Nieuw

Palestijnen: Kindermishandeling in Jihadi-stijl Waar zijn nu de “Mensenrechten” groepen?

  • Kinderen in deze wereld dromen niet over hoe ze artsen, piloten of technici kunnen worden. Een hele generatie van Palestijnen, met name die in de Gazastrook, is ingesteld op de verheerlijking van zelfmoordaanslagen, en van iemand die een Jood doodt.

Kinderen zijn een integraal onderdeel van de “militaire” optochten die worden gehouden in de Gazastrook door de verschillende Palestijnse groepen. Maar deze vorm van misbruik van kinderen lijkt mensenrechtenorganisaties of het Verenigde Naties Children’s Fund (UNICEF) niet te storen, hoewel hun aangegeven doel is om te “werken voor een wereld waarin ieder kind een eerlijke kans krijgt in het leven en het recht heeft om te overleven, om te bloeien en zijn potentieel te vervullen – ten gunste van een betere wereld.” Het lijkt erop dat UNICEF niet van mening is dat haar mandaat zich ook uitstrekt tot de Palestijnse kinderen, die worden uitgebuit voor de belangen van islamistische groeperingen.

In de Gazastrook worden de kinderen niet alleen onderwezen om Israël te haten, maar ook zich voor te bereiden voor de jihad (heilige oorlog) tegen de “zionistische vijand”. Hamas, de Islamitische Jihad-beweging en andere radicale groeperingen zien kinderen als toekomstige “militairen” in de oorlog om Israël te elimineren. Ze voeden de kinderen op voor zelfmoordaanslagen, en de jihadi zijn de rolmodellen.

Kinderen in deze wereld dromen niet over hoe ze artsen, piloten of ingenieurs kunnen worden. Integendeel, ze dromen van de vernietiging van Israël en de “bevrijding van Palestina.” In feite is een hele generatie van Palestijnen, met name die in de Gazastrook, ingesteld op de verheerlijking van zelfmoordaanslagen en van iemand die een Jood doodt. Met genoeg offers, zo wordt hen onderwezen, is de vernietiging van Israël geen verre droom. Alleen zij belichamen de toekomst en de hoop van de Palestijnen om Israël van de aarde verwijderd te zien. Vergeet het om een arts te worden: hun taak is om door te gaan met wat hun vaderen niet te konden bereiken.

Al die tijd kijken zowel de lokale als de internationale mensenrechtenorganisaties de andere kant op. In hun ogen vormt het werven van Palestijnse kinderen in de gelederen van islamitische terreurgroepen geen kindermishandeling.

Verder lezen via Gatestone Institute

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

1 Comment on Palestijnen: Kindermishandeling in Jihadi-stijl Waar zijn nu de “Mensenrechten” groepen?

  1. Ook besnijden moet je leren. En volgens een rapport van de Israëlische publieke omroep oefenen leerling-besnijders op de baby’s van de allerarmste in Israel, Ethiopische en Somalische gezinnen.

    De training wordt aangeboden door het opleidingsinstituut van Rabbi Asulin, een instituut goedgekeurd door het Rabinaat. Leerlingen betalen veel geld om Rabbi te worden en onder meer om te leren besnijden. Rabbi Asulin stuurt zijn leerlingen vaak onbegeleid op hun oefentochten. Op de stiekem opname zegt hij: “Waarom niet? Die zwarte kinderen hebben vaak geen ouders.
    http://www.welingelichtekringen.nl/gezond/637625/leerling-rabbis-oefenen-besnijden-op-arme-zwarte-babys.html

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: