Nieuw

Nu nog makkelijker gewelddadige misdadigers opsporen; ‘met zonder signalement’

In West is vorige maand een man neergestoken nadat hij de dader geen sigaret wilde geven.

Waar kennen we dat ook weer van? De man had een petje op, waar kennen we dat ook weer van? Geen bontkraag. Geen scooter, want kwam uit de metro. Wel Marokkanentasje, zie headerfoto. In islamitisch stadsdeel Nieuw-West.

De verdachte loopt op straat als hij iemand aanspreekt. De man vraagt om een sigaret. Als het slachtoffer zegt dat hij die niet heeft, wordt hij meteen hard geslagen. Er ontstaat een korte worsteling waarna de man met de witte pet een scherp voorwerp pakt en hiermee in de buik van het slachtoffer steekt. Hierna rent hij weg in de richting van de Johan Broedeletstraat. AT5 >>

Waarom politie, waarom?

De politie, die de zaak lang stil heeft gehouden, zoekt nog naar de dader en naar getuigen. Parool >>

Als u geen eigen rechter wilt spelen als u de dader ziet, kunt u de geüniformeerde lapzwansen hier bereiken: 0900-8844, of anoniem (kuch) via 0800-7000. Dan zorgt de rechter dat hij een huis krijgt en voldoende uitkering dat hij volgende keer zelf sigaretten kan betalen.

Doe mee met 8.229 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6491 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Nu nog makkelijker gewelddadige misdadigers opsporen; ‘met zonder signalement’

 1. Zoals ik al schreef…..je kan in sommige delen van Nederland al niet meer ongewapend over straat

  Like

 2. Duchesne // december 1, 2016 om 20:00 //

  totaal mee eens, ongewapens is het niet meer veilig om destraat op te gaan, en binnenkort nergens in Nederland meer…..heeft niks met Islam te maken trouwens.

  Heeft alleste maken met een gelik en geslijm van een deel van de bevolking op momenten dat een stok of strop wel had gewerkt als corrigerende maatregel.
  Blijkbaar mag alles met een kleurtje hier misdrijven plegen en stoptde politie alles in een grote pot die dan weer onderhet tapijt word geveegd, omdat we tolerant zijn??? Hoe lang nog?

  Fuck tolerantie en ram die vuile rifapen terug de Atlas in. Mij zou het niet verbazen als binnenkort de kut marrokanen overal de bevolking massaal achter zich aan krijgen, jong en oud, man en vrouw, allemaal achter de ratten aan met alles wat voorhanden is. In Duitsland ondertussen een voorproefje van volkswoede in verschillende steden.

  p.s. marrokanen zijn geen ras , stomme D66 rechters, marrokanen zijn voor het gros een hoop ellende dat vreet op anderen. Noemen we parasieten in ABN, en dat is een soort, maar nog steeds geen ras.
  Staphorsters zijn toch ook geen ras?

  Like

 3. Ik wil ze niet op een idee brengen maar een beetje verzekeringsmaatschappij brengt nu het Aangifte Garantieplan op de markt voor slecht 99,99 per maand waardoor je tot wel 5 keer per jaar zonder extra kosten aangifte kunt doen van een misdrijf en elk jaar een mailtje krijgt hoe het er mee staat, tot wel 30 jaar lang, zolang je verzekering loopt. Leuker kunnen ze het niet maken.

  Like

 4. Republikein // december 1, 2016 om 23:31 //

  Altijd voor tabak etc. zorgen dat je het bij je hebt, naast een pistool natuurlijk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: