Nieuw

Terrorsomaliër klaagde over “islamfobie”

De Somaliër Abdul Razak Ali Artan, die elf studenten heeft verwond tijdens een  terroristische aanslag op de Ohio State University, heeft kort daarvoor in een interview met een studententijdschrift geklaagd dat moslims als potentiële terroristen worden gezien.

Het studententijdschrift The Lantern heeft een interview met Artan uit augustus geherpubliceerd. In het artikel klaagt de Somaliër onder ander dat de universiteit geen gebedsruimte voor hem heeft geregeld zodat hij vijf keer per dag naar Allah kan bidden.

Hij legt ook uit dat hij door de islamfobie niet buitenhuis in het openbaar kan bidden.

– Als mensen me zien, een moslim die bidt, weet ik niet wat ze van me denken, wat er gaat gebeuren. Maar ik neem het hen niet kwalijk. Het is de media die een kwalijk beeld van de islam in hun hoofd zet, zegt Artan.

Op maandag reed Abdul Razak Ali Artan in een auto een groep studenten overhoop en is daarna overgaan om zoveel mogelijk met een mes neer te steken voordat hij door een politieagent werd doodgeschoten. Elf mensen raakten gewond bij de aanval.

NBC News vermeldt dat de Somaliër precies voor zijn terroristische aanslag een sneer-beeld van zichzelf op Facebook publiceerde met de opmerking “een snapshot voordat het wordt verwijderd”.

Minutes before his car-and-knife attack on the Ohio State University campus, Abdul Razak Ali Artan posted a message to his Facebook page — a rant full of anger at the United States with vague references to ISIS and “lone wolf attacks.”

In zijn begeleidende tekst is Artan bezorgd dat er zoveel moslims slecht behandeld worden over de hele wereld. En a passant benoemt hij de jihadistische haatprediker Anwar al-Awlaki als “held”.

De Somaliër verklaart ook dat de Verenigde Staten in de toekomst terroristische aanslagen kunnen voorkomen door vrede met de IS te sluiten. En sluit zijn moslim tirade af met de mededeling dat hij zijn “kookpunt bereikt heeft” en de belofte doet “een miljoen ongelovigen te doden” om een moslim te redden.

Bron:

http://www.friatider.se/terrorsomaliern-ojade-sig-ver-islamofobi

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

26 Comments on Terrorsomaliër klaagde over “islamfobie”

 1. Vijf maanden daarvoor was die nog afgestudeerd, cum laude.

  Like

 2. Wat er duidelijk op wijst dat intelligentie geen wijsheid betekent. Wijs zijn kan je niet op school leren.

  Like

 3. Inteligence is how much you know, and wisdom is know what to do.

  Like

 4. Esperanza // november 30, 2016 om 02:18 //

  Heb de link al eens eerder geplaatst. Half Somalië is geschift, dus haal ze maar lekker naar binnen.
  A situation analysis of mental health in Somalia publication:
  http://applications.emro.who.int/dsaf/EMROPUB_2010_EN_736.pdf

  Like

 5. Esperanza // november 30, 2016 om 02:21 //

  Half Nederland is van lotje getikt om dat volk hier met open armen te ontvangen.

  Like

 6. PDF komt uit dit stukje denk ik:

  Zo’n Somaliër gun je een hyena, en de sharia voor de overheid
  https://fubar.mobi/2015/04/04/zon-somalier-gun-je-een-hyena-en-de-sharia-voor-de-overheid/

  Like

 7. De drie jaar voordat de ‘vluchtelingencrisis’ begon stond Somalië trouwens met stip bovenaan qua wat er Nederland binnenstroomde, we kunnen onze lol er nog mee op. Het is de slechtst mogelijke import denkbaar. Iemand die dat toestaat is maar op één ding uit; De Ondergang van Nederland.

  Like

 8. Esperanza // november 30, 2016 om 02:39 //

  KLopt, Fub, @02:28, in dat geval was ik je eens een keertje voor. 😉

  Liked by 1 persoon

 9. Republikein // november 30, 2016 om 03:38 //

  K ga aan de paddo’s voor het mystieke, anders begrijp ik er geen reet van.

  Like

 10. Republikein // november 30, 2016 om 03:45 //

  Like

 11. @ Rommel,
  Good Judgment Comes with Experience, But Experience Comes from Bad Judgment

  Like

 12. Net als in Azië Pakistanen het grootste schorum zijn vervullen Somaliërs die rol uitstekend in Afrika! Het hele belachelijke idee van die lui om complexloos te klagen over racisme en fobieën van Westerlingen of blanken in het algemeen, terwijl ze zelf de grootste zijn. Het lijken wel marxisten!? Die draaien ook alles om.

  Like

 13. @ Republikein // november 30, 2016 om 03:45 //
  Die klootzak mag van mij morgen sterven.

  Like

 14. Republikein // november 30, 2016 om 12:30 //

  Van mij ook, een linxe brievenbusmannetje.

  Like

 15. “heeft kort daarvoor in een interview met een studententijdschrift geklaagd dat moslims als potentiële terroristen worden gezien.”

  Dan heeft ie nu mooi bewezen dat de stelling klopt.

  Als hij enige tijd ervoor cum-laude afgestudeerd is dan toont dat weer aan dat het niet de onderontwikkelden en kanslozen zijn die terrorist worden. Die leugen van de msm is dan weer voor de zoveelste maal ontkracht.

  Like

 16. Ken iemand die aflevering van South Park, The biggest crap.
  Daar doen ze een wedstrijdje wie de grootste drol gedraaid heeft, en later blijkt dat Bono de grootste drol zelf is.

  Liked by 1 persoon

 17. De man is wel een voorbeeld van de noodzaak van meer abortussen.

  Like

 18. ieznogoedh // november 30, 2016 om 15:44 //

  Deze somalie heeft gelijk. Mislims worden niet juist gehandeld en met een beetje geode wil kan je dat “niet juist” vertalen met “slecht”.

  Niet juist omdat ze met alle egards worden binnengehaald, in vrijwel alles hun zin krijgen en ga zo maar door. U weet het allemaal zelf wel wat er niet juist is aan de behandeling van mislims, of met andere woorden, wat er slecht is aan de behandeling van mislims.

  Je moet mislims namelijk niet binnenhalen, niet met alle egards behandeling en al helemaal nooit hun zin in wat dan ook geven. Het zou namelijk erg slecht zijn om dat wel te doen. Slecht omdat het hun gevoel van superioriteit aanwakkert terwijl daarvoor geen reden, maar dan ook geen enkele reden is. Slecht omdat ze nog meer het gevoel krijgen dat ze alles maar kunnen krijgen als ze maar lang genoeg op de discriminatie- en slachtoffertrommel slaan en slecht omdat ze denken dat iedere westerling dom is, terwijl dat door de bank genomen alleen bij de gutmenschen zo is, wat mislims betreft dan (wat heel veel andere dingen betreft overigens ook).

  Dus ja, mislims worden slecht behandeld omdat het ze niet vanaf het eerste moment duidelijk wordt gemaakt dat ze beter in hun apenland kunnen blijven omdat ze hier niet thuishoren en ook nooit thuis zullen horen. Laat ze maar in hun eigen apenlanden blijven en daar iets “moois” opbouwen.

  Like

 19. Cristobal Varesa // november 30, 2016 om 17:16 //

  “Cum laude afgestudeerd”? Hoe komen jullie erbij… Z’n familie ontvluchtte in 2007 Somalië en kwam, of all places, terecht in Pakistan vanwaaruit ze in 2014 permanente verblijfspapieren voor de VS konden bekomen. Nu: Pakistan en Somalië staan bekend om hun onwaarschijnlijk zwakke scholing. Die kerel kon dus onmogelijk een IQ hebben dat hoger is dan dat van een dozeke vissticks. Hij was dit jaar gestart aan de universiteit, na eerst 2 jaar Engels geleerd te hebben. Ook dat was uiteraard in het kader van één of ander kansenbeleid, want eigenlijk zou hij nooit in aanmerking kunnen komen voor een universiteitsopleiding wegens de capaciteiten van een scheefgepoepte verandadeur. Had blijkbaar wel al z’n eigen wagentje weten te versieren, toch ook mooi.

  Like

 20. Artan matriculated at Columbus State Community College. He graduated cum laude with an Associate of Arts degree in 2016 and continued taking classes through summer semester 2016. Artan later transferred to Ohio State University.

  http://rollingout.com/2016/11/29/details-about-alleged-ohio-state-university-slasher-abdul-razak-ali-artan/

  Like

 21. Esperanza // november 30, 2016 om 18:53 //

  Ook interessant:

  Like

 22. Collaborateurs blijf je altijd houden, die dien je afschrikwekkend te straffen, opdat men niet vergeet.

  Like

 23. Esperanza // november 30, 2016 om 19:11 //

  Geld zat, de burger betaalt wel ter onderhoud van asielparasieten.

  http://beurs.com/2016/11/29/bloedzuigers-willen-nog-meer-belastingen/153741

  Like

 24. Republikein // november 30, 2016 om 22:13 //

  Ondertussen in Nice[volgens msm]

  Ondertussen in Tunis[volgens msm]

  Zomaar een aardig geitje.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: