Nieuw

“Rechten moet je verwerven, niet erven”

Mij maakt het niet uit of de Korporaal het ding heeft gegooid of niet, iemands huis en familie werden aangevallen, want dat is wat het “bezoek” van de kut Marokkaantjes, het nieuwe “ras” inhoud. Alle middelen zijn geoorloofd om jezelf en gezin te beschermen, ALLE middelen!

Door Duchesne

Als onze wetgeving faalt om het basisrecht van burgers op zelfbescherming te garanderen en de middelen daartoe strafbaar stelt dan is onze wetgeving en de politici die deze wetgeving laten falen aan vervanging toe.

Mensen op deze site hebben over het algemeen een breder beeld van wat er om ons heen gebeurd dan mensen die NOS en NPO kijken en hun kennis uit de mainstream media halen. Ook ik weet wat er om ons heen gebeurd, en ik zie steeds duidelijker de politiek correcte pers verhalen verzwijgen en steeds slechter hun leugens bedekken, ze vallen steeds harder door de mand. De golf van verkrachtingen, steekpartijen, brandstichtingen en berovingen en al wat meer, je kunt maar zolang zeggen dat er geen brand is maar als je door de rook geen woorden meer kunt horen die zeggen dat er niets is word het lastig nog leugens te verkopen.

Burgeroorlog, het komt eraan en het is ook niet te stoppen, de machthebbers weten dat ook en zien uitstel als ruimte voor meer graaiwerk, niet als afstel. Ze hebben allang hun voorzorgsmaatregelen, hun gebied waar ze zichzelf zullen concentreren en beveiligen en ons gepeupel blijven lastigvallen met multiculti kots. Hun toevluchtsoord heeft een bedje klaarstaan, hun herberg heeft plaats voor hun soort mensen. (op onze kosten, dat dan weer wel)

Maar met mij zeggen veel mensen die ik ken dat het beter nu kan zijn dat de ballon barst dan over tien jaar, als onze kinderen iets willen opbouwen en de gevolgen van het zieke poli-correct multiculti kots beleid aan de lijve gaan ondervinden.

Wat me ook is opgevallen: het referendum over toetreding van Oekraïne is niet in gang gezet door enige politieke partij, toch ondanks de afwijzing van toetreding zijn ze de politici met elkaar aan het onderhandelen. er valt niks te onderhandelen, er is niemand om mee te onderhandelen, NEE is gewoon NEE.

Zowel in Nederland als in Oekraïne zijn de burgers slachtoffer van corrupte politici en een toetreding tot de EU zou vooral voor de Oekraïens bevolking nadelig zijn, zowel op het vlak van rechten als de plichten. nog niemand aan gedacht wat het moslim quote voor een toetredend EU land zal zijn dat zelf behalve plofkippen en gigantische wietplantages niet veel heeft om te verkopen…..ons NEE heeft die mensen nog wat meer tijd gegeven om hun vrijheid en hun levensverwachtingen te overdenken. De EU en de Oekraïne zijn dictaturen die hun bevolking kapot willen, laten we onze vijanden bij naam en adres gaan noemen, opdat ze nooit meer aan de macht komen, opdat een boomtak hun laatste carrière switch is.

Het enige dat ze kunnen en mogen doen in Den Haag is officieel het verdrag afwijzen of massaal ontslag nemen en nieuwe verkiezingen uitschrijven, maar daarvoor is de arrogantie dusdanig te laat mee. De schade zal niet blijken na de verkiezingen maar daarvoor al.

Verkiezingen zijn vertrouwen vragen aan anderen, maar vertrouwen dat decennia lang beschaamd word kan niet anders dan ophouden, of je moet de slaven meer miele beloven en gratis geld. voor de simpelle van geest werkt dat prima, wat gelijk het zwaktepunt van democratische denken open legt.

Wat is de basis van het recht dat iedereen vanaf 18 jaar mag stemmen? Kennis hebben van samenleving en een toekomstwens\visie over hoe land en leven in te richten of de capaciteit om een stemwijzer in te vullen of een rood kruisje te zetten in een vakje omdat je bij de kauwgomballen automaat een Paspoort hebt gekregen waarin staat dat je Nederlander bent?

Democratie moet anders en het kan zoals de Zwitsers laten zien wel werken, maar misschien is anarchie wel veel leuker.

“rechten moet je verwerven, niet erven”.

Door Duchesne

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2098 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on “Rechten moet je verwerven, niet erven”

 1. Republikein // november 26, 2016 om 15:01 //

  Goed stukkie, kan me er wel in vinden.
  Ondertussen blijven we met gebakken peren zitten.

  Like

 2. Republikein // november 26, 2016 om 15:09 //

  Een alternatieve PVV’er.

  Liked by 2 people

 3. Als dat varken een gereincarneerde moslim is zo snel mogelijk slachten en op het vuur.

  Like

 4. Esperanza // november 27, 2016 om 14:01 //

  ‘opdat een boomtak hun laatste carriere switch is.’

  Is een goeie. 😉

  Like

 5. Esperanza // november 27, 2016 om 14:17 //

  Complimenten, Duchesne!

  En je reactie om november 27, 2016 om 13:20 // bij https://fenixx.org/2016/11/24/kudde-marokkanen-nodigen-zichzelf-uit-op-verjaardagsfeest-van-16-jarig-meisje-vader-lost-dit-op-en-wordt-vervolgens-vervolgt-door-justitie/comment-page-1/#comment-38510 , mocht er ook wezen. ‘Wanneer anderen jou de macht/controle over jezelf ontnemen dan is dat een afbraak van je persoon, en onaanvaardbaar ……’.

  Like

 6. Esperanza // november 27, 2016 om 14:18 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: