Nieuw

Denemarken en Duitsland willen illegalen naar de derde wereld sturen om daar asiel aan te vragen

Denemarken en Duitsland prepareren een voorstel dat gericht is om illegale immigranten die de Middellandse Zee oversteken rechtstreeks naar een asielcentrum in de derde wereld te sturen waar hun asielaanvraag behandeld wordt. Indien de aanvraag wordt toegekend krijgen ze als beloning een comfortabel leven in een Noord-Europese verzorgingsstaat.

– Het is een duidelijke ambitie van de regering om de druk op de buitengrenzen van Europa te verlichten, terwijl het mensensmokkelaars zo moeilijk mogelijk moet worden gemaakt, zegt minister van vreemdelingenzaken en integratie Inger Støjberg tegen Berlingske.

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière (CDU) is het brein achter het nieuwe voorstel, wat overeenkomsten heeft met de zogenoemde Pacific oplossing van Australië. Het verschil is echter dat de Europese landen hun grenzen en subsidieregelingen zullen openen voor immigranten die asiel is toegekend in de toekomstige asielcentra in de Derde Wereld, terwijl Australië duidelijk heeft gemaakt dat een illegale immigrant nooit toestemming zal krijgen om zich in Australië te vestigen.

Kandidaten om deze asielcentra te bouwen zijn volgens Berlingske Egypte en Tunesië – twee landen die duizenden westerlingen elk jaar als vakantiebestemming kiezen. De beide landen hebben lage sociale voorzieningen en strenge straffen op gewelddadige criminaliteit, en zijn niet populair als reisdoel voor andere Arabieren die uit landen zoals Irak of Syrië vertrekken.

– Als het onmogelijk wordt om Europa te bereiken kunnen immigranten de hoge financiële kosten en het levensgevaar wat het reizen over de Middellandse Zee inhoudt vermijden, aldus een woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken van Duitsland.

Door het zo moeilijk mogelijk maken om de westerse bijstandparadijzen te bereiken hoop men klanten te ontmoedigen die met behulp van mensensmokkelaars op jacht zijn naar een comfortabeler leven.

– Het doel is om het bedrijfsmodel van de mensensmokkelaars organisaties te elimineren, zegt de woordvoerder volgens Berlingske.

Bron:

http://www.friatider.se/danmark-och-tyskland-vill-skicka-illegala-till-tredje-v-rlden-f-r-att-s-ka-asyl

Doe mee met 8.229 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4129 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

6 Comments on Denemarken en Duitsland willen illegalen naar de derde wereld sturen om daar asiel aan te vragen

 1. Beste oplossing is niemand meer redden laat ze maar verzuipen
  En hebben ze Europa toch bereikt terug sturen naar land van herkomst
  Ik garandeer binnen 3 maanden komt er niemand meer naar Europa
  Het heeft ook allemaal totaal geen zin als je bedenkt dat de bevolking in Afrika binnen 5 a 10 jaar verdubbeld is

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // november 30, 2016 om 00:19 //

  En telkens opnieuw blijkt dat de enig goede oplossing die van Geert Wilders was geweest; vluchtelingen opvangen in de regio en de landen die dat doen ondersteunen, onze grenzen dicht en bootjes die van wal steken of ergens midden op zee in de problemen komen terug slepen naar waar ze vandaan kwamen. Dat pakket aan maatregelen zou afdoende zijn geweest om de mensensmokkelaars het heft uit handen te nemen, de stroom houd vanzelf op wanneer mensen zien dat ze toch teruggestuurd worden. Je bent niet inhumaan als je de omringende landen ondersteunt bij de opvang, voorkomen had moeten worden dat de bevolking van een heel continent op drift raakte. Bijkomend probleem op dit moment is dat het vele malen moeilijker is een stroom die eenmaal op gang gekomen is weer tot staan te brengen.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // november 30, 2016 om 00:19
  En telkens opnieuw blijkt dat de enig goede oplossing die van Geert Wilders was geweest; vluchtelingen opvangen in de regio en de landen die dat doen ondersteunen
  ———–

  En waarom zouden wij moslimitische staten willen ondersteunen?

  Like

 4. Waarom nu alweer moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan?
  Gewoon elk bootje meteen terug slepen naar waar ze vandaan komen.
  Niet binnen drie maanden maar binnen enkele dagen weet iedereen in Afrika
  en het Midden-Oosten dat het zinloos is om naar Europa te komen, want ze
  hebben allemaal mobieltjes voor alle info.
  Gewoon de Australische methode doorvoeren.

  Like

 5. Henk der Niederlánder // december 1, 2016 om 00:28 //

  Maar je kunt er vergif op innemen dat ze daar wel een Deense of Duitse uitkering gaan krijgen, want ze zijn er in Europa nog steeds van overtuigd dat die “arme zielige vluchtelingen” betaald moeten worden met Europees geld.
  Merkel vind nog steeds dat de Duitser moet betalen en wel omdat zij als sluwe vos wel haar haren verliest maar niet de streken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: