Nieuw

83% van de jonge Amsterdamse vrouwen wordt lastiggevallen

Onderzoek van de gemeente wijst uit dat 59% van alle Amsterdamse vrouwen te maken krijgt met straatintimidatie zoals sissen, naroepen of betasten. Voor vrouwen tussen de 15 en 34 jaar is dat zelfs 83%, zo meldt de Telegraaf.

Wat een verrijking, wat een diversiteit. Groen Links roept openlijk om meer van deze ellende, terwijl PvdA en VVD de afgelopen jaren recordaantallen mohammedanen geïmporteerd hebben. En het CDA kiest in deze tijd van deconfessionalisering openlijk de kant van de vrouwenverachtende islam.

Het radicaal islamitische stadsbestuur wil nu het nasissen van vrouwen en uitjoelen van homo’s strafbaar stellen. Iedereen kan bedenken dat dat een zinloze maatregel is, want niet te handhaven.

Als de APV is aangepast kan een gemeentelijke boa direct een boete opleggen als er in zijn gehoorsafstand iemand wordt uitgescholden of nagesist.

De ‘boa’s’ die ik wel eens zie spreken over het algemeen Swahili en zijn zelf gerecruteerd uit ‘kansenvolk’ waar je je dochter liever niet mee thuis ziet komen.

Er is wel een oplossing; zet een hek om bepaalde wijken en laat het gajes er alleen nog maar uit nadat ze een enkeltje thuisland kunnen tonen.

De headerfoto komt uit de documentaire ‘Femme de la rue’ van Sofie Peeters, die het probleem vervolgens wijt aan onze eigen maatschappij, omdat er zoveel vrouwelijk naakt te zien is in reclames. Vanaf 12.40:

Kunstakademie-studenteke die wegkijken verheven heeft tot een kunstvorm.

Update: Bij het Parool weten ze dat het een dingetje is uit de koker van VVD-politica Dilan Yesilgoz. Die hardnekkig ontkent dat Amsterdam islamofobie gaat registreren als ik haar daar naar vraag, terwijl collega Jan Paternotte heel zeker weet van wel:

Naamloos.jpg

Deze VVD-politica wil voor de bühne iets tegen ‘sissers’doen, maar haalt ze ondertussen enthousiast met tienduizenden de stad binnen:

Naamloos.jpg

Doe mee met 8.229 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6491 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

12 Comments on 83% van de jonge Amsterdamse vrouwen wordt lastiggevallen

 1. Ik vind niet dat de maker van deze film wegkijkt. Als zij een kunstakademie-studente is, heeft ze haar nek ver uitgestoken. Want ze laat zien hoe het is. En dat wordt NIET gewaardeerd.

  Een paar jaar geleden heeft een Belgische kunstakademie studente voor haar afstuderen een film gemaakt door met opnemende camera + microfoon over straat te lopen en te laten zien hoe mohammedaanse mannen haar behandelden = vernederden. In eerste instantie was er geen probleem met haar afstuderen totdat de film in de openbaarheid kwam. Toen moest zij een vreemd excuus veinzen om haar diploma te krijgen. Zij had het juist andersom bedoeld of iets van dien geest.

  Like

 2. Het is wat ik dacht. Deze film is het afstudeerproject 4 jaar geleden van een Belgische studente kunstakademie. Sofia Peters. Zij filmde oa. het vernederende gedoe op straat door met draaiende verborgen camera rond te lopen. Je kunt als vrouw op veel straten echt niet meer gewoon lopen. Dat liet zij zien en horen.
  Zij liet beide zijden aan het woord maar de moslims maken zichzelf al voldoende belachelijk, daar hoef je geen woord aan te besteden. Kijk maar naar die mafketel die zichzelf intellectueel vindt.
  Toen de film indruk bleek te maken kwam er stennis van en de studente werd gedwongen vreemde, tegenstrijdige uitspraken te doen om de zaak een politiek correcte draai te geven. Anders kon ze naar haar diploma fluiten.

  Like

 3. Wat ik me herinner is dat ze een paar dagen later in de studio zat, zal wel canvas geweest zijn, en ik heb toen met kromme tenen zitten kijken wat ze allemaal zei. Ik dacht zoiets als: “hoe kun je dat nou zeggen, nadat je net met eigen ogen gezien hebt dat … “

  Like

 4. En ik ben niet de enige die met die waarneming kwam:

  Een hoer: zoveel ben je als mooie en ongesluierde vrouw ongeveer waard voor die ‘mannen’. Geven ze zelf ook ‘ruiterlijk’ toe, overigens. Peeters wringt zich vervolgens in de ene politiek-correcte bocht na de andere. Zou ze gewoon bang zijn om zonder gene te zeggen dat dit voor een groot deel een cultuur-gerelateerd probleem is?

  Moed kan ik mevrouw Peeters niet ontzeggen, haar film en vooral de openbaring daarvan verdienen applaus.

  Het zijn vooral al die verschillende excuses daarna die steken. Bouwvakkers doen ’t ook! Het is de seksualisering in de media! Sociaal-economische omstandigheden! Opvoeding! Scholing! Testosteron! Vrouwen zijn inderdaad hoeren, kleden zich te uitdagend! Relativeer, relativeer, bagatelliseer, bagatelliseer, et cetera et cetera. Ga maar rustig slapen hoor!

  Alles wordt uit de kast gehaald, om maar niet te hoeven zeggen dat het in de documentaire steevast om dezelfde groep mislukte macho’s gaat, die steevast dezelfde cultuur delen, en dat de oorzaak van dit probleem wel eens in die cultuur besloten zou kunnen liggen. Of in de religie. Of in de religieus aangestuurde cultuur. Of in de cultureel gedetermineerde religie. Snapt u?

  http://www.volkskrant.nl/opinie/-als-zelfs-deze-mannen-kunnen-verleiden-is-integratieproblematiek-verleden-tijd~a3298699/

  Liked by 1 persoon

 5. Esperanza // november 29, 2016 om 22:03 //

  Hoeft niemand te verbazen @Fub 20:59. Niet handhaven is immers het credo van de politie waar het islamellende betreft.

  Liked by 1 persoon

 6. Niet alleen in Amsterdam.
  Kolonisten terroriseren inheemse Italiaanse bevolking van Turijn.
  Het Italiaanse leger moet de Italiaanse burgers te hulp schieten tegen de buitenlandse agressors.
  http://nieuws.tpo.nl/2016/11/29/vluchtelingencrisis-milaan-rome-stuurt-150-soldaten-om-criminaliteit-bestrijden/

  Liked by 1 persoon

 7. Fubar // november 29, 2016 om 20:02 //
  Wat ik me herinner is dat ze naderhand onder dwang een hoop politiek correcte verklaringen heeft afgelegd. Ik dacht dat een jaar of 1,5 geleden er een artikel over was bij BRON maar kan ik niet meer vinden.

  Van die halve gare die de reclame de schuld gaf: typisch agressief slachtofferisme wat je ook ziet bij negers en feministen. Ik vind het helemaal okay dat ze daar in de film niks over gezegd heeft, laat de kijker maar zelf oordelen, iedereen ziet dat de man zichzelf belachelijk maakt.

  Kortom: prima film, haar uitspraken daarna kun je vraagtekens bij plaatsen. Ik heb genoeg aan haar film.

  Like

 8. polderboy // november 30, 2016 om 11:14 //

  Die 17% die een hoofddoek draagt wordt dus met rust gelaten?

  Like

 9. ieznogoedh // november 30, 2016 om 16:04 //

  Nou dat wordt een eitje. De fluitende bouwvakker krijgt uiteeraard onder uit de zak (van Sinterklaas want Zwarte Piet mag niet meer) want helemaal fout die man.
  De sissende mislim krijgt geen problemen want koeltoer!

  Overigens, al zappend gisteren de laatste 10 minuten van Pauw gezien met daarin … jawel de turkse dilan yesilgoz van de VVD. Zelden zag ik iemand die zo ongelooflijk overtuigd van zichzelf was. Iemand die anderen ook werkelijk elke keer meende te moeten onderbreken als ze iets wilden zeggen. Zelfs als ze haar mond hield sprak haar gelaatsuitdrukking boekdelen. Wat ze te zeggen had, is verder niet het vermelden waard. Wat een ongelooflijke muts.

  Er zat daar een nieuwe lichting van jonge politici die het allemaal anders willen doen en zeker nooit zouden liegen in verkiezingstijd. Nou, hou je hart maar vast. De enige die zich als een weldenkend mens wist neer te zetten was iemand van de, ik meen CU. De rest was bepaald niet een verzameling waarvan je zou denken (bah, vies woord tegenwoordig) dat het Nederland vooruit kan helpen.

  Overigens, de muts van het CDA was weliswaar niet zo erg als die muts van de VVD, maar wel bepaald ook niet echt veel beter.
  De toekomst wat de Nederlandse politiek betreft ziet er niet rooskleurig uit.

  Like

 10. Esperanza // november 30, 2016 om 16:19 //

  ‘denken (bah, vies woord tegenwoordig)’

  Die houden en we d’r in, ieznogoedh

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. 83% van de jonge Amsterdamse vrouwen wordt lastiggevallen | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: