Nieuw

Europa’s geplande migrantenrevolutie

door Yves Mamou

Iedereen weet het nu – zelfs de Duitse bondskanselier Angela Merkel weet nu dat zij een politieke fout heeft begaan bij het openen van de deuren van haar land aan meer dan een miljoen migranten uit het Midden-Oosten, Afrika en Azië. Het was, politiek gezien, een drievoudige fout:

  • Merkel heeft misschien gedacht dat Duitsland uit humanitaire motieven, bij de oorlog in Syrië en Irak, het probleem van de vluchtelingen, kon helpen om openlijk een migratiebeleid te voeren dat aanvankelijk werd gelanceerd en uitgevoerd in de schaduw.
  • Merkel heeft echter voornamelijk geholpen bij de versnelling van de afweermechanismen tegen de transformatie van de Duitse maatschappij en cultuur in een “multiculturele” ruimte – maar de “multi” is een gescheiden, islamitische manier van leven. De anti-immigratie partij, Alternatief voor Duitsland (AfD), is nu een grote speler op het Duitse politieke toneel.
  • Merkel verhoogde de angst in heel Europa over het migratieprobleem. Ze zou zelfs de Brexit van het Verenigd Koninkrijk wel eens aangemoedigd kunnen hebben, evenals ze de Midden-Europese landen zoals Hongarije wel eens geduwd zou kunnen hebben tot het punt van afscheiding van de Europese Unie.

Jarenlang was Duitsland het land in Europa dat het meest open stond voor immigratie. VolgensEurostat, de instantie voor de officiële gegevens van de Europese Unie, heeft Duitsland van 2005 tot 2014 meer dan 6 miljoen mensen verwelkomt.[1]

Niet alle zes miljoen mensen kwamen uit het Midden-Oosten. De overgrote meerderheid van hen kwam evenwel niet uit Europa. En illegale immigratie is natuurlijk niet opgenomen in deze cijfers.

Andere landen hebben ook deelgenomen aan de migratie-race. In hetzelfde tijdsbestek van 2005-2014 immigreerden 3 miljoen mensen naar Frankrijk, oftewel ongeveer 300.000 per jaar. In Spanje was het proces meer chaotisch: meer dan 700.000 migranten in 2005; 840.000 in 2006; bijna een miljoen in 2007 en vervolgens een langzaam afdalen tot 300.000 per jaar in 2014 [totaal: 7 miljoen].

De “vluchtelingencrisis” heeft in feite bijgedragen aan het duidelijk maken wat er latent al aanwezig was: een enorm officieel immigratiebeleid was in Europa op de achtergrond aan de gang. Om economische redenen had Europa openlijk al jaren geleden besloten om de nieuwe populatie in te voeren, zogenaamd ter compensatie voor de verwachte dramatische inkrimping van de inheemse bevolking in Europa.

Lees verder:

https://nl.gatestoneinstitute.org/9414/europa-migranten-revolutie

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: