trump officieel begint. De hoop en fantasieën van een groot aantal mensen, creëren ondertussen iets van hem, dat hij niet is. Donald Trump is onderdeel van dezelfde saaie oude patriarchen die proberen één Nieuwe Wereldorde te creëren, zodat zij de absolute controle hebben. Je zou het universeel fascisme kunnen noemen, aldus een fan in de nabijheid van Trump. Negeer de retoriek in Trump’s toespraken, het zijn slechts goedkope woorden…!

  Als we kijken naar Trump’s agenda, die al in deze vroege dagen duidelijk wordt, zien we eenzelfde agenda als bij Obama, Bush jr., Clinton en George H. Bush: een agenda van oorlog en een wereldwijd imperium. President Trump kan de wereld geen goede kant laten zien.

  Dames en heren, de show gaat beginnen! Hier is Donald Trump. Hij zal jullie vertellen wat jullie willen horen. De showman Donald Trump zal zeggen dat hij Amerika weer groot zal maken. Trump zal zeggen dat hij via de Rio Grande minstens drie miljoen illegalen zal terugsturen; Trump zal een wet introduceren die van de Moslimbroeders terroristen maakt..

  En Donald Trump zal banen terugbrengen naar Amerika vanuit China en andere lage lonen landen; Trump zal Poetin opzoeken en op de een of andere manier een deal verzinnen om wat rust terug te brengen; Trump zal Obama’s nucleaire deal met Iran tenietdoen….

  Gedurende zijn campagne, die vaak meer leek op een slechte Hollywoodfilm dan uiting gaf aan eerlijke debatten of frisse ideeën, deed Trump uitspraken die resoneerden met de zwijgzame meerderheid onder de zogenaamde blauwe boorden, de arbeiders, en onder de middenklasse, waar de lonen sinds de jaren 70 voortdurend daalden. Net als zijn collega-acteur en president Ronald Reagan, heeft Donald Trump de gave om zijn woorden oprecht te laten klinken.

  Komt de ‘revolutie’ van Trump van het volk?
  We hoeven geen moment te geloven dat de patriarchen – liefdeloze oude mannen als David Rockefeller, George Herbert Walker Bush en niet nader genoemde anderen – waren overweldigd door het politieke genius van presidentskandidaat Trump, na elk schandaal krachtiger terugkomend, of waren verrast, of het zomaar lieten gebeuren. Het presidentschap van Trump is door de patriarchen en hun denktanks in het kleinste detail gepland..!

  Als zij het beleid dat Hillary Clinton vertegenwoordigde hadden blijven steunen – met oorlog, confrontaties met Rusland en China, destabilisatie door zogenaamde kleurenrevoluties in landen waar politieke leiders hen tegenwerkten (zoals Kaddafi, Mubarak, zelfs Poetin) dan zouden zij, heel simpel gezegd, in grote delen van de wereld essentiële geopolitieke macht verliezen. Lees verder >>> http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/het-trump-presidentschap-gevaarlijke-deceptie/

  Like

 20. HetZalWeIWeer // december 4, 2016 om 09:38 //

  Dit is ook wel positief:

  http://www.metronieuws.nl/nieuws/binnenland/2016/12/trump-belt-met-taiwan-wat-is-daar-mis-mee

  Alle landen weer een beetje bij elkaar halen, we zijn 1 en we gaan er het beste van maken, laten we de bommen en granaten maar is voor wat het is, staan de linkse gutmenschen er weer niet achter.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: