Nieuw

ISIS wil duizenden aanslagen plegen in Europa

En krijgt alle mogelijkheden hiertoe van de EU, die nog steeds de Afrikaanse kusten afschuimt om potentiële aanslagplegers naar Europa te brengen.

Een Britse generaal heeft informatie vrijgegeven uit documenten die zijn gevonden in door Islamitische Staat bezette gebieden. Uit de documenten blijkt dat IS duizenden aanslagen heeft voorbereid, met Europese steden als belangrijkste doelwit. Elsevier >>

Naamloos.jpg

Situatie op 17 oktober

De documenten zijn gevonden in Manbij. Gelukkig is NAVO-lid Turkije een beetje vastgelopen met zijn illegale offensief in het buurland, want oorspronkelijk stond Manbij als prioriteit aangemerkt en als de Turkse vrienden van Mark Rutte en Frans Timmermans dat veroverd hadden dan waren die documenten nu foetsie geweest.

Het doel van de aanslagen zou onder andere zijn om burgerslachtoffers te maken. Verdere details over de aanslagen en waar ze plaats moeten vinden, zijn nog niet bekend. Momenteel proberen honderden analisten de informatie uit stapels papieren, harde schijven en telefoons tot in detail te ontrafelen, aldus Daily Mail. Telegraaf >>

ISIS urge ‘lone-wolf’ attackers to ‘open the door to jihad’ in new video showing how to make a bomb and DECAPITATE with horrific ‘demonstration’ on a real victim. Daily Mail >>

ISIS plans to hit the UK are found: Secret documents and phones revealing scores of plots to target Britain and Europe are seized in Iraq and Syria. Daily Mail >>

ISIS intelligence seized in Syria’s Manbij reveals terrorist plots throughout Europe – UK commander. RT >>

 

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on ISIS wil duizenden aanslagen plegen in Europa

 1. Hoe eerder hoe beter

  Like

 2. Er zijn een hoop documenten gevonden. Achtergelaten door IS strijders op de vlucht? Mij is het net iets té mooi om waar te zijn en ik vrees dat die documenten expres zijn achtergelaten om het westen te misleiden. Het westen schept er ook net iets te hard over op. Als die documenten echt geweest waren, hadden ze er toch beter hun mond kunnen houden?

  Maar aanslagen zullen er vast wel komen. Misschien met de kerst in Duitsland en daarna krijgen we weer oud en nieuw. Vermoedelijk een hoop verwarde, eenzame mannen die er elk een stuk of 3, 4 afslachten. Hier en daar iets groots. Ik hoop dat er een stel mensen wakker schrikken.

  Like

 3. En net als onze eigen overheid een ietsiepietsie tegen de mohammedanen wil ondernemen, worden ze streng toegesproken door … de eu, die vindt dat er GEDISCRIMINEERD (!!) en GESTIGMATISEERD (!) wordt. Ik kan mijn ogen soms niet geloven.

  citaat:
  Commissaris voor de Rechten van de Mens Niels Muiznieks wil opheldering over het instellen ‘van een gebieds- en contactverbod van bepaalde personen’ en de mogelijkheid ‘een persoon die op basis van zijn gedrag in verband kan worden gebracht met terrorisme’ een internationaal reisverbod op te leggen.

  Het plan om iemand door een ministerieel besluit, zonder tussenkomst van een rechter, van zijn bewegingsvrijheid te kunnen beroven, valt ook verkeerd bij de intergouvernementele organisatie.

  De voorgenomen wijziging van de wet op het Nederlanderschap, waarbij het tweede paspoort kan worden ingetrokken, riekt naar discriminatie van Marokkaanse of Turkse jihadisten, aldus de commissaris.

  Ook de machtsuitbreiding voor de inlichtingen- en veiligheidsdienst, die grote groepen mensen in de gaten kan gaan houden, bevalt de raad niet. Muiznieks waarschuwt dat repressieve maatregelen leiden tot stigmatisering en vervreemding van bepaalde sociale groepen.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27124754/__Raad_eist_opheldering_terreurwet__.html

  Liked by 1 persoon

 4. De islamisering van Europa is echt TOP-prioriteit!

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // november 29, 2016 om 01:57 //

  Ach zie het maar als onderdeel van de golf van propaganda die we over ons uitgestort krijgen, je hoort niet anders, als ze twee bedoeïen tenten hebben gebombardeerd dan is er weer een ‘dorp’ heroverd en zijn ‘alle’ IS strijders om het leven gebracht en is de ‘burgerbevolking’ (twee oude wijven en een geit) bevrijd. Ja ik weet het is cynisch maar ik moet nog weleens denken aan de oorlog in Vietnam, als de Fransen en later de Amerikanen de helft van het opgegeven aantal Vietnamezen hadden gedood dan zou er geen Vietnamees meer in leven zijn geweest. Ik veeg mijn reedt af met die berichten, laat het maar horen als ze verslagen zijn.

  Like

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Een Britse generaal heeft informatie vrijgegeven uit documenten die zijn gevonden in door Islamitische Staat bezette gebieden. Uit de documenten blijkt dat IS duizenden aanslagen heeft voorbereid, met Europese steden als belangrijkste doelwit

  Like

 7. De complete waanzin ten top:

  Deze Muiznieks (heeft dit wereldvreemde creatuur niets anders te doen?) vindt het nodig ons land op de vingers te tikken vanwege discriminatie en stigmatisering van Turkse en Marokkaanse terroristen.

  Veel gekker moet het niet worden!

  Als onze minister-president ballen zou hebben zou hij ONMIDDELLIJK moeten reageren dat ons land ZELF wil bepalen hoe het zijn eigen bevolking wil beschermen tegen de talrijke aanslagen die de IS van plan is uit te voeren op West-Europees grondgebied.

  Deze Internationale Verdragen m.b.t. de Rechten van de Mens gelden naar mijn bescheiden mening niet voor jihadisten die op grote schaal dood en verderf willen zaaien, maar deze collaborateur (een andere term kan ik niet bedenken) wil dat wij deze individuen met fluwelen handschoenen aanpakken. Dus riante huisvesting, uitkeringen, toeslagen en andere faciliteiten.
  Alle andere opties vallen onder racisme, uitsluiting, stigmatisering en andere Linkse dogma’s.

  Betere propaganda kunnen de anti-EU groeperingen niet krijgen dankzij deze ronduit krankzinnige kritiek van deze commissaris op onze Binnenlandse aangelegenheden, waaronder het Recht op Zelfbeschikking.

  Wat is eigenlijk de verborgen agenda van deze EU-commissarissen en andere sinistere sujetten die in Brussel de dienst uitmaken?

  Nu er zelfs niet meer wordt geluisterd naar het Europees parlement in Straatsburg (die faliekant tegenstander is van een toetreding van Turkije tot de EU en alle lopende besprekingen willen opschorten) rijst de onvermijdelijke vraag waar haar echte prioriteiten liggen.

  Die liggen blijkbaar niet bij de bevolking van Europa maar wekken sterk de schijn van een verbondenheid met Turkije en de religieuze baardmannen die geheel Europa willen Islamiseren.
  Wie echter protesteert en have en goed wil beschermen tegen het terrorisme van jihadisten vindt dus de Muiznieksen op zijn weg.
  Ooit sloot Adolf Hitler een verbond met de Groot-Moefti van Jeruzalem, een vergelijking is hier zeker op zijn plaats.

  Maar er zijn gelukkig nog steeds autochtonen die weigeren om het hoofd al bij voorbaat op het hakblok te leggen.

  Een stem op de PVV is een stem TEGEN de collaborerende praktijken van de Europese Raad, de stuitende bemoeienissen van de vazallen van Mekka, zoals deze Muiznieks die ooit op een bijltjesdag overdekt met pek en veren zijn verdiende loon ontvangt voor zijn overduidelijke bewezen diensten aan het internationale terrorisme.

  Liked by 1 persoon

 8. @skeeter ja wel weer kut dat we dat geen thumbs upp kunnen geven of een like

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. ISIS wil duizenden aanslagen plegen in Europa – Kattukse Vrienden voor Israël

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: