Nieuw

Kudde marokkanen nodigt zichzelf uit op verjaardagsfeest van 16 jarig meisje, vader lost dit op en wordt vervolgens vervolgd door justitie

Je moet er niet aan denken dat het verjaardagsfeest van je dochter wordt verstierd door een veertigtal bontkraagjes van het islamitische vuilnisbakkenras dat hier in Nederland overal en altijd de hand boven het hoofd wordt gehouden door justitie in samenwerking met laffe D’66 rechters en toebehoren.

Wanneer je als vader dan toevallig lid bent van de commando’s en niet echt gelukkig wordt van een kudde tuig dat in je huis naar binnen wil en dit doet middels gebonk op de deur en de ramen dit te samen met het dreigement om te gaan schieten dan stap je wellicht iets eerder naar buiten toe om dit op te lossen. Dit deed de vader van het zestien jarige meisje dus ook en samen met zijn zwager en zijn zoon stapte hij naar buiten om even te praten met het marokkaanse kut tuig.

Uiteraard hielp dit niet en gingen de mannen weer naar binnen terwijl er toevallig juist op dat moment een flitsgranaat ontplofte in de brandgang achter de woning. Een van de relschoppers krijgt een scherf in zijn been en in zijn bil. Uiteraard was dit niet een van de eikels die stennis kwam trappen op het feest van het meisje, nee volgens eigen zeggen was hij daar toevallig aangezien hij op het geluid was afgekomen. Natuurlijk een zeer geloofwaardige verklaring van het ‘slachtoffer’. De arme jongen kon echter niet vertellen waar de flitsgranaat vanaf kwam.

Uiteraard is de vader van het meisje wel verdachte nummer één aangezien hij als Korporaal toegang heeft tot deze granaten en als foerier, militair die de uitrusting beheert, heeft hij toegang tot de wapenkamer van het Korps Commandotroepen en aangezien deze granaat ook in de wapenkamer te vinden is wordt hij door de marechaussee opgepakt. Inmiddels is hij weer vrijgelaten en weer aan het werk, maar mag hij niets over het voorval zeggen. Het is ook niet bekend of er een granaat wordt vermist uit de voorraadkamer.

Een wetsvertegenwoordiger met ballen zou dit gewoon toevallig noemen en weer verder gaan met belangrijke zaken zoals dit marokkaanse tuig van de straat af en het land uit trappen, maar helaas deze schijnen in Nederland bijna te zijn uitgestorven.

Nee ook ik geloof er geen moer van dat het toeval is en uiteraard denk ik ook dat de vader een goede daad heeft verricht. Maar uiteraard is deze actie gericht op marokkaans treitertuig vele male erger dan de schade die dit zooitje woestijnratten zelf allemaal te weeg brengt. Wanneer je huis belaagd wordt door een kudde licht getint tuig dan mag je als vader en beschermer van je gezin wat mij betreft een AK-47 leegschieten om je familie te beschermen.

Dit voorval vond plaats in Zwijndrecht en met een beetje pech en de verkeerde D’66 rechter kan deze korporaal zomaar eens een poging tot doodslag of poging tot zeer ernstige mishandeling boven het hoofd hangen.

De wereld op zijn kop, volslagen achterlijk en uiteraard gaat het marokkaanse kut tuig weer gewoon vrijuit en kan men ongestoord verder gaan met het onveilig maken van Zwijndrecht.

met groet Bolo

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

24 Comments on Kudde marokkanen nodigt zichzelf uit op verjaardagsfeest van 16 jarig meisje, vader lost dit op en wordt vervolgens vervolgd door justitie

 1. Esperanza // november 24, 2016 om 20:27 //

  Liked by 1 persoon

 2. Freduardo // november 24, 2016 om 21:00 //

  Dus van de commando`s hoeven we ook niets meer te verwachten.
  Die kijken voortaan wel uit.

  Like

 3. Republikein // november 24, 2016 om 22:27 //

  Bolo heeft munitie genoeg, schieten maar, k vind het prima kassie.

  Like

 4. Commando’s zijn niet laf, ze denken na voor ze iets doen. Het is het enige onderdeel van de krijgsmacht dat zelfstandig durft te denken en verantwoordelijkheid neemt voor de eigen beslissingen zonder zich te beroepen op dingen zoals het hoort bij mij werk of ik doe wat me word opgedragen. Maar bovenal zijn ze ook mens, vader en echtgenoot. Als je kind gewoon word belaagd door een horde agressieve apen in je eigen huis dan is het eind zoek. Dit is meer dan een opstootje, dit is anarchie. De enige oplossing is de marrokaantjes oppakken en de C130 uitflikkeren boven Rabat . Ik vind de uitspraak minder Marokkanen dan ook niet acceptabel: geen Marokkanen meer is de enige optie, na ruim 40 jaar geweld, verkrachtingen, moorden, beroven en al wat meer is er een “ras” dat alle rechten om hier te leven voor zijn soort heeft verspeeld, de marrokaan. Aanpassen aan de samenleving die hun voed, kleed en alles geeft qua kansen, het is een groot falen. Marrokanen terug of een kogel, mij eender, maar weg moeten ze, samenleven in respect werkt totaal niet, dus kappen met dat experiment. Antrax werd ook afgezonderd.

  Liked by 3 people

 5. Republikein // november 24, 2016 om 22:38 //

  Leuk filmpie trouwens, heet dat compilatie?
  Geen bericht gehad, jaja,haha.

  Like

 6. Marokkaanse racisten vergiftigen de Nederlandse samenleving.
  Het wordt tijd Nederland te ontgiften.

  Like

 7. “Ik ben klaar met linksen die dit land splijten in kleine groepen, ze tegen elkaar opzetten, wrok en afgunst veroorzaken, en dan het lef hebben om conservatieven van haat te beschuldigen.”

  -Allen West

  Liked by 1 persoon

 8. ieznogoedh // november 25, 2016 om 11:40 //

  islamitische vuilnisbakkenras?
  Tsja, dan heeft het OM toch gelijk en zijn marokkanen echt een apart ras!

  Liked by 1 persoon

 9. ieznogoedh // november 25, 2016 om 11:44 //

  Overigens, niet onbegrijpelijk dat vader wordt vervolgd. Een flitsgranaat. Hoe kom je erop?
  Dat had natuurlijk een doodgewone, flinke schade aanrichtende handgranaat moeten zijn.
  Over niet al te lange tijd moeten Nederlanders voor hun veiligheid een compleet mijnenveld om hun hzuis aanleggen om dat nieuwe ras buiten de deur te houden.

  Liked by 1 persoon

 10. HetZalWeIWeer // november 25, 2016 om 13:16 //

  @Duchesne
  “ze denken na voor ze iets doen.”

  Het moet nog blijken of die flitsgranaat van hem is, maar kinderen in huis hebben en dit soort dingen in huis hebben liggen… vul maar in afgezien de buren dit ook niet echt prettig zullen vinden.

  Wat die kutmarrokanen weer is doen, valt weer van geen kant goed te praten natuurlijk.

  Like

 11. Een “flashbang” heeft een ontsteking van 0.5 tot 2 seconden, daar is een kleurcode voor en het staat in cijfers op het ding. Dat betekend dat als je die gooit er op 5 tot max 20 meter direct een knal plaatsvind. Geen ding om te gooien naar een menigte, zeker niet als je van voor over je huis heen moet gooien naar iemand achter in een steeg. het kan natuurlijk zijn dat iemand uit de buurt dacht te komen helpen en zich had voorzien van een “flashbang”.

  Die dingen kun je in Belgie en Duitsland in legerdumps kopen, kosten demil rond de twintig euro, zowel gebruikte originele van politie en leger alsook een type ontworpen voor softair.
  Een “flashbang” is dusdanig solide uitgevoerd dat er eigenlijk geen stukken af kunnen vliegen, tenzij je deze zelf herlaad en het ding volpropt met zwartkruit en de gaten dichtmaakt, dan kriig je een soort bom. en omdat de ontsteking nauwelijks vertraging heeft kan het wel eens vlak bij de werper uit elkaar barsten. op zich is het een soort trommel met vijf/zes gaten net als een revolver waarin een beetje snel (pistool)kruit zit en een halfhard geperst mengsel van magnesium en een soort slagsas, wat de magnesium door schok ontsteekt.
  als je in een ruimte staat en je ziet de “flashbang” komen ben je eigenlijk al te laat om nog te reageren, wat precies het doel is van dit ding. Het is een soort pacifistisch aanvalswapen, en behalve totale ontreddering gedurende enige minuten is er weinig gevaar aan, of je moet het ding als leg ei willen gebruiken…

  Mij maakt het niet uit of de Korporaal het ding heeft gegooid of niet, iemands huis en familie werden aangevallen, want dat is wat het “bezoek” van de kut Marrokaantjes, het nieuwe “ras” inhoud. Alle middelen zijn geoorloofd om jezelf en gezin te beschermen, ALLE middelen!

  Als onze wetgeving faalt om het basisrecht van burgers op zelfbescherming te garanderen en de middelen daartoe strafbaar stelt dan is onze wetgeving en de politici die deze wetgeving laten falen aan vervanging toe.

  Mensen op deze site hebben over het algemeen een breder beeld van wat er om ons heen gebeurd dan mensen die NOS en NPO kijken en hun kennis uit de mainstream media halen.
  Ook ik weet wat er om ons heen gebeurd, en ik zie steeds duidelijker de politiek correcte pers verhalen verzwijgen en steeds slechter hun leugens bedekken, ze vallen steeds harder door de mand.
  De golf van verkrachtingen, steekpartijen, brandstichtingen en berovingen en al wat meer, je kunt maar zolang zeggen dat er geen brand is maar als je door de rook geen woorden meer kunt horen die zeggen dat er niets is word het lastig nog leugens te verkopen.

  Burgeroorlog, het komt eraan en het is ook niet te stoppen, de machthebbers weten dat ook en zien uitstel als ruimte voor meer graaiwerk, niet als afstel. Ze hebben allang hun voorzorgsmaatregelen, hun gebied waar ze zichzelf zullen concentreren en beveiligen en ons gepeupel blijven lastigvallen met multiculti kots. Hun toevluchtsoord heeft een bedje klaarstaan, hun herberg heeft plaats voor hun soort mensen. (op onze kosten, dat dan weer wel)

  Maar met mij zeggen veel mensen die ik ken dat het beter nu kan zijn dat de ballon barst dan over tien jaar, als onze kinderen iets willen opbouwen en de gevolgen van het zieke policorrect multiculti kots beleid aan de lijve gaan ondervinden.

  Wat me ook is opgevallen: het referendum over toetreding van Oekraine is niet in gang gezet door enige politieke partij, toch ondanks de afwijzing van toetreding zijn ze de politici met elkaar aan het onderhandelen. er valt niks te onderhandelen, er is niemand om mee te onderhandelen, NEE is gewoon NEE.
  Zowel in Nederland als in Oekraine zijn de burgers slachtoffer van corrupte politici en een toetreding tot de EU zou vooral voor de Oekrainse bevolking nadelig zijn, zowel op het vlak van rechten als de plichten. nog niemand aan gedacht wat het Moslim quote voor een toetredend EU land zal zijn dat zelf behalve plofkippen en gigantische wietplantages niet veel heeft om te verkopen…..ons NEE heeft die mensen nog wat meer tijd gegeven om hun vrijheid en hun levensverwachtingen te overdenken. De EU en de Oekraine zijn dictaturen die hun bevolking kapot willen, laten we onze vijanden bij naam en adres gaan noemen, opdat ze nooit meer aan de macht komen, opdat een boomtak hun laatste carriere switch is.
  Het enige dat ze kunnen en mogen doen in Den Haag is officieel het verdrag afwijzen of massaal ontslag nemen en nieuwe verkiezingen uitschrijven, maar daarvoor is de arrogantie dusdanig te laat mee. De schade zal niet blijken na de verkiezingen maar daarvoor al.

  Verkiezingen zijn vertrouwen vragen aan anderen, maar vertrouwen dat decennia lang beschaamd word kan niet anders dan ophouden, of je moet de slaven meer miele beloven en gratis geld. voor de simpelen van geest werkt dat prima, wat gelijk het zwaktepunt van democratische denken openlegt.

  Wat is de basis van het recht dat iedereen vanaf 18 jaar mag stemmen? Kennis hebben van samenleving en een toekomstwens\visie over hoe land en leven in te richten of de capaciteit om een stemwijzer in te vullen of een rood kruisje te zetten in een vakje omdat je bij de kauwgomballen automaat een Paspoort hebt gekregen waarin staat dat je Nederlander bent?

  Democratie moet anders en het kan zoals de Zwitsers laten zien wel werken, maar misschien is anarchie wel veel leuker.

  “rechten moet je verwerven, niet erven”. (Duchesne)

  Liked by 4 people

 12. HetZalWeIWeer // november 27, 2016 om 11:15 //

  Allemaal wapens in huis gaan halen, zal het probleem niet gaan oplossen, het zal alleen maar erger worden, afgezien er ongelukken met kinderen gaan komen.
  Jij zult een wapen misschien wel goed wegstoppen, maar naief om te denken dat iedereen dat zal doen, met alle gevolgen van dien als lieve kroost met het nieuw gevonden speelgoed gaat spelen.
  Onze beschaving waar we lang voor gevochten hebben zal dan zeer zeker snel voorbij zijn.

  Afgezien van het feit, hoe leuk Duchesne het ook neerkwakt en uitlegt wat een flitsgranaat is, dit niet in huis mag liggen, ook al is het ergens in een ander land misschien wel toegestaan.
  Deze middelen zijn dus niet toegestaan hier en mag al helemaal niet vanaf de kazerne meegenomen worden, of je dit nu wel of niet leuk vindt.

  Natuurlijk met je eens, dat het systeem vaak faalt en niet snel vaak genoeg adekwaat reageert op ernstige zaken die spelen in de samenleving.
  Of het nu een Hoax site is of niet, genoeg bewijzen en een schat vol documantaires hebben ze om het aan te kunnen gaan pakken.
  Daar zijn ze ook mee bezig ook al denk je van niet, het probleem is alleen dat het langs te veel vingers moet en zoals elke Nederlander wel weet, wordt je altijd tegengewerkt.
  Zoals ook een compleet nieuw concept maken om zaken van de Islam te beperken, is behoorlijk wat voor nodig, complete teams zijn daar mee bezig om zoiets erdoor te kunnen krijgen en dat vergt tijd, heel veel tijd.
  We willen zo graag in een democratisch land wonen, echter zijn dit de nadelen van een democratie, niemand is het met elkaar eens over alles.
  Daarnast moet het binnen de wetten en regels ook mogelijk kunnen zijn, sommige dienen aangepast te gaan worden en ga zo maar door.

  Je Zwitserland.
  Corruptie kun je nooit helemaal uitbannen, toch zorgt een verdrag ervoor, dat er steeds een stapje corruptie verdwijnt, misschien op lange termijn wel meer dan Zwitserland, wie al het zeggen, maar wat raakt de bevolking nu het meest?
  De bevolking van Zwitserland heeft economisch gezien te maken met zwaar weer gezien de stijging van het insolventiepeil, dat ziet er voor 2016 en zal voor 2017 er nog niet best uit gaan zien, dit is erg zorgelijk voor de Zwitserse bevolking.
  In Nederland gaat dat vanaf ongeveer 2014 de betere kant op, daar is Zwitserland nog lang niet, de curve blijft modderen op hetzelfde punt.

  Het insolventiepeil is o.a. één van de peilers waarmee je nieuws kunt controleren, een juist meetinstrument dus, dat wat het NOS ons voorschotelt, wel degelijk klopt.
  Zoals ook de woningmarkt, welliswaar alleen nieuwbouwwoningen gaan goed, maar daar heeft het NOS het toch ook over en niet over de bestaande woningen, die loopt idd grotendeels niet, maar dat is geen nieuws toch, dat was vanaf de crisis al zo, onnodig om te vermelden dus.

  De huienmarkt is trouwens iets essentieels in onze maatschappij, hoe graag we alles ook willen veranderen in een handomdraai, maar dat gaat dus niet zo gemakkelijk, de woningmarkt speelt ook in op veiligheid, nieuwbouwhuizen en buurten worden steeds veiliger, er wordt ingespeeld op de onveiligheidsproblematiek van de maatschappij.
  Onze onroerende zaken zijn oppermachtig, tegelijkertijd zijn ze de zwakste schakel, de snelheid van bouwen is het probleem, niet iedereen kan dus morgen in een nieuwbouwbuurt wonen.

  Terugkomend:
  Het hele artikel trek ik verder ernstig in twijfel en zet zelfs jongeren aan tot het doen van dit soort dingen en zelfs nog erger uit te gaan voeren met uiteindelijk wel schade, maar wat maakt het uit, ze werden er toch al voor uitgemaakt.

  De Korporaal heeft kennelijk een populaire dochter en ja op 16 jarige leeftijd, dan gaan de hormonen los bij jongeren, sommige hebben misschien op die leeftijd wat gemist door teveel bezig te zijn met speelgoed te verstoppen, want stel je voor dat een ander ermee gaat spelen.
  Wie weet is die vent wel overspannen, dochter jarig, schoonmoeder op visite, ik noem maar zo wat.

  Veel politie medewerkers zijn in hun bovenkamer ook niet wat het wezen moet, waarvan akte mag ik aannemen, het is niet veel beter gesteld binnen het milieu van de Korporaal.
  Als de flitsgranaat van de Korporaal is, heeft ie zich al schuldig gemaakt aan stelen op het werk, niet helemaal in orde in de bovenkamer dus is.

  Ik kan me het verhaal van Duchesne wel voorstellen hoor, daar niet van, maar ik weet echt niet wat er zich werkelijk heeft afgespeeld.

  Je mening hebben mag, verzetten mag, protesteren mag, ook Pediga mag dat dus van mij.
  Geweld echter mag niet, daar hebben we democratisch voor gekozen.

  van Koten en de Bie was prachtig in die jaren om te zien, zo helder als die het al neerzette vanuit oogpunt bevolking bekeken en daar is tot op de dag als vandaan dus nog steeds niets in veranderd, sommige wijken vergaan, anderen komen op, de woningen worden tot op het casco opgemaakt.
  We kunnen niet om de 10 jaar allemaal in een nieuw huis wonen met de nieuwste veiligheid om ons heen, die snelheid kun je dus niet forceren.
  Allemaal tekenen, dat extremisten een verwrongen geest hebben, vaak ook de mentaliteit/gedachtengang van het ‘alleen op de wereld zijn’.

  We blijven dingen verdedigen waar we zelf achter staan ook al weten we diep van binnen dat het fout is.
  Je buurman met Illegaal vuurwerk naast de kamer van je kinderen, de buurman kan er een aardig centje mee verdienen, maar zou je dat willen naast dat slaapkamer van je kinderen?
  Je buurman die illegaal vuurwerk in een kamer heeft liggen, zal ongeacht altijd voor zijn eigen belangen op blijven komen.

  In onze vorige buurt, vonden de meeste Nederlanders het wel prima om een uitkering te hebben, de hart, astma en kanker patienten gingen in de ochtend naar hun werk, de niets mankerende gingen de gehele dag de extremist spelen thuis achter de computer i.p.v. werk te zoeken.

  Eigenlijk willen extremisten maar één ding, alles en iedereen omver gooien.
  Het enige wat extremisten niet begrijpen, is dat als iets omver gaat, zij daar zelf weer het meeste last van zullen hebben/krijgen, maar ook binnen de extremisten wordt er keer op keer niets van geleerd, makkelijker is om weer verder te gaan met gal spuwen, want dat is immers het vertrouwde/bekende.
  Een verwrongen geest zet zichzelf vast en wordt uiteindelijk door toediening van de eigen gifbeker ziek.

  Wat is bedreigend?
  Enig iedee wat dat is, hoe we dat meten, wat bonzen tegen de deur en een hand tegen het raam gepleegd om de hoek van de muur?
  Zwarte piet en Sinterklaas doen dit ook.
  Ik heb niets gelezen dat er iets stuk gegaan is.
  Dit zou zo maar is, de nieuwe uitzending van ‘van Kooten en de Bie’ kunnen worden 😉

  Like

 13. HetZalWelWeer, werk jij soms bij een gemeente /beleidsmedewerker of iets in de hulpverlening.
  Wapens zijn ook voor een crimineel verboden, maar die zal zich daar echt niet aan storen.
  Waarom jij dan wel.
  En ik zou wel eens willen zien hoe jij reageert wanneer zo’n 40 opgefokte mannetjes bij jou voor de deur stennis staan te maken en op je deur staan te bonken.

  Naar buiten lopen en zeggen, nou jongens gelukkig is er niks beschadigd, iemand trek in een bakje thee.
  Of ga je dan spontaan sinterklaas liedjes zingen om de stemming er in te houden.

  Liked by 1 persoon

 14. Eens met BertG

  Liked by 1 persoon

 15. Ik wordt soms een beetje moe van al die goed bedoelde uitingen.
  Laten we vooral het hoofd koel houden, er is nog niets gebeurt, laten wij het nou niet uit hand laten lopen met ze alle.
  En inmiddels staan ze midden in je kamer je dochter te verkrachten.
  Je kan dan altijd nog zeggen, aan mijn heeft het niet gelegen, ik heb de boel niet verder laten escaleren.
  En verder jammer van mijn dochter, ze had altijd nog iets wat harder nee kunnen zeggen.

  Like

 16. Republikein // november 27, 2016 om 12:56 //

  Zouden de Berbers ook kijken?
  Ik wel, hoe laat begint het, met biertje erbij?
  http://www.autoblog.nl/nieuws/max-verstappen-denkt-al-na-over-stoppen-met-f1-93247

  Like

 17. Republikein ,
  De voorbeschouwing begint nu om 13:00
  De wedstrijd zelf om 14:00 En als je Ziggo heb, op kanaal 14

  Like

 18. Klopt BertG je eigen kinderen beschermen is mooi voor maar zeker niet afdoende. De wereld beter maken is noodzakelijk aangezien je de eigen kinderen niet de rest van je of hun leven bescherming kunt geven. Keihard optreden tegen het tuig dat poogt onze vrijheid en veiligheid te vernietigen en dan heb ik niks tegen geweld en wapens om dit te bereiken

  Liked by 1 persoon

 19. wow bijna vergeten bedankt!

  Like

 20. Hoe minder weerstand jij biedt aan dat tuig, des te makkelijker zullen ze je zien als prooi om bij elke gelegenheid te grazen te nemen.

  Liked by 1 persoon

 21. HetZalWelWeer. Normaal gesproken heb je gelijk. Maar het is nu niet normaal. Ik krijg de sterke indruk dat de massale en ongecontroleerde import van ons vijandige mohammedanen NIETS in de weg gelegd mag worden. Dit MOET en ZAL doorgaan. Verder wordt wetgeving tov die mohammedanen wel erg laks toegepast en vaak helemaal niet (Keulen) en wordt aan de andere kant wetgeving tov blanken die het hier niet mee eens zijn telkens strenger toegepast. Er worden zelfs al kul-wetten verzonnen door de Hoge Raad om blanken monddood te maken. Een politicus die het hier niet mee eens is en zeker 30% van de bevolking vertegenwoordigd, wordt voor de rechter gesleept om een FLUT-reden.

  Het establishment heeft zijn langste tijd gehad en dat begrijpen ze waarschijnlijk ook wel. Nu houden ze zich met hand en tand aan hun plannen vast (islamisering, EU) en proberen die nog snel er doorheen te jassen.

  In een degelijke omgeving is het logisch dat politie en justitie niet ons beschermen maar ons juist proberen aan te pakken en de mond te snoeren. Dat mensen dan ertoe overgaan zichzelf te beschermen, kan ik begrijpen, hoe ze dat doen, mogen ze van mij zelf weten.

  Like

 22. 30% was wensdenken m/z 20 – 25%

  Like

 23. ik heb de mail/reactie gelezen van ‘hetzalwelweer” en het is erg lang. ik kan ermee instemmen dat vele landgenoten niet bekwaam zullen zijn een wapen te bezitten, maar ze blijven het recht houden om zichzelf te verdedigen, enkel een eigendom mag zichzelf niet beschermen, en op dit moment zijn de burgers nog niet een dusdanig eigendom van de staat maar ik geef je gelijk: ze zijn ermee bezig.

  Grappig dat je de 16 jarige dochter noemt, want de korporaal is 33…. ofwel is het zijn pleegdochter, ofwel was hij heel jong vader. even de diepte in: vader met 16/17 jaar oud, en dan 16 jaar nog bij de moeder zijn, dat is een zware opgave en een dusdanige relatie zal ongetwijfeld hele moeilijke momenten hebben gekend. Veel verantwoording, veel eigen ego en wensen opofferen voor gezin en toekomst. Ik mag die korperaal steeds meer, repect.
  Een goep van 10/20 personen of meer die voor je deur tekeer gaat, probeerd het huis in te komen en dreigt met dood en wat al meer, die mag je in mijn optiek op alle mogelijke manieren stoppen, een “Flashbang” is dan in mijn optiem veel te soft.
  ongetwijfeld is dit niet het einde van het dreigen, het zal op vele niveaus doorgaan en ik vermoed dat het gezin zal moeten verhuizen vanwege een totale anarchie die in Zwijndrecht heerst, en op vele andere plaatsen. er is geen logische menselijke waardige oplossing voor het ” nieuwe ras” probleem, want een oplossing is iets dat je zoekt met alle partijen en na drie generaties geweld kun je daar echt wel mee stoppen. Met Islam is niet te onderhandelen, enkel steeds verder voor te buigen door toegevingen. Met het nieuwe ras is niets te doen, enkel de goeden van de kwaden scheiden en de kwaden merken en afvoeren, mij eender waar.

  Diefstal en zeker diefstal vanuit een functie waarbij men word betaald door het volk vind ik onaanvaardbaar, maar het schijnt nogfal cultuur te zijn bij machtsposities.
  diefstal is een vorm van afbraak van je eigen zelfrespect, net als liegen of toekijken en niets doen terwijl iemand hulp nodig heeft.

  Wat betreft sites zoals Fenixx, dit zijn de laatse plaatsen waar onze grondwet nog echt word beleefd qua vrijheid van meningsuiting en persvrijheid, en in mijn optiek is Fenixx een site waar kwaliteit een norm is en niet vaag iets word gesuggereerd, iets wat veel sites wel doen.
  neem het woord weg van mensen en je dwingt mensen tot een keuze om zichzelf te verloochenen of de laatste mogelijkheid die ze nog hebben, gewapend verzet cq terreur. hou dat stukje goed in de gaten, want er is in de geschiedenis nog nooit een rijk of land geweest dat onderdrukking lang heeft kunnen volhouden. met de moderne technologie is er ook een hele kwestbare samenleving ontstaan, en die kun je niet beveiligen tegen verzet van binnenuit, het zal een compromis moeten worden tussen logica en persoonlijke ruimte en waardigheid.

  Onze economie is niet gegroeid, maar de berekenmethode is gericht op de doelstelling. met een gericht resultaat dat mooi in de kranten staat. Fijn voor de bejaarde die over twee weken weer mag douchen maar nu al in de stront ligt omdat de warme maaltijd van de week ervoor niet goed viel met de beschimmelde boterhammen van het weekeinde.
  Onze welvaart en vooral de sociale rechten en voorzieningen zijn gekelderd, de kwaliteit van leven is keihard achteruit aan het gaan, de veiligheid en het vertrouwen zijn kapot maar dat neemt men gemakshalve niet mee in de cijfers. weer die bekende slager die zijn eigen vlees keurt en zijn eigen rapport cijfers regisseert.

  Democratie oftewel de feetselijk ingepakte drol: sorry, maar die democtratie is niet zo sociaal dat je samen iets beslist, die geldt niet voor jou als je anders denkt over dingen en een andere toekomst wilt of een andere manier om de toekomst in te richten. Je word gedemoniseerd, tot loslopend wild verklaard door politieke kopstukken vannalle partijen, je bent ineens nazi die van democratisch verkozen zetels word verjaagd door bedreigingen, geweld en aanvallen op je gezin en famillie…..ik begrijp die korporaal ontzettend goed….
  wel eens een meute doorgedraaide nieuwe ras lieden achter je aan gehad, begeleid door groen links? nee, nou dood moeten ze de honden, gewoon hun wil met geweld opleggen omdat de stembus ff anders sprak. Politie: laten je barsten, gooien de deur dicht en vernederen je, gewoon omdat niemand ze op de vingers kan tikken en zal tikken. Politiek vluchteling in eigen land, en straks als ik njou woorden goed interpreteer ook politiek gevangene of vervolgd. wel, doodgaan is geen straf, wel niet naar eer en geweten geleefd hebben.

  Lees wat verder terug op Fenixx en je word misschien wat beter geinformeerd. politieke terreur in Nederland is een langlopende zaak met goedkeuring en assistentie van zowel staatsveiligheid als het stilzwijgend toezien van de grote partijen. en soms sterft er wel eens iemand en komt dat de politiek enorm goed uit.

  het excuus dat je ook aanhaalt, democratie, dat is tegelijkertijd de manier waarop ons als burgers het zwijgen word opgelegd. door de stelling dat we samen hebben gekozen. en dat is dus een grote leugen.

  Nog een ding: je schrijft nooit bedreigd te zijn. Fijn dat je dat bespraard is gebleven, het is een ervaring die je laat weten hoe klein en onbetekenden je eigenlijk bent in de wereld, zeker als er niets is dat jou kan beschermen of wil beschermen. mocht je dat ooit overkomen, denk dan aan mijn gedachten over wapenbezit, komt voort uit het bovengenoemde. Wanneer anderen jou de macht/controle over jezelf ontnemen dan is dat een afbraak van je persoon, en onaanvaardbaar. helpt alleen geweld tegen, en dat is dan ook de enige weg om dit soort zaken te stoppen. respect komt voort uit begrip, begrip komt voort uit het zelf ervsaren van dingen, niet van filmpjes of uit boeken.

  de volgende in dit lleven die mij zijn wil oplegd of de poging daartoe doet sterft. En dat is zoals het is.

  Like

 24. Republikein // november 27, 2016 om 18:16 //

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. “Rechten moet je verwerven, niet erven” – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: