Nieuw

Anti-racistische woede tegen jonge moeder die op het punt stond te worden verkracht door een Afrikaan die zich onder haar bed had verstopt

Een wildvreemde man heeft afgelopen zondag in Torsby geprobeerd een jonge moeder te verkrachten, schrijft Värmlands folkblad. Ze wordt nu bekritiseerd omdat ze laat weten dat de verkrachter een Afrikaan is.
“Maakt het erger dat hij een donkere huidskleur heeft?”, vraagt een boze anti-racist.

De 21-jarige Sofia Emilson in Torsby lag in de nacht van zaterdag op zondag samen met haar en 28-jarige man Patrik Pantzars 18 maanden oude zoontje in bed te slapen.

Patrick ligt op de bank voor de tv op de benedenverdieping, hij wacht op een vriend die komt overnachten. Hij dommelt een kort moment in slaap en er sluipt iemand door de ontgrendelde deur het huis binnen.

“Ik dacht dat ik iets hoorde en ging naar boven, maar ik zag niets en ging weer naar beneden. Een paar minuten later schreeuwt Fia tegen me dat er iemand in de slaapkamer staat”, schrijft Patrick op Facebook.

“Kreeg een shock”
De man die het huis was binnengeslopen had zich verstopt onder het bed van het echtpaar. Toen Patrick weer naar beneden ging begaf de man zich naast Sofia die in bed ligt te slapen.

– Ik werd midden in de nacht wakker door een streling op mijn bips. Ik kreeg een shock toen ik me omdraaide en tot de ontdekking kwam dat het niet mijn man was maar een totaal vreemde onbekende man, vertelt ze VF.

De vreemdeling sist met zijn vinger op haar mond dat ze stil moet zijn, maar als ze om hulp begint te schreeuwen en hij beseft dat hij ontmaskerd is springt hij door het raam van de tweede verdieping.

“Hij moet hard op de grond beland zijn en waarschijnlijk nu mank lopen”, constateert Patrik.

“Afrikaans uiterlijk”
De politie heeft een signalement van de verkrachter uitgegeven.

– De man heeft een Afrikaans uiterlijk, met donker haar, zegt politieagente Johanna Sachs.

Verder is het signalement dat hij vrij klein is, maximaal 1 meter 70, en 18-20 jaar oud, en had een voetbaltrui aan.

Op de sociale media zijn ondertussen de anti-racisten vreselijk boos dat de belaagde vrouw zich niet in zwijgen hult over het feit dat de verkrachter een Afrikaan is.

“Hoe donker was zijn huidskleur, en maakt het erger dat hij een donkere huidskleur heeft? Ik vraag me af waarom dit in hemelsnaam vermeld moet worden.” is een response van een slinkse sukkel, die al snel op de huid wordt gezeten door een aantal verontwaardigde vrouwen die zijn multiculturele droom niet delen.

Torsby heeft in de afgelopen jaren een groot aantal immigranten uit de Derde Wereld ontvangen. Volgens de gemeentelijke website zijn er niet minder dan zeven asielaccommodaties met plaats voor 800 asielzoekers in een samenleving die niet meer dan 4000 inwoners telt.

De politie is echter terughoudend met zijn vermoeden waar de potentiële verkrachter vandaan komt.

– Nee, ik doe hier liever geen uitspraak over, zegt politiewoordvoerder Hedelin.

Torsby bewapend zich

Veel vrouwen vermelden dat ze zich nu bewapenen met honkbalknuppels en andere huishoudmiddelen om zich te verdedigen tegen de culturele verrijking die van plan is hun woongrond te betreden. Sommigen willen een stapje verder gaan en het kwaad bij de bron aanpakken, in de asielcentra.

Patrik constateert dat Torsby in de afgelopen jaren enorm is veranderd.

“Dit is niet meer de Torby waar ik opgegroeid ben. Als je dit leest vieze zwijn. Wees er zeker van dat ik je vind”, schrijft hij.

Bron:

http://www.friatider.se/frammande-afrikan-gomde-sig-under-barnfamiljs-sang

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

5 Comments on Anti-racistische woede tegen jonge moeder die op het punt stond te worden verkracht door een Afrikaan die zich onder haar bed had verstopt

 1. Tijl Uylenspiegel // november 29, 2016 om 01:26 //

  Telkens als je denkt dat het niet gekker kan worden bewijst Zweden weer het tegendeel! In dit geval had men de antiracisme sukkel gewoon kunnen vertellen dat het bij het opsporen van criminelen helpt om wat details omtrent zijn uiterlijk te vertellen en dat valt dus in de categorie had hij een bril, droeg hij een snor, was hij jong, was hij oud enz. enz.
  En het toeval (nou ja toeval…) wil dat hij zo zwart als de kachel was, kortom ter zake doende informatie. En ga nou maar uithuilen bij Sylvana!

  Liked by 1 persoon

 2. Collaborateurs, gaan een prijs betalen.

  Liked by 1 persoon

 3. peter blok // november 29, 2016 om 09:11 //

  Dit heeft niets met racisme te maken. Criminaliteit kent geen huidskleur. Mensen die dit gedrag proberen goed te praten zijn medeplichtig aan criminaliteit.

  Like

 4. Republikein // november 29, 2016 om 11:57 //

  Kwam laatst nog een wegkijkert tegen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: