Nieuw

Laatste woord Geert Wilders – Rechtbank 23 november 2016

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7173 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Laatste woord Geert Wilders – Rechtbank 23 november 2016

 1. Geweldige redevoering. Wilders stipt aan dat hij namens 2 miljoen Nederlanders spreekt en dat het gerecht hem in opdracht van de regering “kalt” moet stellen. Dat in feite de vrijheid van meningsuiting voor de rechter staat. Dat de politiek correcte elite het volk de oorlog heeft verklaard maar dat het gezonde verstand zal overwinnen. Dat hij eerst vermoord moet worden wil hij zijn mond houden.

  Het is een echte powerspeech, de rillingen lopen je soms over de rug. Mogelijk markeert deze speech het einde van Nederland en het begin van de dictatuur onder de sharia. Een boete van een tientje is al genoeg.

  Like

 2. Helemaal eens met Edjan !

  Like

 3. Deze film kan zó het museum in als ons belangrijkste tijdsdocument: het opheffen van Nederland.

  Hoewel …

  2031.
  Ma’am, wie is die boze meneer daar die zoveel praat?
  Ahmed, dat is heel boze meneer die heel lelijk doet tegen ons van Ware Geloof en hij gaat straks heel erg veel straf krijgen.
  Ma’am, waarom zij al die mensen zo wit?
  Ahmed, die waren er toen een paar maar ze wilden niet met ons, van Ware Geloof, samen leven en toen hebben wij ze, uit goedheid van ons hart, een kamp gegeven in Noord Zweden, Finnmark of zo, heel mooi, hoor. Maar ze hebben vast niet genoeg boterhammen meegenomen want onderweg, toen ze er heen liepen, zijn ze helaas allemaal dood gegaan. Boze meneer dood, mevrouw met apenkapsel dood, al die meneren en mevrouwen dood.
  Allah zij geprezen. Wij kunnen er ook niets aan doen.

  Like

 4. HetZalWeIWeer // november 23, 2016 om 20:30 //

  RTL weer is door de bocht.

  http://www.metronieuws.nl/nieuws/showbizz/2016/11/rtl-en-producent-willen-echt-helpen-met-hulp-tv

  Zaken als dit hoort het OM mee bezig te zijn.

  Mensen een contract laten tekenen die juridisch helemaal niet eens kan en mag, dat is behoorlijk over de schreef gaan.

  Like

 5. De rede van Wilders is door de MSM natuurlijk niet met gejuich ontvangen. Zelfs niet door Elsevier waar ene Tom Reijner sprak van een “ronkende redevoering” en “ronkend” betekent: opschepperig, brallerig en daar kan geen mens me vanaf lullen.

  Eén ingezonden reactie wil ik u niet onthouden want ze slaat volgens mij de spijker op de kop. Dit proces is veel ernstiger dan je op het eerste oog zou denken. Het legt een bom onder de fundamenten van de moderne samenleving. Dat schijnt toch niet echt goed door te dringen. Ortega was met zijn boek “opstand der horden” al in 1935 een waarschuwende profeet. Niet dat het allemaal zal helpen, maar voor de liefhebbers:

  citaat:
  De ernst van deze zaak lijkt veel journalisten te ontgaan. Ik bemerk bij bijna alle journalisten een nogal vluchtige, bijna joviale stemming. Soms ook onverschillig e/o gemakzuchtig. Hier en daar zelfs veroordelend en beschuldigend! Ik denk dat veel journalisten gewoon geen gewogen e/o goed doorvrochten analyse kunnen maken. Denkelijk zijn de meesten gewoon niet goed genoeg opgeleid in staatsrecht c.q. in de grondbeginselen van de democratische rechtsstaat. Grote woorden, maar dat moet de verklaring zijn. Of men moet zo politiek correct ingekaderd zijn op de redactie, dat men gewoonweg geen positief stuk MAG schrijven over Wilders op het gevaar af in de problemen te komen op de werkvloer c.q. bij collega’s. In beide gevallen is de burger de sigaar, want die krijgt geen degelijke uitleg over wat er hier feitelijk aan de hand is en wat de precieze gevolgen zijn, als het O.M. zijn zin krijgt. De gevolgen zijn dan niet te overzien. E4 noemt het een ‘ronkend’ betoog. Waarom niet ‘vlammend’? Hier is best even over nagedacht op de redactie. Wilders staat namelijk voor meer dan alleen zijn eigen vrijheid van meningsuiting. Als Wilders wordt veroordeeld, sneuvelt meer dan alleen de vrijheid van meningsuiting, dan dooft het licht. En ik bedoel niet de lamp aan het plafond…

  Like

 6. Ortega beschreef de moeite en de tijd die het “uitmuntende mannen” gekost heeft om onze democratische samenleving te construeren. Ook zou het doorlopend uitmuntende mensen nodig hebben om deze in stand te houden en te verbeteren. Hij vreesde de mogelijkheid van luie en domme horden die het allemaal vanzelfsprekend zouden gaan vinden en de zaak daardoor naar de verdommenis zouden helpen. En met “horden” bedoelde hij met name niet het lagere volk. En ook dat had voorspellende waarde. Wat we zien met het Wilders-proces, is dat de zogenaamde elite, een stel verwaande snotjongens die denken dat ze god zijn omdat ze al zolang de baas zijn, een domme nep-adel, dat uitgerekend zij het zijn die de zaak opblazen. Het is pure achterlijkheid, vernielzucht en narcisme. De mensen zullen het helaas pas inzien als het te laat is. En dat zal niet meer zo heel lang duren.

  Like

 7. Een van de grootste ratten bij het Wildersproces. Burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen. Schijnheilige jezuïet. http://www.gelderlander.nl/regio/nijmegen-e-o/nijmegen/bruls-wil-gesprek-met-wilders-aangaan-over-wat-hem-allemaal-dwars-zit-1.6673312

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: