Nieuw

When It Comes To Fake News, The U.S. Government Is The Biggest Culprit

Let’s talk about fake news stories, shall we?

There’s the garden variety fake news that is not really “news” so much as it is titillating, tabloid-worthy material peddled by anyone with a Twitter account, a Facebook page and an active imagination. These stories run the gamut from the ridiculous and the obviously click-baity to the satirical and politically manipulative.

Anyone with an ounce of sense and access to the Internet should be able to ferret out the truth and lies in these stories with some basic research. That these stories flourish is largely owing to the general gullibility, laziness and media illiteracy of the general public, which through its learned compliance rarely questions, challenges or confronts.

Then there’s the more devious kind of news stories circulated by one of the biggest propagators of fake news: the U.S. government.

In the midst of the media’s sudden headline-blaring apoplexy over fake news, you won’t hear much about the government’s role in producing, planting and peddling propaganda-driven fake news—often with the help of the corporate news media—because that’s not how the game works.

Why?

Zero Hedge >>

Doe mee met 8.097 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6136 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on When It Comes To Fake News, The U.S. Government Is The Biggest Culprit

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: