Nieuw

Duitse justitie weigert de mohammedaanse aanranders van Keulen te veroordelen

Bijna elf maanden na de wansmakelijke gebeurtenissen tijdens oudejaarsnacht in de Duitse stad Keulen, zijn nog maar zes daders veroordeeld. Honderden vrouwen werden toen betast en beroofd.

De zes veroordeelden kregen celstraffen tussen zes maanden en een jaar en negen maanden, meestal voorwaardelijk. Eén vonnis is nog niet rechtsgeldig.

HLN >>

Dat wisten we toch al?

Naamloos.png

Dat komt omdat ze alleen misdaden willen registreren als ze die ‘extreem-rechts’ in de schoenen kunnen schuiven:

Terwijl de massale seksaanvallen onder tafel geveegd worden in Noordrijn-Westfalen , hebben de autoriteiten in Brandenburg vorige maand een nieuwe methode aangekondigd die er voor moet zorgen dat er zoveel mogelijk “extreem-rechtse misdaden” opgeslagen worden in de politiestatistieken.

De SPD politicus legde uit: “De politie zal elke aanval tellen, waarin er geen bewijs is dat de dader geen extreem-rechtse motivatie had, [als een extreem-rechtse haatmisdaad] in de statistieken.

En de reden is simpel. De overheid voert oorlog tegen het eigen volk.

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6785 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Duitse justitie weigert de mohammedaanse aanranders van Keulen te veroordelen

 1. polderboy // november 26, 2016 om 20:28 //

  De doofpot affaire, alleen na een WOB verzoek openbaar gemaakt door een niet regeringspartij, is nu ook Engelstalig nieuws, dus internationaal wereld nieuws:
  http://www.express.co.uk/news/world/736854/Cologne-sex-attacks-justice-six-convicted

  De omvang van de wetteloosheid voor de Dom van Keulen door de Arabische en Noord Afrikaanse criminelen betreft in totaal 1200 misdrijven, waarvan ruim 500 sex gerelateerd.

  Andere Duitse steden in deelstaat noordrijn westfalen meegeteld ging het op die avond om 821 aangiften tegen seksueel gerelateerde misdrijven!!
  Verder gaat het op die avond om 126 groepsverkrachtingen!!

  Alleen ten tijde van de Nazi’s was dergelijke criminaliteit zo omvangrijk en alleen tijdens de Nazi regering bleef dergelijk geweld onbestraft, en hield men ze bewust uit het nieuws.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: