Nieuw

Berufsverbot

Was er eerder al een rechter die vond dat een PVV aanhanger geen rechter zou kunnen worden, dit keer doet Ahmed Marcouch er nog een flink schepje bovenop, hij zegt ;

‘De politie hanteert een aantal waarden van gelijkheid en hoe je met elkaar omgaat,’ aldus Marcouch. ‘Je kunt stemmen wat je wil, maar het gaat mij erom dat als je de ideologie van de PVV aanhangt – dus als je mensen ongelijk behandeld en voor moslims geen plek is in Nederland – dan hanteer je waarden die niet passen bij de politie,’ aldus Marcouch. ‘Dan heb je er dus niets te zoeken.’

Geleidelijk aan komen er dus steeds meer beroepen die niet geschikt geacht worden voor PVV aanhangers. Natuurlijk mag hij dat van mij vinden, hij mag het van mij ook zeggen, tenslotte hebben we vrijheid van meningsuiting, maar er zit wel een addertje onder het gras want hij zou met deze mening naar mijn idee niet geschikt zijn voor welke politieke functie dan ook. Nou was het PvdA-Kamerlid was al vaker kritisch over PVV-geluiden bij politie, hij uitte zich eerder kritisch over de aanwezigheid van ‘PVV-achtige opvattingen’ binnen het politiekorps. Hij schreef in een column op joop.nl dat het aanhangen van de PVV-ideeën ‘destructief’ en ‘fataal’ zou zijn voor het politiewerk.

Aan de ene kant veroordeelt hij dus de PVV aanhang omdat ze volgens hem mensen uit willen sluiten en dat is ‘diskriminasie’ maar aan de andere kant mag hij die mensen wel uitsluiten van bepaalde beroepen. Dat lijkt niet alleen krom, dat is het ook. Net zo krom eigenlijk als een politieman/politicus die aanhanger is van de ideologie van Sjeikh Yusuf al-Qaradawi. (vrij algemeen erkent als haatimam en aanhanger van de moslimbroederschap). Best bijzonder ook dat een voormalige politieman die nu in de Tweede Kamer zit zich openlijk mag bemoeien met het selectiebeleid van de politie. Hoe zouden die eigenlijk moeten bepalen of iemand PVV aanhanger is? Krijgen we dan een soort gedachtepolitie? Moet je aangeven waar je op gestemd hebt? En waarom is stemmen dan anoniem?

Ik begrijp wel waarom hij dat nu zegt, de PvdA is tenslotte een zieltogende partij en er moeten er straks na de verkiezingen een hoop uit en waarschijnlijk trekt het hem wel om een jaar of zeven wachtgeld te trekken. Ik kan me zelfs van de PvdA niet voorstellen dat ze hem na deze uitspraak nog op de kandidatenlijst zetten. Waarbij ik wel moet aantekenen dat de PvdA me wel vaker voor een verrassing heeft gesteld!

Nou hebben Geert Wilders en Lilian Helder al stevig gereageerd op twitter en ze zullen vast ook wel weer opnieuw Kamervragen stellen, interessant wordt echter hoe andere partijen hier straks op reageren. Kijk van Alexander P. verwacht ik niet anders dan dat hij wel weer zal vinden dat er wel wat bij voor te stellen is, tenslotte ontleent zijn partij haar bestaansrecht uit het feit dat ze in alles tegenovergesteld aan de PVV zijn. Maar de andere partijen, die zijn het in hun hart er natuurlijk mee eens, maar zouden ze dat ook hardop durven zeggen?

Wordt vervolgd zullen we maar dus zeggen!

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (501 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

21 Comments on Berufsverbot

 1. Tijl Uylenspiegel // december 1, 2016 om 14:50 //

  Helaas zag ik pas na het schrijven van dit artikel dat collega Bolo het al gemeld had in de Nieuws rubriek, een beetje dubbelop dus. Dit is echter mijn visie op het gebeuren dus ik laat het maar even staan.

  Like

 2. Deze mocrocouch kijkt nog even de kat uit de boom.
  Misschien wil hij eigenlijk liever naar “denk” omdat ze daar op dezelfde manier denken als hij.
  Maar … business is business, dus even afwachten hoe het met de allahtonenpartij gaat bij de komende verkiezingen en als het voldoende positief is, hatsee, ineens een extra zetel voor turkahan kuzu.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // december 1, 2016 om 15:02 //

  Marokkanen en Turken zijn normaliter niet de grootste vrienden om het eens voorzichtig te zeggen, meestal kunnen ze elkaars bloed wel drinken…

  Like

 4. Marokkanen en turken zijn misschien niet de grootste vrienden maar het zijn wel allemaal
  moslims en dat is vaker doorslaggevend.

  Like

 5. “Sjeikh Yusuf al-Qaradawi. (vrij algemeen erkent als haatimam en aanhanger van de moslimbroederschap). ”

  Maak van dat aanhanger maar voorganger. Hij is de belangrijkste en invloedrijkste ‘geestelijk leidsman’ van die club momenteel.

  Like

 6. Like

 7. 2015:

  Like

 8. Daarom is er ook een meldpunt discriminatie. Voor al die onderbuiktokkies bij BRON en Fenixx die zomaar aan het schuimbekken zijn tegen onze arme, onderdrukte medelanders die puur toevallig een wat andere huidskleur hebben.

  O ja, voor ik het vergeet: een kleine uitzondering: onze arme medelanders die puur toevallig een wat andere huidskleur hebben, mogen gerust schuimbekken over homo’s. Daar kunnen onze arme, gediscrimineerde en gestigmatiseerde medelanders niks aan doen want dat moet nu eenmaal van hun geloof. Ze mogen dan ook rustig oproepen tot geweld, da’s feitelijk helemaal niet strafbaar.

  Het wachten is op politici dit dit verdedigen. Pauw staat al te springen.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27146635/__Afschuw_over_standpunt_MiND__.html

  Like

 9. Meldpunt internet discriminatie blijkt dekmantel voor ordinaire fascisten.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27146635/__Afschuw_over_standpunt_MiND__.html
  En maar subsidie trekken.

  Like

 10. Esperanza // december 1, 2016 om 17:14 //

  @Brein 16:16

  Inderdaad, al jaren oud:

  De directeur van het Centrum Beeldende Kunst Gelderland (CBKG), dat kunst uitleent en verkoopt voor beeldend kunstenaars, weigert nog langer zaken te doen met kunstenaars die op de PVV hebben gestemd.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/article20315716.ece

  Liked by 1 persoon

 11. Esperanza // december 1, 2016 om 17:19 //

  En deze bij voorbeeld.
  In 2014 beloonde Geert hem met een zetel in de Eerste Kamer.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/20314562/__PVV-leraar_is_baan_kwijt__.html

  Liked by 1 persoon

 12. Meldpunt discriminatie (door blanken tegen mohammedanen) mag subsidie houden. Zijn verkeerd begrepen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27146635/__Afschuw_over_standpunt_MiND__.html

  Het houdt niet op. Niet vanzelf.

  Like

 13. Republikein // december 1, 2016 om 19:58 //

  En toch zijn er advocaten met tekening/foto van Pim aan de muur van hun kamer.

  Like

 14. Tijl Uylenspiegel // december 2, 2016 om 00:48 //

  Ja een foto van Pim kan nog net maar die was dan ook van de LPF en die is inmiddels ter ziele.

  Like

 15. trebor2110 // december 2, 2016 om 00:55 //

  Pvvers zijn de nieuwe Joden , die hadden ook een berufsvebot .

  Like

 16. trebor2110 // december 2, 2016 om 01:22 //

  Met wat eigen geld en een bedrag van hun vader hebben de zusjes het huis gekocht. Ze hebben het er met het gezin over gehad, want ‘we willen ze het niet lastiger maken’. De familie betaalt huur.

  Ik vraag me af hoe het er nu voor staat , betalen ze nog de huur en wonen de asielzoekers nog in het huis of is het huis al weer verkocht met dikke winst .

  Like

 17. Republikein // december 2, 2016 om 01:28 //

  K heb met de notabele gesproken die de aankoop begeleidde, die had het over andere dingen dan dat flutnieuws van West, een uitermate linxe propaganda-makertje.

  Like

 18. Marhammed // december 2, 2016 om 19:08 //

  Behalve voor de volgelingen van de pedofiele nepprofeet, die mogen er een idiologie op nahouden om de Joden,ongelovigen,christenhonden en homo’s af te slachten! Voor deze barbaarse achterlijken is er wel plaats ???

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: