Nieuw

Turkije stelt armada samen om Griekenland te veroveren

Erdogan is woedend als altijd. En Turkije bereidt zich nu voor op oorlog met Europa en verzamelt een vloot om 3000 koppensnellende mohammedaanse jihadisten per dag over te zetten naar Griekenland. De Ottomaan uit Ankara is pissig dat het EU-parlement tegenstribbelde bij de toetredingsonderhandelingen van de EU tot Turkije. Dat dat EU-parlement helemaal niks in te brengen heeft, interesseert hem niet, hij grijpt elke kans aan om druk te zetten.

Naamloos.png

islamitisch gezelschapsspel met christenen

Griekse veiligheidsdiensten hebben een Turks plot ontdekt, waarbij duizenden opblaasbootjes en motorboten  verzameld zijn aan de Turkse westkust.

Analisten zeggen dat mohammedaanse aanvallers uit Syrië zich opmaken om aan boord te gaan van de boten en het ruime sop te kiezen om al binnen een paar weken de Griekse kusten te overspoelen.

Nationale veiligheidsagenten schatten dat tot 3000 indringers zonder papieren nu elke dag Griekenland zouden kunnen bestormen volgens het plan.

Naamloos.jpg

De grenzen zoals Turkije ze niet kreeg bij de vrede van Lausanne (1923), maar waar Erdogan vorige maand nadrukkelijk naar verwees

Ze zeggen dat de plannen gesteund worden door Recep Tayyip Erdogan die  razend, spinnijdig, vertoornd, witheet, woestziedend van Ottomaanse kwaadheid is nu het Europese poppenkast-parlementje er voor gestemd heeft de gesprekken met Turkije in de ijskast te stoppen.

Ook al hebben de namaakparlementariërs helemaal niks in te brengen, hebben ze nu toch een soort van politieke muur opgeworpen tussen de EU en Erdogan.

01.png

Tijdens een speech in Istanboel afgelopen zaterdag waarschuwde de dictator van Turkije: “Als jullie nu nog verder gaan, dan open ik de poorten van de islamitische hel. Noch ik, noch mijn volk zijn onder de indruk van jullie waardeloze argumenten. Het maakt geen moer uit wat dat parlement van jullie besluit. Wij zijn degenen die 3,5 miljoen vluchtelingen te eten geven (nadat we ze door onze eigen Basji-bozoeks ISIS op de vlucht hebben laten jagen). Jullie hebben jullie beloftes verraden.” (niet zo gek, je had een afspraak met Mark Rutte en Frans Timmermans, en wij kennen die twee al wat langer)
.
In maart van dit jaar maakte Turkije een afspraak met de EU, waarbij Turkije accepteert dat het illegale Syrische migranten uit Griekenland terugneemt (Erdogan moet niet zeiken, want hij houdt zich ook niet aan zijn deel van de afspraak, al komt dat deels doordat de Grieken niet in staat zijn tot ook maar de simpelste administratieve handeling, en neemt alleen wat bootjes terug die op zee onderschept worden). Als tegenprestatie voor deze afpersingsdeal zou Turkije dan visumvrij toegang krijgen voor zijn onderdanen naar de EU en een pak chantage-geld. (Oei oei, wat een slecht onderhandelde deal Rutte en Timmermans)
.

Turkije’s voortdurende mensenrechtenschendingen na de coup (daarvoor deed Turkije ook al niet anders) hebben echter roet in het eten gegooid.

erdogan15

Het wil maar niet doordringen bij de goedmensjes, hoe hard de islamieten het ook uitschreeuwen 

Athanassios Drougas, een veiligheidsexpert uit Athene, vertelde The Times: “Niemand onderschat de onvoorspelbaarheid van Erdogan deze dagen.” (In Nederland wel hoor)

“Deze plannen, samen met de uitspraken van Erdogan de laatste weken (hij heeft van die kaart hierboven gehoord en de Grieken zijn zich rotgeschrokken) maken dat de Griekse legerleiding het nog net niet in zijn broek doet zich ernstige zorgen maakt.”

“Ze zijn doodsbang en hebben het politieke leiderschap verteld dat als Turkije weer de sluizen openzet, Griekenland, in zijn huidige staat van financiële puinhoop en sociale onrust onmogelijk de invasie kan stoppen.” (niet voor niks heeft de EU Griekenland als eerste gesloopt)

“Dat betekent oorlog, of zal een vergelijkbare ravage aanrichten.”

erdogan-6.jpg

Het dreigement van Erdogan kwam nadat het EU-parlement gestemd had om de toetredingsonderhandelingen tijdelijk stop te zetten. Europarlementariërs hadden daarvoor gestemd, nadat de Turkse dictator na een in scene gezette mislukte coup ontelbaren arresteerde en gevangenzette. De legerleiding (ooit de hoeder van de seculiere democratie en doelbewust afgebroken door de EU), journalisten (de weinigen die nog over waren) en intellectuelen belandden in de bak (en worden hoogstwaarschijnlijk gemarteld) en hun instituten werden voor de zoveelste keer gezuiverd.

Dr Drougas, voegde daar aan toe: “Terwijl Europa in de touwen hangt, heeft Erdogan het idee dat hij de vrije hand heeft om de EU te chanteren zoals het hem uitkomt en daarbij gebruikt hij de vluchtelingencrisis als een breekijzer.”

Het heeft weinig van doen met een vertaling, maar dit is de bron:  http://www.express.co.uk/news/world/737480/Europe-war-Turkey-migrants-Greece-EU-Erdogan

Het gezeik/gedoe/chantage komt omdat de hedendaagse Europeaan, ook Mark Rutte die beweert geschiedenis gestudeerd te hebben, geen idee heeft hoe met een islamiet te onderhandelen, en het ook helemaal niet van plan is als het hem al uitgelegd zou worden. Omdat we politiekers hebben die nooit in de echte wereld geleefd hebben, laat staan in de moslimitische. Maar geloof me, met een Hells Angel, zouden ze ook met een slecht onderhandelingsresultaat thuiskomen. Ze snappen bruut geweld niet. Het zijn stuk voor stuk pussies in een apenpakje met een STROPdas. Rechtstreeks van de islamitische VU de politiek in.

Weet Mark Rutte wel wanneer die Ottomaans/Barbarijse/Moorse/Saraceense aanvallen in het verleden ophielden? De eerste keer nadat we na 4 eeuwen jihad de Kruistochten lanceerden. De tweede keer nadat we na eeuwen van Barbarijse piraterij Noord-Afrika koloniseerden (en vergeet niet dat dat van oudsher, Zuid-Europa was, Romeins/Christelijk, islam heeft daar 60 miljoen Christenen vermoord in de beginjaren van islam).

Dát is hoe je islam aanpakt. De ideologie van geweld kent maar één taal. Het is onderwerpen of onderworpen worden. To be or not to be. To survive or to submit. En in dat laatste geval zullen de 500 miljoen Europeanen opgeteld worden bij de grootste genocide in de geschiedenis.

Ataturk, zelf een Turk (al was die in Griekenland geboren), begreep dat prima en nadat die dronken van zijn paard gepleurd was en per ongeluk toch de Griekse penetratie van Anatolië tot stilstand bracht, eiste de titel van Ghazi op (eretitel voor strijder in dienst van allah, iemand met die naam voetbalt nu bij ‘Jodenclub’ Ajax, ik word er niet goed van). Ataturk deed dat als volgt:

Na de slag, eiste Kemal de titels van ‘Ghazi'(1) en ‘Marshall’  van de Grote Nationale Assemblee in Ankara. De assemblee werd woedend. Misschien wilde die ook nog padishah(2) worden, en wilde die de letters “al-Ghazi” in zijn tughra(3) schijven? De assemblee weigerde. Kemal werd woest. Hij dreigde zijn soldaten tegen de assemblee in te zetten en kreeg uiteindelijk de titel “Ghazi”. Later, in zijn “Nutuk” speech, zou hij er over opscheppen dat hij de titel gekregen had.

 Zó onderhandel je met Turken. Afkopen werkt niet en is uitstel van executie.

Over de headerfoto: dat zijn moslimitische mujahedin in Bosnië, getraind door Iran, gefinancierd door Saoedi-Barbarije, op een stuk land dat geclaimd wordt door de maniak uit Ottomanië. Ondanks al hun verschillen (staar je er niet blind op) is islam zeer gefocust op hun doel. En dat is Europa (en Israël). Al 1400 jaar.

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7177 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

24 Comments on Turkije stelt armada samen om Griekenland te veroveren

 1. Gerrit Tienkamp // november 29, 2016 om 05:24 //

  Reblogged this on NEWS GURU by G. Tienkamp and commented:

  Like

 2. Een enigszins normale eu-regering zou de instroom van die migranten zien als een daad van oorlog. Maar wij hebben geen enigszins normale eu-regering. Ze zijn laf en omgekocht. De islamisering van Europa is hun top-prioriteit, de wandaden en verkrachtingen van de invasoren zien ze met welgevallen aan. De wetten zijn al dusdanig aangepast dat de mohammedanen alles mogen en de blanken hun muil moeten houden op straffe van boete en gevangenisstraf.

  Niemand heeft zich blijkbaar ooit afgevraagd waar al die opblaasboten toch maar vandaan komen. Ze zijn alleen maar geschikt voor het vervoer van een man of 50 tegelijk, dus speciaal voor dit doel gemaakt. In een fabriekje van een familielid van erdogan, denk ik.

  Griekenland is inmiddels door hekken afgegrendeld van de rest van Europa want ook Servië bouwt er nu een. Griekenland is dus opgegeven. Dat is nu onze EU. Geeft zomaar een land weg en hoopt dat de rest van het continent volgt. En de bevolking slaapt.

  We zijn verkocht en verraden.

  Liked by 1 persoon

 3. Rutte geschiedenis gestudeerd? Geloof er geen bal van.

  Like

 4. Griekenland is dus opgegeven. Het zal volstromen met honderdduizenden mohammedanen. En die zullen Griekenland doorkruisen en met hun erdogan-rubberboten oversteken naar Italië. Italië zal dus ook afgegrendeld worden en opgegeven. En daarna? Spanje?
  Uiteindelijk zullen ze ook met hun erdoganboten op de kust van Zuid-Frankrijk landen. En dan?

  Ooit zal het laffe, corrupte zootje toch iets moeten gaan doen? Al worden ze maar gedwongen door het volk.

  Wat een schijtzooi.

  Like

 5. Edjan // november 29, 2016 om 05:39
  Rutte geschiedenis gestudeerd?
  ————-
  11 jaar lang.

  Liked by 1 persoon

 6. Edjan // november 29, 2016 om 05:43
  Griekenland is dus opgegeven.
  —-

  Ik heb wel eens beweerd dat dat met opzet was omdat het dé islamitische toegangspoort tot Europa is. (ik ga het nu niet opzoeken, wel naar bed) En Italië zit vergelijkbaar in de stront. En als derdes Spanje.

  History repeating:

  Liked by 1 persoon

 7. Gewoon, die bootjes en inhoud met Grieks vuur vernietigen, is goed voor de visstand.

  Liked by 1 persoon

 8. polderboy // november 29, 2016 om 08:43 //

  Turken hebben in Duitsland alleen al 6000 spionnen onder de bevolking leven. Inmiddels plannen ze ook al moordaanslagen op niet Ottomaans gezinde Duitse burgers/ingezetenen:
  http://www.thelocal.de/20161125/report-turkish-spy-in-germany-plotted-murder-of-2-kurds

  Voor de “links liberale” elite zijn de terreur eenheden uit Ankara een steun in de rug om hun macht te behouden en critici als extreem-rechts, populistisch, fascistoïde en islamofoob
  te criminaliseren, gelijk Erdogan alle critici als terroristen labelt, interneert of dood laat martelen.

  Verder is met de laatste stemronde in het Europese parlement (EP), waar men bijna unaniem voor stop zetten van de onderhandelingen tussen de EU en Turkije was, duidelijk geworden dat Wilders woorden betreffende “nep parlement” doel treffen.
  Zowel Erdogan als Juncker bevestigden immers dat het EP in principe niks heeft te vertellen: volgens Erdogan en Juncker is het EP dus een nep parlement.
  Raar dat zoiets alleen ophef veroorzaakt als Wilders het zegt?

  Liked by 1 persoon

 9. polderboy // november 29, 2016 om 09:14 //

  Ook in Nederland zitten de Erdogan Turken stevig binnen de macht.
  Hier een stuk over een hoge CDA Turk, die de andere in Nederland levende Turken oproep samen vanuit de CDA de vijand Nederland een lesje te gaan leren:
  http://www.zamanvandaag.nl/nieuws/turkije-economie/15870/oproep-aan-turken-europa-minimaal-1000-euro-te-sturen-naar-turkije-om

  Like

 10. Ik zie onze toekomst met spanning tegemoet en hoop dat de televisie het nog lang blijft doen na De Invasie met reportages over Homopleuren en Meidenputjes waarbij ze dan aandacht besteden aan de spannende wedstrijden van Onze Nieuwe Gebieders wie de meeste homo’s van de flat kan flikkeren en de snelste tijd bij het laten graven van putten waar stoute vrouwen in worden bewaard. Nieuwe beroepen zullen er voor ons zijn en ouwe worden uit de mottenballen gehaald zoals putjesschepper, doodgraver, lijkenpikker of flikkerpikker. Meisje in ’t Zuur wordt dan misschien nog wel een beroemd Europees gerecht.

  Liked by 1 persoon

 11. We moeten deze speech van Erdogan zien als een regelrechte oorlogsverklaring aan Europa en dus op gepaste wijze reageren.

  Dus de noodtoestand afkondigen voor die landen die direct worden bedreigd door deze invasie en vervolgens een EU-strijdmacht in het leven roepen om effectieve maatregelen te nemen.
  De Italiaanse Kustwacht vervangen door torpedobootjagers die snel de betreffende bootjes terugsturen en ze bij tegenwerking op gepaste wijze onschadelijk maken.

  Deze militaire operatie zou kunnen geschieden onder de vlag van de NAVO of de VN.
  Voorts worden de mensensmokkelaars en de Linkse activisten (voor zover niet verzopen bij deze acties) geïnterneerd in kampementen gesitueerd in b.v. Groenland.

  Maar helaas zijn deze noodzakelijke maatregelen in strijd met de intussen beruchte Rechten van de Mens.

  Of deze individuen waar het hier om gaat echt volwaardige mensen zijn is nog onderwerp van een intensieve studie door een groep zeer deskundige antropologen die een naam en reputatie hebben te verliezen.

  Mocht de uitkomst van deze studie worden vastgelegd in een uitgebreide rapportage en negatief uitvallen voor de betreffende creaturen dan zal hierover nadere mededelingen worden gedaan in het partijprogramma van de PVV.

  Of het een en ander zou kunnen leiden tot een proces tegen Geert Wilders moeten we dan maar weer afwachten.

  We kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten, maar met het dringende verzoek dit voorlopig onder de pet te houden!

  In Turkije schijnen in zeer dun bevolkte streken bepaalde stammen te leven die nog op handen en voeten lopen. De oorzaak hiervan zou zijn, volgens een voorlopige conclusie, de eeuwenlange inteelt die gebruikelijk is onder deze individuen.

  Volgens onbevestigde geruchten zouden enkele leden van deze stam die wel op twee benen kunnen lopen zijn geïnfiltreerd in een Nederlandse politieke partij (de PvdA?) en vervolgens een eigen partij hebben opgericht.
  In hoeverre we deze geruchten serieus moeten nemen zal de toekomst uitwijzen.

  We houden u op de hoogte!

  Like

 12. Op Hartgeld.com staat een video van de plaats Hnau, gisteren opgenomen. Gewoon kijken, dan met mij contact opnemen waar ik een wapen kan krijgen, met dito munutie. Zelf wie dit leest vast gaan klaarmaken, want ze zijn dus openlijk in uniform de straat op aan het gaan, de waoens zulken wel ergens klaar liggen want behalve de onderschepte containers zal er genoeg Europa binnen gekomen zijn. Wat je gaat zien op de video is wat denk ik de reden isdat in Engeland nu vast het leger word ingezet. Een voorproefje zo te zien.

  http://quer-denken.tv/klare-ansage-kampftruppe-junger-migranten-in-hanau/

  DUCHENSE: IK WIL EEN WAPEN , heb geld. Gewenstis een 9mm, liest HP35 of kloon, en iets van een geweer dat een groter caliber heef dan .22 . Ik heb een famillie te beschermen en niethet geld om te vertrekken, en ik ben het compleet zat. Het is oorlog tegen alle niet moslims en het wachten op moordpartijen is precies dat, wachten. Wel, het begint.

  VUILE KUT REGERING met jullie multiculti shit en jullie Islam gelik. De toekomst is overduidelijk en jullie gaan het niet oplossen of onder controle kunnen houden. Bewapen je nevolking en wacht er niet mee. Persoonlijk is mijn vertrouwen in de capaciteit van de regering en overheid nul komma nul, behalve als hetgaat over het bedreigen van de eigen bevolking.

  Kijk ff de video

  Liked by 1 persoon

 13. Ik zoek voor het weekend een schone maagd – zelfverklaard is geen bezwaar en schoon is als optie – ter ondersteuning van mijn ontspanningsoefeningen die ik moet ondergaan om weer terug de tijd in te gaan toen ik nog precies wist hoeveel trinitotolueen ik nodig had en hoeveel water om een vijandelijk kamp middels betunneling te inunderen en om uit mijn verborgen geheugen te vissen hoeveel afwijking de FAL eigenlijk weer had bij vriesweer per 100 meter en waar die klosjes voor mijn pianosnaar eigenlijk gebleven zijn. Wist je trouwens dat een eenvoudig scherpgepunt potlood, het beste is 2H, een dodelijk wapen is mits op de goede plek ingezet? Onze inlichtingenuitwringers in Indië wisten dat ook en met behulp van 2 stuks, in elk oor 1, werd de onwillige Plopper die niet wou luisteren of welgevallige informatie gaf met een flinke klap op de einden aan z’n eind gebracht zonder dat je nu van executie kon spreken. Ik ben potloden kopen.

  Liked by 2 people

 14. Ik heb liever de FAL dan de doos brynzeel hb potloden, als je het niet erg vind….

  Liked by 1 persoon

 15. Tijl Uylenspiegel // november 29, 2016 om 15:19 //

  Het leuke is natuurlijk dat grenzen twee kanten hebben, Turkije kan openzetten wat ze willen als Griekenland net als de Baltische staten de grens sluit zijn ze nog steeds geen flikker opgeschoten. En in principe hoeft dat Griekenland weinig te kosten daar zouden we Frontex voor hebben ware het niet dat die zich de afgelopen jaren meer gedragen heeft als taxidienst dan als grensbewakers.

  Like

 16. Esperanza // november 29, 2016 om 16:24 //

  @Fubar // november 29, 2016 om 05:49 //
  Edjan // november 29, 2016 om 05:39
  Rutte geschiedenis gestudeerd?
  ————-
  11 jaar lang.

  Fub, ’t was Ietsje korter, Rutte deed er 7 jaar over.
  ‘Niet de eventuele kwaliteit van de opleiding maar de ‘prachtige oude gebouwen en geweldige historie’ brachten hem daar. ‘Ik ben een romanticus,’ ….
  https://www.historischnieuwsblad.nl/nl/nieuws/14042/rutte-was-voorbeeldige-geschiedenisstudent.html

  Like

 17. Esperanza // november 29, 2016 om 16:27 //

  Liked by 1 persoon

 18. De oplossingvoor al dat gedoe zou wel eens kunnen zijn dat Meisje Nintje gewoon elke avond bij die opgefokte gefrustreerden voorleest zodat ze wat rustiger worden en hun duimpje of zo pakken om te gaan slapen of zo:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/09/pluis_in_je_broekje.html

  Like

 19. De fascist Erdogan had zijn mannetje al bij de Duitse veiligheidsdienst geparkeerd.
  Geen buitenlandse infiltranten op cruciale posten aannemen, dient het credo te zijn.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27133624/__Islamist_in_Duitse_BfV__.html

  Like

 20. Like

 21. Esperanza // november 29, 2016 om 22:51 //

  @Bert // november 29, 2016 om 08:19 //Gewoon, die bootjes en inhoud met Grieks vuur vernietigen, is goed voor de visstand.

  http://www.youtech.nl/plastic-soep-ook-in-middellandse-zee/

  Like

 22. Kunnen jullie effe wachten met heibel maken met turkije totdat Trump de zittende president is?
  Anders zijn we nog niet verlost van Odrama.

  Like

 23. Ongelofelijk wat een debiel hahahahahahhaha,de zieke man van Europa was de bijnaam van het Ottomaanse Rijk nu zijn Europeanen de zieke man die allerlei terroristen steunen verder Turken zijn Turken en geen ottomanen of jullie kunnen ons hun -Turken noemen ipv ottomanen

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Turkey Accused of ‘Dissolving’ Camps as Migrants Flood Greece – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: