Nieuw

Overlastgevende asielparasieten Ter Apel worden niet per direct uitgezet

Grote woorden van de burgemeester en van minister Van der Steur, maar er gebeurt niks.

Asielzoekers die de openbare orde verstoren krijgen een gebiedsverbod voor maximaal drie maanden. Ook is de politie meer, zichtbaar en onzichtbaar, aanwezig in de buurt van het asielzoekerscentrum in de plaats. Telegraaf >>

Dat zal indruk maken, dan gaan ze gewoon in het volgende dorp uit roven en plunderen.

„Het gaat om groepen mensen die geen recht hebben op asiel in Nederland.”

W.a.a.r.o.m. Z.i.j.n. Z.e. E.r. D.a.n. N.o.g. ?

Asielzoekers uit veilige landen moeten zo snel mogelijk worden uitgezet. Dat zegt staatssecretaris Klaas Dijkhoff na overlast van deze groep asielzoekers in Ter Apel. ‘Als ze in beroep willen gaan tegen hun uitzetting, dan moeten ze dat maar ergens anders doen.’ RTV-Noord >>

Ze zijn in Ter Apel, je weet dat ze uit een veilig land komen, en dan kom je met “zo snel mogelijk”. Wat is er mis met NU en onmiddellijk. Handboeien om, naar het vliegveld en op het eerste het beste vliegtuig?

Aanvragen uit deze landen worden bijna allemaal afgewezen, maar op het moment dat ze de asiel aanvragen, mogen ze wel in Nederland blijven. Dijkhoff wil deze asielprocedure nu verkorten. ‘We willen binnen een dag of tien duidelijk maken dat het een ‘nee’ is.

Waarom tien dagen als het ook in tien minuten kan?

Soms gaan de asielzoekers dan in beroep, zodat ze in de opvang kunnen blijven.

Beroep moet niet mogelijk zijn als ze uit een ‘veilig land’ komen.

De groep asielzoekers wordt onder meer verantwoordelijk gehouden voor een forse toename van het aantal diefstallen in de regio. Ook zouden ze zich bezighouden met zakkenrollen en agressief gedrag vertonen. NOS >>

Doe mee met 8.217 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6506 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Overlastgevende asielparasieten Ter Apel worden niet per direct uitgezet

 1. Is er al niet een Fema-kamp voor dit soort ‘zoekers’. Onbegrijpelijk dat ‘nieuwkomers’, óók zonder de juiste papieren; vergunningen; certificaten, etc. de vrijheid c.q. mogelijkheid hebben c.q. verkrijgen om onbegeleid zich door de straten; dorpen; steden c.q. maatschappij te bewegen. Mag ik aannemen dat ‘gasten’ welke zich misdragen op constructieve wijze worden gecorrigeerd en ‘gasten’ welke zich zodanig misdragen dat een ander individu hiervan traumatische schade ondervind, wordt ingesloten en wordt geïsoleerd totdat daadwerkelijke uitzetting plaatsvindt ?!! Desnoods naar het land van je opoe en anders naar Egypte. Er was een aantal jaren geleden volgens ‘de media’ sprake van een teveel aan justitiële inrichtingen in NL. Ik meen dat destijds onze zuiderburen een tekort hadden en om die reden een beroep deden op wat plaatsingen in NL. Ik meen ook dat onze zuiderburen, ofwel het juridisch apparaat, een gigantische achterstand hadden (hebben?) in de verwerking van ingediende zaken. Ik denk geenszins dat we een teveel hebben aan gesloten instellingen; i.p.v. (verzorgings)huizen leeg te trekken (Zweden/Duitsland) omwille van het plaatsen van georchestreerde ‘nieuwkomers’ kan men, van de Afdeling Planning, beter onderkennen dat men ons in de (slangen)nesten heeft gewerkt. Bij een normaal fatsoenlijk bedrijf hadden er ontslagen gevallen. In Europa dweilt men verbeten voort terwijl de, asbest gevulde, kranen openstaan; het keihard regent en het gebouw lekt aan alle kanten. Te gek voor woorden .. Het is dan ook de burger die ‘de Directie’ oproept tot het nemen van afdoende maatregelen! Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Dat weten we toch allang?! Ook aan clowns hebben we geen behoefte. Ondertussen is er een gigantisch tekort aan professionals en die er zijn daarvan mag, klaarblijkelijk, een deel niet meepraten/meedenken of aan planning toetsing en correctie deelnemen. Jonge mensen zijn over het algemeen niet inzetbaar; omdat de schoenmaat nog te klein is of door gebrek aan wereldse kennis (en dat is vrij divers); het zoekende zijn naar de eigen rol en attitude i.c.m. het zich vastbijten en blindstaren m.b.v. tunnelvisie in e.o.a. utopisch idealisme, waardoor praktisch alle wielen nog eens dienen te worden uitgevonden. Die tijd is er niet.

  Like

 2. Na een nacht vorst, het ijs op met die gasten.

  Like

 3. WAAROM ZIJN ZE ER DAN NOG????……dat moet onderhand toch wel duidelijk zijn.
  Men wil ze hier hebben en houden en of de burger door dat tuig geterroriseerd wordt
  interesseert bijna niemand van de bilderberg knechtjes in Den Haag.
  Het Coudenhove-Kalergi plan zit in de vierde versnelling.
  Het blanke Europa moet kapot.

  Like

 4. Esperanza // november 30, 2016 om 16:29 //

  Niet bereid zijn een tolerante samenleving te verdedigen tegen de aanvallen van de intolerante medemens zal de tolerante mens te gronde brengen, en met hem de tolerantie.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Paradox_van_tolerantie

  Like

 5. Esperanza // november 30, 2016 om 16:30 //

  Like

 6. Esperanza // november 30, 2016 om 16:40 //

  Who do you become when you can’t say no.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Gebiedsverbod Ter Apel werpt vruchten af, asielzoekers proberen nu meisje te beroven in Hoogezand – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: