Nieuw

Afschuw in Kamer over meldpunt discriminatie; ’Moslims mogen homo’s beledigen’

In de Tweede Kamer wordt met afschuw gereageerd op een standpunt van het Meldpunt Internet Discriminatie (MiND). MiND vindt dat negatieve uitingen over homo’s door moslims in de context van het geloof moeten worden gezien.

Volgens de twee Kamerleden stelt MiND dat gewelddadige homohaat mag op grond van de islam. Het oproepen tot geweld zou geen probleem zijn als dat gebeurt vanuit de islamitische levensovertuiging.

Telegraaf >>

De brief van Meldpunt Internet Discriminatie kunt u nalezen bij TPO >>

Doe mee met 8.088 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

18 Comments on Afschuw in Kamer over meldpunt discriminatie; ’Moslims mogen homo’s beledigen’

 1. Overtuiging afschaffen van het lijk Allah,dat in deze tijd volgens het monster Sylvana Simons.

  Like

 2. De Pinkeltjes aanhanger mogen ook van alles en nog wat roepen wat ze dwars zit.
  Godsdienst uitzondering regeling. Uit naam van Pinkeltje.
  Je kan ook een vergiet op je kop zetten, dan heb je ook dezelfde rechten.

  Like

 3. Horatius // december 1, 2016 om 18:47 //

  De zoveelste knieval van onze Linkse elite, waar deze zwaar gesubsidieerde MiND deel van uitmaakt, voor de nukken en grillen van de z.g. zwaar gediscrimineerde moslimpopulatie in ons land.

  Dat hier overduidelijk met twee maten wordt gemeten is zelfs ons parlement nu duidelijk…

  Wij hebben wel een bruin vermoeden dat de discipelen van Erdogan, de leden van DENK dus, een afwijkende mening zullen verkondigen: de islam moet worden gerespecteerd als zijnde een vredelievende religie die zeer terecht homoseksuelen verfoeien. Maar intussen wel tolereert dat mannen van middelbare leeftijd in het huwelijk treden met meisjes van 13 jaar of zelfs nog jonger.

  Wij weten niet precies voor soort individuen deel uitmaken van MiND, maar hoogstwaarschijnlijk zijn het figuren die beschikken over een dubbele nationaliteit, licht getint dus, mislukt als rapper en via de Wajongregeling alsnog aan een baantje geholpen.

  Mochten het echter autochtonen betreffen, dan staan ze op een lijn met de landverraders van het type die tijdens de vorige Bezetting ondergedoken joden aangaven bij de Duitse autoriteiten in ruil voor het z.g. kopgeld: 7,50 gulden per jood.

  Een landverraderlijke mentaliteit dus, die zelfs niets meer van doen heeft met een politieke correctheid, maar wel met een vuig soort opportunisme die wordt ingegeven door het denkbeeld dat hier in de nabije toekomst de religieuze baardmannen de dienst gaan uitmaken.

  Een waarschuwing is hier op zijn plaats: de leden van de WA, NSB en andere aan de Duitse Bezetting gelieerde organisaties werden na de Bevrijding opgesloten in kampementen ter heropvoeding.

  Daar ging het niet altijd even zachtzinnig aan toe, volgens de geschiedschrijving over deze toestanden werden zelfs af en toe de Mensenrechten overtreden(!).

  Kortom: landverraad is van alle tijden, ook al meenden de betreffende individuen dat ze het hart op de juiste plaats hadden en in het belang handelden van een ‘nieuwe en frisse samenleving’.

  Helaas zijn er te veel overeenkomsten tussen de radicale Islam en het gedachtegoed van Nazi-Duitsland en haar toenmalige vazallen, daar is geen speld (laat staan een minaret) tussen te krijgen.

  Like

 4. waar blijven de mensenrechten ,is erg aan het worden , temeer je ook weet dat er ook enorm veel homo’s zijn onder de islambevolking

  Like

 5. Republikein // december 1, 2016 om 22:29 //

  In Zuid-Afrika is een witte niet toegelaten tot de studie medicijnen omdat ie niet zwart was.
  Nou moe, wat is dat nou?

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // december 1, 2016 om 23:04 //

  Horatius geschiedschrijving is een eigenaardig fenomeen, in eerste instantie zijn het de overwinnaars die de geschiedenis bepalen, dat die geschiedenis dan dus ook gekleurd is dat is weliswaar logisch maar niet goed. Pas nadat er flink wat tijd overheen is gegaan wordt geschiedenis wat objectiever. De Tweede Wereldoorlog is zo’n fenomeen, we zijn inmiddels ruim 60 jaar verder en nu beginnen dus ook andere geluiden steeds luider naar buiten te komen. Laten we vooral niet vergeten dat de meeste ‘verzetsmensen’ pas toetraden toen de oorlog voorbij was….

  Liked by 1 persoon

 7. trebor2110 // december 2, 2016 om 00:57 //

  ik heb ook een geloofsovertuiging , geen religieuse geloofsovertuiging maar ik geloof wel in mijn overtuiging mag ik nu ook mensen uitsluiten en dood wensen ????

  Like

 8. trebor2110 // december 2, 2016 om 01:01 //

  in eerste instantie zijn het de overwinnaars die de geschiedenis bepalen

  Nee Tijl zij bepalen de geschiedenis niet ze schrijven het alleen op zoals hun betaamt , alleen de toekomst zal de geschiedenis bepalen .

  Like

 9. Ik heb een aantal jaren geleden een melding gedaan bij MIND over een hysterische moslim die doodsbedreigingen spuugde op NuJij (Sanoma Media) naar “kkhollanders”, “kkjoden” en “kkzionisten”. Dit soort moslim vocaal geweld was toen der tijd nog niet gangbaar, dus was na mijn mening duidelijk racisme, vooral in de agressieve context . Ik kreeg een boos mailtje van MIND terug, dat als ik nog één een dergelijke melding indiende er “aangifte zou worden gedaan van discriminatie”. Het is dus een zeer eenzijdig subsidie slurpend linkSS clubje.

  Liked by 2 people

 10. polderboy // december 2, 2016 om 06:52 //

  Ach, we zitten door zo een PvdA clubje ook met Aboutaleb met de uitspraak “straattaal als kankerjoden roepen, moet kunnen” en DENK in ons maag.

  Het ligt toch echt aan de achterlijkheid van de zelfbenoemde moreel hoog verheven lui, die we zelf menen te zijn, dat onze samenleving zo diep is gezonken.

  Like

 11. Horatius // december 2, 2016 om 10:18 //

  @Tijl Uylenspiegel,

  Ik ben het volkomen met je eens dat de officiële geschiedschrijving vaak afwijkt van de harde realiteit.

  In de meidagen van 1945 liepen er talloze stoere mannen rond in blauwe overals met een band op de arm waarop stond vermeld: BS. Die figuren waren pas op het allerlaatste moment toegetreden tot het Verzet om zodoende goede sier te maken als zijnde heldhaftige Verzetslieden.

  De echte Verzetsstrijders waren of dood, of hielden zich op de achtergrond en zochten niet nadrukkelijk de publiciteit.

  Die z.g. BS-helden hebben zich op grote schaal misdragen en uiteindelijk is de hele zaak ontbonden vanwege de vele excessen, waaronder verkrachtingen, roof, moord, corruptie en andere ronduit criminele praktijken.

  In deze tijd hebben we te maken met de PVV, een Verzetsbeweging tegen de opkomst van de radicale Islam en tegen het schrikbewind van de EU.

  Hoe groter de invloed van de PVV, hoe meer de gevestigde politiek in een kramp schiet.
  Vandaar het politieke proces tegen Wilders en straks het cordon sanitaire in het ‘landsbelang’ om de PVV buiten de regering te houden.

  Intussen mag MiND haar subsidie behouden, ondanks de felle kritiek in ons (nep)parlement en kunnen de ‘gediscrimineerde’ moslims zich verder wentelen in hun rol van slachtoffer.

  Mocht er hier onverhoopt een burgeroorlog uitbreken, dan zal de gekleurde geschiedschrijving vermelden dat die oorlog tot stand kwam via een door de PVV veroorzaakte onverdraagzame samenleving, die wel moest escaleren ondanks de heldhaftige inspanningen van met name de Linkse partijen om dit onheil te voorkomen.

  Like

 12. N.E. Derlander // december 2, 2016 om 12:00 //

  Walgelijk: de ene keer is de context meteen duidelijk, de andere keer (in een nagenoeg identiek geval) wordt de context bewust weggelaten en nu weer is i.c. de (islam)context een rechtvaardiging voor iets wat in feite een misdaad is (belediging of erger). Gelukkig komen de Goedmenschen, door de realiteit, steeds verder in het nauw.

  Ik stem PVV.

  Like

 13. Horatius // december 2, 2016 om 10:18 //
  Inderdaad, Mind blijft gewoon subsidie krijgen. Alles wat bevorderlijk is voor de tweedelig:
  -mohammedanen mogen alles
  -blanken moeten hun muil houden en staan voor elke scheet voor de rechter

  alles wat bevorderlijk is voor deze tweedeling, wordt bevorderd, aangescherpt en gesubsidieerd. Hopelijk wordt het anders in maart.

  Like

 14. Wat ik me echt wel eens afvraag: het is leuk om hier te schrijven en te lezen, hoor, echt waar. Maar hier zijn we het in grote lijnen wel met elkaar eens. Ook een stel andere blogs en ingezonden-brieven-forums zijn redelijk gelijkluidend.

  Maar hoe bereik je mensen die er heel anders over denken? Dit hier is toch een beetje preken voor eigen parochie. Er zal wel eens een buitenstaander meekijken maar of dat veel uitmaakt?

  Ik denk wel eens aan het opzetten van een “neutrale” blog, zo in de trant van:

  A) Wilders had deze keer toch wel een klein beetje gelijk? + argumenten.
  B) Wilders heeft wel vaker niet helemaal ongelijk! + argumenten.

  In de hoop dat de goedmens blijft lezen. De echte goedmens kun je toch niet overtuigen, dat weet ik al lang. Maar er zitten een hoop meelopers bij. Ik bedoel: de tijd raakt echt op.

  Like

 15. polderboy // december 2, 2016 om 13:50 //

  Mekkaanse Nazi uit Noord Afrika steekt homo vluchteling in Groningen bijna dood:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27152367/__Steekpartij_azc_homogeweld__.html

  Er wordt iets binnensmonds gebrabbeld over snelrecht door het bestuur: verder NIKS!!

  Tja, zoals MiND al zei: de vrijheid van meningsuiting voor Islamieten is in Nederland groter dan voor de rest van de mensen en daarnaast werd de homo kapot gestoken in het kader van het debat…

  Like

 16. HetZalWeIWeer // december 3, 2016 om 14:28 //

  “In de Tweede Kamer wordt met afschuw gereageerd op een standpunt van het Meldpunt Internet Discriminatie (MiND)”

  Vreemd dat de meerderheid van de TK de subsidie dan niet stop wil zetten.

  Liked by 1 persoon

 17. HetZalWeIWeer // december 3, 2016 om 14:28 //
  Helemaal mee eens. Ik heb begrepen dat vooral de PvdA de subsidie wilde behouden Maar dat lijkt me onzin: de meerderheid van de tweede kamer heeft voor behoud gestemd. Met “afschuw reageren” is dus net zoiets als “geschokt zijn”: het niet zo heel erg leuk vinden maar er verder vooral niets tegen ondernemen.
  Lippendienst van collaborateurs.

  Like

 18. N.E. Derlander // juni 27, 2017 om 12:31 //

  “MiND vindt dat negatieve uitingen over homo’s door moslims in de context van het geloof moeten worden gezien”.

  MiND gaat hier ver buiten haar boekje. Negatieve uitlatingen over homo’s zijn immers in strijd met de Nederlandse Grondwet!

  Het deel van de Tweede Kamer, dat hier klakkeloos over heen stapt, verliest niet alleen ook het allerlaatste restje geloofwaardigheid, maar handelt hiermee eveneens in strijd met de Nederlandse wetten. (Bijvoorbeeld: u ziet iemand iets doen wat in strijd is met de Grondwet, maar kijkt de andere kant op. Lijkt veilig, maar is dat niet……..)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: