Nieuw

Zwarte Piet weg? Rijxman weg

Petitie

Wij

Sinterklaas en Zwarte Piet minnende Nederlanders,

constateren

 • Dat een klein groepje fulltime klagers buitenproportioneel gesteund wordt door onze politiek correcte elite waaronder mevrouw Rijxman,
 • Dat daardoor Zwarte Piet substantieel gediscrimineerd wordt en dat mevrouw Rijxman middels het Sinterklaasjournaal kleine kindjes wil indoctrineren met haar politieke correctheid,
 • Dat mevrouw Rijxman daarmee niet voldoet aan de objectiviteit die van de NPO verwacht moet kunnen worden,

en verzoeken

De Tweede Kamer mevrouw Rijxman de wacht aan te zeggen en haar te laten vervangen door iemand die wel van Zwarte Piet houdt.

Tekenen kan hier >>

Doe mee met 8.097 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6136 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Zwarte Piet weg? Rijxman weg

 1. Ja godverdomme. Niks geen sinterklaas, nergens meer. In de winkels waar ik kom werd je tot nu toe in mei al dood gegooid met pepernoten, je kon niet door de stad lopen of de vrolijke sinterklaasliedjes schalden tot hoofdpijn verwekkends uit de luidsprekers en nu is het DOOD stil.

  In de winkels liggen in de verste uithoek nog enige pepernoten en boterstaafletters in verband met een zgn. weggeeffeest en verder is het DOOD stil. En dat doen ze niet om mij van mijn ergernis af te helpen. Nee, dat doen ze om die godverdoemde mohammedanen in hun reet te kruipen.

  Kerstmis (pardon: lichtfeest) hetzelfde laken een pak. Niet vanaf juni kerstversieringen in de winkel, geen boom op de markt, geen kerststalletjes voor de deur van de kerk, geen kerstornamenten voor de godverdomde ramen, geen kerstgejengel uit de luidsprekers, geen kabels met lampjes door de straten, alles voor die GODVERDOEMDE MUZELMAN! En zijn klote linkse witte kutknecht.

  Het wachten is alleen nog op de echte dood. De aanslagen die rond kerstmis en de jaarwisseling zullen volgen.

  Like

 2. Keertje f-5-en als je je comment niet onmiddellijk ziet 😉

  Liked by 1 persoon

 3. Okay, werkt goed. Bedankt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: