Nieuw

Duits gerechtshof: shariapolitie die mensen intimideert is niet illegaal

Deze uitspraak legaliseert effectief Sharia Patrouilles die de islamitische wet afdwingen door mensen lastig te vallen. Verwacht maar veel meer na-apers als deze uitspraak stand houdt.

Volgens dit you-tube filmpje waren ze al eerder vrijgesproken om dezelfde reden:

Een Duits gerechtshof heeft maandag besloten dat een groep islamisten niet de wet overtreden hebben door “sharia-patrouilles” te formeren en mensen op straat te vertellen dat ze moeten stoppen met drinken, gokken en naar muziek te luisteren.

De ultra-conservatieve moslimgroepering rond de Duitse bekeerde salafist Sven Lau veroorzaakte publieke woede met hun vigilante patrouilles in de West-Duitse stad Wuppertal in 2014, maar de aanklagers hadden moeite om een zaak tegen hen op te bouwen.

Het districts-gerechtshof van de stad oordeelde dat de zeven beschuldigde leden van de groepering niet het verbod op het dragen van politie uniformen overschreden hadden toen zij mensen benaderden, terwijl ze oranje vesten droegen met het opschrift: “Sharia Politie”.

De rechters zeiden dat er alleen sprake van een overtreding van de wet kon zijn – oorspronkelijk bedoeld tegen straattroepen zoals de vroege nazi-partij – als de uniformen “militant of intimiderend” overkomen, aldus een woordvoerder van het gerecht.

Wat is het verschil tussen nazi’s en shariapolitie? Vergeet de bewering dat sommigen niet wisten wat zij waren. Als een getuige zich vergist tussen een nazi uniform en een uniform van het Leger des Heils, verandert dat niet de kern intentie die dreigend en intimiderend is. Dat is het doel van de shariapolitie.

Dit is dus een debat geworden of shariapolitie als bedreigend beschouwd kan worden. Sinds islamisten de dialoog domineren en de claim geldt dat élke kritiek op islam islamofobisch is, dan kan shariapolitie natuurlijk onmogelijk intimiderend zijn.

Bron:

http://www.frontpagemag.com/point/264921/german-court-sharia-police-intimidating-people-not-daniel-greenfield

 

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7211 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

26 Comments on Duits gerechtshof: shariapolitie die mensen intimideert is niet illegaal

 1. Tijl Uylenspiegel // november 23, 2016 om 01:55 //

  Reden te meer om daar met opzet al kettingrokend en met een fles bier in de hand de straat op te gaan. “Wat zegt u, dat mag niet van de sharia? En wat zou ik daar mee te maken hebben denkt u?” (wel zorgen dat het gefilmd wordt van een afstand, dat mag vandaag de dag niet zo moeilijk zijn)

  Like

 2. Esperanza // november 23, 2016 om 02:04 //

  We zijn verloren, vrees ik. Binnenkort hier bij ons in het juridisch theater.

  Like

 3. Sharia-polizei. Sharia rechtspraak.
  Ik kijk er niet meer van op. Misschien kan onze sharia-overheid wel schietles voor de sharia-polizei regelen? Ik kan me wel opwinden maar als straks die sukkels weer op merkel stemmen gaat het gewoon verder.

  Liked by 1 persoon

 4. ongesgoolde // november 23, 2016 om 02:09 //

  De volgende stap :
  Niet filmen en de schedel inslaan.

  Like

 5. Volgende stap is er al. Grootste narcist van Nederland met als enige roeping een kinderfeest bederven, krijgt een raar carnavalsliedje over zich heen. Een creatief figuur zet er een filmpje bij met een ophang-scene die ik zelf over de top vond. Narcistje krijgt meteen bescherming van de staats-sharia-politie. Brabantse liedjesschrijver wordt ook bedreigd maar mag verder doodvallen. Omdat hij een Brabander is? Nee, omdat hij blank is. Willen wij meer of minder narcistische trutjes in ons land? Velen zullen nu in koor roepen: minder, minder, minder.

  Ha fijn! Alle ouderlingen van de linkse kerk gaan in processie, arm in arm, met de harmonie voorop door de stad (ben ik goed in beeld? Zit mijn haar goed links?) Op naar het woudenkot waar ze daags tevoren de valse aangiftes al hebben klaargelegd.

  Hup, de boze blonde man naar de sharia-rechter! Want een kwart van het volk moet nou echt eens zijn gore muil gaan houden.

  Liked by 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel // november 23, 2016 om 02:27 //

  Rechtspraak in Europa begint steeds meer op een aflevering van Jiskefet te lijken!

  Like

 7. Wat is dat toch maar met die boze burgers? Wie zijn ze en wat willen ze? En waarom stemmen ze toch maar tegen ons?? Misschien omdat het de verliezers van de globalisering zijn? Zielepieten? Dom en moreel inferieur?

  Dat moet haast wel, want aan ons van de elite kan het niet liggen.

  Like

 8. Misschien moeten we ze het eens vragen, kaerel. Ja, laten we het ze nou gewoon eens vragen. Gewoon netjes en beleefd gaan we het die tokkies vragen.

  Dag meneer Fubar. Wij hebben vernomen dat u een blog hebt. We zijn daarin zeer geïnteresseerd. Wie zijn jullie en wat willen jullie? Dat vragen wjj ons af.

  Nou, da’s toch beleefd, niet? Denk je dat ze fatsoenlijk antwoorden? Nee, laten ze een aflevering van Nieuwsuur zien net toen mijn kapsel niet goed zat.
  Gaan we morgen een balletje slaan? Kaerel? En daarna die vervelende tokkie-smaak wegspoelen?

  Like

 9. Republikein // november 23, 2016 om 02:42 //

  Het wordt met de dag gekker.

  Like

 10. @Edjan // november 23, 2016 om 02:08 //

  Schietles voor invasiërs. Was al zo in Zweden, hadden we eens stukje over op DVC. Hier op Speisa:

  It began on a small scale in the fall. But now the interest has exploded. Now more than 50 immigrant youths shoot at the firing range at the biathlon course in Sollefteå, according to the Swedish newspaper Allehanda.

  Maria Ibrahim is loading her rifle and lies down on the green rubber mat. She is aiming long and carefully before she pushes the trigger and shoots at the classical targets of five black dots.

  The white caps fall into place one by one.

  http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.2393/immigrant-youths-love-sniper-training-in-sweden.html

  Like

 11. Edjan // november 23, 2016 om 02:34 /
  Dag meneer Fubar. Wij hebben vernomen dat u een blog hebt. We zijn daarin zeer geïnteresseerd. Wie zijn jullie en wat willen jullie? Dat vragen wjj ons af.
  ——-

  Nu kwam het nog per mail …

  Het zal wel niet lang meer duren ..

  Van de zomer maar eens door Hongarije toeren, of Portugal, da’s wat makkelijker voor me qua taal en klimaat. En dan eens een keuze maken.

  Like

 12. Republikein // november 23, 2016 om 03:30 //

  Het kan, nog geen ouwe lul en geen gezin.

  Liked by 1 persoon

 13. Ik ben wel een ouwe lul. Geen gezin meer. En met dat voortplanten, waar we het gisteren over hadden, dat wordt ook niks meer. Tritsen (?) van ontevreden exen zitten door het hele land te mokken. Niks zo erg als een boze vrouw. Ach, ga maar naar Hongarije. Laat mij hier maar achter. Ik ben jullie maar tot last.

  Like

 14. Republikein // november 23, 2016 om 04:03 //

  Ja, wat zit er voor ons dan nog in, echter willen we toch niet toetreden tot de grote club van blinde leipenisten, en zou de generatie van de slimmofobie de zaak in ons voordeel willen beslechten?
  Het dringt niet tot ze door, helaas, zie:
  https://ejbron.wordpress.com/2016/11/22/de-generatie-van-de-watjes-en-psychische-wrakken/

  Ze zijn gehersenspoeld.

  Like

 15. Edjan // november 23, 2016 om 03:53
  Ach, ga maar naar Hongarije. Laat mij hier maar achter. Ik ben jullie maar tot last.
  ——–

  In Hongarije ben ik niet verder van je weg dan ik nu ben. Jij bent nooit bij mij thuis geweest, ik nooit bij jou. Daar hebben ze ook internet en is de kans minder groot dat ik van mijn bed gelicht word voor wat ik op dat internet doe. Juist als ik hier blijf is de kans groter dat het contact verbroken wordt.

  Liked by 1 persoon

 16. Fubar // november 23, 2016 om 04:07 // Ik probeerde ZIELIG te doen. Maar geen mens die erin trapt. Maar als Sylvana zielig doet, staan alle mohammedanen te janken en de linksmiechels ook.

  Wil je echt naar Hongarije of Portugal? Dan schat je de zaak erger in dan ik. Tot nu toe dacht ik, dat zolang je geen oproep tot geweld doet, er je weinig kan gebeuren. Maar tegenwoordig is de sharia-rechtbank het aantal strafbare feiten fors aan het uitbreiden. Daar dient het Wilders-proces voor. Oproepen tot haat (uitsluitend tegen mohammedanen) is ook al strafbaar, en een uitspraak wordt al gauw beoordeeld als een oproep tot haat. Verder worden de begrippen islamofobie en racisme ook steeds verder opgerekt. Een van oorsprong wetenschappelijke term als “ras” wordt verkracht om de sharia ten dienste te zijn.

  Het duurt niet lang meer, of je mag je mening alleen nog maar verkondigen in parabels en dromen en zo. Of in een vreemd soort ironie en sarcasme. Het kan wel, mensen als Solzjenitsyn moeten het er ook mee doen, maar het is niet iedereen gegeven. Het zal niet lang meer duren, 3 jaar, schat ik, of schrijven wordt echt een rare bezigheid.

  Like

 17. Republikein // november 23, 2016 om 04:35 //

  K heb me al menigkeer verontschuldigd voor mijn bestaan, meer smaken heb ik niet.
  God, waarom heeft Gij mij verlaten.
  Nee, dat is een ander verhaal, voor een ander artikel.

  Like

 18. Edjan // november 23, 2016 om 04:25 /
  Fubar // november 23, 2016 om 04:07 // Ik probeerde ZIELIG te doen. Maar geen mens die erin trapt. Maar als Sylvana zielig doet, staan alle mohammedanen te janken en de linksmiechels ook.

  Wil je echt naar Hongarije of Portugal?
  ———-

  Ja. Noord-west-Europa staat binnenkort in zijn policore eentje. De VS heeft afscheid genomen, de Visegrad landen zullen volgen. We roepen wel vaak dat de kern van de dictatoriale EU-repressie de kongsi Frankrijk-Duitsland is (opgevallen dat dat land meer en meer zijn oude machtspositie in het midden van Europa aan het innemen is nadat de periferie langdurig verzwakt is?) , maar Nederland is misschien wel erger dan Duitsland, de meest Duitse provincie van Duitsland. het is Jeroen Dijsselbloem, de voorzitter van de Eurogroep die de Grieken op de knieën gekregen heeft en onder wiens leiding we niks meer horen over het ineenstortende Spanje. Duitsland ( en dus Nederland lijken van plan te zijn langer vast te houden aan de neo-con strategie dan welk ander land dan ook), het is de ‘core’ van de EU. Frankrijk mag mee doen bij gratie van, omdat die anders niet weten wat ze met zichzelf aanmoeten en omdat de drukpers in Frankfurt staat.

  Liked by 1 persoon

 19. Ach 1 keer iemand die boos wordt en scheitziek is van het maar nooit iets terug doen en die maait er met een AK-47 eens flink overheen en iedereen die er ook nog voor opkomt is ook de sigaar!! Dan is het heel snel afgelopen met deze MOSLIMFACSISTEN!! (pleonasme)

  Like

 20. Als er nou Motor Club boven gestaan had, dan was het allang verboden en werden ze aangepakt als misdadige organisatie.

  Like

 21. Edjan // november 23, 2016 om 02:08

  Ja beste Edjan je denkt toch niet dat het Nederlandse asiel en immigratiebeleid er anders gaat uitzien, dan wanneer die achterlijke randdebiele Merkel achterban haar wéér opnieuw als Bundeskanzler kiezen. Het is mijns inziens het zelfde laken en pak geheel conform de leugenachtige consensus uit Brussel. Het volk “wij” dus hebben de kans voorbij laten gaan om resoluut een einde te maken aan deze krankzinnigheid van het EU-monstrum, de bijna voltooide totalitaire EU-staat wat over generaties heen getild is, zonder dat de volkeren van de Nationale lidstaten er erg in hebben gekregen. Doordat de globalistische elite stap je voor stapje, decennia lang de volkeren hebben besodemieterd met hun politiek correcte gelul over de mooie vergezichten van dit EU-moloch die elke EU-burger voorspoed en welvaart zou brengen, niets is minder waar maar dan wel voor het bedrijfsleven en de ongekozen EU-elite. Een Eu-monstrum waarin een enkeling of groepen andersdenkenden ten onder gaan in een volkomen kansloze strijd tegen dit totalitair bewind.

  Like

 22. Juist geïntegreerde, goed opgeleide moslims worden extremisten

  Meeste nieuwe terroristen voor ISIS komen uit rijkste landen – Britse MI5: Verdachten van zelfmoordaanslagen vaak hoog opgeleid – Links idee dat investeren in banen en sociale integratie moslimterrorisme kan voorkomen, blijkt een mythe

  De Westerse gevestigde orde wil nog altijd maar niet begrijpen dat de islam oorlog tegen onze samenleving voert, en moslims niet vanwege armoede of discriminatie, maar hun religieuze haatideologie terroristen worden.

  Uit nieuwe onderzoeken van onder andere de Rotterdamse Erasmus Universiteit blijkt dat alle door de politiek en media verspreide stereotypes over het ontstaan van islamitisch extremisme overboord moeten worden gegooid. Armoede, werkloosheid en sociale achterstelling blijken nauwelijks iets te maken te hebben met radicalisering – integendeel. Hoe beter geïntegreerd moslims in het Westen zijn, en hoe hoger opgeleid, des te eerder blijken ze voor de jihad te kiezen. ‘Het Westen schijnt er moeite mee te hebben dat terroristen niet door ongelijkheid worden gedreven, maar door haat tegen de Westerse beschaving en de Joods-christelijke waarden,’ schrijft de Italiaanse journalist Giulio Meotti als commentaar.

  Meer integratie = meer radicalisering

  ‘Hoe beter jongeren zijn geïntegreerd, des te groter is de kans dat ze radicaliseren. Deze hypothese wordt door veel bewijs ondersteund,’ concludeerde onderzoekers van de Erasmus Universiteit. Mohammed Bouyeri, de moslim die Theo van Gogh vermoordde vanwege zijn kritische opmerkingen over de islam, was met zijn hoge opleiding en goede vooruitzichten dus bepaald geen uitzondering, zoals politiek en media ons wijsmaakten.

  Ook de Wereldbank concludeert dat ‘de omvang van (ISIS) leden, maar ook van zelfmoordstrijders, toeneemt naarmate de opleiding hoger is. Bovendien halen degenen die zelfmoordterroristen willen worden in de hoger opgeleide groep een gemiddelde score… ISIS rekruten zijn beter opgeleid dan hun landgenoten. 69% heeft op zijn minst een middelbare school opleiding, en een kwart is afgestudeerd. De overgrote meerderheid had een baan toen ze besloten zich bij de islamistische organisatie aan te sluiten.’ Lees verder >>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/11/Nieuw-onderzoek-Juist-gentegreerde-goed-opgeleide-moslims-worden-extremisten

  Liked by 2 people

 23. Fubar // november 23, 2016 om 04:53 //
  Daarom noem ik de EU ook altijd das Gross-Deutsche Reich. Ook in Duitsland tegen de linkse intellectuelen met hun begrijpende edoch neerbuigende glimlachje. Succes verzekerd. “Ihr könnt’s euch behalten” heb ik er ook wel eens aan toegevoegd als de gal me over de schoenen liep.

  Like

 24. Republikein // november 23, 2016 om 13:42 //

  Nog een paar maanden en dan weer kiezen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: