Nieuw

Na verijdelde aanslag op synagoge: ‘Nederland inmiddels zeer onveilig voor Joden’

AIVD: Al duizenden Nederlandse moslimjongeren zijn jihad sympathisanten – Volkskrant plaatst opiniestukje: ‘Willen jullie meer of minder Joden?’  – Wordt de islam dankzij D66, GL en de PvdA in de toekomst de staatsgodsdienst van Nederland?

Antisemitisme kan vrijwel ongehinderd oprukken omdat de politiek nog altijd weigert de islam als bron te erkennen. Dit doet sterk denken aan dezelfde soort naïviteit van de politiek in de jaren ’30, toen het gevaar van de opkomst van de Nazi’s jarenlang werd gebagatelliseerd – totdat het te laat was.

De Telegraaf berichtte deze week dat de criminele inlichtingendienst een ‘James Bond-achtig’ plan voor aanslagen op een Amsterdamse synagoge en een geldinstelling heeft ontdekt (1). De daders zijn voornamelijk Marokkanen, waarvan zeker een is verbonden aan de extremistische Arrayan moskee. Gisteren hield de Tweede Kamer een debat over het Nederlandse antiterreurbeleid, dat volgens een meerderheid van de partijen schromelijk tekort schiet (4). Awi Cohen, lid van de Nederlandse tak van de Israëlische Likud partij, weet wel waarom: ‘(Islamistische terreur) wordt vanwege de grote invloed van links en extreemlinks in Nederland niet series genomen. Ze willen de problemen die immigratie en multiculturalisme veroorzaken, niet erkennen.’ Degenen die hier wel op wijzen worden als ‘islamofoben’ weggezet.

 

Twee bestuursleden van de Arrayan moskee worden door de criminele inlichtingendienst verdacht van radicalisering en banden met het jihadisme (6). De voorzitter van Arrayan is lid geweest van de terroristische Hofstadgroep van Mohammed B., de moordenaar van Theo van Gogh. Zeker één bezoeker van de moskee is vermoedelijk lid van de terreurgroep die bomaanslagen op een Amsterdamse moskee en een geldinstelling wilde plegen. (1)

Zeer onveilig voor Joden dankzij immigratie en multiculti

Volgens Awi Cohen van Likud Nederland is de verijdelde aanslag het zoveelste bewijs ‘dat Nederland zeer onveilig is geworden voor Joden’. Daar is de linkse politiek-correcte gevestigde orde de voornaamste oorzaak van, want die weigeren volgens hem nog steeds de problemen die de (moslim)immigratie en ‘multiculti’ veroorzaken, te erkennen. Sterker nog: iedereen die zich openlijk verzet tegen de islamisering van Nederland wordt meteen beschuldigd van ‘islamofobie’.

 

Verder lezen via Xandernieuws

 

Doe mee met 8.050 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2035 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on Na verijdelde aanslag op synagoge: ‘Nederland inmiddels zeer onveilig voor Joden’

 1. polderboy // november 27, 2016 om 11:34 //

  De Joden, het voorbeeld van de eeuwige slechteriken in de Koran, naast de godslasterende christenen, die het wagen Christus de zoon van Allah te noemen, hebben het toch echt aan zichzelf te danken.

  Neem de immens populaire Mushin Khan Koran, waar de eerste soera, versregel 7, in de Engelse vertaling toch duidelijk genoeg is:
  “The Way of those on whom You have bestowed Your Grace , not (the way) of those who earned Your Anger (such as the Jews), nor of those who went astray (such as the Christians).”
  https://quran.com/1

  Like

 2. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 27, 2016 om 12:08 //

  Fragment uit ‘gestoorde roofridders’

  Moslims die beweren de toekomstige slachtoffers van genocide te worden kramen totale onzin uit. Werelddominantie waar zij op uit zijn willen zij zo verbloemen en tegelijkertijd domme journalisten en laffe politici voor hun karretje spannen om hun vuile werk te doen.
  Werelddominantie die zij min of meer zonder slag of stoot lijken te krijgen via de grote aantallen moslimstrijders die zij van Obama en Merkel onbeperkt naar de Europese landen mogen sturen.Onze politici doen niets, protesteren niet eens. Ze staan erbij te kijken en zullen eerder jihadisten bijstaan dan hun eigen bevolking omdat de grote baas uit de VS zegt dat het moet.

  Vijftig jaar geleden was Europa nog vrijwel moslimvrij gebied. Inmiddels is het aantal moslims gestegen tot vermoedelijk rond de 10 procent van de Europese bevolking, ofwel pakweg 50 miljoen. En nog steeds is de moslim invasie aan de gang is. Dit geldt niet enkel Europa dit geldt ook India, Indonesië en meer landen, ook Amerika. Overal zijn moslims als een regelrechte invasiemacht bezig binnen te dringen en overal beweren die moslims dat zij de toekomstige slachtoffers van een tegen hen geplande genocide zijn, een genocide die op punt staat plaats te vinden.

  Vreemde gedachte lijkt mij dit, maar er kan een kern van waarheid in zitten. Hoewel die genocide dan geheel en al door het gedrag van moslims zelf wordt opgeroepen. Als zij blijven doorgaan zoals zij wereldwijd bezig zijn, moet ooit het moment van kentering komen waarop andere volkeren in verzet komen en zich niet nog langer door islamfundamentalisten laten overheersen en of door hen laten uitroeien. Als die andere volkeren gaan terugvechten kan dit tot een situatie leiden dat de 1,6 miljard moslims door de resterende mensheid worden aangevallen om uit hun landen te worden verjaagd. Dit kan gepaard gaan met dermate agressie dat hieruit ook moordpartijen kunnen plaatsvinden uit woede voor wat moslims anderen hebben aangedaan. Dus dan klopt dat van die genocide. Maar nogmaals dat hebben moslims dus in eigen hand.

  Wat ik hier schets is iets anders dan wat moslimfundamentalisten lopen te verkondigen. Zij proberen via intimidatie, chantage en het zaaien van angst de elites en politici aan hun kant krijgen om op een appel eitje manier landen in hun bezit te krijgen. Het sturen van grote stromen vluchtelingen is sinds kort ook een zeer succesvolle strategie met dank aan met name de Griekse socialisten die Europa op meer manieren dan enkel financieel proberen te vernietigen.

  Hoe de aanhangers van de vrede hierna met de lokale bevolking omgaan kunnen we dagelijks op tv zien. Boko Haram en IS zijn twee voorbeelden hoe gewelddadig en moordlustig deze engelen van vrede met andere mensen omgaan. Precies als de moslim bevolking in Europa op dit moment pakweg 10 procent van het totaal is, is ook de zwarte bevolking in Amerika ongeveer 10 procent en net als radicale moslims in Europa, loopt het radicale deel van de zwarte bevolking net zo te schreeuwen en bepaalt met agressie het beeld op straat wat andere groepen vrees aanjaagt. Ook zij lijken goed te hebben gekeken naar de SA uit de jaren dertig van de vorige eeuw.

  Deze twee minderheden zijn er duidelijk op uit om via geweld de maatschappij te domineren. Er ontstaat meer en meer een parallelle samenleving die alles wat vaststaande normen, waarden en vrijheden waren als vodden van zich afwerpen. Nog meer dan dat, deze parallelle maatschappijen eisen dat alle anderen zich aanpassen aan hun normen en waarden. Als zij dat niet doen discrimineren zij hen. Hoe krom wil je iets maken. Om hun zin te krijgen duwen zij in Europa op de open zenuw Holocaust en stellen dat moslims Europa’s nieuwe Joden gaan worden.

  Fout, de nieuwe Joden zijn de oude Joden samen met christenen en nu ook de rest van de blanke Europeanen maar absoluut niet de moslims. Moslims die terecht of niet bevreesd zijn voor genocide kunnen dit bovendien makkelijk vermijden door in Saoedi-Arabië of de vele andere moslim landen te blijven en dus zeker niet naar dat akelige Europa te gaan waar iedereen hen haat, zoals zij beweren.

  Als druiloren die zich journalisten wanen en politici meer inhoud zouden hebben dan zeteltjes tellen, eens hierover zouden nadenken in plaats van direct hun hoofd te buigen als zij worden gechanteerd met de herinnering aan de Holocaust, zouden ook zij dit kunnen begrijpen. Ze zouden dan ook snappen dat zij als werktuigen worden gebruikt om de werkelijke genocide in gang te zetten, de moord op alle blanke Europeanen. De vergelijking die door islamactivisten wordt neergezet loopt aan alle kanten mank.

  Om te beginnen hadden Joden rond WO2 geen land waar zij heen konden gaan. Israel is gesticht na WO2. Moslims hebben diverse landen om naar toe te gaan. Veel Joden probeerden weg te komen uit nazi Duitsland, maar waarheen? Welk land verstrekte hen asiel? De zwerftocht van honderden Joden op het passagiersschip de St. Louis die in 1939 Hamburg uitvoer, in de hoop om waar dan ook asiel te krijgen, maakt duidelijk dat Joden geen eigen land hadden waarheen zij konden vluchten. Zelfs het grote Amerika liet hen niet binnen. Uiteindelijk zette de St. Louis weer koers naar Europa en met veel van de Joodse opvarenden is het niet goed afgelopen.

  Dus wat bedoelen die fundamentalisten met hun chantage? Zij kunnen naar meerdere islamitische landen maar komen juist massaal hierheen om dus te worden gediscrimineerd en ook nog slachtoffer van genocide te worden. Vreemd nietwaar? Onzin, is wat het is, gore propaganda!

  Verder waren het niet de Joden die in 50 jaar tijd 10 procent van de Europese bevolking uitmaakten. Noch dat het de Joden waren die stenen gooiden naar voorbijgangers, journalisten en bussen. Ook waren het niet de Joden die zich massaal aan vrouwen vergrepen. Noch dat de Joden bijna dagelijks wereldwijd aanslagen pleegden. Ook waren het niet de Joden die eisten dat iedereen zich aan hun cultuur moest aanpassen. Zij vermoordden geen christelijke priesters in kerken omdat andere geloven niet door hen werden toegestaan. Noch dat zij de eerste de beste voorbijganger op straat, of toeristen in een trein aanvielen. De Joden reden ook niet met een vrachtwagen lukraak 80 mensen dood. Noch dat zij te pas en te onpas andere Joden opriepen om alle ongelovige honden te vermoorden.

  Nou kan het zijn dat ik me vergis maar dat zal ik dan vast snel van een moslimactivist of onderdanig linkse slaaf van hen te horen krijgen. Voorlopig handhaaf ik gestelde.

  Like

 3. Foutje ? hoort dat niet synagogue te zijn ?
  Zeker één bezoeker van de moskee is vermoedelijk lid van de terreurgroep die bomaanslagen op een Amsterdamse moskee en een geldinstelling wilde plegen. (1)

  Like

 4. Minder, minder, minder….eigenlijk geen enkele meer in Europa

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: