Nieuw

Last Italy referendum poll reveals Renzi to be DEFEATED in referendum in next blow for EU

ITALY looks likely to be the next fed up European Union (EU) nation to deliver an angry message to Brussels as the last poll before its referendum predicts the populist vote will win.

Anti-establishment votes are ahead by five points in the final public opinion poll as the backlash against Prime Minister Matteo Renzi gains momentum.

Matteo Renzi called a vote on what he calls streamlining Italy’s government decisions.

He has big plans for the referendum as the young centre-left leader wants to strip the country’s second house of much of its constitutional power.

The Express >>

Doe mee met 8.050 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6072 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Last Italy referendum poll reveals Renzi to be DEFEATED in referendum in next blow for EU

 1. Italië gaat huizen burgers vorderen voor migranten; weigeraars naar gevangenis

  Politiestaat Italië: Mensen die zich verzetten gelijk voor de rechter, kunnen voorgoed hun bezit kwijtraken – Italianen en Fransen stevenen af op revolutie

  Honderden agressieve moslimmigranten uit Afrika maken de straten van Turijn onveilig. Burgers zeggen dat ze inmiddels doodsbang zijn. De migranten schreeuwen om ‘wraak’ en ‘dode Italianen’, omdat ze vinden dat ze niet snel genoeg huizen en banen krijgen.

  De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, vicepremier Angelino Alfana, heeft aangekondigd dat de overheid na 4 december op grote schaal (tweede) huizen en ander vastgoed van burgers gaat vorderen om moslimmigranten in op te vangen. Het water is de staat tot aan de lippen gestegen, zeker nu Afrikaanse moslims in Turijn op grote schaal vernielingen aanrichten, omdat ze vinden dat ze niet snel genoeg een huis en een baan krijgen. Getuige deze video van een Italiaans TV-programma staat het water de burgers echter al tot aan de neusgaten. De haat tegen de zich doorgaans barbaars en agressief gedragende migranten en hun religie, de islam, is dermate wijd verspreid, dat er vermoedelijk maar weinig voor nodig zal zijn om de vlam in de pan te laten slaan.

  Op 19 november berichtten we over een 80 jarige Italiaanse man die onder luid protest zijn hotel werd uitgezet, omdat het gebouw door de staat was gevorderd om dienst te gaan doen als ‘tijdelijk’ AZC. De video van de uitzetting veroorzaakte een storm van verontwaardiging in het land. Met behulp van de plaatselijke politie en de Katholieke Liga lukte het de bejaarde om het vorderingsbevel van tafel te krijgen.

  Weigeraars worden zwaar gestraft en raken huizen kwijt

  Goed nieuws voor één Italiaan, maar slecht nieuws voor waarschijnlijk duizenden anderen. Dergelijke vorderingen en uitzettingen gaan na 4 december namelijk op veel grotere schaal plaatsvinden. Burgers die weigeren hun (tweede) huizen of ander vastgoed aan de staat over te dragen, zullen worden aangeklaagd en riskeren niet alleen onmiddellijke gevangenisstraf, maar ook het definitief kwijtraken van hun bezit. Voor financiële compensatie voor de gedupeerde Italianen is sowieso geen geld, omdat dit opgaat aan de opvang van honderdduizenden migranten.

  De datum 4 december werd gekozen omdat dit de dag is van het referendum over de hervorming van de grondwet en de bevoegdheden van de senaat. Het grootste deel van de oppositie is fel tegen deze hervorming, omdat het de overheid veel te veel macht zou geven. Door de radicale maatregelen pas na 4 december te laten ingaan wil de minister voorkomen dat demonstraties de uitkomst van het referendum zullen beïnvloeden.

  Volgens de binnenlandse veiligheidsdienst gaan die demonstraties er zeker komen, reden waarom er minstens 2000 extra M.E.-agenten en soldaten zullen worden ingezet. Gearresteerde burgers zullen gelijk voor de rechter worden gesleept en in de gevangenis worden gegooid.

  Migranten veroorzaken chaos in Turijn

  De Italiaanse regering neemt deze drastische stappen naar een totalitaire politiestaat omdat de migranten steeds moeilijker in toom te houden zijn. In Turijn zijn zo’n 1500 Afrikaanse moslims opgevangen in het voormalige Olympische dorp. Afgelopen woensdag gingen vele honderden van hen de straat op, vernielden straatmeubilair, blokkeerden het verkeer, gooiden met stenen naar voorbijgangers, bedreigden hen, en schreeuwden dat ze ‘wraak’ gaan nemen op de ‘racistische’ Italianen omdat ze nog steeds geen huizen en banen hebben gekregen.

  ‘Ons geduld zal vroeg op laat opraken,’ waarschuwde een migrant. Een ander dreigde de Italianen met een herhaling van het Bataclan-bloedbad in Parijs. ‘Eén dode van ons, één dode van jullie!’ schreeuwde hij. Een Italiaan verwoordde het algemene gevoel van de wijkbewoners als volgt: ‘Tot gisteren waren we de wetteloosheid hier enkel spuugzat. Nu zijn we echt doodsbang.’

  Parlementsleden van de Liga Nord partij waarschuwen al jaren voor de enorme problemen die de massale moslimimmigratie veroorzaken, en zien nu hun gelijk bevestigd. ‘Tijd om alle criminelen uit te zetten,’ zei Mario Borghezio, die pleitte voor een ‘zero tolerance’ beleid tegen de migranten, wijzend op het feit dat vorig jaar een gehandicapt meisje door drie Afrikaanse mannen uit het Olympische dorp werd ontvoerd en 30 uur lang werd verkracht. (2)

  Ook in andere landen steeds meer problemen

  Ook in andere landen zorgen migranten voor steeds meer problemen. De asielzoeker die in juni een AZC in Düsseldorf in de brand stak, waarbij 26 mensen gewond raakten en voor ruim € 10 miljoen schade werd aangericht, is eindelijk gearresteerd. Zijn motief? Er stond tijdens de Ramadan ’s avonds niet genoeg Nutella op tafel (3).

  In het Franse Arzon (Morbihan) trokken woedende burgers naar een AZC voor minderjarigen, nadat een daar net aangekomen 16 jarige Soedanees, afkomstig uit het beruchte kamp in Calais, een 67 jarige vrouw had aangerand. ‘Uitzetten! Dit is ons thuis!’, schreeuwden de Fransen. ‘Collaborateurs!’ en ‘Politie medeplichtigen’ tegen de aanwezige agenten, en ‘politie en migranten staan aan dezelfde kant!’ (4)

  Twee weken geleden raakte ook Oostenrijk opnieuw in opspraak, toen een hogere rechtbank een 20 jarige Irakees die begin dit jaar in een zwembad een 10 jarig jongetje had verkracht, vrijsprak, omdat de man ‘niet geweten zou hebben dat het jongetje het niet zelf wilde’. De rechter ging mee met het argument van de advocaat van de moslim dat het jongetje ‘niet vaak genoeg ‘nee’ zou hebben gezegd’, ondanks het feit dat getuigen hem hadden horen schreeuwen en huilen van de pijn. (5)

  Italië en Frankrijk naderen ‘point of no return’

  Zelfs bij de meest verstokte linkse ‘gutmensch’ zou nu toch enig besef moeten doordringen dat dit soort hemeltergend onrecht alleen maar bijdraagt aan het kweken van enorme haat bij de Europeanen tegen migranten, en het openhouden van de grenzen de ellende alleen maar zal verergeren – totdat het onvermijdelijke ‘point of no return’ wordt bereikt, waarop het volk het recht in eigen hand zal nemen en er een revolutie uitbreekt tegen de islam en tegen de gevestigde orde die de islam -ten koste van de veiligheid van zijn eigen burgers en hun kinderen- blijft beschermen.

  Wij denken dat de Italianen en Fransen daar niet ver vanaf meer zijn, en 2017 –mede vanwege de verkiezingen in Frankrijk, Duitsland en Nederland- wel eens een cruciaal jaar kan worden voor de toekomst van Europa.

  Bron
  http://xandernieuws.punt.nl

  Liked by 1 persoon

 2. Goed stuk, Adriaan.
  Eén punt van kritiek:
  citaat: “Dergelijke vorderingen en uitzettingen gaan na 4 december namelijk op veel grotere schaal plaatsvinden”.
  Dat valt te bezien. Het is nl. goed mogelijk dat Italië tegen het referendum van Renzi gaat stemmen. Renzi heeft zgn. zijn politiek lot daaraan verbonden en zou dan aftreden. Zelfs de toekomst in de EU zou onzeker worden. Er zijn de laatste tijd massale demonstratie’s geweest in Italië die mij het idee geven dat Sinterklaas op 4 december alweer een cadeau in onze schoen rijdt. En Oostenrijk is ook nog mogelijk.

  Liked by 1 persoon

 3. Nog 6 nachtjes slapen.

  Like

 4. Veel Italianen zijn het spuugzat.

  1) De immigratie van mohammedanen, de meesten negers, die Italië in het bijzonder treft. Want ze worden daar aan wal gebracht maar andere landen weigeren ze op te nemen. Oostenrijk heeft al een hek gebouwd, of althans de materialen daarvoor alvast klaar gelegd.
  En dan zien die Italianen dat landen als Hongarije weigeren immigranten op te nemen maar wél van de EU geld krijgen. Dat drijft ze tot waanzin.

  2) De uitbreiding van de EU. Maar dat wil haast geen mens in Europa, niet alleen de Italianen.

  3) De Italiaanse banken dreigen al lang om te vallen. Maar de Italiaanse overheid mag ze niet helpen (met belastinggeld). De vorige keer dat de banken dreigden om te vallen mocht dat wel, maart nu is de EU ach wat, nu zijn de moffen met hulp van hun Nederlandse slaafje (die met die krullenbol), opeens “rechtvaardig” geworden: geen belastinggeld meer naar omvallende banken. De aandeelhouders moeten maar dokken. O, welk een rechtvaardigheid opeens!
  Ja, maar de Italiaanse aandeelhouder is nu net de gewone Italiaan die voor zijn pensioentje belegd heeft in aandelen van banken. “Een goeie investering, meneer, want banken zullen nooit omvallen”. Zo werd het altijd verteld. En nu zien die Italianen hun pensioentje dus in rook opgaan. En daar krijgt Renzi de schuld van.

  Renzi wilde een (terechte) hervorming doorvoeren (je krijgt in Italië zoals het stelsel nu is, bestuurlijk helemaal niks voor elkaar en dat wilde hij veranderen) Maar hij zei dat hij zou aftreden als het referendum daarover in zijn nadeel zou uitvallen. Dag Renzi. En de oppositie wil ook uit die vermaledijde EU. Dag EU, misschien? Nog 6 nachtjes slapen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: