Nieuw

Wie had dat gedacht? Moskee Amsterdam-Noord blijkt jihadcommandocentrum

Net zoals alle moskeeën, want alle moskeeën zijn verplicht gemodelleerd naar de eerste moskee die de krijgsheer Mohammed bouwde, in Medina. Een moskee is wapenopslag, shariarechtbank, indoctrinatie-instituut, trainingscomplex, kazerne en jihadcommandocentrum.

 

Iemand die bovenstaande zegt over een moskee, zullen ze beschuldigen van islamofobie.

islamophobe-definition.png

Mohammedanen proberen te verbergen voor de ongelovigen wat een moskee precies is.

islam-janus

Zo beweert de voorzitter:

De beschuldigde voorzitter ontkent de beschuldigingen in de krant. O. zegt ook niet geradicaliseerd te zijn. ‘Ik ben afgestudeerd aan de Vrije Universiteit en al sinds mijn achttiende een plichtgetrouwe moslim. AT5 >>

Dan gaat die er vanuit dat de ongelovige niet weet dat jihad verplicht is voor élke moslim.

Jihad_1.jpg

Dat ‘plichtsgetrouw’ is niet geruststellend zoals hij het bedoelt, maar juist zeer verontrustend. Een plichtsgetrouwe moslim zal de islamitische commando’s eerder opvolgen dan een lakse moslim, en is dus een stuk gevaarlijker.

Zembla had gisteren een uitzending over Deense moskeeën waarin duidelijk naar voren kwam dat moskeeën in het openbaar, voor de ongelovige oren, het ene zeggen en het andere doen, als er geen ongelovigen in de buurt zijn. Zie bijvoorbeeld ook:

Nou wisten islamcritici dat al lang, maar als wij dat zeiden werden we voor nazi’s uitgemaakt. De echte nazi’s zitten echter in de moskeeën:

Het Team Criminele Inlichtingen zou verder aanwijzingen hebben gehad voor een (nimmer gepleegde) aanslag tijdens de afgelopen jaarwisseling op een synagoge in Amsterdam-Zuid. Een bezoeker van de Arrayanmoskee, volgens de krant een Marokkaanse veertiger, gold als mogelijke leider van een terreurcel die de aanslag voorbereidde. Parool >>

Des te verontrustender trouwens dat Eberhard van der Laan, de grote moslimvriend die weigert zich in te lezen in Islam nu juist de beveiliging bij Joodse instellingen teruggeschroefd heeft.

Dat één van de bestuursleden van de moskee een lid van de Hofstadgroep (niet die haatzaaiende Belgische D66-iger) is, heeft kennelijk nooit een belletje doen rinkelen bij het radicaal islamitische gemeentebestuur van Amsterdam. Het gemeentebestuur van Amsterdam heeft de afgelopen jaren juist enthousiast samengewerkt met deze terreurgroep.

naamloos65-1

Twee bestuursleden van de Amsterdamse Arrayan-moskee zijn in beeld van opsporingsdiensten vanwege radicalisering en jihadisme. Voormalig lid van de Hofstadgroep, Nadir Adarraf, is één van de bestuursleden. De politie vond op zijn computer filmpjes van aanslagen en onthoofdingen. Telegraaf >>

Ik geef u op een briefje dat ook dit terreurnest niet gesloten zal worden, want onze overheid bouwt er liever nog een paar honderd bij. Alles om dit land zo snel mogelijk onder de knoet van Islam te brengen.

De verraders.

Update, de uitzending van Zembla:

 

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7170 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

60 Comments on Wie had dat gedacht? Moskee Amsterdam-Noord blijkt jihadcommandocentrum

 1. Collaborateurs dienen met heel hun familie en collega’s opgeknoopt te worden, wegens hoogverraad jegens eigen bevolking !!!!!!!!!!!!

  Like

 2. Zal ik die uitzending van Zembla even op onze eigen server zetten? Het zou me niks verbazen dat dat over een paar jaar ‘zomaar’ foetsie is …

  Liked by 2 people

 3. Yep doe maar wil deze wel zien….en zolang je een kopij hebt kan je het terug zetten zoveel je wil .

  Like

 4. @Fubar // november 24, 2016 om 20:21 //
  Alsjeblieft doen.
  Het is een van de weinige keren dat een van de media geen leugens ophangt over moskeeën.
  Hiermee kunnen we zelfs policor volk bereiken wegens dat Zembla daar als betrouwbare media wordt gezien die niet op het wikihoax lijstje staat.
  Volgens mij heeft Zembla wel eens meer zoiets uitgezonden. Misschien mogen zij een beetje rebelleren van de Vara om nog de schijn van onafhankelijke media te wekken.

  Like

 5. Of topic.

  De vloer van de woning lag letterlijk bezaaid met overblijfselen van katten: botjes, stukjes vacht en schedels lagen verspreid over het hele huis.

  Slechts één dier, dat zich enkel in leven had weten te houden door zijn 13 soortgenoten op te eten, overleefde deze hel op aarde.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/11/walgelijk-gestoorde-sadist-sluit-14-katten-op-in-huis-wacht-tot-ze-elkaar-opvreten/

  Like

 6. Esperanza // november 24, 2016 om 21:58 //

  Ook off topic, maar wat dan te denken van het carnavals costuum van Roland Z.

  Toen zijn advocaat Roland Z. na het eerste gesprek op het politiebureau vroeg of hij nog contact moest opnemen met familie, antwoordde de Vlaardinger mistroostig: “Dat zou mijn moeder geweest zijn. Als ik haar niet had móeten doden…”

  http://forum.fok.nl/topic/670787?token=1f1e434024eef2624790c4699005bb9f&allowcookies=ACCEPTEER+ALLE+COOKIES

  Like

 7. Esperanza // november 24, 2016 om 22:15 //

  Vara camera die islamisering vastlegt, met uitzending, heel bijzonder.

  http://media.tpo.nl/2016/11/24/terugkijken-verborgen-vara-camera-legt-islamisering-denemarken-vast/

  Like

 8. De uitzending van Zembla staat gewoon onder het linkje hoor:

  “Zembla had gisteren een uitzending over Deense moskeeën waarin”

  Maar ik zal hem voor de zekerheid even op onze eigen server zetten zo.

  Like

 9. polderboy // november 24, 2016 om 22:25 //

  Vervelende met dat soort programma’s als “undercover Mosque” is dat ze juist een FOUT idee geven aan de onwetende kijkers. De kijker krijgt het foutieve idee dat de fundamentalistische salafist niet een gemiddelde moslim is, maar een buitenissig soort moslim.

  Vanaf 29:10 bijvoorbeeld spreekt de moslim gelijk de Koran bedoelt: door mengen van ideeën eindig je als kafir, vrouwen zijn niet gelijk, en op 30:17, moslims en niet-moslims kunnen niet samenleven, en de een of de ander zal overheersen, klopt allemaal. Wat hier gezegd wordt, is hetgeen in de Koran staat.
  De vrije speculatie kort daarvoor over Aids kan, want het staat niet in de Koran.

  Men wil ons middels zo een programma overtuigen van het feit dat de zwakke en dwalende moslimbroeders, die van de Koran afwijken, moslims zijn. Dat is FOUT!!
  Nee, het is andersom, de moslims zijn de salafisten, de extremisten, de jihadisten, die terecht pogen het zootje dwalende halve kafirs dat ze inmiddels waarnemen, hun eigen broeders, te redden van afvalligheid, dwaling en het kafirschap.

  Niet lang geleden kon het gros van de moslims niet lezen en was arm. Men kon ze gematigd en ongevaarlijk houden. Nu meer moslims geletterd raken, en materieel beter voorzien, zullen er juist meer helaas uit hun onwetendheid raken.

  Like

 10. Esperanza // november 24, 2016 om 22:25 //

  Okay, Fub, over het hoofd gezien, je kunt m’n TPO link hierboven weghalen, daar heb je geen hoge pet van op. 😉

  Overigens kon ik de uitzending niet bekijken hier; ‘Voor deze aflevering geldt een rechtenbeperking. Het is daarom niet toegestaan om vanaf uw geografische locatie naar deze aflevering te kijken.’

  Liked by 1 persoon

 11. @Esperanza // november 24, 2016 om 22:25 //
  Probeer eens een goedkope VPN met aansluitpunten in Nederland. Vaak kun je even korte tijd voor een halve Gig gratis proefdraaien om te zien of ie het echt doet.

  Like

 12. Esperanza // november 24, 2016 om 22:34 //

  “goedkope VPN met aansluitpunten in Nederland”

  abacadabra voor me, ben behoorlijk digibeet. 🙂

  Like

 13. http://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/anoniem-beveiligd-surfen-ip-adres-verbergen-vpn

  Cyber Ghost en Hotspot Shield Free zijn vrij handig.
  Je start het op en gaat verder met surfen op internet.
  Dit is gratis (soms iets van reclame) of je moet er voor betalen, dan kan je iets meer zonder reclame.
  Je moet enkel even opletten waar je pc/ laptop op draait, windows/ apple/ android/ enz.

  Like

 14. Republikein // november 24, 2016 om 23:37 //

  Zo, met de adviezen van Bert is het leuker reageren, dus over mosketen en dat de buurt trilt en er schade is aan huizen en dan allemaal slapen bij de opperhaatbaard en dan dromen van een schadevergoeding en dan wakker worden als in een nachtmerrie omdat de schade er al wat langer bestond en dat het beetje takkiagedrag is.
  Goeiedag, wat heb ik weer een skoep.
  http://nos.nl/artikel/2144885-bewoners-trillende-huizen-rotterdam-weer-naar-huis.html

  Like

 15. Esperanza // november 24, 2016 om 22:25
  Okay, Fub, over het hoofd gezien, je kunt m’n TPO link hierboven weghalen, daar heb je geen hoge pet van op. 😉

  Overigens kon ik de uitzending niet bekijken hier; ‘Voor deze aflevering geldt een rechtenbeperking. Het is daarom niet toegestaan om vanaf uw geografische locatie naar deze aflevering te kijken.’

  ——-

  Oh ja, ik zou hem even opslaan 😉

  TPO wisselt nogal. Dat gaat van heel goed, tot extreem links. Ik begrijp wel dat die een podium wil bieden, maar voor mij hoeft het niet. En zijn mede-hoofd-redacteur Paternotte is een rat, dat pleit ook niet in het voordeel.

  Like

 16. Tijl Uylenspiegel // november 25, 2016 om 00:10 //

  Hè gelukkig, er is nog een digibeet, ben ik toch niet de enige!

  Liked by 1 persoon

 17. Maar wat Fubar allemaal aan een site kan sleutelen, daar heb ik nou werkelijk geen verstand van.
  Ik ben handig om die apparaten aan de gang te houden, ik hoef dus nooit iets naar de winkel te brengen voor een reparatie.
  Maar alles houd een keer op, ook voor mij.

  Like

 18. Tijl Uylenspiegel // november 25, 2016 om 00:35 //

  En de winnaar is………. tromgeroffel…… van de Staaij !

  Like

 19. Tijl Uylenspiegel // november 25, 2016 om 00:42 //

  Onder het kopje nieuws;
  Een kwart van de Europeanen vindt dat seks zonder toestemming geoorloofd is als de vrouw dronken is, of provocerend gekleed, niet heel duidelijk nee zegt of zich niet verzet. Dat zei de Tsjechische EU-commissaris Vera Jourova (Justitie) vandaag in Brussel bij de lancering van een campagne tegen seksueel geweld tegen vrouwen.

  Zou het toeval zijn dat dit zo’n beetje overeenkomt met het aantal allochtonen in Europa?

  Like

 20. Esperanza // november 25, 2016 om 00:50 //

  Hij is goed, Tijl. 🙂

  Like

 21. Esperanza // november 25, 2016 om 00:53 //

  Liked by 1 persoon

 22. Esperanza // november 25, 2016 om 01:15 //

  Surfen op het world wide web, da’s het enige dat me goed af gaat. 😉

  Like

 23. Esperanza // november 25, 2016 om 01:25 //

  Met dit bootje ligt dit mannetje aan kop in de Vendée Globe.
  Momenteel nabij Kaap de Goede Hoop.

  Like

 24. Republikein // november 25, 2016 om 01:27 //

  Yep, k heb er ook geen neusje voor.
  Wat maakt het uit, meer verstand van de lotto.

  Like

 25. Tijl Uylenspiegel // november 25, 2016 om 01:30 //

  “Je halve kont staat open. Wat ben jij democraat, ja jij democraat niet sharia”.
  Het mooiste wat ik ooit geleerd heb is dan te antwoorden; “Meneer/mevrouw ik geloof niet dat een discussie met u zinvol is want ik versta u niet”. Discussie, zinvol zijn niet echt woorden die ze direct begrijpen. En daarna gewoon stug volhouden; pardon? wat zegt u?, ik versta u niet. Daar kun je ze echt mee tot wanhoop drijven!

  Like

 26. Republikein // november 25, 2016 om 01:34 //

  Kijk, dat was wel mooi, vorig jaar, helaas met Oranje.

  Like

 27. Uitzending van Zembla toegevoegd als update onderaan.

  Like

 28. Esperanza // november 24, 2016 om 22:25 ‘Voor deze aflevering geldt een rechtenbeperking. Het is daarom niet toegestaan om vanaf uw geografische locatie naar deze aflevering te kijken.’
  —————

  Nu moet je hem toch kunnen zien. Is dan wel van de VARA maar de moeite waard.

  Like

 29. Esperanza // november 25, 2016 om 01:58 //

  Ja, Fub, kan ‘m openen nu, bedankt.

  Like

 30. Hij staat nu op onze server 😉

  Het duurde even, en in die tijd kan ik beter wat anders gaan doen dan aan mijn PC zitten, maar …

  Like

 31. Republikein // november 25, 2016 om 02:22 //

  Wat een weerzinwekkende filmpie’s trouwens.

  Like

 32. Esperanza // november 25, 2016 om 02:26 //

  01/34

  Inderdaad, da’s de Abu Dhabi in dat filmpje. Gesponsord door de Verenigde Arabische Emiraten. Van de negen bemanningsleden was enkel de zeiltrimmer een arabier.
  Was zelf in 2011 bij de start van de race in Alicante. Nauwelijks vertrokken brak de mast van die boot omdat men kennelijk de golfslag daar onderschtat had. Weet uit ervaring dat er daar onder Alicante een kolere steile en korte zeebeweging is die zeker met wat wind bij Cabo de Palos waar het akkefietje zich voordeed nog eens wordt aangezet.
  By the Way, die Volvo Ocean race gaat in etappes en er zitten 9 bemanningsleden op de boten. Bij de Vendée Glope is er maar 1 bemanninglid en die race is non stop, dus wel eventjes ietsje zwaarder.

  http://www.clubracer.be/2011/11/6/abu-dhabi-ocean-racing-ontmast-en-keert-terug-naar-alicante

  Nee, d’r valt niet te spotten met de Med ook al is het water zo mooi blauw. 😉

  Like

 33. Esperanza // november 25, 2016 om 02:29 //

  @Fub 02:05

  Wist ’t wel, je bent te goed voor deze wereld 😉
  Ik ga het nu bekijken.

  Liked by 1 persoon

 34. Esperanza // november 25, 2016 om 03:45 //

  Zoals je zelf al opmerkt, Fub, ‘Nou wisten islamcritici dat al lang, maar als wij dat zeiden werden we voor nazi’s uitgemaakt. De echte nazi’s zitten echter in de moskeeën’.
  Ergens in filmpje zegt een imam voor verborgen camera; vroeger waren we met 50.000 moslims en nu zijn we met 300.000 dus je hoett niet te integreren. Dat zegt alles.

  Like

 35. Esperanza // november 25, 2016 om 03:54 //

  Like

 36. Republikein // november 25, 2016 om 03:58 //

  Yep, maar ik ging voor het spektakel, volg het wel op tv of text, die meidenboot, geweldig.
  En toen was ik daaro, op zo’n pier voor de havenrace.

  Like

 37. Republikein // november 25, 2016 om 04:06 //

  K kom er wel uit, merci.

  Like

 38. Republikein // november 25, 2016 om 04:09 //

  Het begint goed, zonder vrouwen, en dat neuken dan?

  Like

 39. Esperanza // november 25, 2016 om 04:10 //

  Ellen MacArthur, nam deel aan de Vendée Globe 2000-2001, Ze was toen 24 jaar, en was daarmee de jongste deelnemer tot dan toe. Gedurende de wedstrijd streed ze met haar jacht Kingfisher voortdurend met Michel Desjoyeaux om de koppositie. Een aanvaring met een zeecontainer en de daardoor benodigde reparaties deden haar de das om, en ze finishte na 94 dagen, 4 uur en 25 minuten als tweede achter Desjoyeaux. Ongelooflijk!

  Like

 40. Republikein // november 25, 2016 om 04:19 //

  Fub heeft slechts 10 topics gelijktijdig gepost.

  Like

 41. Republikein // november 25, 2016 om 04:20 //

  is het zeilmeisje verdronken?

  Like

 42. Republikein // november 25, 2016 om 04:22 //

  Bob de Bauer.

  Like

 43. Republikein // november 25, 2016 om 04:19
  Fub heeft slechts 10 topics gelijktijdig gepost.
  ———–
  10?
  Wel wat meer hoor 😉
  Ben even mijn archief aan het bijwerken 😉
  Ik liep een week of 6 achter.

  Like

 44. Republikein // november 25, 2016 om 04:29 //

  Nee, ik ben weer eens in de war, solo natuurlijk, het ging erom dat de vrouw de man verslaat.
  Stom van me, maarruh, pas in 2020 weer die race,

  Like

 45. Republikein // november 25, 2016 om 04:32 //

  Laat ons dan ook 6 weken om te verwerken

  Like

 46. Esperanza // november 25, 2016 om 04:36 //

  No worries, Rep, zeilmeisje is alive and kicking. Zit dacht ik ergens down under met Australisch liefje.
  De Guppie zag ik tijdje terug geadverteerd dus die zal wel weg zijn mocht je interesse hebben.

  Like

 47. Esperanza // november 25, 2016 om 04:40 //

  Ja, Fub tikt sneller dan zijn schaduw, niet te fimen. En dan zaagt ie ook naog van alles.

  Like

 48. Esperanza // november 25, 2016 om 04:41 //

  …nog …

  Like

 49. Republikein // november 25, 2016 om 04:44 //

  Jiezus, k heb ooit eens een dipoma gehaald met typen, blind met 10 vingers.
  Fietsen verleer je niet maar dat gebonk op die toetsen gaat nog steeds moeizaam, da,s een euf… enz…

  Like

 50. Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 51. De Duitse bevolking ziet met lede ogen aan hoe Duitsland wordt geplunderd door de islamitische fascisten horden.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27105431/__Duitsers_bewapenen_zich__.html

  Like

 52. D. G. Neree // november 25, 2016 om 11:19 //

  Esperanza, Fub was laatst volkomen verbijsterd toen hij van me hoorde, dat ik geen zaag in huis heb. Volgens mij behoor ik nu in zijn ogen tot de schare Ondermensen.

  Like

 53. Interessante uitzending van Zembla.
  Maar … ieder weldenkend mens weet dit al jaren, zij het dan misschien niet zo gedetailleerd.
  De strekking van de mislim, zijn moskee en hoe zij hun positie in niet-mislim landen zien, was natuurlijk wel altijd al duidelijk.
  Het wachten is nu op de linkse gutmenschen gemeenschap die, met “feiten” onderbouwd, zal uitleggen waarom de autochtone bevolkingen in de westerse wereld schuld hebben aan deze gang van zaken in de mislimgemeenschap. Een probleem dat alleen is op te lossen als de autochtone bevolking zich meer aanpast aan de mislims en, niet te vergeten, miljoenen verslindende integratieprojecten en wat er zoal nog meer voor “fraais” opkomt in het brein van de gutmensch.

  Liked by 1 persoon

 54. Esperanza // november 25, 2016 om 14:34 //

  D.G., trek het je niet aan, het is goed als een mens zijn beperkinhen kent, de vaardigheid om tot een mooie zaagsnede te geraken is niet iedereen gegeven. 🙂

  Like

 55. Esperanza // november 25, 2016 om 14:35 //

  … beperkingen …

  Like

 56. HetZalWeIWeer // november 25, 2016 om 15:10 //

  De uitzending van Zembla legt ook bloot, dat als de man z’n zin niet krijgt, hij boos mag worden en geweld mag gebruiken, “de man heeft andere rechten”.

  Dit zie je niet alleen in hun eigen relatie met hun vrouw, maar ook heel duidelijk daarbuiten.

  Like

 57. 23 zagen, had ik laatst geteld 😉

  Like

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. IslamCollaborateur Van der Laan voert sharia in in Islamsterdam – PVV Verboten – Fenixx.org
 2. Dader aanslag Amsterdam CS heette Khalid – politie woedend over lek – Fenixx.org
 3. Amsterdam-Noord krijgt mega-jihadcommandocentrum

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: