Nieuw

Duitse kerstman krijgt na 30 jaar de zak omdat hij op facebook in actie kwam tegen kindhuwelijken

Jawel het gaat eens niet over Zwarte Piet maar we slaan een paar weekjes over en de ellende valt nu reeds de kerstman op zijn dak.

In het Duitse plaatsje Mühldorf in de Duitse deelstaat Beieren maakt men het helemaal fraai door een man die reeds dertig jaar als kerstman actief was in de gemeente de laan uit te sturen om de doodeenvoudige reden dat hij op zijn privé facebook account liet merken dat hij niet zo blij was met oudere mannen die kleine kinderen misbruiken in huwelijksverband.

Iedereen in Mühldorf kent Peter Mück, de man was reeds dertig jaar een vaste waarde van de jaarlijkse kinderkerstmarkt of kerstmarkt in de stad. Dertig jaar, dus meer dan een generatie inwoners vermaakte hij door het uitdelen van snoep aan hun kinderen tijdens de kerstperiode. En nu is de beste man slachtoffer van het misplaatste gutmensch gevoel bij de burgemeester en zijn medeplichtigen bij de gemeente. Een overtrokken uiting van politiek correct wangedrag door de mensen die het besluit hebben genomen om Peter Mück de laan uit te trappen enkel en alleen daar hij opkwam voor de rechten van het kind. Dit had hij wat mij en vele met mij betreft gewoon openlijk mogen doen als kerstman. Hij had een poster tijden de kerstmarkt moeten mogen tonen om de gruwelijkheden van een kindhuwelijk aan de kaak te kunnen stellen.

1

Laat dit gelijk een waarschuwing zijn voor iedereen die openlijk en onder eigen naam berichten post omtrent de gruwelijkheden van de islam. Je raakt zomaar je baan kwijt aangezien de achterlijke ideologie islam en de daar bij horende gruwelijkheden zoals kindermisbruik en kindhuwelijken niet openlijk bekritiseerd mogen worden. Het openlijk bespreken van de gruwelijkheden van de islam brengt het door de gutmensch zo gewenste multicultureel  gedrocht wat ze samenleving wensen te noemen ernstig gevaar toe.

Deze inmiddels oud kerstman verdient een lintje van verdienste op zijn borst en een eigen pagina op de website van de gemeente om de rest van Mühldorf te kunnen informeren omtrent de gruwelijkheden van een ideologie die evenals het nazisme eenvoudigweg verboden zou moeten worden.

Marianne Zollner van de plaatselijke socialisten had uiteraard een andere mening en vond dat het een kerstman niet paste om kritiek te uiten tegen kindhuwelijken en andere gruwelijkheden van een bepaalde ideologie terwijl hij dezelfde kinderen verbonden aan deze ideologie tijdens de kerst trakteerde op snoep tijdens de kerstmarkt.

Uiteraard een meisje van een jaar of twaalf die tot diep in de nacht uit elkaar getrokken wordt door haar vijftig jarige echtgenoot heeft er veel meer aan wanneer iedereen dit maar als normaal beschouwd en hier geen kritiek op gegeven wordt vanuit de media. Mensen die hier wel kritiek op leveren passen niet in de door de gutmensch gewenste samenleven en moeten maar opflikkeren. We doen uiteraard wel wat voor het kind, laat dat duidelijk zijn.

We zorgen ervoor dat ze een snoepje krijgt tijdens de kerstmarkt van een kerstman die haar echtgenoot steunt. Met dat snoepje kan je twaalfjarige bruidje wellicht de vieze smaak uit d’r mond weg krijgen, ik vraag mij af hoeveel snoep de gutmensch, die pedofielen verkiest boven een kerstman die duidelijk laat merken dat hij ook daadwerkelijk het best met de kinderen voor heeft, wel niet op moet vreten  om die smerige smaak uit de bek weg te poetsen.

Hoeveel drank en drugs heb je elke dag nodig om nog met je zelf te kunnen leven wanneer je deze gruwelijkheden kunt goedpraten en ze ook nog eens wenst te beschermen?

groet met een traan Bolo

Opmerking : Ik was van plan alleen een link te plaatsen naar het originele artikel. Dit is mij niet gelukt aangezien mijn reactie hierop al een stukje op zichzelf was dus vandaar. Uiteraard kun je het originele artikel teruglezen via onderstaande link.

Bad Santa: German town sacks Father Christmas over alleged far-right support

 

 

 

Doe mee met 8.266 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2098 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

10 Comments on Duitse kerstman krijgt na 30 jaar de zak omdat hij op facebook in actie kwam tegen kindhuwelijken

 1. Dat huis van die burgemeester in brand steken.

  Liked by 1 persoon

 2. trouwens wie verbied mij om als kerstman verkleed snoep uit te delen daar in dat plaatsje?

  Like

 3. ERIC'SBLOG // november 26, 2016 om 10:49 //

  Belachelijk!

  Like

 4. Die Gutmenschen zijn minstens net zo diep verachtelijk als de daders zelf,gelukkig ben ik met pensioen,al wordt dat door die roversbende als misdadige Gutmenschen kaal geplukt,dus zal ik mij ook zeker niet laten muilkorven,wat een uitschot zeg om op te komen voor vieze gele ouwe mannetjes,die kinderen misbruiken,dat tuig hoort gecastreerd.Mijn grootvader zat in het Roomse Groenenstein waar hij met stokken en riemen werd geslagen en zijn urine moest opdrinken,ik zeg al mijn leven lang een kind hoort eerst in stukken te zijn gehakt voordat het OM de zaak oppakt,maar dit in de doofpot stoppen is nog veel smeriger dankzij het misdadig tuig wat ze overheid noemen.

  Liked by 1 persoon

 5. Al die smerige pedo’s die voorheen naar landen als Thailand afreisden, die hoeven nu nog enkel mossel te worden om hun smerige gewoontes los te laten op kleine kinderen.
  En geen hond die ze in de weg zet.

  Like

 6. Lisa // november 26, 2016 om 10:26 //

  trouwens wie verbied mij om als kerstman verkleed snoep uit te delen daar in dat plaatsje?

  Nou, Lisa, dat zou je misschien nog verbazen. Onze wetgeving is al een tijd geleden aangepast met fantasiekreten als: “opruien tot onverdraagzaamheid” waarvan geen mens weet wat het betekent. De wetgeving is zodanig verruimd dat nu ook de gevoelens van mohammedanen niet meer gekwetst mogen worden.

  Dus als jij je verkleed als kerstman kun je aangeklaagd worden omdat je de gevoelens van mohammedanen kwetst. Ze hoeven alleen maar te beweren dat ze “angst” voelen bij het zien van de kerstman. Of dat ze zich gediscrimineerd voelen.

  We zijn samen met zijn allen met een sneltreinvaart op weg naar de middeleeuwen.

  Like

 7. En gevoelens kwetsen levert dan weer onverdraagzaam gedrag op.

  Like

 8. Sta verbaasd dat de burger oorlog nog niet is uit gebroken

  Like

 9. wat is dat toch met die politiekers , in de jaren 1970 tot 2000 was het zo een hype dat kinderen kwetsbaar waren en je als ouder bijna niet mocht knuffelen of aanraken en nu is percies of seks met kinderen gemeengoed geworden zijn …..begrijp de houding van de overheden niet meer????

  Like

 10. nick // november 27, 2016 om 20:01 // Je hebt gelijk: nog geen 10 jaar geleden zelfs was men al panisch als een ouder zijn eigen kind knuffelde. Maar nu ligt de zaak geheel anders.

  Onze wetgeving openbaart zich heden ten dage op 2 manieren.
  De islamisering van Europa mag niets in de weg gelegd worden, dus

  1) Als mohammedanen de zaak vernielen, in de fik steken of vrouwen verkrachten is dat okay.
  Dus ook kindbruidjes zijn dan okay. Geiten neuken idem.
  2) Als een blanke er iets van zegt, moet hij zijn muil houden. Desnoods wordt er een flauwekul-wet aangenomen die dat mogelijk maakt. Je mag nog geen scheet meer laten als je langs de moskee loopt, want dan voelen ze zich angstig en gediscrimineerd en dat is tegenwoordig ruim voldoende om je voor de rechter te slepen. Dat is: de mohammedaan sleept de blanke voor de rechter.

  Aanzetten tot onverdraagzaamheid: ik kom er niet over uit. Je kunt er van alles in zien: het is net een Rorschachtest.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Lijstjestijd: De Oorlog tegen Kerstmis in het Hele Westen 2016 – 2017

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: