Nieuw

Gebiedsverbod Ter Apel werpt vruchten af, asielzoekers proberen nu meisje te beroven in Hoogezand

Precies zoals we gisteren al voorspelden:

Grote woorden van de burgemeester en van minister Van der Steur, maar er gebeurt niks.

Asielzoekers die de openbare orde verstoren krijgen een gebiedsverbod voor maximaal drie maanden. Ook is de politie meer, zichtbaar en onzichtbaar, aanwezig in de buurt van het asielzoekerscentrum in de plaats. Telegraaf >>

Dat zal indruk maken, dan gaan ze gewoon in het volgende dorp uit roven en plunderen.

Wij konden het voorspellen, maar wij zijn dan ook simpele tokkies en geen minister zoals Van der Steur (dat is die gek die mensen kent die doodgegaan zijn aan wietgebruik).

De politie in Hoogezand heeft woensdag vijf asielzoekers opgepakt nadat ze geprobeerd hadden om een meisje te beroven. De vijf mannen dwongen het fietsende meisje rond half vier ’s middags te stoppen op de Kielsterachterweg in die plaats. Een van hen pakte haar telefoon uit haar jaszak, maar het meisje wist hem weer terug te pakken en zich los te trekken. Telegraaf >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Gebiedsverbod Ter Apel werpt vruchten af, asielzoekers proberen nu meisje te beroven in Hoogezand

 1. kz met schoorsteen

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // december 2, 2016 om 09:51 //

  @Bert 09:28
  Dan gaat ons bestuur “in debat” met de criminele asielvandalen, de OR van het COA, het COA bestuur, het gemeentelijk bestuur, en nog wat van die klessebessen, wat zal resulteren een consensus dat een ambtelijke werkgroep opgericht gaat worden, gevuld met externe deskundigen uit het eigen louche netwerkje, die de problematiek, binnen een zorgelijk korte termijn van pak em beet 2 jaar onder hoge werkdruk en daarom tegen een onbetamelijk hoge vergoeding, in kaart gaat brengen en t.z.t. daarover middels een rapport een terugkoppeling gaat geven.

  Het probleem is daarmee geregeld en dus opgelost: ambtelijk bestuurstechnisch gezien dan.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s