Nieuw

Het is geen invasieleger. Ik herhaal; géén invasieleger

Filmpje schijnt van afgelopen zomer te zijn (zie de korte mouwen) in de Duitse stad Hannau.

Ze hebben de wapens in de moskeet laten liggen, maar marcheren in paramilitaire kledij op compagniesterkte om te laten zien wat de bedoeling is van de mohammedaanse invasie.

Via Quer-Denken-TV >>

 

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7177 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Het is geen invasieleger. Ik herhaal; géén invasieleger

 1. Ze komen met rubberboten die speciaal voor troepentransporten worden gefabriceerd en aan legers wereldwijd worden geleverd. In Klapperbomië liepen ze nog op blote poten en komen hier aan in de Nikes Air, het meestgewenste soldatenkistje. Om de vingervlugheid er in te houden die je nodig hebt om aan de trekker te zitten, vingeren ze zich bij rustgevend licht op stationspleinen een ongeluk en vrouwen worden met militaire precisie door verkenningsgroepen van 9 man diepgaand gevisiteerd of ze geen verboden wapens in hun vooronder verstopt hebben. Noem dat dan maar eens geen soldatendingen.

  Like

 2. Dat moet lukken met een vrachtwagen aloha snackbar

  Like

 3. Zo’n vrachtwagen als in Nice gebruikt is zou hier wel uitkomst bieden
  Gewoon er doorheen rijden, dat doen hun toch ook.
  Je moet de vijand met z’n eigen wapens bevechten maar wel wreder zijn als hun.

  Like

 4. bedonderde burger nr 16.000.001 // december 1, 2016 om 11:14 //

  We zullen de zogenaamde linkse filantropische miljardairs en aanhang uit Europa en de VS moeten verjagen richting Noord Korea waar zij zulke bewonderaars van schijnen te zijn. Tegelijkertijd moeten hier de grenzen potdicht zodat eerst ons huis schoongemaakt kan worden. Wie van alle nieuwe binnenkomers zijn echte vluchtelingen die recht hebben op hulp en wie is enkel tuig dat onmiddellijk Europa en de VS uitgelazerd dient te worden. Jihadisten en ander oorlogszuchtig moordlustig tuig dient meteen op basis van oorlogsrecht te worden vastgezet.

  Als we niets doen zal slavernij, onderdrukking, burgeroorlog en uiteindelijk een derde wereldoorlog ons lot worden. De EU fascisten willen nu versneld de bevolking laten bewaken via drones in plaats van de door hen hiervoor hierheen gehaalde moslimhuurlingen. Dit is reden genoeg om te begrijpen dat het ver over twaalven is. De EU fascisten, gestoorde idioten en leugenaars laten duidelijk weten wat zij voor ons in petto hebben. Dwingelandij, terreur en leven in slavernij.

  Al die (EU) parlementsleden die anders willen dienen met spoed de kant van het volk te kiezen. Het namaak links/christelijk/liberaal zootje moet worden verjaagd naar Noord Korea als wij, gewone mensen een normaal leven willen terugkrijgen. Dit links/christelijk/liberaal namaak zootje wenst alles en iedereen mee het graf in te nemen. Er valt niet met hen te redeneren of te onderhandelen, het is bij hen alles of niets! Zij zijn de rupsjes Nooitgenoeg die met miljardairs en bankiers als een Bijbelse plaag aan de macht zijn en die niet stoppen voordat zij alles in handen of alles verwoest hebben.

  Wij hebben geen keuze, die laten zij ons niet. Zij hebben ons, het volk al decennia geleden de oorlog verklaard. Het is ofwel door hen afgevoerd worden naar de gaskamers of vechtend wellicht nog net niet ten onder gaan. Dat is de enige keus die deze gestoorde roofridders het volk laat. Sinds de val van de Berlijnse muur zijn ze uit alle extreem kapitalistische riolen tevoorschijn gekropen, nieuwe elites en machthebbers die net zo lang blijven zuigen tot iedereen leeg gezogen is.

  Like

 5. De As-Soennah-moskee te Den Haag, o.a. bekend van dingen die slecht afstralen op de islam, organiseert natuurlijk iedere nieuwjaarsnacht een shariapatrouille om die ideologisch eenkennige krachtstagiairs in het gareel te houden.
  MAAR WIST U DAT het Koeweitistaanse al-Nusra-lid Othman al-Khamees in 2014 vrolijk meemarcheerde met Allahs wollen staalhelmen?
  En dan hebben we het natuurlijk over de terroristische organisatie Al-Nusra, niet de Arabische breiclub.

  https://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/12/oudnieuw_assoennah_liet_alnusr.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: