Nieuw

Kijk Oxfam Novib hierom stem ik PVV: PVV minst humane partij voor vluchtelingen

De PVV is de partij die het minst geeft om de internationale verdragen over de rechten van vluchtelingen. Volgens een onderzoek in opdracht van ontwikkelingshulporganisatie Oxfam Novib scoort de partij van Geert Wilders een 0 op de Oxfam Novib Humanity Checker (.pdf). D66, GroenLinks en de ChristenUnie doen het met het totaalcijfer 8 het beste.

Oxfam Novib rangschikt de partijen op basis van de aandacht die ze schenken aan een aantal thema’s die te maken hebben met vluchtelingen, zoals de aanpak van wereldwijde armoede, het creëren van vluchtroutes en gezinshereniging.

Verder lezen via de staats propaganda zender

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Kijk Oxfam Novib hierom stem ik PVV: PVV minst humane partij voor vluchtelingen

 1. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Die PVV steekt in ’n onverdraagzaam jassie
  Zij heeft voor vluchtelingen nauwelijks compassie !!!
  da’s niet zo best, schat Oxfam Novib in
  de Vluchteling lijkt PVV te min !!!
  daarom is Wilders’club vandaag in dit verband
  de grootst gepeilde Volks-Partij van Nederland !!!
  .

  Like

 2. De PVV geeft niks aan rijke ”vluchtelingen” mee. DAAROM stem ik PVV.

  Like

 3. Ik heb echt een bloedhekel aan die D’66 en hun landverraders mentaliteit. Bedrijven privatiseren zodat ze in buitenlandse handen kunnen vallen oftewel het verkopen van Nederland en tegelijk gelukzoekers binnen halen. GroenLinks zou niet eens mogen bestaan, dat samenraapsel. Mijn oude partij werd daar ook in opgezogen en ben daar gelijk weg gegaan. En die christelijke partijen snap ik ook niet, die plegen pure zelfmoord.

  Like

 4. Deze ontwikkelingshulporganisatie is een verkapte islamiseringsorganisatie want haar gedachtegoed betekent in feite hulp aan de mensensmokkelaars (het creëren van vluchtroutes door het inzetten van Linkse activisten die nauw samenwerken met de mensensmokkelaars) die voornamelijk militante moslims naar Europa halen.

  Die z.g. wereldwijde armoede betekent in de praktijk wel dat die straatarme vluchtelingen per persoon over minimaal 7000 Euro moeten beschikken om de mensensmokkelaars te kunnen betalen.
  De gezinshereniging is een vooropgezet plan om b.v. minderjarigen op pad te sturen met een zielig verhaal om zodoende op termijn de gehele familie over te laten komen, om vervolgens de rest van hun leven ‘getraumatiseerd’ van een riante uitkering te kunnen leven.

  De PVV is een partij die dit scenario doorziet en daar geen enkele medewerking aan wil verlenen, omdat de gevolgen van een ruimhartig beleid eenvoudig niet te betalen is en bovendien zorgt voor een verhoogde criminaliteit en een niet geringe kans op radicalisering van jonge militante moslims.

  Economische vluchtelingen uit Afrika komen vaak uit landen waar geen oorlog heerst (o.a. uit Marokko) en hebben dus bij voorbaat geen recht op asiel, maar ze zijn in de praktijk niet uitzetbaar omdat de landen van herkomst ze niet willen terugnemen. Vaak zijn ze niet in het bezit van documenten, dus stateloos en daarom ook niet uitzetbaar.

  De PVV is dus een realistische partij die in de eerste plaats denkt aan het welzijn van de eigen bevolking en niet wenst mee te werken aan de algehele ontwrichting van onze samenleving door het toelaten van ongelimiteerde aantallen asielzoekers die een aanslag plegen op onze verzorgingsstaat en bovendien vanwege hun religie niet in staat zijn te integreren.

  De genoemde partijen die wel goed scoren zijn: of naïef (ChristenUnie) of een eigentijdse NSB zoals D’66 en GroenLinks met hun collaborerende mentaliteit ten behoeve van de politieke islam.

  Oxfam Novib blijkt dus een organisatie die lippendienst bewijst aan de religieuze baardmannen die deel uitmaken van o.a. het salafisme die op ‘vreedzame wijze’ hier in de toekomst een Islamitisch Kalifaat willen vestigen. Door het versneld toenemen van de moslimpopulatie in ons land en onze Wetgeving concessies te laten doen aan moslimpraktijken zoals ritueel slachten, kindhuwelijken, vrouwenbesnijdenis en het dragen van een boerka en andere exotische extremiteiten.

  Voor het Behoud van onze Vrije en Open Westerse samenleving:

  STEM PVV!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Kijk Oxfam Novib, hierom stem ik PVV: PVV minst humane partij voor “vluchtelingen” | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s