Nieuw

Wil het Vierde rijk van Europa Nederland de strijd tegen islamitische terreur verbieden?

De beoogde maatregelen van de Nederlandse regering om jihadisme te bestrijden, vallen niet goed bij de Raad van Europa. In een brief aan de ministers Ronald Plasterk (Binnenlandse Zaken) en Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie) eist de organisatie voor democratie en mensenrechten in Straatsburg tekst en uitleg over drie wetsvoorstellen.

Commissaris voor de Rechten van de Mens Niels Muiznieks wil opheldering over het instellen ‘van een gebieds- en contactverbod van bepaalde personen’ en de mogelijkheid ‘een persoon die op basis van zijn gedrag in verband kan worden gebracht met terrorisme’ een internationaal reisverbod op te leggen.

Verder lezen via NU.nl

Doe mee met 8.229 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2070 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on Wil het Vierde rijk van Europa Nederland de strijd tegen islamitische terreur verbieden?

 1. Die mafklappers zijn weer zoals gewoonlijk aan het miereneuken en gaan voorbij aan de simpelste oplossing door iedereen die terroristisch tekeer gaat of gevaar voor een individu danwel Het Volk oplevert per onmiddellijk te elimineren. Nekschot of spuitje naar keuze dus je kunt dan ook niet meer zeggen dat ze geeen vrijheid hebben. En als er een eentje per abuis onschuldig genekt wordt weet je in ieder geval dat je geen risico hebt gelopen dat er een schuldige op het graf van z’n slachtoffers kon gaan dansen en dat je ze allemaal te pakken hebt. Trouwens waar hehakt wordt vallen spaanders en een kleinigheidje hou je toch. Gaskamers mag nog niet hè?

  Like

 2. Het wordt met de dag duidelijker: de islamisering van Europa is top-prioriteit voor de eu.

  Mohammedanen mogen alles: brandstichten, vernielen, dreigen, treiteren en verkrachten en justitie en politie staan erbij en zien dat het goed is. De overheid is tevreden.

  Blanken die er iets van zeggen worden hard aangepakt. Er is door de Nederlandse Hoge sharia Raad zelfs al fantasiewetgeving bedacht om dit makkelijker te maken.

  Terroristen mogen niet meer gediscrimineerd en gestigmatiseerd worden. Deze krankzinnigheid behoeft verder geen commentaar.

  We zijn verkocht en verraden.

  Liked by 1 persoon

 3. Iedereen die hieraan heeft mee geholpen heeft Nederand en zijn goede burgers verraden.
  Dat is een keihard feit waar niemand meer omheen kan, alles is opgeslagen dank zij het internet, bewijzen zijn talrijk en lopen in de duizenden.
  TIK TAK TIK TAK TIK TAK.

  Like

 4. polderboy // december 1, 2016 om 00:10 //

  Verbiedt islam als religie, zoals in Slowakije. Dan ben je van het gezeik af. En in God geloven kun je ook in de kerk.
  http://www.express.co.uk/news/world/738462/Slovakia-law-Islam-ban-registered-religion-Eu-migrant-quota-Muslim-sentiment

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: