Nieuw

Donald Trump geeft de media-elite op zijn donder: “Jullie zijn allemaal leugenaars”

De Amerikaans elect-president Donald Trump had een aantal top vertegenwoordigers van de grootste mediabedrijven uitgenodigd en heeft ze naar verluid een flinke uitbrander gegeven.
– Het was een fucking vuurpeloton, zegt een bron tegen de New York Post.

“It was like a f−−−ing firing squad,” one source said of the encounter.

Tijdens de bijeenkomst, die officieus was, waren er volgens een ooggetuige 30 tot 40 mensen aanwezig, inclusief de meest bekende nieuwslezers van de grote tv-bedrijven.

– Trump begon met (CNN chef) Jeff Zucker en zei: “Ik haat je  TV-kanaal, jullie zijn allemaal leugenaars op CNN en je moet je kapot schamen,” volgens de New York Post.

“The meeting was a total disaster. The TV execs and anchors went in there thinking they would be discussing the access they would get to the Trump administration, but instead they got a Trump-style dressing-down,” the source added.

Een andere deelnemer bevestigt dat er een grimmige stemming was tijdens de bijeenkomst.

– Trump herhaalde dat “we ons in een kamer bevinden vol met leugenaars, een bedrieglijke en oneerlijke media die het helemaal verkeerd had. Hij wendde zich tot iedereen in de kamer en zei dat de media bestaat uit oneerlijke, misleidende leugenaars.

“Trump kept saying, ‘We’re in a room of liars, the deceitful, dishonest media who got it all wrong.’ He addressed everyone in the room, calling the media dishonest, deceitful liars. He called out Jeff Zucker by name and said everyone at CNN was a liar, and CNN was [a] network of liars,” the source said.

De bron beschrijft de bijeenkomst als “een complete ramp”. De media mensen die aanwezig waren hadden verwacht te horen hoe ze toegang tot de administratie van Trump konden krijgen, maar werden in plaats daarvan de huid vol gescholden, schrijft de New York Post.

Lees verder:

http://nypost.com/2016/11/21/donald-trumps-media-summit-was-a-f-ing-firing-squad/

Doe mee met 8.062 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3915 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

16 Comments on Donald Trump geeft de media-elite op zijn donder: “Jullie zijn allemaal leugenaars”

 1. Shit, je bent me voor 😉
  Dan plaats ik wel een video er over 😉

  Like

 2. Like

 3. Ik zag je bezig zijn in de blog post en heb mijn artikeltje effe snel afgerateld om je net voor te zijn.

  Liked by 2 people

 4. Kan niet, want ik was er nog niet aan begonnen 😛

  Ga nu iets doen over Duitse sharia-politie, dat je het even weet …

  Like

 5. Nu eentje over bange Italiaanse vrouwen, dat je het even weet …

  😛

  Like

 6. ben klaar is hele stukje foetsie nadat ik een plaatje invoeg. bekijk het, ben banjeren

  Like

 7. Republikein // november 23, 2016 om 02:16 //

  Lekker hun vet.

  Maarruh, ff mierenneuken.
  – Trump herhaalde dat “we ons in een kamer bevinden vol met leugenaars, een bedrieglijke en oneerlijke media die het helemaal verkeerd had.
  Media is meervoud, dus hadden?
  MP stoorde zich daaraan, ooit.
  Maakt mij geen reet uit.

  Mediums kan ook volgens Char&Co.

  Liked by 1 persoon

 8. Esperanza // november 23, 2016 om 02:19 //

  Heerlijk, zo’n Trump die zijn gat afveegt met het policor journaille.

  Like

 9. Esperanza // november 23, 2016 om 02:24 //

  @Republikein

  Irriteer je je daaraan? 😉 🙂

  Like

 10. Republikein // november 23, 2016 om 02:26 //

  Totaal niet, schrijven zie ik als een talent, dat heppik nie.
  Vermaak me uitstekend en lees met plezier.

  Like

 11. @ Fubar // november 23, 2016 om 02:10

  Dit stukje dus: https://fenixx.org/2016/11/23/terrified-italian-women-turn-against-migrants-it-is-not-safe-here-anymore/

  Ik had het alleen zeer ‘niet-letterlijk’ vertaald. Dat gaat toch geen tweede keer lukken. Dus dan maar de Engelse versie.

  Like

 12. Nou, Republikein, niet zo bescheiden. Heb ik je daarvoor al die likes gegeven? Ik zie wel wat in dat geschrijf van jou.

  Like

 13. Esperanza // november 23, 2016 om 02:38 //

  Like

 14. Republikein // november 23, 2016 om 03:01 //

  Edjan // november 23, 2016 om 02:37 //
  Soort van dyslexie, ziet men vaak bij allochtonen.

  Like

 15. Republikein // november 23, 2016 om 03:37 //

  Esperanza // november 23, 2016 om 02:38 //
  Die Joling neemt “ons’ weleens serieus.

  Like

 16. benieuwd hoe lang Soros nog rondkruipt, Putin wil zijn hoofd, Trump binnen nu en twee maanden ook. ik vraag me af hoe stom de media eigenlijk wel niet is; trump word als clown geportreteerd, als halve imbeciel maar ondertussen heeft hij met zaken doen miljarden bij elkaar getrokken. ik zie geen enkele journalist dit nadoen. en dan zeggen dat iemand niet goed is, dan ben je ver van jezelf verwijderd, heel ver.
  mocht de Nederlandse “journalistieke” elite binnekort ook verantwoording worden gevraagd, bij deze ben ik ten zeerste bereid lussen te maken en krukjes weg te trappen. hoe het is om door de media kapot te worden gemaakt weet ik uit eerste hand. ik geniet dan ook van de journalist/redacteur van het eindhovens dagblad die nu met pensioen is en wiens leven eigenlijk niets voorsteld behalve geklaag over ieder pijntje, zieligheid ten topterwijl hij eerst de lezers de les leerde, een leegheid waar hij zelf ook achter aan het komen is. ter zijner tij stel ik hem nog op de hoogte van mijn gedachten over zijn verleden als gedachten gestapo lid.

  toen mij de mond werd gesnoerd door policor Nederland heb ik besloten dan maar onder de oppervlakte door te gaan. ondertussen ken ik veel van deze schoften van dichtbij. ik ken een aantal mensen rond Volkert , rond het commitee dat autochtonen bestraft als ze iets zeggenover allochtonene, een aantal aartslelijke amsterdamse vrouwen die negertjes importeren door ermee te trouwenzodat ze een verblijfsvergunning krijgen, gebruikmakend van de EU wetgeving en de “Essenroute”, en nog veel meer van dit soort links totalitair volk.
  Kortom, bijltjesdag word een genot, meer info over verraders altijd welkom maar het liefst via links zodat iedereen die interesse heeft de info kan zien.

  afgelopen week een kopstuk van Antifa aan mijn deur gehad met een kutsmoes, dus ik ben niet de enige die op jacht is naar adressen en personen.

  met interesse sta ik open voor een link die de Soros kliek in dit land goed in kaart weet te brengen, voor straks, als de burgeroorlog begint en policor Nederland andersdenkenden gaat opruimen of omscholen. Ik ken mezelf, mijn vijanden wil ik graag ook goed kennen. bescherming volgens de wettten van dit land is relatief en geld niet voor mensen zoals mij, die ervaring met politie is mij al meermaals overkomen.dit land wenst alleen slaven als bevolking,

  binnenkort zal iedereen keuzes moeten maken, voor vrijheid of voor voor slaafsheid en onderdanigheid. niemand zal aan de kant kunnen blijven staan, zeker politie en defensie personeel niet, want ze zullen bevel krijgen tegen de eigen bevolking de wapens te gaan gebruiken. de linkse regering en zijn leden zullen vanaf hun posities de politie en het leger opdracht geven anders denkenden aan te houden, mogelijk langere tijd op te sluiten, mogelijk permanent enige zeggenschap over wat dan ook te ontnemen.
  mensen in uniform zijn gericht op het volgen van orders, niet op zelfstandig denken, die zijn allang weg bij de overheid. reken erdus niet op dat leger of politie de wetgeving zal respecteren en mijn en w\uw rtechten zal beschermen. simpelweg bevelen opvolgen is zoveel eenvoudiger en men kan zichzelf altijd schoonwassen met de tekjst; ” het hoort bij het werk”.
  en zo word vrijheid en mens zijn verkocht, voor een modaal inkomen en een aflaat van de staat.

  “befehl ist befhel”, de weg van de slaaf die de opdracht heeft “vrijheid” te bewaken. net zoiets als zorg privatiseren en dan denken dat de zorgverzekeraar alles doet om de gezondheid en de levenswaarde van de bevolking te verbeteren. of die moslim als beveiliger op een AZC zetten om christenen te beschermken tegen geweld van moslims……

  de wereld word geregeerd door idioten, beschermd door oppertunisten die daarvoor steunen op slaven, en dat noemen we de vrijheid waarborgen….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: