Nieuw

VS verscherpen reisadvies naar Europa, aanslagen op komst

Amerikanen die zich tijdens de komende feestdagen in Europa bevinden moeten extra voorzichtig zijn. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een zogenoemd ’travel alert’ uitgegeven omdat er in de komende periode een verhoogd risico op terreuraanslagen is.

Telegraaf >>

Gevolg van de diversiteit van Jesse Klaver, de culturele verrijking van D66 en de mohammedanenimport van PvdA en VVD.

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7173 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on VS verscherpen reisadvies naar Europa, aanslagen op komst

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Tja, we konden er op wachten!

  Like

 2. Dit is op Edjan herblogd

  Like

 3. Sorry, word er een beetje melig van. Zal het NOOIT meer doen.

  Ik denk dat er rond de kerst wel een paar aanslagen in Europa zullen komen en met oud en nieuw de “normale” aanrandings- en verkrachtingsronde. Het spijt me nauwelijks te moeten zeggen dat het de AfD, de PVV, FN en VB zetels zal opleveren.
  Hoewel ik er intussen ook van overtuigd geraakt ben dat veel mensen het niet willen zien en het ook nooit zullen willen zien. Ze zullen nog vol begrip en liefde glimlachen als hun kop naast hun voeten ligt.
  Dat Merkel ze heeft uitgenodigd, ontkennen ze glashard. Ze zien de mohammedanen als een soort bijbelse kikkerplaag. Is opeens begonnen en is niks aan te doen. En de oplossing zal vanzelf wel komen: alles is tot nu toe toch altijd nog goed gekomen? Ze kunnen zich er niet druk om maken. Zo erg is het toch niet? Ze hebben het toch goed? Dus kunnen ze wel met wat minder toe enzovoort en zo verder. We moeten het aan de mensen over laten die er verstand van hebben. Zucht …

  Like

 4. Gerrit Tienkamp // november 24, 2016 om 04:57 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. VS verscherpen reisadvies naar Europa, aanslagen op komst – Kattukse Vrienden voor Israël

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: