Nieuw

Hiddema vindt geklaag over Wilders ‘zeldzame kul’

De goedmensjes in totale shock aan tafel. Hiddema flikt het weer.

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

42 Comments on Hiddema vindt geklaag over Wilders ‘zeldzame kul’

 1. De man heeft volkomen gelijk. Er moet en mag maar één ding tellen: je mag niet oproepen tot geweld.

  Het verbod op oproepen tot haat en intolerantie is allemaal flauwekul want wat is intolerantie en wat is haat? En waarom mag ik niemand haten? Ik haat sommige van mijn heksen en sommige van mijn heksen haten mij en doen voodoo op mij. Vandaar die koppijn die ik soms heb. En hoe meet je haat of intolerantie? Het is bullshit van de onderste plank. het is echt bij elkaar verzonnen om de mohammedanen en de negers te gerieven. En die zijn toch nooit tevreden.

  Dus ik zou gerust mogen zeggen: “ik haat marokkanen” maar ik mag niet zeggen: “maak ze allemaal kapot”.

  Like

 2. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Hiddema zou de perfecte Minister President zijn!

  Like

 3. Esperanza // november 24, 2016 om 17:24 //

  Hiddema for president!

  Like

 4. Esperanza // november 24, 2016 om 17:38 //

  Liedje voor Jeroen Pauw, amorele loser.

  Liked by 1 persoon

 5. Republikein // november 24, 2016 om 22:11 //

  Korting bij Gamma, niet de Gamma.
  Behoed u voor winkelhaakneuzen.

  Like

 6. Feitelijk is de rechtbank waar Wilders voor staat al een sharia rechtbank. Onze wetgeving is aangepast om de mohammedanen te gerieven. Begrippen als “intolerantie” en “oproepen tot haat” zijn net zulke verzinsels als islamofobie.

  Als deze sharia-rechters straks Wilders zullen veroordelen, al is het maar voor een tientje, bewijst dat dat wij onder de sharia gesteld zijn. De turken zullen met hun vlaggen weer op de Erasmuabrug staan en de marokkanen zullen door de straten dansen.

  Een niet-onknappe juffrouw op het journaal van de Nederlandse Propaganda Omroep zal verklaren: “opgeluchte Nederlanders vieren feest omdat zij niet langer in angst hoeven te leven”.

  Liked by 1 persoon

 7. Oproepen tot ‘onverdraagzaamheid’, staat helemaal niet in de wet. En is door de rechterlijke macht toegevoegd aan het artikel NA dat Wilders voor de tweede keer terecht moest staan.

  We zijn bezet, we leven onder een dictatuur. Was het John Stuart Mills, waar de Amerikaanse grondwet stevig op leunt, die zei dat dan verzet met geweld gerechtvaardigd was? I think so.

  Like

 8. Esperanza // november 25, 2016 om 04:33 //

  De Hoge Raad oordeelt in zijn arrest van 16 december 2014 dat een politicus in een publiek debat weliswaar veel aan de orde kan stellen en ook mag kwetsen, choqueren of verontrusten maar anderzijds ook de verantwoordelijkheid draagt, “om te voorkomen dat hij uitlatingen verspreidt die strijdig zijn met de wet en met de grondbeginselen van de democratische rechtsstaat. Daarbij gaat het niet uitsluitend om uitlatingen die aanzetten tot haat of geweld of discriminatie maar ook om uitlatingen die aanzetten tot onverdraagzaamheid”, aldus de Hoge Raad

  https://www.nrc.nl/nieuws/2014/12/16/hoge-raad-stelt-grenzen-aan-vrijheid-van-meningsuiting-politici-a1420215

  Het punt is nu dat dat Wilders zijn minder Marokkanen uitspraak deed VOORDAT de Hoge Raad met deze uitspraak jurisprudentie vormde.

  Liked by 3 people

 9. Republikein // november 25, 2016 om 04:36 //

  le roi c’est moi, of zo iets

  Like

 10. Fubar, ik blijf er maar over door zeuren, want ik vind dat er veel te luchtigjes overheen gestapt wordt dat onze hele staatsinrichting tot de grond toe wordt afgebroken om de mohammedanen te behagen. Het schijnt haast niemand op te vallen. Ongelofelijk. Er wordt veel geroepen over IQ, maar volgens mij zijn er haast geen Nederlanders meer die boven de 80 uitkomen. Bijna alle Nederlanders hebben een verstandelijke beperking, anders kan ik het niet verklaren.

  “Oproepen tot onverdraagzaamheid” daar moet je eens een minuutje over nadenken. Bedoeld is, dat je niet mag zeggen dat je de mohammedanen niet zit zitten. Dat dat artikel pas toegevoegd is NA dat Wilders voor de tweede keer voor de rechter moest staan, en dat dat dus betekent dat hij daarvoor niet veroordeeld zou moeten kunnen worden, is niet eens het voornaamste. Het voornaamste is, dat oproepen tot onverdraagzaamheid op zichzelf flauwekul is. Fenixx roept zijn lezers op een hekel te hebben aan mohammedanen. Bingo, de bak in.

  Je mag straks echt geen scheet meer laten als je langs een moskee fietst. Hoe langer ik er over nadenk, hoe meer ik snap dat we in feite al aan de sharia zijn uitverkocht.

  Like

 11. l’etat, cést moi. Uitspraak van de absolute vorst Louis XIV.

  Nu de met veel pijn en moeite (tussen 1880 en 1935 ongeveer) opgebouwde liberale democratie in snel tempo wordt afgebroken, vallen we terug op
  1) het cowboy liberalisme van de 19de eeuw (laissez aller, laissez passer) waarin grootindustriëlen (en banken) naar hartelust het volk kunnen uitbuiten
  2) het absolutisme van de 18de eeuw. (létat, cést moi)

  De internationals en de politici (van de EU) zullen hier erg blij mee zijn. Maar ja, daar is de EU ook vanaf het begin voor bedoeld.

  Liked by 1 persoon

 12. Republikein // november 25, 2016 om 04:48 //

  ja, de wet en de koning, beetje gebakken lucht.
  Wetten houden ons down, down to earth.

  Like

 13. Republikein // november 25, 2016 om 04:49 //

  trouwens Ed, met 80 ben je debiel.

  Like

 14. Esperanza // november 25, 2016 om 04:49 //

  IQ is minder van belang, Edjan, het is als een tijd lang EQ dat telt. Lust je geen vluchteling of moslim dat schort ’t aan je EQ en da’s pas erg.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Emotionele_intelligentie

  Like

 15. “Debiel” mag je niet meer zeggen, Republikein. Oei oei oei, jongen toch!

  Like

 16. Republikein // november 25, 2016 om 04:50 //

  Lijkt veel op seniel.

  Like

 17. @Edjan // november 25, 2016 om 04:38 /

  Niet voor niks dat ik jaren roep dat we bezet zijn.

  Liked by 2 people

 18. Esperanza // november 25, 2016 om 04:33 //
  “… Het punt is nu dat dat Wilders zijn minder Marokkanen uitspraak deed VOORDAT de Hoge Raad met deze uitspraak jurisprudentie vormde (omtrent uitlatingen die aanzetten tot onverdraagzaamheid)…” Dank je, da’s duidelijk.

  Ja, dat betekent dat Wilders daar eigenlijk niet voor veroordeeld zou moeten kunnen worden. Maar veel erger vind ik het, dat de Hoge Raad überhaupt met die uitspraak is gekomen. Het is volkomen betekenisloze flutvoorbipserij. Maar de bedoeling ligt er duimendik bovenop: je mag geen onaardige dingen meer over mohammedanen zeggen. Vanaf 16 december 2014 leven we volgens mij dus formeel onder de sharia.

  Liked by 2 people

 19. EQ heb ik niet. Ik heb er wel eens een artikel over gelezen ten ze het pas uitgevonden hadden en toen heb ik meteen besloten dat ik dat niet heb. Volgens mij is het een truc om domme en gezeggelijke mensen te kweken. Bah. IQ moet je trouwens ook niet teveel hebben. Tenminste als je geen baas bent ergens. Ik heb al geruime tijd een IQ van 99. Denken jullie soms dat ik gek ben? Jullie hebben een groot denkraam.

  Like

 20. Esperanza // november 25, 2016 om 05:00 //

  Mee eens, Edjan.

  Like

 21. Dit was een oproep tot onverdraagzaamheid tegen jullie, maar vreemd genoeg maakt niemand zich daar druk om want jullie zijn geen mohammedanen. Dat bedoel ik maar. Voorbips! Wat ben ik een onderbuiktokkie!

  Liked by 2 people

 22. Esperanza // november 25, 2016 om 05:03 //

  Debielen heten nu ‘mensen met mogelijkheden’.

  Liked by 2 people

 23. Republikein // november 25, 2016 om 05:06 //

  New age en sterrenkinderen, ja mensen, daar kijken jullie van op.
  Gelukkig heb ik nog voorraad bier.
  Gemiddelde van de burger is toch 100 Edjan?
  Lijkt me niet zoveel voor jou, 99, grappemakert.
  Neem je moer in de maling.

  Liked by 2 people

 24. Republikein // november 25, 2016 om 05:07 //

  En Bob maar posten, kedeng, weer een aantal, en ook hiero.

  Liked by 1 persoon

 25. Esperanza: uit het Wikipedia artikel over EQ:
  “… en vertonen hogere leidinggevenden een beduidend hogere score op vragenlijsten die EQ-competenties meten…”

  Dat bedoel ik maar. De baas heeft een hoger IQ en een hoger EQ dan het klootjesvolk. Daarom is hij ook baas geworden, snap je (knipoog emoticon 3x)

  Like

 26. Blader dus door wat oude meuk heen zoals Rep opmerkt.

  Over die dictatuur. De Walen hadden tegen CETA gestemd:

  https://fenixx.org/2016/10/25/de-schokkende-denkwijze-van-een-eurofiel-karel-de-gucht-over-de-zeggenschap-van-nationale-parlementen/

  Is een paar dagen later toch doorgegaan.

  Hopelijk liggen ook dergelijke dingen anders nu Trump. Ik denk dat we ook qua gevolgen voor de EU en Europa de gevolgen van Trump nog niet in kunnen schatten. De gevestigde en media- orde nog zeker niet, die zijn nog steeds in paniek.

  Ik denk dat de EU klap op klap gaat krijgen, en zoveel, en zo snel, dat ze de volgende al te pakken hebben voor ze besef hadden van de vorige. Laat staan dat ze tijd hadden er op te reageren. (ja als een kat in t nauw, als een boze blanke man – haha- die zijn speeltje wordt afgepakt)

  Liked by 3 people

 27. Ik hoop dat het mensen wakker schudt uit hun lethargie. Hoe het verder ook gaat met Trump. Ik hoop dat het mensen moed geeft over 9 dagen in Oostenrijk en Italië. Brexit en Trump hebben een zeker momentum opgeleverd en ik hoop dat dat nog wat groter wordt. De paniek kan ik me goed voorstellen.

  Like

 28. Republikein // november 25, 2016 om 05:27 //

  Het heeft weinig zin om over IQ of EQ te praten, moet dan nu gelijk denken aan die patser die aan de tieten mocht zitten van, uh, ze speelt ook in het schaap, zaadvragende ogen, nou, ja Verbaan, en die patser is Joris o.i.d weet ik veel, gladde jongen, is tafelheer, of geweest bij dwdd.
  K vond Droge leuker, die patser doet h,m een beetje na.
  Mijn zoon heeft nog op dezelfde school gezeten als dikke tiete Verbaan.
  Maar dat is voor latere zorg.

  Liked by 2 people

 29. Republikein // november 25, 2016 om 05:30 //

  In 020 heb je een rotary-club voor slimmers, lullen op nivo.

  Liked by 1 persoon

 30. Republikein // november 25, 2016 om 05:49 //


  Verticaal filmen is een hype, ook de 4[vier] reageerders vielen het op.

  Like

 31. Republikein // november 25, 2016 om 05:54 //

  Fubar // november 25, 2016 om 05:20 //
  Aandelen verkocht en hypotheek vast gezet rente dan voor 10 jaar.
  Met euribor-hypotheek kreeg je laatst geld toe, ze hebben het geschrapt.

  Like

 32. Ben wel benieuwd wat ze met je hypotheek gaan doen als er geen bank meer overeind staat en de euro nog net goed is om je laatste sigaret mee aan te steken.

  Liked by 1 persoon

 33. Republikein // november 25, 2016 om 06:04 //

  Ik heb het hoofdzakelijk gedaan voor mijn dure hospita, weet zij veel, was ik van veel gezeur af.
  Over geld kan je dagen bomen, ga ikkes dus niet doen.

  Like

 34. Kolere, ben net op de helft met stukkies van hier opslaan op ‘Fubar’. Te lang laten liggen, en het gevaar is dan dat je het helemaal niet meer doet.

  Heb jaren geleden is wat bij een weekblad voor een spelletje geschreven, daar ken ik Bolo van, en op een dag had de eigenaar alles off-line gegooid. Had ik niet verwacht, was ik alles kwijt. Nou ben ik een amateur, maar ik zag een tijdje terug ook mevr. Nanninga op twitter klagen tegen een – niet antwoordende- Livestro dat al haar stukjes voof Jalta foetsie waren. Ik weet niet meer wie van de schrijvers van daar er zich in mengde en zei dat hij ze wel opgeslagen had, maar Annabel blijkbaar niet.

  Nou vertrouw ik mijn collega’s prima, maar dat heb ik al eens eerder gedaan, en Nanninga ook. En daarom sla ik dus alles op.

  Like

 35. Republikein // november 25, 2016 om 06:10 //

  Edwin Rutten en zijn geldboom.
  Beter dan een vleesboom.

  Like

 36. Republikein // november 25, 2016 om 06:13 //

  Livestro en kinnesinne, of niet?
  Dat er mensen zijn die daar intrappen.
  Nou ja, Anna is niet slecht.

  Like

 37. Republikein // november 25, 2016 om 06:19 //

  De rest lees ik morgen, moeten jullie niet slapen, het gaat maar door 24/7.
  Ik ga bidden.

  Knack zegt:
  In de Zuid-Franse gemeente Montferrier-sur-Lez drong een gewapende man een rusthuis voor religieuzen binnen. Er is volgens politiebronnen minstens een dode gevallen, een vrouwelijke werknemer. De dader is op de vlucht.

  Like

 38. Republikein // november 25, 2016 om 06:26 //

  Rotaryclub, gezellig.
  Deze bedoel ik:
  http://www.mensa.nl/
  Good night.

  Like

 39. Duitsers kiezen massaal voor zelf bewapening, dat is wel een indicatie, dat er niks mis is met het IQ van de Duitser.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27105431/__Duitsers_bewapenen_zich__.html
  De veiligheidstroepen van Sau Merkel kollaborieren mit dem Feind.

  Like

 40. HetZalWeIWeer // november 25, 2016 om 14:17 //

  Het klagen gaat gewoon door:
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/11/schijnheilige-kuzu-toont-zijn-ware-aard-vindt-nederland-maar-een-egoistisch-land/

  Dat komt dan uit de mond van één van de velen parasieten van buitenlandse afkomst.

  Like

 41. HetZalWeIWeer // november 25, 2016 om 14:26 //

  Kuzu uitspraak:
  “Geen vluchtelingen willen, maar wel olie” is één van zijn loze uitspraken.”

  Ik hou het maar op inteelt hersenen, die kunnen niet anders denken.
  We hebben namelijk wel vluchtelingen opgenomen en de olie betalen we voor.

  Liked by 1 persoon

 42. Esperanza // november 25, 2016 om 04:33 //
  Je spreekt over een arrest van de Hoge Raad van 16 december 2014 omtrent “aanzetten tot onverdraagzaamheid”. Dat lijkt me een belangrijk arrest omdat hert naar mijn idee het begin is van de sharia rechtspraak in Nederland.

  Maar ik kan het arrest nergens vinden. Alleen dit:
  http://www.nvvsadvocaten.nl/nieuws/hoge-raad-vernietigt-vrijspraak-van-politicus-delano-felter
  Daar kom ik geen wijs uit maar het wordt hier nader uitgelegd (NRC)
  https://www.nrc.nl/nieuws/2014/12/16/hoge-raad-stelt-grenzen-aan-vrijheid-van-meningsuiting-politici-a1420215
  Ah, wacht, daar staat het allemaal.

  Ja, precies wat jij ook schreef:

  citaat:
  De hoogste rechter oordeelt nu dat een politicus in een publiek debat weliswaar veel aan de orde kan stellen en ook mag kwetsen, choqueren of verontrusten maar anderzijds ook de verantwoordelijkheid draagt, “om te voorkomen dat hij uitlatingen verspreidt die strijdig zijn met de wet en met de grondbeginselen van de democratische rechtsstaat. Daarbij gaat het niet uitsluitend om uitlatingen die aanzetten tot haat of geweld of discriminatie maar ook om uitlatingen die aanzetten tot onverdraagzaamheid”, aldus de Hoge Raad.

  Waarbij de hoge raad (graag kleine letters laten staan) bewust verzwijgt dat men uitsluitend en alleen niet onverdraagzaam tov mohammedanen mag zijn. Ik mag nl. gerust van mijn voorbipshexen spreken maar NOOIT van voorbipsmarokkanen.

  Sinds 16-12-2014 leven we dus formeel onder de sharia.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: