Nieuw

Waarom 9-11 plaatsvond op 11 september

Het artikel maakt niet volledig duidelijk dat islam op het toppunt van zijn macht was tot 11 september 1683 toen de mohammedanen verslagen werden voor de poorten van Wenen. 9-11 was bedoeld om de geschiedenis vanaf daar weer op te pakken, om te draaien, en vanaf daar weer voort te gaan. Moslims zijn zeer bijgelovige mensen, en jihad over de hele wereld sindsdien zou dat het Westen zo onderhand duidelijk gemaakt moeten hebben.

.

Waarom 9-11 plaatsvond op 11 september

door Andrew Stunich
Islam-Watch

Maar heel weinig mensen lijken te beseffen waarom Al-Qaeda 11 september uitgekozen had als datum voor de destructieve, zorgvuldig geplande, aanval op de Verenigde Staten, maar de informatie is verhelderend en een discussie waard. Een beter begrip van de drijfveren van islamitisch terrorisme helpt om in te zien waarom het gebrek aan historische kennis van Westerlingen zo gevaarlijk is. Omgekeerd, worden islamitische terroristen gedreven door gebeurtenissen van honderden jaren geleden. Zij begrijpen dat islam en het Westen al bijna 1400 jaar in een dodelijke strijd verwikkeld zijn, met slechts een korte tussenpauze waarin het Westen vergeten lijkt te zijn wat er op het spel staat.

Een gedeelte van de motivatie van de islamitische terroristen is om de trend van de islamitische neergang in vergelijking met het Westen te keren, een trend die volgens velen startte op 11 september 1683 toen een groot Turks leger op vernederende wijze verpletterd werd door de Europeanen bij de Slag om Wenen.

In 1683 vielen de Ottomanen Wenen aan. De Ottomanen beschouwden Wenen als de toegangspoort tot hegemonie over heel West-Europa. De daaropvolgende Slag om Wenen was een keerpunt in de geschiedenis. De Turken hadden zich zorgvuldig voorbereid en hadden voorraden en op buit beluste jihadisten verzameld vanuit het hele Ottomaanse Rijk. Europa was op dat moment zeer kwetsbaar en was verdeeld in elkaar bevechtende koninkrijkjes en verzwakt door onderlinge twisten waardoor de Turken bijna in staat waren het hele Europese continent te veroveren. De Turkse voorbereidingen waren echter zo grondig dat ze niet onopgemerkt konden blijven en daardoor konden de Europeanen net op tijd verdragen en overeenkomsten sluiten om elkaar bij te staan tegen de Turken en dat bleek doorslaggevend voor het verdere verloop van de geschiedenis.

Oriana-GatesofVienna.jpg

Oriana Fallaci; De Kracht van de Rede

 

De Slag om Wenen was een zwaar gevecht met een onzekere uitkomst. Het scheelde niks of de Turken hadden de stad veroverd. Het enige dat Europa op het nippertje redde was de aankomst van een ontzettingsmacht onder leiding van de Poolse koning Jan Sobieski de Derde (cavalerie, en teken daar bij aan dat hij ook in de minderheid was, Fub). Jan Sobieski en zijn troepen behaalden deze belangrijke overwinning op de Turken op 11 september 1683. De overwinning was zo totaal dat de Poolse koning Jan Sobieski deze aan zijn vrouw beschreven zou hebben als:

“Onze schatten zijn ongehoord … tenten, schapen, koeien, en niet weinig kamelen … het is een overwinning zoals niemand ooit van gehoord heeft, de vijand is compleet verslagen en heeft alles verloren. Ze moeten nu rennen voor hun leven … “[1]

Opgeleide, fundamentalistische moslims voelen de vernedering van de nederlaag honderden jaren later nog steeds. Vanuit hun gezichtspunt zijn zij de ontvangers van allah’s finale openbaringen en is het vernederend voor hen dat hun “perfecte” islamitische cultuur zich neerwaarts beweegt in vergelijking met het Westen. Zij wensen deze trend om te keren en 9-11 was, als datum, bewust uitgekozen om de loop van de geschiedenis een andere wending te geven en een nieuwe 11 september te creëren die wél door de islamitische wereld gevierd zou kunnen worden.

Bekeken in deze historische context, winnen de gebeurtenissen van 9-11-2001 aan betekenis. Het is te vroeg om de aanvallen af te doen als een simpele Amerikaanse tragedie en een kleine overwinning voor de terroristen zoals vele Westerlingen lijken te doen. Nieuwe peilingen laten zien dat veel Amerikanen zich nauwelijks ernstig zorgen maken over terrorisme, maar zulke gemakzucht is verre van gerechtvaardigd.

Er valt veel te vrezen voor Westerlingen en veel te vieren voor islamitische terroristen sinds 9-11. 11 September heeft geresulteerd in grote belangstelling voor de islamitische ideologie en veel daarvan is verrassend en voornamelijk positief van aard. Terwijl islam wat tegenslagen te verduren gekregen heeft op het slagveld, blijft islam maar dieper binnendringen in het Westen, via desinformatie, immigratie en voortplantingssnelheid. Europa staat op het punt om compleet verloren te gaan aan de islam. Ondanks alle waarschuwingen van zulke onverschrokken en briljante schrijvers als Oriana Fallaci, zie ik geen enkele indicatie dat de Europeanen in staat zullen zijn om de nodige strenge maatregelen te nemen om hun cultuur te redden van de aanstormende islam. De meeste Europeanen en hun nakomelingen zijn niet in staat om het dodelijke gevaar te herkennen dat op ze af komt, en de meeste Amerikanen zien niet in dat Europa werkelijk op het punt staat om door de minderwaardige islam cultuur onder de voet gelopen te worden.

Net zo alarmerend is het feit dat grote delen van de islamitische wereld almaar verder weg lijken te zinken in islamitisch extremisme en er geen enkel teken te ontwaren is dat deze trend gekeerd zal worden. Bijvoorbeeld, Libanon, Egypte en Pakistan zullen binnen een halve eeuw verloren zijn aan islamitische extremisten (Pakistan is al verloren, Fub, de schrijver is nog veel te positief). Olierijkdom blijft maar binnenstromen in het Midden-Oosten – westers geld wat de westerse economieën schaadt –  en voorziet in een inkomstenbron waarmee over de hele wereld de fundamentalistische islamitische ideologie uitgedragen wordt, ook in de Verenigde Staten, en wordt ook aangewend om internationaal terrorisme te financieren.

Triest genoeg ziet de toekomst er niet rooskleurig uit. Verre van dat 9-11 de duidelijke wake-up call was, de dikke vette wekker die afging, die het had moeten zijn, lijkt het er op dat het niets meer was dan een kortstondig ontwaken uit een coma, als de dronkaard uit zijn roes die even een slokje koffie neemt om daarna weer verder te sluimeren, en niets wijst er op dat de nodige maatregelen genomen zullen worden om de heimelijke en voortdurende opmars van de islam te stuiten. Terwijl de meeste huidige volwassen Amerikanen nauwelijks enige belangrijke effecten van de voortschrijdende islam op zullen merken gedurende hun leven, zolang de terroristen gestopt blijven worden in hun pogingen om massavernietigingswapens in te zetten in de Verenigde Staten, zullen hun kinderen en kleinkinderen minder gelukkig zijn wat dat betreft.

Het spijt me dat het deze nalatenschap is die we laten aan de volgende generatie. Ik vermoed dat, in tegenstelling tot de zogenoemde “grootste generatie” van de helden van WW-II, onze nakomelingen heel wat minder vleiende benamingen voor onze generatie zullen hanteren.

De terroristen verdienen tenminste enig krediet voor hun besef van de geschiedenis. Omgekeerd, was zelfs de horreur van 9-11 niet genoeg om de ingeslapen Westerlingen wakker te schudden uit hun decadente roes, en hun complete gebrek aan besef van geschiedenis.

(vervloekt zijn ze, zou ik er bijna aan toevoegen, Fub)

[1] See Wikipedia, Battle of Vienna: http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Vienna

Bron: https://themuslimissue.wordpress.com/2016/11/30/why-911-occurred-on-september-11/

Doe mee met 8.229 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6492 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

28 Comments on Waarom 9-11 plaatsvond op 11 september

 1. Gerrit Tienkamp // december 1, 2016 om 08:51 //

  Reblogged this on NEWS GURU by G. Tienkamp and commented:

  Like

 2. ieznogoedh // december 1, 2016 om 10:55 //

  Omgekeerd, worden islamitische terroristen gedreven door gebeurtenissen van honderden jaren geleden.
  Hun verstandelijk niveau verkeert door de bank genomen ook nog steeds op het niveau van 1.400 jaar geleden.

  Zij wensen deze trend om te keren en 9-11 was, als datum, bewust uitgekozen om de loop van de geschiedenis een andere wending te geven
  Dat is ze dan ook ten dele wel gelukt (een veel te groot deel!). Daar waar tijdens het beleg van Wenen de Europese leiders net op tijd de handen ineen sloegen, bestaan de Europese leiders voor een groot deel uit pro-mislimmies, die of nooit begrepen hebben dat de geschiedenis belangrijk is voor de koers van de toekomst, of hun ziel hebben verkocht, of gewoon te dom zijn om zelf eens na te denken.

  Het was beter geweest om die olie gewoon gratis uit de grond te pompen, maar in ieder geval die apen nooit wapens te verkopen. Wapens hebben ze ook helemaal niet nodig want islam is immers de religie van vrede.

  Like

 3. Ik ben niet gediend van 9-11 complot theorieën onder een stukje van mij en heb de hele rits verwijderd. Er zijn zat andere sites waar deze troep geplaatst kan worden, maar ik werk er niet aan mee.

  Like

 4. Ok, duidelijk.

  Like

 5. Esperanza // december 1, 2016 om 17:06 //

  Cicero over verraad, niet te vergeten:
  Een natie het kan verraad van binnenuit niet overleven.

  http://www.theimaginativeconservative.org/2015/07/cicero-treason-from-within.html

  Like

 6. SaanDeKnikkker // december 1, 2016 om 18:39 //

  Wil die Trump mij geloofwaardig overkomen dan moet hij het onderzoek naar 9/11 heropenen, de You Tube video`s van Dr.Judy Wood zijn zeer interessant,waar zijn de Twin towers gebleven,van staal tot stof ?

  Like

 7. Jammer, ik heb tot dik twee uur afgelopen nacht van alles verzameld en bij elkaar geplaatst zodat het voor iedereen gemakkelijk kon zijn dit te lezen, veel werk. In al die links kwamen raporten en stukken van diverse hoeken en mensen aan het woord.
  Jij ontneem nu de mogelijkheid dat mensen dit lezen en zelf hun gedachten hierover kunnen vormen.
  Dat is mijn mening op deze verwijdering Fubar.

  Like

 8. @Guardia

  Als je niet zelf al je linkjes opgeslagen hebt, wil ik ze je best opsturen (laat maar even weten, het waren er inderdaad heel veel).

  Maar dit is geen 9-11 conspiracy-topic. Dit gaat om het belang van die datum voor mohammedanen om juist dan een aanslag te plegen. Moslimse aanslagen gebeuren vaker op speciale data. Madrid 7-7, zoveel en zoveel dagen na. Benghazi, op de verjaardag van 9-11, etc. etc. Ze zijn daar zelfs zo strikt in, dat je bijna zou kunnen voorspellen wanneer volgende aanslagen plaats zullen vinden.

  En dan werd in het artikel nog niet eens soera 9.11 genoemd, wat ook wel eens een rol gespeeld zou kunnen hebben.

  @BertG. Ja, leuk. Maar er zijn duizenden conspiracy sites, dus wat dat betreft staat je free speech niet op het spel, en de pest is dat het altijd eindigt bij dat de Joden schuld zijn. En die kant wil ik niet uit gaan. Weet je waar 9-11 complottheorieën heel erg populair zijn? Bij onze mohammedaanse vijand, en ik weiger mee te gaan in dat narratief.

  Like

 9. Fubar ik begrijp heel goed je stelling: het verband tussen de datum 9/11 en moslims/islam.
  En voor de lezers ook interessant om te lezen en zich verder te verdiepen.
  Blijft echter de vraag overeind die dan ongetwijfeld bij de meeste lezers en gedupeerden opkomt, wie zat er achter. In mijn verzameling waren zoveel verwijzingen naar boeken, wetenschappers en huidige onderzoekers, dat ik dit op zijn plaats vond.
  En deze vraag en de datum 9/11 en de geschiedenis moslims/islam gaan samen vind ik als je zoekt naar antwoorden.
  Ik heb trouwens alles onder Aanslag 9/11 opgeslagen.

  Like

 10. Guardiacivil, ik begrijp zijn standpunt ook wel, het gaat nogal van het onderwerp afwijken dan wat hij probeert duidelijk te maken. Over datums en aanslagen.
  Maar om dan maar meteen te veronderstellen dat de Joden dan weer automatisch de schuld gaan krijgen en over mossels die goed zijn in complot theorieën, vind ik dan weer net even te ver.

  Maar niemand legt mij het zwijgen op en hoe ik ergens over denk.
  Maar censuur toepassen is inmiddels algemeen goed geworden in deze wereld.
  Heb je een andere mening, dan blokkeer ik deze gewoon, want ik ben de baas.
  Ook trouwens iets waar mossels goed in zijn, enkel de eigen waarheid geldt dan.

  Liked by 1 persoon

 11. Het staat zo vast als huis, dat de mensen met slechte aangeboren en onbewuste innerlijke drang veel groter in aantal zijn dan die met goede instincten. Daarom bereikt men betere resultaten, door de bestuurlijke elite, die mensen met geweld en bangmakerij bespelen dan met geleerde uiteenzettingen.

  Liked by 1 persoon

 12. Door het volk te hersenspoelen
  De eigenaar zijn van de banken
  De eigenaar van de media
  Antisemitisme te gebruiken als een instrument
  Omkopen van politici en/of politieke partijen (Nazi Bilderberg)
  Inwisselen van de Bijbel/spiritualisme voor materialisme
  Afleiden van de mensen met sport en entertainment
  De schulden zo hoog maken dat zelfs de rente onmogelijk is te betalen
  Crashen van de economie
  Mensen laten denken dat ‘iedereen gelijk is’ om hen te bereiden voor revolutie
  Uitlokken van de revolutie
  Installeren van een nieuwe regering, waar zij de meerderheid zijn. (Nazi Bilderberg trekpoppen zoals in Rutte II kabinet)

  Like

 13. Ik vind het nogal wat. Mag ik dat zeggen?

  Ik ken BertG. niet als iemand die de joden de schuld geeft. Misschien deze keer, maar dat is weg gehaald. Maar ik zou er van opkijken. Van Guardia weet ik het eerlijk gezegd niet.

  Ik vind de meeste samenzweringstheorieën onmogelijk en lachwekkend omdat ze veronderstellen dat mensen het over een periode van pakweg 75 jaar met elkaar eens blijven, elkaar niet een mes in de rug steken, en ook nog eens de hele zaak geheim weten te houden. Zo zit de mens bij mijn weten niet in elkaar.
  Helemáál gek wordt het, als er weer eens een geloof bijgehaald wordt. Bijbelverzen of joden die van alles hebben bekonkelfoezeld. Het is teveel “eer” voor zo’n klein volk, dat is het minste wat je er van zeggen kunt. Je plaatst jezelf ook in slecht gezelschap met dit soort suggesties dus dan moet je van goeden huize komen en over een hele stapel echte bewijzen beschikken. En dus niet van het soort dat er op het dollarbiljet een piramide staat.

  Van wat ik gezien heb (lang niet alles) eindigt zo’n 10 – 20% van de samenzweringstheorieën met een beschuldiging aan joden. En ik vind het terecht om dit soort theorieën te verwerpen.

  Wat ik onlogisch zou vinden, is om nu alle samenzweringstheorieën te verwerpen omdat sommige ervan joden beschuldigen. Dat zou een vorm van niet-zindelijk denken zijn, naar mijn idee. Maar ik weet natuurlijk niet, wat er gezegd is.

  Like

 14. Esperanza // december 4, 2016 om 14:53 //

  @BertG. // december 4, 2016 om 10:37 //http://www.gewoon-nieuws.nl/2016/11/complotdenkers-hebben-ze-goed-op-een-rijtje/

  Nou, Bert, da’s een mooi staaltje wensdenken om – zoals in de link die je geeft – uit dat onderzoek ‘What about building 7?” A social psychological study of online discussion of 9/11 conspiracy theories’ door Michael J. Wood* and Karen M. Douglas zou zijn te concluderen dat complotdenkers ze goed op een rijtje hebben.

  Het zal daarom zijn dat bij de bronnen die onder het artikel waarnaar je linkt worden vermeld het betreffende onderzoek van Wood en Douglas schitterd door afwezigheid . 🙂
  Hier heb je het:
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3703523/

  Like

 15. Esperanza // december 4, 2016 om 15:02 //

  Ai, doet pijn aan de ogen, dat schittert met een ‘d’.
  Zin daarboven loopt ook niet echt lekker maar is duidelijk genoeg.

  Like

 16. Edjan, nee natuurlijk ga ik geen Joden ergens de schuld van geven, dus ook in niet in de verwijderde reactie.
  Dat is iets waar men men blijkbaar bij voorbaat al van uit gaat.
  Ik sprak enkel enige twijfel uit w.b. het instorten van zo’n flat.
  Maar dat leiden teveel van het onderwerp af.
  Ik mag het wel denken, maar niet opschrijven. En Bush is altijd een eerlijke oprechte kerel geweest, toch…………Die zou zo iets nooit doen.

  En Esperanza, ik vond ‘m wel grappig die link.
  Uiteraard is dit een mooi staaltje wensdenken.

  Like

 17. Esperanza // december 4, 2016 om 15:06 //

  Setting the record straight on Wood & Douglas, 2013
  Posted on July 13, 2013 by Mike Wood
  Our recently published Frontiers study on online communication, “What about Building 7?” A social psychological study of online discussion of 9/11 conspiracy theories, has been the subject of some chatter on the Internet – but not quite in the way I had hoped. A story by Kevin Barrett on PressTV.ir has interpreted the study as showing that conspiracists are “more sane” than conventionalists, and, given that this is an appealing headline for long-suffering conspiracists, has been copy-pasted around the Internet in a highly uncritical fashion. I’m often guilty of this too – reading the headline and moving on – because who has the time to read every original source of every news story? In this case, of course, the paper says nothing of the sort and the article’s conclusions are based on misrepresentations of several critical findings.

  Like

 18. Dit mag eventueel weggehaald worden.

  BertG. Als ex-werktuigbouwer kan ik misschien iets zeggen over het instorten van de twin towers. Na de inslagen van die vliegtuigen woedde er brand: de temperatuur liep dus op. De torens hadden een stalen geraamte. Bij een temperatuur van weet ik veel, 500 graden (te lui om het op te zoeken) verliest staat dramatisch veel van zijn kracht. De (door de inslag al beschadigde) constructie kan het gewicht erboven niet meer houden en de zaak klapt naar beneden. De constructie eronder kan de impuls van het vallende gewicht niet aan en stort ook in. Vandaar het verticaal instorten tot onder aan toe.

  Er zijn vast knappere bouw- en materiaal- en werktuigbouwkundigen op de wereld maar dit is wat ik ervan te zeggen heb.

  Like

 19. fubar stuur u mijn links over 9/11 toch maar terug, ik had het hele bericht incl. dus mijn links opgeslagen, maar door uw verwijdering is dit ook in mijn archief automatisch gebeurd, dus ik ben ze kwijt. Ik zie ze wel in mijn email terug.

  Like

 20. En voor iedereen om een misverstand meteen uit de weg te ruimen, ik sta naast de Joden en ben voor een Joodse Staat en betreur hun miljoenen verliezen en vergasten landgenoten tijdens WWll. Ik ben absoluut tegen Hamas, tegen alles wat de Joodse Staat niet wil erkennen of wil vernietigen, tegen SA en alle Arabieren die de Joden willen uitroeien en ons erbij. Dus mijn standpunt hier bekend nu. En dat heeft helemaal niets met de geplaatste / verwijderde links te maken die ik had opgezocht. Dat daar ook Joden ter spraken komen het zij zo, het konden ook Nederlanders of Belgische terroristenexplosievendeskundigen zijn geweest die toevallig al 10 jaar in de USA konden wonen. Mij ging het puur om alles bij elkaar te plaatsen zodat zelf opzoeken bespaard bleef voor geinteresseerden lezers, meer niet!!!
  @Edjan, ik betreur het dat u aan mijn goede bedoelingen twijfelt of mij in twijfel trekt.
  Ik denk dat ik duidelijk ben.

  Like

 21. Guardiacivil // december 4, 2016 om 21:38 //
  @Edjan, ik betreur het dat u aan mijn goede bedoelingen twijfelt of mij in twijfel trekt.
  Ik denk dat ik duidelijk ben.

  Ik heb gezegd dat ik het niet wist. Wel blijven lezen, Guardia.

  Like

 22. 9-11 realiseerde ik me dat vrijheid niet meer bestaat en de vijand aan de landsgrenzen komt maar dat de vijand allang binnen de grenzen is. Wat doen de stomme landsbestuurders: Hoge muren bouwen aan de landsgrenzen. Weggegooid geld dus want de vijand is allang binnen de landsgrenzen. Van binnenuit kunnen en moeten ze uitgeroeid worden. Totaal inclusief de 3e generatie.

  Like

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. Islamitische moslimaanslag in Londen op de verjaardag van de islamitische moslimaanslagen op Brussel – Fenixx.org
 2. Manchester: 19 doden en 50 gewonden bij islamaanslag – Fenixx.org
 3. Waarom 9-11 plaatsvond op 11 september – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: