Nieuw

De PVV aanhanger aan het woord

Jazeker, eindelijk is het dan zover. Na vele vele jaren van demonisering van de aanhangers van Hans Janmaat, Pim Fortuyn en nu Geert Wilders begint men zich eindelijk eens te verdiepen in wie die aanhangers zijn/waren, en wat hun motivatie is. Het heeft even geduurd kun je wel zeggen.

Vandaag een artikel van Wierd Duk (wie doet het zijn kind in godsnaam aan om met zo’n naam door het leven te moeten!) in het AD. Hij heeft PVV aanhangers/kiezers gevraagd een e-mail te sturen met hun motivatie en een bloemlezing daaruit valt nu te lezen op het AD.

Wie is Wierd Duk? Nou dit dus;

https://nl.wikipedia.org/wiki/Wierd_Duk

En godzijdank hebben een aantal mensen gereageerd die hun keuze prima konden verwoorden, mensen vaak ook die een meer dan behoorlijke opleiding hebben genoten, ook dat mag niet onvermeld blijven. Te vaak en te lang zijn islamcritici weggezet als de onderbuik van Nederland, als extreem-rechts ook. Ook critici van de EU kwamen er vaak niet bepaald genadig vanaf. Stom is daarbij nog de meest vriendelijke benaming die men kreeg.

Wrang is wel dat hoofdzakelijk mensen die niet meer afhankelijk zijn van een werkgever hun identiteit durven prijsgeven. Recent is het voorbeeld van Haye van der Heyden die ondanks een grote staat van dienst niet meer aan de bak komt omdat hij zijn sympathie voor de PVV niet onder stoelen of banken steekt. De angst van mensen om hun identiteit te onthullen is dus bepaald niet zonder reden.

Het kan gezien worden als een overwinning dat in een landelijk dagblad eindelijk eens PVV aanhangers en/of voormalige Fortuynisten nu aan het woord gelaten worden. Ik had de oproep gezien doch heb geen mail gestuurd aangezien ik er (ten onrechte naar nu blijkt) vanuit ging dat men zo zou selecteren dat gefundeerde meningen niet geplaatst zouden gaan worden.

Waarom ben ik zo enthousiast over zo’n artikel? Nou bijvoorbeeld omdat dit kan helpen om onderwerpen mbt. kritiek op de islam of de EU salonfähig te maken, te lang is men erin geslaagd dit af te doen als gebral van een beperkt aantal racisten en nationalisten, mensen waar je toch vooral niet mee geassocieerd wilde worden. Maar dit zijn mensen die zich verdiept hebben in de onderwerpen die de PVV aankaart, die zich verdiept hebben in de geschiedenis van de islam, die zien dat de EU niet de heilstaat is die beloofd werd.

Zou het ermee te maken hebben dat de PVV nu toch al een tijdje als grootste partij wordt gezien in de peilingen? Zou het zijn omdat de Engelsen tegen alle verwachting in nu toch gestemd hebben dat ze uit de EU willen? Zou het zijn omdat Trump die toch min of meer als populist en racist was afgeschilderd nu president gaat worden? Het blijft gissen maar waarschijnlijk is het de totale optelsom van de nu toch steeds breder gedragen afkeer van een elite die het volk niet vertegenwoordigt. Er komt een tijd dat je dit niet langer kunt negeren en ik hoop dat door nu mensen aan het woord te laten die hun keuze met verve kunnen verdedigen er scheuren komen in het bastion waar de heersende elite zich in heeft verschanst. Zij zullen zich nog weleens op hun bol krabben als ze lezen dat het mensen zijn uit het hele politieke spectrum, van voormalige SP stemmers tot SGP’ers, van VVD’ers tot PvdA’ers, uit alle denkbare hoeken en gaten die nu vertrekken naar de PVV.

http://www.ad.nl/nieuws/ik-stem-pvv-maar-loop-er-niet-mee-te-koop~af11437b/

http://www.ad.nl/digitaal/bloemlezing-pvv-ers-motiveren-hun-stem~a1c7b37e/

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (501 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

38 Comments on De PVV aanhanger aan het woord

 1. Dit moeten jullie ook publiceren. Fantastisch.

  Like

 2. Mooi stuk, Tijl. Het is dood tij. Als varende zeebonk begrijp jij dat wel. En volgens de tabellen moet het tij nu omslaan.
  Ik zie tot mijn vreugde steeds meer academici, mensen met bestuurlijke ervaring en zelfs met een militaire achtergrond de gelederen van de onderbuiktokkies versterken. En ik zie steeds meer hoe de andere kant, die van de Eeuwige Morele Suprematie steeds meer verwordt tot een afvoerputje van achterlijkheid en kleinburgerlijkheid. Veel meer dan schelden, dreigen en liegen komt er niet meer vandaan.
  Ze liggen dood op het strand. De PVV hupvogels rennen er in het rond om de wormen op te pikken.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // november 26, 2016 om 14:54 //

  Nou zeebonk is wat teveel eer Edjan, eerder een enthousiast beginner!
  Maar je voelt goed aan wat ik bedoel, het zijn de eerste aarzelende schreden op weg naar het geaccepteerd krijgen van een tot nu toe ongewenste mening.
  Overigens zie ik dat een ijverige mede-auteur de linkjes naar de bewuste artikelen van het AD heeft toegevoegd, ik twijfelde om dat te doen maar nu staan ze er toch en dat is goed zo. Merci.

  Like

 4. Esperanza // november 26, 2016 om 15:03 //

  (ik voel me zo onderhand een soort autocorrect 🙂 )
  Moeite van het kijken waard, dit filmpje.

  ‘Alexander Pechtold noemde hem een racist met xenofobe uitspraken.’

  Liked by 2 people

 5. Esperanza // november 26, 2016 om 15:08 //

  Stukje uit Opiniez; Als de Trias Politica de weg kwijt is – net als de media, de Vijfde Macht – dan ligt het erg voor de hand dat er ook iets loos is in de Vierde Macht.
  https://opiniez.com/2016/11/25/pvv-stemmende-ambtenaren-het-grote-taboe/
  .

  Liked by 1 persoon

 6. Lachen. Niet de mohammedaan wordt gediscrimineerd, integendeel: de PVV-stemmer wordt gediscrimineerd. Een rondje positieve discriminatie zou op zijn plaats zijn!

  Like

 7. Stemmers die zich moeten verstoppen. In 1994 bij de verkiezingen voor gemeente en provincie heb ik mogen meemaken wat het is om vogelvrij te zijn en geen bescherming van politie te krijgen omdat ….ik verkozen was voor de Centrum Democraten.
  Alsof je een kinderverkrachter was met lepra, zo werd je behandeld, in het ziekenhuis, bij het loket van de gemeente, door de journalisten, door de politie.

  Aanvallen op familieleden, zelf ingesloten worden, post die open in de bus werd gegooid, steeds moeten oppassen je achternaam niet te zeggen.
  ja, dat waren mooie jaren…..last van de gevolgen van deze zaken heb ik nog dagelijks, alleen is mijn passiviteit omgeslagen in agressie en ongeduld, ongeduld omdat ik een en ander te vereffenen heb en nerveus word van het wachten. Maar ik wacht wel, want het komt, die dag van bijltjes.

  Ik begrijp dat mensen hun politieke gedachte stil moeten houden, geweld loert direct om de hoek. Maar geweld en agressie omdat je niet denkt zoals de arrogantie van politieke correctheid het wil, daar moet je geweld tegenover zetten, hun eigen methoden tegen hun gebruiken, iets anders werkt niet. Onderhandelen kun je enkel als je iets hebt dat de ander wil, of juist niet. Wees trots op jezelf en vecht voor een toekomst voor jezelf, je kinderen en voor iedereen die iets wil opbouwen, vecht tegen desinformatie en vecht vooral voor het recht over jezelf te mogen beschikken. Dat heet vrijheid, en zowel policor als godsdienst zijn grote vijanden van die vrijheid.

  De vrije meningsuiting is in handen van de politiek correcte elite, de berichtgeving word gecensureerd, verzwegen of zover veranderd dat het als informatiebron niet objectief is maar gewoon onder indoctrinatie cq hersenspoeling moet worden verstaan.

  Vrijheid, gelijkheid en een rechtssysteem gebaseerd op een wetgeving dat deze zaken garandeert is verkankerd door politieke benoemingen bij justitie en rechtspraak, waardoor rechterlijke en gerechtelijke macht politiek gebruikt word terwijl deze macht onpartijdig moet zijn. De welbekende slager die het eigen vlees uit eigen fabriek keurt, met het alleenrecht.

  Als er binnen de krijgsmacht bataljons of eenheden zouden zijn met een politieke lijn, zoals bijvoorbeeld een pantser regiment met SGP doctrine dan zou men schande spreken. Want dat mag niet, is gevaarlijk. Maar in de politietop en in de rechtspraak gaat politiek hand in hand met carrière en met de uitvoering van taken. En dat kan wel?

  De allereerste regel van vrijheid is het recht op zelfbeschikking en het verdedigen van lijf en goed, van familie en huis. En zelfs dat word gebagatelliseerd als er weer een situatie is waar allochtonen autochtonen belagen tot in hun huis.

  Noem dieren bij hun naam, er zullen ongetwijfeld mensen van
  marrokaanse of andere origine zijn die in dit land gewoon iets willen opbouwen en rust willen en genieten van het leven, prima. Dat is het idee van een samenleving, dat je samen iets opbouwt. Maar trap de rest van die lui eruit of maak er kunstmest van. En hun handlangers die ook autochtoon zijn, hang die aan de bomen tot het touw op is of de verraders op zijn. Met mensen die het eigen volk een mes in de rug steken is niets op te bouwen, die moet je opruimen. En dat is een universele regel van alle volkeren.

  Duchesne, awaiting.

  Like

 8. Tijl, HIER is het te doen. HIER is het nieuwe begin. HIER is de lol en de woede en de creativiteit. DAAR is de kak: over alles ligt een dikke laag bekaktheid. DAAR is de dood in de pot: geen creativiteit meer, geen lol, enkel nog wat bekakt gemeesmuil. Hun eeuwige gelijk begint te beschimmelen.

  Hun filosofen moeten het al minstens 10 jaar geleden geroken hebben, hun kunstenaars zullen het nu ook al een tijd weten. Hun bestuurlijke kader, hun leraren en propaganda-tetteraars kunnen het niet lang meer uitstellen. Staan ze nog wel aan de “goede” kant? Loopt hun carrière geen gevaar?

  Zoals de Nobelprijswinnende zanger ooit zong:

  “De getijden zij zijn aan het veranderen”.

  Like

 9. Voor AL die overjarige hippies hier:

  Het klinkt een beetje vals maar de ouderdom komt nu eenmaal met gebreken 🙂

  Like

 10. Art. ook bij Bron geplaatst.

  Vanavond heb ik een ban gekregen van MSM, mijn nieuwsblogg op Facebook werkt nog, dus zoveel mogelijk artikelen plaatsen en een backup gemaakt. Ook heb ik openbaar opnieuw een artikel geplaatst over het geheim projekt, met mijn inleiding waarom het zover is gekomen in Nederland. Lees hier mijn inleiding:
  Ik schrijf een artikel over het beleid van Brussel en Nederland.
  Al tientalle jaren na het ontdekken van geheime documenten is er door Brussel en andere regeringsleiders achter de schermen gebrainstormd over belangen in het MO en over andere zaken zoals de grenzen ontsluiten en hoe hier mee om te gaan. Wij zijn in een stroomversnelling geraakt richting een grote kolkende waterval waaruit niet meer is te ontsnappen mits…..
  De geheime documenten zijn grotendeels onder de burgers vergeten koek, maar voor de Brusselse leiders was en is het een vorm van toepasbare strategie om Europa eronder te krijgen naar de wens en doelstellingen van Brussel.
  Nederland is inmiddels zover afgegleden dat wij Nederlandse burgers nog nauwlijks kunnen spreken van een gelukkig leven. Elke dag is er iets wat ons raakt in onze ziel of we worden terecht gewezen terwijl dit een onrecht is. Er worden gerechtelijke uitspraken gedaan die wij niet meer begrijpen.
  Alles is veranderd ten nadele van de Nederlandse burgers maar ook van alle Europese burgers.
  Maar waarom? En voor wat?
  Een grote groep die alsmaar groter groeit heeft hier baat bij. We kunnen het vandaag niet meer ontkennen want het is een feit. En zolang deze groep groeit en geen halt wordt getroffen aan de Europese buitengrenzen, zal een groot drama voltrekken.Nederland heeft er alles aan gedaan om de maatschappij en alles wat de Nederlander heeft opgebouwd na de WWll om dit te beschermen en er nog verder aan te bouwen zodat wij in een rechtstaat konden leven die al het leed van de WWll een beetje deed verzachten. Maar de huidige Nederlandse Staat heeft zaken veranderd, wetten aangepast, de eigen burger miskend en misbruikt en gediscrimineerd om hun eigen belangen die groter zijn dan wat ook, om die belangen te zien uitkomen. Er spelen twee zaken, de olie en het Geheim Projekt.
  Wij de Nederlandse burgers en Europa zijn veroordeeld.
  Europa pleegt zelfmoord en lees hier waarom:
  Het “Geheim Projekt”
  Flashback: Het Moslim Broederschap Project
  door Patrick Poole,11 mei, 2006
  https://fubar.mobi/2014/02/16/flashback-het-moslim-broederschap-project/

  Like

 11. Esperanza // november 26, 2016 om 23:32 //

  ‘De getijden zijn aan het veranderen’

  .https://youtu.be/1N4IgyvhDEA

  Like

 12. Republikein // november 27, 2016 om 00:15 //

  Don, hier mag je alles zeggen behalve dat je op mij lijkt.

  Liked by 1 persoon

 13. Esperanza // november 27, 2016 om 00:19 //

  @Duchesne 15:33

  Kijk / luister Paiul Witteman vanaf 4:43 om te constateren dat er weinig veranderd is en nog minder geleerd is van de criminaliserende behandeling van Hans Janmaat destijds door pers en politiek als we zien hoe Wilders en PVVers heden ten dage bejegend worden

  Like

 14. Esperanza // november 27, 2016 om 00:23 //

  Rep, je maakt me nieuwsgierig.

  Like

 15. Tijl Uylenspiegel // november 27, 2016 om 00:30 //

  Nou Guardia ik heb speciaal even op Bron zitten zoeken maar ik zie mijn artikeltje er niet bij staan. Best jammer want ik ben altijd zo trots als een pauw wanneer dit wel gebeurd, het voelt als een soort erkenning. Helaas schrijf ik de laatste tijd niet het soort stukjes die voor Bron interessant zijn, maar ja aan de andere kant, ik schrijf voor Fenixx en niet voor Bron.

  Like

 16. Republikein // november 27, 2016 om 00:34 //

  In mijn vorige woning ging ik soms schaken met mijn buurman, gaf franse les op het college waar Janmaat ook docent was.
  Esperanza:
  Niemand weet het, mijn vrouwtje ook niet, na 45 jaar, ik snap je nog steeds niet is haar statement.

  Like

 17. Esperanza // november 27, 2016 om 00:38 //

  Houen zo, Rep, verras ze maar.

  Like

 18. Republikein // november 27, 2016 om 00:41 //

  Yep, de wegen van OLH zijn ondoorgrondelijk.
  Staat in de Openbaring van Johannes toen ie op vakantie was op Lesbos.

  Like

 19. Republikein // november 27, 2016 om 00:45 //

  K bedoel dat ie het schreef op het eiland, dat begrepen jullie.

  Like

 20. Esperanza // november 27, 2016 om 00:58 //

  @Tijl 00:30

  WTF man, zal jou toch aan je reet roesten. Bij Bron is een one track mind een vereiste.
  Liep, daar ooit een ban op vanwege niet in het spoor lopen.
  Ik zie ze graag die relaxte en toch venijnige stukkies van je.

  Ik zie je graag, zeggen ze bij de zuiderburen.

  Like

 21. Tijl Uylenspiegel // november 27, 2016 om 01:21 //

  Ach Esp aan mijn reedt (met dt) roesten, al vanaf mijn eerste weifelende schreden op islamkritische sites bezocht ik hem, ik heb er veel goede artikelen gelezen en vond dat hij een breed publiek wist te trekken dus de keren dat mijn artikeltjes doorgeplaatst werden was ik daar uitermate trots op. Ik zie zelf ook wel dat de stukjes die ik de laatste tijd schrijf misschien minder passend zijn voor hem, ook op Fenixx ben ik naar mijn idee een beetje een buitenbeentje maar dan wel eentje die gewaardeerd wordt zowel door de bezoekers als door mijn mede-auteurs, althans zo voelt het. Ik ben ook niet iemand die stukjes op bestelling zou kunnen schrijven denk ik, een onderwerp borrelt bij me omhoog en als de belletjes tot rust zijn gekomen schrijf ik mijn kronkels van me af. Ik ben ooit (al best weer lang geleden) door onze onvergetelijke Piet Klont aangezet tot het schrijven van stukjes, dat was nog in de tijd van Artikel7 en DVC. Schrijven is een eigenaardig fenomeen en misschien is het nog altijd mijn twijfel of het allemaal wel goed genoeg is dat ik met spanning de reacties afwacht. Het enige dat ik soms vervelend vind is dat er op een goed artikel (naar mijn idee) soms weinig, en op een ander minder goed artikel juist heel veel gereageerd wordt, daar is werkelijk geen peil op te trekken en daar snap ik nog steeds geen hol van.
  Maar ach wie weet leer ik het ooit nog wel 😉

  Like

 22. Esperanza // november 27, 2016 om 01:30 //

  Doorgaan, Tijl! 😉

  Like

 23. Tijl Uylenspiegel // november 27, 2016 om 01:44 //

  Destijds heb ik helemaal dubbel gelegen om dat nummer maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat dit ook kwam omdat een gigantische hekel aan Ramzes Shaffy had!

  Like

 24. Esperanza // november 27, 2016 om 01:53 //

  Shaffy, geval apart. Had toch wel iets met hem. Ook toen ie een tijdje in Bhagwan was. Heb toen zelf nog even in een van m’n mistroostige buien overwogen naar Poona te gaan, ik lieg niet.

  Living on the edge

  Like

 25. Esperanza // november 27, 2016 om 01:57 //

  Moi qui ai vécu sans scrupules

  Laat me

  Like

 26. Republikein // november 27, 2016 om 01:58 //

  Lekker hoppen.

  Like

 27. Esperanza // november 27, 2016 om 02:01 //

  🙂

  Like

 28. Esperanza // november 27, 2016 om 02:09 //

  Tijl, jij hebt het boek van Joost Niemoller over Janmaat gelezen, dus voor jou niks nieuws hieronder, maar drop het toch nog maar even hier.Interssant misschien ook voor Duchesne.

  Fennema: “Hij is zich ook in toenemende mate tegen de islamieten gaan keren. In het begin met de Volks Unie was het nog: ‘Houd Den Haag schoon en blank!’ Daarna richtten de campagnes van de CD zich steeds meer op Marokkanen en Turken. Die Surinamers waren niet zo gevaarlijk, vond Janmaat, hooguit een beetje lui. Maar die moslims: die vormen écht een vijfde colonne.”

  Volgens een recente uitspraak van de Hoge Raad der Nederlanden -gedaan op 6 mei, exact een jaar na de moord op Fortuyn- is Janmaat in 1997 terecht veroordeeld wegens het aanzetten tot rassendiscriminatie. De voormalige voorzitter van de CD had namelijk gezegd: ‘Wij schaffen, zodra wij de mogelijkheid en de macht hebben, de multiculturele samenleving af.’ De Hoge Raad handhaafde de uitleg van het gerechtshof Arnhem: Janmaat zou hiermee een oproep hebben gedaan om de Nederlandse samenleving etnisch te zuiveren. Maar Fennema is het niet met deze uitspraak eens. ,,Dat bedoelde hij natuurlijk niet. Wat hij bedoelde, was dat de subsidies moesten worden afgeschaft aan al die etnische organisaties, dat het onderwijs in eigen taal en cultuur moest worden stopgezet, dat al die tolken overbodig waren. Hij bedoelde er met andere woorden precies al die dingen mee die nu gebeuren.”

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1784000/2003/05/21/Met-excuses-aan-Janmaat.dhtml

  Like

 29. Republikein // november 27, 2016 om 02:12 //

  Is de cursus NLP bekend geworden door of via Bhagwan?
  Kracht van de gedachte o.i.d.

  Like

 30. Esperanza // november 27, 2016 om 02:18 //

  Heb me ook nog blauwe maandag bezondigd aan rechten bij de KUR in Utrecht.
  Dus voor wie er zin an heeft.(Edjan midsschien):

  ‘Uitingsdelicten’
  http://www.ivir.nl/publicaties/download/mediaforum_6_2006.pdf

  Like

 31. Republikein // november 27, 2016 om 02:19 //

  K zal het es aan mn nicht vragen, die skydiver zegt er verstand van te hebben.
  Gelijk een ontwenningskuur beginnen dan maar, tegen schappelijke prijs.
  http://www.123callingalldogs.com/team-view/birgitta-visser/

  Like

 32. Tijl Uylenspiegel // november 27, 2016 om 02:40 //

  Ja ik moet dat boek nog steeds eens opnieuw lezen maar ik kom er niet aan toe. Voor mijn gevoel was (ruwweg) de eerste helft erg pro Janmaat en zijn CD en de rest juist erg anti. Het boek legde ook akelig bloot hoe ook ik door de media geïndoctrineerd was omtrent Janmaat. Zo heb ik bijvoorbeeld nooit geweten dat bij het ontstaan van de CD heel veel intellectuelen aan de wieg stonden. Het gaat te ver om te zeggen dat ik een aanhanger was maar ik heb wel een keer op hem gestemd. De media werden in hun hetze tegen de man ook wel erg op weg geholpen doordat de man geen enkel charisma bezat.

  Like

 33. Esperanza // november 27, 2016 om 03:09 //

  Tijl, Janmaat was zeker geen domme man. Meindert Fennema verytelde ergens dat hij samen met Janmaat politicologie aan de universiteit van Amstedam.
  Helaas had hij zijn fysionomie tegen.

  Volgens Fennema werden zo’n 300 processen tegen Janmaat aangespannen die tot meerdere veroordelingen leidden.. Moet je voorstellen wat voor een enorme druk dat op hem moet hebben gelegd. En dat nog naast het uitgekosts worden door vriend en vijand.

  Fennema:
  ‘Janmaats standpunten brachten hem in een totaal sociaal en parlementair isolement. Als hij het woord voerde over bepaalde onderwerpen, verlieten sommige Kamerleden demonstratief de vergaderzaal; anderen onderbraken zijn redevoeringen herhaaldelijk of weigerden hem te woord te staan.
  Ook zijn vroegere vriend Peter Lankhorst die in 1981 Kamerlid was geworden voor de Politieke Partij Radikalen, negeerde hem zo veel mogelijk.
  Tot in de jaren negentig werd het als uiterst riskant gezien om zich op een normale manier met Janmaat te onderhouden.
  Meindert Fennema merkte naar aanleiding van een lunchinvitatie door Janmaat en Schuurman na een interview het volgende op:
  “Maar ik dacht: ‘Wat als ik nu zometeen in het restaurant van de Tweede Kamer bij het echtpaar Janmaat aan tafel zit? Dan kan ik mijn wetenschappelijke carrière wel op mijn buik schrijven.’ Dus toen heb ik snel een smoes verzonnen dat ik geen tijd had. Tja, eigenlijk enorm laf’.

  Like

 34. Esperanza // november 27, 2016 om 03:19 //

  … dat dat hij samen met Janmaat politicologie aan de universiteit van Amsterdam. studeerde.

  Wikipedia weet te melden dat Janmaat voor zijn afstuderen als politicoloog het kandidaatsexamen vliegtuigbouwkunde aan de Technische Hogeschool Delft behaalde.

  Spijtig dat Janmaat niet goed heeft leren vliegen.

  Like

 35. Republikein // november 27, 2016 om 03:35 //

  Like

 36. Esperanza // november 27, 2016 om 04:03 //

  Uitgekotst door vriend den vijand, en niet opgeven. Respect!

  Like

 37. Heb jouw stuk opgeslagen, zo gauw er een artikel van Bron is waar het bij past dan plaats ik het.
  Met “ik heb diit art. ook bij Bron geplaatst” bedoel ik het art. Het Geheim Projekt mee.
  Maar jouw art. komt ook. Ik heb dit al op openbaar Facebook nieuwsblogg, en Facebook don tessers geplaatst.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: