Nieuw

Het jihadkabinet van de PvdA en de VVD wil per se de toetredingsonderhandelingen met terreurstaat Turkije tot de EU voortzetten

Het EU-parlement was tegen, wat Erdogan tot een oorlogsverklaring aan Griekenland verleidde, en de gehele Nederlandse kamer was tegen, op de regerende jihadpartijen na.

De Tweede Kamer is tegen het opschorten van de toetredingsgesprekken van de Europese Unie met Turkije. Het Europees Parlement riep de lidstaten van de EU vorige week op de onderhandelingen met Turkije te bevriezen vanwege onder meer de verslechterde mensenrechtensituatie in Turkije. Telegraaf >>

Bert Koenders, minister van financiering van Al-Qaeda, liet eerder al weten dat hij zijn jihadsponsoractiviteiten niet gedwarsboomd wilde zien. En Mark Rutte wil dat zijn 6 miljard voor ISIS, die die rechtstreeks aan IS-baas Erdogan overmaakt, niet voor niets zijn.

Daar zijn we dan mooi klaar mee, met dit gajes. Ik kan geen straf bedenken die toereikend is voor dit geteisem.

Doe mee met 8.229 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6492 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Het jihadkabinet van de PvdA en de VVD wil per se de toetredingsonderhandelingen met terreurstaat Turkije tot de EU voortzetten

 1. Republikein // november 30, 2016 om 03:31 //

  Ja, en dat kabinet heeft regelmatig vreemde trekjes.
  Iets over ons onderwijs.

  Nederland is op de internationale ranglijst met gemiddelde prestaties van basisscholen op het gebied van rekenen en natuuronderwijs afgezakt tot de laagste positie in twintig jaar tijd. Dat blijkt uit Trends in International Mathematics and Science Study, een wereldwijd onderzoek onder kinderen uit groep zes dat sinds 1995 vierjaarlijks wordt gehouden.

  Dekker wil dat leraren en wetenschappers gaan onderzoeken wat de dieperliggende oorzaken zijn van de resultaten uit het onderzoek.

  Op elk niveau is cum laude slagen gewenst.

  Die Dekker is niet goed snik.
  Inbreeding noemen we dat, vraag het maar aan Adriaan.

  Liked by 2 people

 2. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dit Islamofiele kabinet is levensgevaarlijk!

  Like

 3. Ze kunnen ook werkelijk helemaal niks hier.
  Je gaat bijna denken dat ze het expres doen.

  Geheime dossiers van Europol over terrorisme zijn langere tijd via internet toegankelijk geweest, omdat een medewerkster van de Nederlandse politie een kopie had gemaakt op een met internet verbonden harde schijf.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27134976/__Dossiers_Europol_uitgelekt__.html

  Like

 4. polderboy // november 30, 2016 om 09:23 //

  Ooit hebben de Saud gedreigd de deal tussen de global oil companies in de VS ende EU te torpederen en de olievelden te nationaliseren. Ze dreigden met nationalisatie van de meest winstgevende olievelden in de wereld, gelijk de gasbel in Groningen is genationaliseerd.
  De geheime onderhandelingen hebben naar verluidt een betere royalty overeenkomst voor de Saud opgeleverd, naast vrijheid van kapitaalverkeer, zodat ze hun geld vrijelijk overal in het westen konden investeren. Zo is Londen voor een zeer groot deel in handen gekomen van de sharia clan’s uit het Midden Oosten, plus een bestaande kring aan notabelen.

  Niet alleen de louche woestijnzwervers clan van de Saud, maar ook de sharia bende van de Thani’s in Qatar, met de grootste gasbel in de wereld, en andere agressieve Mohammedaanse bedoeïenen bendes in het Midden Oosten, zijn soortgelijke uiterst bedenkelijke deals mee gesloten. Het ging in principe om het verdelen van de buit.

  West Europa, met geschat 100 miljard investeringen in Turkije, zit bij Erdogan, die dadelijk ook buitenlandse bedrijven kan gaan nationaliseren, met een soortgelijke dreiging.
  Dit zou een stevig verlies betekenen voor de vermogenswaarde, en macht, van de gevestigde elite, die door de regentenklasse van de VVD en de PvdA (plus filiaal DENK) wordt vertegenwoordigd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: