Nieuw

Zanger krijgt dreigmails na Sylvana-lied. Sylvana krijgt beveiliging

Zanger Rob van Daal ontvangt dreigmails vanwege zijn lied Oh Sylvana. De zanger piekert er echter niet over om zijn lied terug te trekken.

,,Rob blijft gewoon zijn liedje zingen. Natuurlijk trekken we het niet terug. Waarom zou hij? Het lied gaat niet over Sylvana”, aldus manager Nikki Jeurninck tegen BN DeStem. ,,98 procent van de mensen vindt het gewoon een leuk carnavalsnummer. Die commotie waait wel weer over.”

AD >>

Sylvana Simons van de politieke beweging DENK krijgt bescherming. Dat gebeurt naar aanleiding van concrete bedreigingen aan het adres van het kandidaat-Kamerlid. Er worden „zichtbare en onzichtbare maatregelen” getroffen om haar te beschermen. Dat heeft Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu dinsdag gezegd, na een gesprek met de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en het Openbaar Ministerie.

Metro >>

 

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6834 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Zanger krijgt dreigmails na Sylvana-lied. Sylvana krijgt beveiliging

 1. Voorbeeld 1: In 2004 werd tijdens een demonstratie, georganiseerd door de vakbonden en linkse partijen, een levensgroot bord rondgedragen met daarop het afgehakte hoofd van toenmalig premier Balkenende. Niemand van de organisatie greep in. Politie en OM evenmin. PvdA, SP en GroenLinks verklaarden dat ze het een steengoeie actie vonden.

  Voorbeeld 2: In 2009 hing een student in Den Haag een pop, voorstellende kamerlid Wilders, op aan een boom, met ook nog een mes in zijn buik. De Kunstacademie vond het een prachtig kunstwerk, de student kreeg een ruime voldoende. De student werd later wel beboet met 60 uur taakstraf. Geen enkele partij, behalve de PVV, veroordeelde deze actie.

  Voorbeeld 3: In 2016 verschijnt een filmpje op internet met een gefotoshopte Sylvana Simons, een BN-er met politieke aspiraties, aan een boom. Vice-premier Asscher spreekt direct zijn afschuw uit. Simons krijgt beveiliging, het OM start een onderzoek naar de maker(s) van de film.

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // november 22, 2016 om 20:06 //

  Twee kamer kleden, die de PvdA uitstappen, en hun zetel weigeren in te leveren en daar gewoon blijven, nemen iemand in dienst, die Sylvana heet, die een raar mailtje krijgt, en als een reeds gekozen politiek bestuurder bewaakt gaat worden?

  Allereerst, ik zei vanochtend tegen mijn baas, ik stop ermee, maar blijf zitten, gelijk die lui van DENK. Mijn baas heeft me eruit geschopt.

  Hoe dan ook, mijn baas kan me gelijk in Den Haag ook niet ontslaan, en ik neem Sylana in dienst, die de hele dag op het kantoor gaat rondlopen. Nu krijgt ze een raar mailtje en mijn baas draait op voor de kosten van haar bewaking??!! En Ebru Umar dan? Is dat maar een gewone kutburger dan, die je best wel daadwerkelijk ernstig mag bedriegen?

  Liked by 1 persoon

 3. Zit nog te wachten op een complete cd met Sylvana nummers

  Like

 4. Esperanza // november 22, 2016 om 23:14 //

  ‘Zijn zwarte mannen gewelddadiger?’Ik heb de indruk van wel…. En eh, ik ga het niet goedpraten omdat ik het zelf heb meegemaakt, ‘

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2844/Archief/article/detail/594283/2001/01/13/Sylvana-Simons.dhtml

  Like

 5. Ach Rob v Daal behoeft het zelf niet eens meer te zingen het zal massaal gedraaid worden tijdens de carnaval , en hoe harder dat dat kreng jankt , hoe meer het gedraaid gaat worden .

  Liked by 1 persoon

 6. Zwarte racist krijgt eindelijk haar trekken thuis.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: