Nieuw

Huppelkutjes

Het is onmogelijk een dialoog met een opponent te voeren die niet wil discussiëren en er alleen maar naar streeft de oppositie uit te sluiten en te denigreren.  Het zwijgen op te leggen. Dissidente bewegingen in verschillende landen zijn daarom gestopt met het hanteren van defensieve argumenten zoals “we zijn niet xenofoob, geen racisten, geen fascisten”, maar zijn overgaan tot een aanklacht tegen de gevestigde orde dat ze het land en de bevolking verraden en in de steek laten. Deze beschuldiging is een stuk krachtiger dan de racisme aanklacht die wij als patriotten steeds weer moeten aanhoren.

Het niet representeren van de belangen voor degenen die je moet vertegenwoordigen is een zware misdaad. Degenen die denken dat het woord “landverrader” te zwaar weegt mogen de term “misbruik van vertrouwen” gebruiken. De harde toon is door het establishment gekozen en het is niet verwonderlijk dat zij nu moeten lijden onder een vergelding van hun eigen vuil gooien. De toon bepaalt de muziek. Het resultaat van de Amerikaanse verkiezingsstrijd is een bewijs dat de oppositie niet verplicht is om defensief te handelen en zich constant moet verontschuldigen op de valse aantijgingen, maar kan overwinnen door het negeren van de beschuldigingen van het establishment door in de aanval te gaan – en het op smaak brengt met gerechtvaardigde woede en verontwaardiging.

Immigratie critici moeten niet de verkeerde veronderstelling van de linkse kerk accepteren dat xenofobie een mentaal en moreel probleem is en je tot een misdadiger maakt. Is allemaal linkse lullafadetchie. De meeste Europese toeristen die op vakantie naar Spanje gaan houden niet van de Spanjaarden maar gaan daar naar toe voor de zon en het aangename temperatuur. De meeste steuntrektoeristen uit het Midden-Oosten komen hier naar toe voor onze sociale voorzieningen en niet omdat ze van de Europeanen of onze cultuur houden. De meeste woestijnbewoners die hier aankomen zijn meer etnocentrisch en meer “xenofoob” dan de Europeanen. De definitie xenofobie kan staan voor iets problematisch, maar ook vereenvoudigd worden tot een gemeenschappelijke voorkeur waar we het liefst als eigen soort mee willen omgaan, en meer vertrouwen in hebben, in de mensen die we beter kennen dan die derde wereld primaten met hun vreemde gewoontes en aanbidding van een bloedige krijgsgod met een profeet die er een vulgaire ongezonde manier op nahield om met kleine meisjes te islamiseren.

We begrijpen mensen uit onze eigen cultuur beter en kunnen betere overwegingen maken onder ons dan met die islam neanderthalers uit de woestijn, is een normale menselijke reactie en niet iets waar je voor moet schamen. Is gezond en helpt je eigen stam te overleven. Het is een rare linkse fantasie dat we zelfopofferend moeten zijn en van alle mensen en vooral islamieten moeten houden zoals van je moeder, vrouw, kind en jezelf, en de rest van de magere stakkers uit de derde wereld naar binnen moeten slepen voor een links goed gevoel, en als je dat niet doet diep voor moet schamen. Met de benodigde islamfobie. Om als een scheutje witte melk in de zwarte bittere koffie met een lichter tintje op smaak te brengen .

Het wordt tijd dat we uit de loopgraven klimmen en ten aanval gaan. Onder het linkse artillerievuur doorrennen en de vijand op de rechterheup aan het bajonet rijgen. En tijdens hun socialistische-islam sterven op de linkse Vara c.q. Joopbek schijten. Wat Trump ons geleerd heeft is dat de aanval de beste verdediging is. Niets aantrekken van de genderneutrale pispotten en safespacekoekjes, met hun valse linkse gejank en geklaag. Tijd dat we er overheen gaan walsen en orde op zaken gaan stellen. Zooitje verstandverbijsterende slinkse stinkhippies. De bal wordt teruggekaatst. Something is changing. Can you feel it?

Huppelkutjes.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

52 Comments on Huppelkutjes

 1. “Het wordt tijd dat we uit de loopgraven klimmen en ten aanval gaan.”

  Zoiets?

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // november 22, 2016 om 02:48 //

  Oh ik had dat net zitten doen!
  Maar het moet gezegd; een uitstekend artikel, je stijgt boven jezelf uit. Ik vind het ook wel een goede stelling, zo had ik er nog niet naar gekeken maar ik denk dat het waar is, niet een vlucht naar achter maar juist naar voren. Niet de verdediging maar de aanval negeren en zelf aanvallen.

  Like

 3. Mooi filmpje van die huppelmeisjes. Zo mooi dat ik vergat waar het artikel over ging. Afgetrainde meisjes. En dan nog lachen erbij! Helemaal plat van voren. Da’s van het trainen.

  Liked by 1 persoon

 4. Over aanvallen gesproken. Tijd dat die Jappen wat Arabische olievelden bezetten voor hun energievoorziening. Die kerncentrales zijn niet zo’n goed idee op een breuklijn:

  Like

 5. Esperanza // november 22, 2016 om 03:29 //

  Duidelijke taal van Pat Condell.

  Liked by 1 persoon

 6. http://www.telegraaf.nl/buitenland/27079408/__Aardbeving_bij_Japan__.html
  Tsunami waarschuwing ingetrokken, koelsysteem werkt weer.

  Liked by 1 persoon

 7. Maar olievelden bezetten is geen slecht idee. Zoals Trump ook al zei: Let them pay, and keep the oil !

  Ten aanval !

  Laten we beginnen in Libië, wat geen land meer is en dus ook geen terugkeerders kan weigeren. Als we daar een humane terugkeerbasis bouwen voor zo’n 50 miljoen mohammedanen van de aanwezige olie, is het win-win lijkt me.

  Like

 8. Esperanza // november 22, 2016 om 03:55 //

  Boem, boem, boem, boem …

  Liked by 1 persoon

 9. Ze moeten toch ergens hun energie vandaan halen. Volgens sommigen wordt op den duur de energievoorziening een groter probleem dan water en voedsel. De enig werkzame oplossing op den duur is kernfusie met als tussenoplossing waterstof uit zonne-energie. Bio-gas, windmolens enz is allemaal door een bepaalde politieke richting gewenst maar in wezen amateurisme en kapitaalvernietiging.
  Om kernfusie-reactoren te laten draaien zullen we uiteindelijk op de maan fabrieken neer moeten zetten om He3 te winnen, zonnedeeltjes die daar liggen omdat er geen atmosfeer is. Daar kunnen we honderden jaren mee toe. Later moeten we fabrieken op de planeet Mercurius neerzetten. Nog later zullen we planeten buiten het zonnestelsel moeten koloniseren als we als soort willen overleven.
  We kunnen ook kiezen voor de trutten-methode met biogas en windmolens, wat betekent dat de wereldbevolking sterk moet dalen (zeg maar tot 10% van nu) en er bijv geen medische technologie meer is zodat we weer besmettelijke ziektes krijgen en oorlogen om de schaarse grondstoffen. De aloude middeleeuwse zaagtand in de bevolkingsaantallen zal weer zijn intrede doen. Feitelijk is het één groot continu bloedbad.
  Ook hier moet je je niet verdedigen maar de milieutrutten (Groenlinks) van massamoord beschuldigen en vragen of zij degenen willen zijn die van de wereld willen ophoepelen als de energie niet meer voldoende is.
  Succes verzekerd.

  Like

 10. Esperanza // november 22, 2016 om 04:03 //

  Ook wel een mooie opruiming als de mens van de aarde verdwenen zou zijn.

  Like

 11. Esperanza, zo kun je het ook zien. Maar eigenlijk is het de “weg met ons-mentaliteit” in het extreme.
  De mens is helemaal niet leuk. Het leven ook niet. We kunnen kiezen: terug naar de middeleeuwen (of het neolithicum) met besmettelijke ziektes die de bevolking decimeren en daarna weer een groei omdat de overgebleven bevolking op de vruchtbare gronden gaat zitten, tot het er weer teveel worden en er weer een besmettelijke ziekte komt die de helft uitroeit; kortom het doormodder scenario of we kiezen voor de weg naar voren die ik hierboven schetste.
  Dat kun je ook zien als “De mens als sprinkhanenplaag”: neerstrijkend, alles verterend en verder trekkend.
  De mooie, lieve tussenoplossing bestaat niet. We zijn niet op aarde om gelukkig te worden. We zijn er om ons voort te planten. Punt.

  Like

 12. Esperanza // november 22, 2016 om 04:15 //

  Pllaneet aarde zal ons niet missen 😉

  Like

 13. Nee, de aarde zal ons niet missen. Maar kunnen wij het leven vaarwel zeggen?

  Like

 14. Esperanza // november 22, 2016 om 04:22 //

  ‘@Edjan, We zijn niet op aarde om gelukkig te worden. We zijn er om ons voort te planten. Punt’

  Nou, plant jij je dan maar lekker voort zodat ook je kinderen niet gelukkig worden. Mijn beurt sla ik over.

  Liked by 1 persoon

 15. Esperanza // november 22, 2016 om 04:43 //

  Hoorde deze ooit ergens:
  Waarschijnlijk is de reden waarom mijn vrouw en ik een kind hebben gekregen dezelfde als die van Napoleon om Rusland binnen te vallen: het leek zo’n goed idee. 😉

  Liked by 1 persoon

 16. Esperanza // november 22, 2016 om 05:03 //

  Kan wat cru over komen m’n comment om 04:22
  Zou d’r In geval ik ’t kon corrigeren van maken:

  @Edjan, We zijn niet op aarde om gelukkig te worden. We zijn er om ons voort te planten. Punt’

  Nou, laat de mens zich dan maar lekker voortplanten, zodat ook hun kinderen niet gelukkig worden. Mijn beurt sla ik over. 😉

  Liked by 1 persoon

 17. HetZalWeIWeer // november 22, 2016 om 08:37 //

  @Edjan
  “Ze moeten toch ergens hun energie vandaan halen. Volgens sommigen wordt op den duur de energievoorziening een groter probleem dan water en voedsel.”

  Zelf heb ik niets tegen andere vormen van energie opwekken, maar energievoorziening is geen probleem, er wordt een probleem van gemaakt omdat dat geld in het laatje brengt.
  Maar ik geloof ook in alles in beweging houden, iets waar de mens moeilijk in mee gaat, vandaar al die draaiknoppen zoals belastingen, niet leuk maar wel een manier om de boel in beweging te brengen.

  Stel dat er steeds minder olie in de wereld zou zijn, kijk dan eens naar een auto van 20 jaar geleden en een auto van nu, die auto van nu verbruikt de helft minder, dus maakt het al niet uit als de olie voorraad gehalveerd zou zijn, de verhouding blijft hetzelfde.
  Ook fabrieken die ons voedsel bewerken e.d., ook deze fabrieken hebben machines die in de loop der tijd veel minder zijn gaan gebruiken, onze electronica die steeds zuiniger wordt en noem maar op.

  Beweging draait het om en om die oude wekkerradio nu is te laten verdwijnen, lukt door wat aan de knoppen te draaien van energiebelastingen, zodat er beweging in komt, het kopen van een nieuwe wekkerradio.

  Misschien dat jij dit allemaal wel begrijpt Edjan, maar tussen economische en technische levensduur zit een groot verschil en vroeg of laat, ziet de mens dit toch wel in en komt dan in beweging.

  Like

 18. @Esperanza // november 22, 2016 om 05:03 //
  Geeft niet. Ik heb het me niet aangetrokken. En in zoverre zit er waarheid in je woorden:
  1) Op “mijn manier” met fusiereactoren en ruimtevaart zal de mensheid nog veel groter worden. Menselijke vrijheid, privacy zal waarschijnlijk niet meer mogelijk zijn. Ik denk zelfs, dat de mens een beetje op een robot zal gaan lijken.
  2) De mensheid zal steeds meer op een sprinkhanenplaag gaan lijken: de aarde kaal vreten, dan de maan, dan Mercurius en dan het hele heelal.
  Dus: dat mag je “ongelukkige kinderen” noemen. De mens kan zich verder voortplanten (in aantal groeien) maar wordt steeds minder mens.

  MAAR Esperanza, wat is het alternatief? Ik noem het maar het Groenlinkse verhaal: ooit zijn de fossiele brandstoffen op en ver voor die tijd worden ze al steeds duurder. Aanvullen met biogas en windmolens zal niet voldoende zijn en kost een hoop geld. Op een gegeven moment kom je tot een enegiehoeveelheid die niet meer genoeg is voor de mensheid zoals hij nu is, maar voor slechts 10 – 20%. Dan moet je dus even 80-90% van de mensheid afschaffen. Binnen een vrij korte periode, zeg 100 jaar. Dát vertellen ze er niet bij! Vrijwilligers zullen er niet veel zijn. Hoe moet dat dan gebeuren? Atoombommen erop? Hongersnood?

  Er zullen vanzelf oorlogen ontstaan om die energie (en voedsel en water) Als je, op wat voor manier dan ook binnen 100 jaar 80% van de mensheid op wilt ruimen, zal de aarde een uur tegen de wind in stinken naar de dood. Geluk?? Dacht het niet. En dan zijn we er nog niet, want daarna zullen we hout moeten sprokkelen (of zo) om ons eten te koken. Er is dan een energielimiet die een grens legt aan de grootte van de bevolking. Tot die grens zal de mensheid groeien, dan komt er gebrek en ontstaan er oorlogen, opstanden, hongersnood en besmettelijke ziektes. Net als in de middeleeuwen. De mensheid zal in grootte halveren, de overlevenden zullen naar de vruchtbare gronden trekken en de mensheid zal weer groeien: tot die limiet. Geluk?? Geloof er niets van. Echt helemaal niets.

  Dat is het verhaal van Groen Links: ze vertellen er niet bij wat de kosten zijn. Miljarden mensenlevens. Eeuwig in de middeleeuwen.
  De rooie zegt: weg met de blanke, de mohammedaan is lief.
  De groene zegt: weg met de mens, de dolfijn is lief.

  Liked by 1 persoon

 19. HetZalWeIWeer // november 22, 2016 om 08:37 //
  Energie wordt echt eerlijk waar het gigantische probleem van de toekomst. Het is nu misschien een verhaal om je geld uit de zak te kloppen maar het zal ooit bittere ernst worden. Wanneer weet niemand want niemand weet precies hoeveel fossiele brandstoffen er nog zijn.
  Windmolens en bio-installaties kosten veel geld (energie) en die kun je maar een keer uitgeven.

  Waarom denk je dat een land als China perse naar de maan wil? Niet om er een vlaggetje te planten: daar ligt die He3. Elk groot en machtig land wil daar een claim op want daar gaan straks (hopelijk) die fusiereactoren op draaien.

  Waarom denk je dat Trump vandaag nog veel energiebeperkingen heeft opgeheven? Er mag van hem meer met steenkool en schaliegas gewerkt worden. Zo koopt hij tijd. Hij gaat langer door met fossiele brandstoffen die een tijd niet in trek waren of die vroeger te duur waren om te ontginnen.

  Overigens wordt er hard gewerkt aan die fusie reactor en gaan er miljarden heen. Tot nu toe heeft het ding niet langer dan een tiende seconde gewerkt. Dus dat kan nog lang gaan duren. Als we nog lang geld weggooien aan windmolens, kunnen we die ontwikkeling straks niet meer betalen. We zouden veel meer op een waterstofeconomie moeten inzetten. Dat is toch ook schoon en zo? Waarom toch maar die windmolens?

  Like

 20. In iedere stad een zoutreactor plaatsen en het probleem is opgelost.

  https://fenixx.org/2016/09/20/nieuw-type-kernreactor-in-de-vs-gesmolten-zoutreactor/

  Like

 21. Voor een tijdje, ja. Overigens wantrouw ik het ding als de pest. Het is in feite een gemoderniseerde splijtingsreactor.

  Like

 22. Ik zal er maar over ophouden. Een jaar of 20 geleden was ik lid van een club voor sterrenkunde. Prof Priem kwam toen een lezing geven en die vertelde (zo ongeveer) het bovenstaande verhaal. Midden in de hippie tijd! Flower power en romantiek met iedereen een paar kippen en een lapje grond. En een joint des avonds uiteraard. Of een litertje bier.
  Hij moet aardig wat naar zijn kop gekregen hebben, besef ik nu … want hij vertelde wat de hippies verzwijgen of niet (willen) weten.

  https://profs.library.uu.nl/index.php/profrec/getprofdata/1663/28/51/0

  Like

 23. Republikein // november 22, 2016 om 14:14 //

  Breuklijnen zijn een gegeven, maar wie is de Bob?
  Dat is vaak een dilemma.

  Like

 24. Esperanza // november 22, 2016 om 14:44 //

  @Edjan 12:41 Maar wat wat is het aklterbatief?

  De mens is een ziekte op de huid van de aarde, dus een rem op het fokgedrag van de mens is het begin van een remedie.

  A hard rain is gonna fall.

  Like

 25. Esperanza // november 22, 2016 om 14:48 //

  I saw a newborn baby with wild wolves all around it

  Like

 26. HetZalWeIWeer // november 22, 2016 om 14:48 //

  @Edjan
  Het doet me deugt je zorgen hierover hebt, je het je aantrekt, maar we zullen van mening hierover blijven verschillen.

  Er kunnen van allerlei wetenschappers en experts zich hierover uitlaten en we kennen de deskundigheid van de weterschappers en experts nu zo langzamerhand wel.

  Toevallig ken ik iemand, die zijn vader is een hele hoge piet bij een oliebedrijf geweest en waar het eigenlijk al niet over mag gaan, is dat olie nooit op zal raken.
  Vroeger zei men, dat de olie over 50 jaar op zou zijn, die uitspraak hadden ze beter maar niet kunnen doen, want 50 jaar later, leven er nog steeds mensen die deze uitspraak nu kunnen weerleggen.
  Toen heeft men ervan gemaakt, dat de olie over 200 jaar op zal zijn, dat is namelijk een betere uitspraak, want over 200 jaar, zijn die mensen van toen er toch niet meer 😉

  Er liggen nu al motorblokken klaar, die 1 op 100 rijden en met geen misselijke prestaties.

  Daarnaast weet ik, dat Japan een zonnecel plaatje heeft ontwikkeld waar werkelijk de haren van overeind gaan staan, wat dit kleine zonnepaneeltje wel niet op kan wekken van 2 bij 3 cm, gelijk aan velen daken vol panelen.

  Waarom niet nu al invoeren dan?
  We doen net alsof de waterstofperoxide motor nog maar net nieuw is, echter een fransman heeft deze al velen jaren terug al ontdenkt en gemaakt, hij is vermoord.
  Er is veel afhankelijk van elkaar, dus alles op z’n tijd.

  Zo is er ook veel te doen over het klimaat, dat de mens dat wel eventjes zou kunnen veranderen, dan zou je eens moeten gaan praten met mensen die in orkaan gebieden wonen en hoe zij daarover denken, want die zullen toch wel willen dat we niet zoveel vervuilen.
  Nou, deze mensen staan echt stevig op hun benen ondanks de orkanen die hun om de oren vliegen, wij kunnen het klimaat helemaal niet veranderen, het klimaat is namelijk niet alleen onze planeet, het hele heelal is hierbij betrokken, wij kunnen dus niet eens het kleinste steentje wat er te vinden is aan bijdragen.

  Like

 27. HetZalWeIWeer // november 22, 2016 om 14:52 //

  Herstel:
  ontdenkt moet natuurlijk ontdekt zijn 😉

  Like

 28. Esperanza // november 22, 2016 om 14:58 //

  Typo om 14:44: ….alternatief …

  Te beginnen met het islam adddergebroed

  Like

 29. Esperanza // november 22, 2016 om 14:59 //

  Like

 30. Edjan // november 22, 2016 om 12:41

  Vergeet het globalistische project Agenda 21 niet Edjan.

  Like

 31. @HetZalWeIWeer // november 22, 2016 om 14:48 //
  Dat van dat Japanse zonnepaneeltje is fantastisch nieuws.
  Is hier toevallig een linkje van?

  Like

 32. Esperanza // november 22, 2016 om 17:09 //

  Goed idee, Ron, wil ook wel zo’n dingetje op mijn bootje in plaats van de grote panelen die d’r nu op zitten. 😉

  Like

 33. Esperanza // november 22, 2016 om 17:39 //

  En op voor ’t huis lijkt dat prima optie.. Zit momenteel in België met een licht lekkende mazoutktel. (Oliestook voor cv komt in België zeker op platteland nog vij veel voor.)
  Zit d’r aan te denken om van m’n huis een energie neutrale woning te maken. Alleen nu nog even moed verzamelen om zo’n klus op de hals te halen. 😉

  http://zon-energiehuis.nl/

  Like

 34. Esperanza // november 22, 2016 om 17:40 //

  op = ook

  Like

 35. Esperanza // november 22, 2016 om 17:42 //

  en nog een typo: .. mazoutketel ,,,

  http://www.centraleverwarmingcv.be/mazoutketel.html

  Like

 36. HetZalWeIWeer // november 22, 2016 om 17:59 //

  @Ron
  Helaas geen link van, maar ik heb het ongeveer een jaar geleden op youtube ergens gezien, ze hadden het in de daklijst van een auto geplaatst, het is een klein zwart plaatje wat dus niet opvalt in zo’n zwarte dakstrip.
  We moeten niet te snel verwachten dat het er op korte termijn voor ons komt, eerst gaat de ruimtevaart ermee aan de slag, dan de vliegtuigwereld en daarna zal het pas betaalbaar gaan worden voor in een auto, een ander voordeel was ook, dat electroautos in de toekomst dus ook veel lichter kunnen gaan worden door minder accu volume, hoewel de meningen daar weer over verdeeld zijn, accus kan namelijk ook een mooie X-shape wegligging benadrukken, maargoed, dat is dan weer iets voor coureurs meer interessant.

  Het is dus nog wel in ontwikkeling, maar de resutalen waren dus zeker niet slecht.

  Like

 37. Republikein // november 22, 2016 om 18:02 //

  Je hebt toch niet teveel Duvel gedronken?

  Like

 38. Esperanza // november 22, 2016 om 18:06 //

  Niet te drinken, dat Duvel, doe mij maar een Kriekje.

  Like

 39. Esperanza // november 22, 2016 om 18:08 //

  Deze is een leuk voor carpenter Fub, :

  Met zulk krom hout als waarvan de mens gemaakt is, kan men niet iets timmeren dat goed recht is.

  Like

 40. HetZalWeIWeer // november 22, 2016 om 18:10 //

  @Esperanza
  Zonnepanelen in de vorm van dakpannen zijn ze ook mee bezig of het is er inmiddels al 😉

  Like

 41. Esperanza // november 22, 2016 om 18:13 //

  Zal ik ‘m zelf maar even inkoppen:

  Like

 42. HetZalWeIWeer // november 22, 2016 om 18:15 //

  Ook heb ik gehoord, dat ze bezig zijn met energieopwekkende stoeptegels, elke keer dat iemand eroverheen loopt, is er weer wat stroom bij.

  Like

 43. Esperanza // november 22, 2016 om 18:20 //

  Ja, HetZalWeI, zonnepannen, had ik ook van gehoord.

  https://www.zonnepanelen.net/zonnepannen/

  Like

 44. HetZalWeIWeer // november 22, 2016 om 18:27 //

  yep dat is het Esperanza, nog wel een beetje erg duur, maar ligt er ook aan wat de levensduur is.

  Like

 45. Esperanza // november 22, 2016 om 18:40 //

  Zoals Haatsnee Bouazza de malloot Peter Breedveld tot de islam wist te brengen, Carrie Hamburger de vrouw van Gert-Jan Knoops hem tot het jodendom wist te verleiden, slaagde June Carter erin om Cash tot de christelijke God te bekeren. We wisten het al, huppelkutjes trekken harder dan tien paarden.

  http://8weekly.nl/special/muziek-specials/johnny-cash-een-gelovige-zondaar/

  Like

 46. Esperanza // november 22, 2016 om 18:47 //

  Wilders’ advocaat Knoops, van huis uit rooms-katholiek , heeft hij grote interesse gekregen in het jodendom waarmee hij door zijn huwelijk met een joodse vrouw in aanraking is gekomen. Naar verluidt houdt hij zich aan de joodse spijswetten, bezoekt hij op de sabbat de synagoge en verricht hij op deze dag geen werkzaamheden.

  https://www.nrc.nl/nieuws/2004/02/02/zestien-uur-werken-acht-uur-slapen-7672212-a941719

  Like

 47. Republikein // november 22, 2016 om 18:54 //

  Je gleuft het niet.

  Like

 48. Esperanza // november 22, 2016 om 19:01 //

  lol

  Like

 49. Brekend nieuws; Zwarte Piet gaat Sylvana beschermen.

  Liked by 1 persoon

 50. Esperanza // november 23, 2016 om 01:33 //

  Deze voor mijn vriendin Marie, die ik ook hier al tijdje uit het oog verloren ben.

  But where are you tonight, sweet Marie

  Like

 51. @Esperanza // november 22, 2016 om 18:40

  En vergeet de beroepsmohammedaan uit Izmir ook niet:

  014-300x99

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s