Nieuw

Ze steken liever een marokkaan een gesubsidieerde veer in het gat dan dat ze onze ouderen fatsoenlijk verzorgen

Door  ‘jowitteroosblog’

Die ‘luier’ deed zijn intrede al zo’n 37 jaar geleden. Ik herinner me dat ik na een jaartje Israël terugkwam en gelijk via uitzendbureau aan de slag kon in een verleegtehuis. het was alsof ik 100 jaar terug stapte in de tijd. De bewoners werden aan hun lot overgelaten en in de nacht geen ‘wisselronde en checkronde’, want…………………ze hadden allemaal een luier om…………maar wat dan met de wonden en doorliggen en verdere controle en huidirritaties………..oeps nu had ik teveel gevraagd en werd letterlijk, na ochtendappel (want zo voelde dat) op het matje geroepen bij…………………..de financieel hotemetoot die gelijk wilde weten hoe of ik heet en voor wie ik werk…………….klachten was not done…………….. Gelijk aan uitzendbureau doorgegeven en op zoek naar ander werk………..

Die marokkaanse jongeren zelfs in marokko met subsidie verwennen, want dat is het, voor gamen en ander vertier, schiet werkelijk in het verkeerde keelgat, dat heeft Bussemakertje die in ik meen 2004 al aankondigde marokko meer positief op de kaart te zetten en o.a. bij dodenherdenking te betrekken, dan ‘goed’ gedaan, want moet u weten marokko is zooooooooooooooooooooo arm ze en hebben zooooooooooooooooo hard gevochten tijdens WOII om Nederland te bevrijden……..ahun, zelfs NIOD en 4 en 5 mei comité doen mee aan die ‘positiviteit, want het verhaaltje moet toch wel kloppen niet waar……….

ZO’n 20 jaar geleden meegemaakt dat de moeder van mijn toenmalige buurvrouw, na een 3x in korte tijd terugkerende verkoudheid en daardoor weinig at en na de derde keer wat ‘krachtvoer’ (drankje) kreeg toegediend, een gesprek kreeg met een scala aan hulpverleners. Het gesprek ging er uiteindelijk over dat de moeder in casu toch echt niet meer wilde leven………………(terwijl die moeder iedere dag aangaf dat ze graag naar buiten wilde enzo, volgens de dochter ( mijn buuf)…………en dat het speciale voedsel wat die moeder in casu nu kreeg toch echt wel heel erg duur was en dat men voor dat geld andere dingen kon doen en dat het al de zoveelste keer was dat de griep terugkwam en nogmaals dat de moeder in casu toch echt niet meer wilde leven………………dus stoppen met speciaal voedsel……………
Het is dat de buuf mij dit vertelde en heb haar gelijk gezegd dat dit een medische handeling weigeren was en dat ze moest eisen dat haar moeder verder werd behandeld etc…………..gelukkig is dat laatste ook gebeurd……….

Maar ik bedoel maar dat die spagaat in logica over belastingcenten-gebruik ( lees misbruik) de macht is van de inmiddels geprivatiseerde tot’s alwaar men meer om de leugenverhalen geeft en uiterlijke schijn dan de waarheid en werkelijkheid……………………. oudjes moeten het liefst zo snel mogelijk dood en anders zo min mogelijk kosten en die zielige criminele allochtonen met name Marokkanen zoveel mogelijk positief op de kaart gezet worden met een zak geld en de leugenpers………….. de waarheid doet er niet meer toe………..

Jolanda

Doe mee met 8.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2035 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

16 Comments on Ze steken liever een marokkaan een gesubsidieerde veer in het gat dan dat ze onze ouderen fatsoenlijk verzorgen

 1. Zo rollen de linkse farizeeërs.

  Like

 2. topsporte // november 23, 2016 om 16:27 //

  Pleur op Bussemaker.

  Like

 3. Die Marokkanen-subsidie is niets anders dan een belastingtruc! Deze valt namelijk onder ‘donatie’ en die is volledig aftrekbaar! Wij betalen en zij krijgen het terug!

  Liked by 2 people

 4. Die Marokkanen-subsidie is niets anders dan een belastingtruc! Deze valt namelijk onder ‘donatie’ en die is volledig aftrekbaar! Wij betalen en zij krijgen het terug!

  Ja klopt net als goede doelen bv Unicef amerikaans bedrijf weer een actie het rijk vult het aan via ondernemingen binnen het omroepbestel en voilla een legale belasting truuk om zakken te vullen.
  De directeur Unicef Nederigland steekt aan basis salaris zonder dividenten 47,000 per maand in zn zak .
  Ga mij duur maar even voorbij met je collecte bus tenzij een rude awakening wilt meemaken en dan kan je als linkse gutmensch niet meer slapen .
  Jammer joh !

  Liked by 3 people

 5. hslot4 Dat is juist de clou, zij komen niet met een collectebus, ze jatten het gewoon zonder onze toestemming. Deze Marokkaanse donatie en andere zgn. ‘donaties’ worden ons aan de lopende band via belastingverhoging door onze strot geduwd!

  Like

 6. Even een opmerking voor me collega’s.

  Bedankt dat jullie veel taal en vooral grammatica fouten van me verbeteren echter is marokkaan zonder hoofdletter m in de titel en tekst geen taalfout.

  parasiet of hond schrijf je ook niet met een hoofdletter dus marokkaan schrijf ik ook niet met een hoofdletter. Zou dan nog eerder Hond met een hoofdletter schrijven.

  Dank voor U begrip

  Liked by 3 people

 7. Hebben jullie daar niet een privé kroeg voor, waar wij als reageerders geen toegang tot hebben of na kunnen lezen waar het verder over gaat.

  Like

 8. klopt BertG maar ik heb een gebiedsverbod sinds de laatste vergadering haha

  Like

 9. Nou Bolo, zoveel was mijn kleine reactie geschreven in haast vanochtend toch niet waard om geplaatst te worden? Maar bedankt in ieder geval ( zeft de schrijf – en reageerkneus onder de groten alhier en elders) Dank dat je of je collega’s de fouten eruit hebt/hebben gehaald voor zover mogelijk dan………….en excuus dat ik die fouten gemaakt had………

  Liked by 1 persoon

 10. Komt allemaal weer vreselijk gezellig over zo, onderling, een gebiedsverbod.
  Toch een klein communicatie probleempje.

  Like

 11. Ja gaat niet goed Jolanda wanneer ik de Nederlandse taal moet verbeteren (gemene glimlach) en BertG valt wel mee hoor alleen wanneer ik het hier plaats wordt het eerder gelezen door me collega’s

  Liked by 2 people

 12. Bolo // november 23, 2016 om 18:16 //
  Ik wilde jou hier een “like” geven omdat ik het helemaal met je eens ben: marokkaan en turk en erdogan en merkel en nog een hele hoop woorden meer: die dienen met een kleine letter geschreven te worden. Maar op last van hogerhand kan ik jou geen like meer geven, dus bij dezen. Twee likes. 🙂

  Liked by 3 people

 13. kijk nu spring ik met een goed gevoel naar de douche om vervolgens met een big smile uit te gaan om te eten haha

  Liked by 1 persoon

 14. Ik kan er niks ander van maken, duidelijk een onderlingen communicatie probleem.
  En een hoop meningen.

  Like

 15. Ik krijg nog net geen obstipatie van alles maar wel heel veel onwelgevoelens over alle rotzooi in Nederland en weer gaat de premie omhoog. Ik ga toch maar meer olijfolie gebruiken.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: