Nieuw

Donald Trump weigert leugenpers New York Times te woord te staan

Donald Trump heeft een voor dinsdag geplande afspraak met de New York Times op het laatste moment afgezegd. De aankomend president van Amerika ligt al lange tijd in de clinch met de krant. Trump is niet gediend van de in zijn ogen eenzijdige kritiek op zijn plannen en gedrag.

AD >>

Inmiddels staat er toch een nieuwe afspraak gepland. Jammer.

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7183 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Donald Trump weigert leugenpers New York Times te woord te staan

 1. Dit heeft ie dus de verzamelde pers voorgelezen:

  BY HANNIBAL · 22 NOVEMBER 2016

  De verkiezing van Donald Trump tot Amerikaans president was alleen al een genoegen door de draai die media wereldwijd om hun oren kregen. Maar laat ze zelf hun lessen trekken.

  Wellicht het meest bizarre dat ik tot op heden heb vernomen over de Transitie (regerinsgoverdracht Obama-Trump) is de bijeenkomst die Donald Trump maandag in de Trump Tower had met de kopstukken van de Amerikaanse media. Je zou verwachten dat men er onder het genot van een goed glas – en de afgesproken geheimhouding – zou overleggen over de manier waarop men in de toekomst met elkaar om zou gaan. Na die bizarre campagne was daarvoor alle reden.

  http://verenoflood.nu/trump-leest-msm-de-les-dit-is-op-het-randje/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: