Nieuw

De EU-dictatuur wil Russia Today en Sputnik gaan verbieden

The European Parliament is expected to vote on a draft resolution on European Union strategic communication to counteract propaganda against the bloc by third parties.

The document claims that Russia is allegedly engaged in propaganda against the EU. Authors of the document equate counteracting Russia with the resistance to the Daesh terrorist group and call on EU member states to boost financing counterpropaganda projects.

Among the main threats to the bloc, the document names the Sputnik news agency and the RT broadcaster. The non-binding document says that Russia is allegedly “aggressively employing a wide range of tools and instruments” to weaken the EU. The resolution was presented by Polish lawmaker Anna Elzbieta Fotyga. The European Parliament is expected to vote on the resolution on Wednesday.

Read more: https://sputniknews.com/europe/201611231047745918-eu-russia-media-resolution/

 

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on De EU-dictatuur wil Russia Today en Sputnik gaan verbieden

 1. Ben benieuwd hoe ze dat willen doen. Het IP-adres dat een DNS server levert als dit wordt opgevraagd door een computer wijzigen in een adres van de censuurdienst of zo?
  Met een VPN ben je er zo omheen, en RT en Sputnicnews kunnen ook een reeks aliassen die ze iedere paar dagen wijzigen en elders publiceren de wereld in helpen. Het wordt dan een kat en muis spelletje.
  Of willen ze soms iedereen die het IP-adres opvraagt loggen om vervolgens oom-agent langs te sturen? Die agenten gaan het dan druk krijgen.
  Een VPN is en blijft het veiligst en in de meeste gevallen niet al te duur in gebruik.

  Like

 2. polderboy // november 23, 2016 om 22:24 //

  Las dat Mogherini (communist en idolaat van de politieke islam) en Merkel (geheime politie Stasi opleiding) nog heel graag door willen met Erdogan (moslimbroeder en grote Ottomaans roerganger).
  In Turkije, waar tienduizenden reeds geïnterneerd zijn en tientallen reeds doodgemarteld, heb je ook nog maar een paar kranten in handen van de macht.

  Het enige is, dat in buurten waar veel Turken wonen, de satelliet schoteltjes verdwijnen en in buurten waar anti EU aanhang woont (meestal PVV, maar dat zal zeker groeien) dezelfde schoteltjes verschijnen.

  Like

 3. polderboy // november 23, 2016 om 22:42 //

  Vervolg op 22:24
  Dus weer stiekem achter de verboden zender: “Here speaks radio free Russia. The starving flex-working millions in Europa will soon be liberated from the dictatorship of the so called multiculturalist sharia dictatorship. Everybody who wishes to join the allied troops, has to try to escape Europe’s iron curtain to the east.”

  Liked by 1 persoon

 4. Merkel, Hollande en hun marionetten in Brussel zijn zo gefrustreerd door de overwinning van Trump, dat ze als wilden om zich heen aan het meppen zijn.

  Liked by 1 persoon

 5. Ik heb gelukkig al jaren een abonnement bij Canal Digitaal en dus een schotel op mijn balcon. Hierdoor ben ik in staat om ongeveer 500 zenders te ontvangen via 2 Astra satellieten en daarnaast Free to air via een 2e schotel de Hotbird met nog eens 300 zenders, ik ontvang dus bijna alle Europese zenders, maar ook de Russische, Arabische zenders.
  Dus inderdaad ze gaan hun gang maar, maar dan zullen ze wel alle satellieten uit de lucht moeten knallen, want het is voor de Russen een kleine moeite om 1 satelliet boven de EU te hangen met daarop ondertiteld en wel alle Russische zenders. Krijgen de Europeanen tevens te zien hoe je echte humor moet maken, want dat kunnen ze.
  De enige Russische programma’s die ze nu laten zien, zijn oude Sovjet films, terwijl ze prachtige nieuwe series zoals crimi’s, drama’s, romcoms etc. maken.
  Zal niet gebeuren, want stel je voor dat wij de Russische levensstijl gaan overnemen cq bewonderen, dan pas wordt het gevaarlijk voor die linkse kliek leugenaars in Brussel en den Haag

  Like

 6. De EU zou zich de moeite kunnen besparen door de massa media gewoon de waarheid te laten vertellen in plaats van alle politiek correcte leugens en verzwegen feiten die we nu erin lezen of zien.
  RT hoeft bijvoorbeeld niet eens moeite te doen om reclame voor zichzelf te maken. Simpelweg de waarheid vertellen is al voldoende om klanten uit de EU en VS of Canada te trekken, wat ook bij bosjes gebeurt.

  Like

 7. Esperanza // november 24, 2016 om 23:12 //

  Berichtje van juli 2015

  Flapdrol Bert Koenders ziet het helemaal zitten..

  The project will “give the tools and the capacities for Russian language [media] and Russian social media to work on the basis of objective information … with the exchange of different viewpoints”, said Bert Koenders, the Dutch foreign minister. Koenders added that that there was a “broad support” for the endeavor from EU foreign ministers.

  https://www.rt.com/news/310416-content-factory-propaganda-russia/

  Even kijken hier onder GS link hoe In NOS journaal beeld wer gemanipuleerd om Putin in de zeik te zetten?

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/07/nederland_helpt_polen_met_anti.html

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Bert Koenders gaat rechtstreeks Al-Qaeda financieren – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: