Nieuw

Eerste Hongaarse gemeente verbiedt moskeeën en hoofddoekjes

Hongaarse premier Orban blijft Brussel weerstaan en zegt dat alle illegale immigranten in Europa weer terug naar hun eigen landen moeten worden gestuurd – ‘Leven in Europese landen die nu moslimmigranten toelaten zal over een paar jaar voorgoed veranderen’.

Burgemeester Toroczkai speelde onlangs in de korte video ‘Boodschap aan illegale immigranten in Hongarije’ waarin hij samen met een aantal stevig gebouwde mannen in auto’s, op motoren, paarden en zelfs in een helikopter migranten probeert af te schrikken om de grens over te steken.

De Hongaarse premier Viktor Orban heeft opnieuw duidelijk gemaakt dat zijn land niet zal meewerken aan het Brusselse migranten-verdelingsplan. Hij onderstreepte andermaal dat Hongarije volledig de controle wil behouden over wie wel en wie niet tot het land wordt toegelaten. Illegalen moeten sowieso terug naar hun eigen landen worden gestuurd, waarbij (moslim)migranten worden bedoeld die zonder papieren de grens zijn overgestoken – met andere woorden: bijna allemaal. Ondertussen heeft de eerste Hongaarse gemeente besloten om alle openlijke uitingen van de islam te verbieden, inclusief moskeeën en hoofddoekjes.

Verbod op moskeeën en hoofddoekjes

Het gaat nog maar om een klein dorp met iets meer dan 4100 inwoners, maar het begin is er. De gemeenteraad van Assotthalom, vlakbij de stad Szeged en de grens met Servië, heeft bijna unaniem ingestemd met een voorstel om alle publieke uitingen van de islam te verbieden, inclusief de bouw van moskeeën, de islamitische muezzin gebedsoproep, en het dragen van hoofddoekjes, sluiers en boerka’s. Daarnaast werd ook openlijke promotie voor het homohuwelijk in de ban gedaan.

Verder lezen via Time 2 Wake Up

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2070 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on Eerste Hongaarse gemeente verbiedt moskeeën en hoofddoekjes

 1. Soms is er toch nog goed nieuws.

  Like

 2. het begin is er tenminste.

  Like

 3. Is ook helemaal terecht. Islam is intolerant tov andere godsdiensten en schendt daarmee de vrijheid van godsdienst. Ze willen die vrijheid wel graag krijgen … om hem andere godsdiensten af te nemen. Islam wil zelf de vrijheid van godsdienst beëindigen.

  Daarom: de islam moet de vrijheid van godsdienst ontnomen worden. De islam moet verboden worden met al haar uitingen. Dit is geen godsdienst maar een veroveringsstrategie. Onze overheid heeft ons verkocht en verraden en zou vervangen moeten worden.

  Like

 4. Republikein // november 28, 2016 om 01:33 //

  Ze mogen best voorzichtig zijn, die bewoners van dat dorp.
  Het vroegere Joegoslavië is vlakbij en daar sterft het van de koppensnellers.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: