Nieuwsticker

De mohammedaanse invasie van Italië gaat maar door

Het aantal migranten dat vanuit Noord-Afrika per boot de Italiaanse kust weet te bereiken, verslaat nu al het record van twee jaar terug. Sinds het begin van dit jaar kwamen er bijna 172 duizend migranten naar Italië. Over heel het recordjaar 2014 waren dat er net iets meer dan 170 duizend.

Het aantal asielaanvragen dit jaar is ook een record, en het aantal kinderen dat zonder begeleiding de tocht naar de Europese kust waagt, is dat volgens de Italiaanse statistieken ook. Het gaat tot nu toe om 23.000 minderjarigen.

RTL >>

Doe mee met 5.434 andere volgers

About Fubar (3633 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on De mohammedaanse invasie van Italië gaat maar door

 1. De Italianen beginnen het zat te worden. Zij moeten die migranten van de eu opnemen maar geen enkel ander land wil ze daarna overnemen. Oostenrijk maakt aanstalten een hek te plaatsen, Frankrijk neemt ze ook niet op.
  En dan zien die Italianen dat de Hongaren er geen een opnemen en toch geld van de EU krijgen. Dat drijft de Italianen tot waanzin en dat is één van de redenen dat ze op 4 december waarschijnlijk tegen het referendum van Renzi gaan stemmen. Als de eurosceptische 5-sterrrenbeweging (MoVimento 5 Stelle) gaat winnen, gaan ze misschien wel uit de EU.

  Like

 2. De Serven gaan ook een hek bouwen. dat heeft niks met de Italianen van doen, maar een volgende Turkse aanvalsgolf is op komst. Stukkie over Turkse aanvalsgolf komt zo, stukkie over Servisch hek heb ik laten schieten van het weekend, want had belangrijkere zaken te doen 😉

  Like

 3. Dat weten we, Fubar. Het had met gestoofde peertjes te maken die onderdeel bleken van een hemels gerecht. Spruitjes met spekjes, biefstuk met wijnsaus en gepofte aardappelen. Toe maar. Volgens sommigen hier was het je bedoeling daarmee vrouwvolk voor je te doen vallen en een enkeling ging nog verder met zijn/haar speculaties. We zaten in spanning te wachten op een verslag, maar nee, niets. We gunnen je natuurlijk je privacy maar nieuwsgierigheid is een menselijke eigenschap. Is alles naar wens verlopen? 🙂

  Dat Servische hek is trouwens best wel belangrijk volgens mij, want daarmee is de Balkan afgegrendeld, als ik het goed onthouden heb. Dan kunnen ze alleen nog dwars door Griekenland over zee van West-Griekenland naar Italië. Arm Italië. Hun enige hoop is de 5-sterrenbeweging, geloof ik.

  Like

 4. Reblogged this on NEWS GURU by G. Tienkamp and commented:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: