Nieuw

The forgotten European slaves of (black) Islamic Barbary North Africa and Islamic Ottoman Turkey

People should be grateful to professor Robert Davis for bringing up the subject and to help his students to understand the facts from history versus the liberal re-writing of history.

However, the number of Europeans captured into slaves by black African Barbary pirates and the Ottomans under the umbrella of Islam, was far beyond “2.5 million”. It may, in fact, have been closer to the same volume estimated in the African slave trade of its own people (140 million). For example, Dr Andrew Bostom (the author of three books; The Legacy of Jihad, The Legacy of Islamic Antisemitism, Sharia Versus Freedom) brought to our attention that historic references reveal that in Poland over 3 million (!) people got captured during Muslim African and Ottoman slave raids. If a small country like Poland lost 3 million people, and considering it is positioned far north of the main central points of Muslim slave raids, we can only imagine what must have happened in France, Spain, Portugal and other parts of Europe.

Thanks to the liberal left, we are gradually returning to the medieval times.

The Muslim Issue >>

Doe mee met 8.338 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7127 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on The forgotten European slaves of (black) Islamic Barbary North Africa and Islamic Ottoman Turkey

 1. Reeds gedurende de Romeinse tijd waren Barbarijse slavenhandelren actief op de Engelse kust, nog heden staan er vluchtrens waar de bevolking in vluchtte als er slavenhandelaren op de kust landden. Vooral roodharige vrouwen waren een waardevolle buit.
  Vandaag de dag woreen overal jonge meisjes gelokt, bedreigd of gedrogeerd en als sex slvin aangeboden en verhandeld. Niks veranderd in 2000 jaar , behalve dat we nu toekijken en niets doen, vroeger werd er nog gevochten om de eigen vrouwen te beschermen. Evolutie noem je dat….

  Like

 2. Ik ga meteen ff aanbellen bij het marokkaanse gezin hier in de straat.
  De herstelbetalingen kan ik wel goed gebruiken zo vlak voor Sinterklaas en Kerst.

  Like

 3. Kwas afgelopen weekend nog met twee roodharige dames, en we waren allemaal hartstikke gedrogeerd 😉

  Maar dat was omdat we een feestje hadden 😉

  Ik was de zondag daarop dan ook iets minder productief. Agossie.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: